brak logo

JobAssist

Odense

Opinie o JobAssist

2008-10-17 10:38:54
Słowa kojarzące się z JobAssist (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):rzetelna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako istotną .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są najważniejsi .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?600E
Najbardziej podobało mi się w JobAssist:było sporo nadgodzin
Najbardziej nie podobało mi się w JobAssist:wszystko było w porządku
khjo 2010-01-28 16:04:01
hahahaha takich naciagaczy jak jobassist nie widzialem.
Marioo 2010-05-13 22:47:46
jobassist dwne teraz nazywa się assist ln i jest wielką tragedią płacą 60 koron brutto. to mniej niż praktykanci mają w szkołach duńskich starcza to tylko na opłaty pokoju i jedzenia . NIE POLECAM NIE DA SIE ZAROBIC
bob 2011-03-26 10:33:20
jobassist to jedna z lepiej działających firm na rynku duńskim, wszystko elegancko załatwione, praca w porządku, zakwaterowanie bez zastrzeżeń, a w razie problemów pomagaja, ogolnie naprawde spoko
ZOŚKA 2013-03-19 17:07:19
Napisze tylko tyle jedna wielka porażka te dobre opinie to chyba od ich zaślepionych bab!!!!!Napisze wiecej jak sie zwolnie ciag dalszy nastąpi.....tylko wtedy sie rozpisze z pozdrowieniami [usunięte przez moderatora]
przemo 2014-05-14 17:50:21
Witam,żona właśnie wraca ,niebawem będę wiedział czy tylko zarobki LIPA czy coś jeszcze.szklarnie,zamiast 20 bylo w porywach 14-15 kobiet a pracy tyle samo.zarobki TRAGEDIA.pzdr
plusik 2014-12-30 15:10:59
z tego co słyszałem o pracy w Dani przez JobAssist, a co również można zauwazyć i na tym forum to , że praca jest naprawdę ciężka. Bez względu czy wyjeżdżają do niej mężczyźni czy też kobiety to muszą się oni liczyć z naprawdę niezłym wyciskiem który zapewne dostaną pracując za granicą. Po za tym standard...
cezik 2015-02-07 16:48:19
Standardem w pracy za granicą jest własnie to co napisałeś @plusik. Polacy wyjeżdżający do pracy za granicę muszą za każdym razem liczyć się z tym , że trafią na najgorszą i najcięższą pracę, ponieważ ludzie na zachodzie dość szybko zauważyli jak Polacy są pracowici i wydajni w tego typu pracach właśnie
hbjla 2016-05-07 17:27:40
no właśnie - ciekawi mnie ile faktycznie można zarobic za granicą. bo różnie sie mówi, a jak jest naprawde?
Zostaw swoją opinię o JobAssist - Odense
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JobAssist