brak logo

Marian-Trocken-Bau

Kraków

Opinie o Marian-Trocken-Bau

pracownik 2012-11-22 21:00:40
jestem pracownikiem tej firmy od 9lat od 4miesiecy nie dostajemy wynagrodzenia wmawiaja nam ze nie ma pieniedzy a zlecen na budowy i pracy jest nie do przerobienia nawet urlopu nie daja . bardzo prosze o informacje dotyczace stanu finansowego firmy , bede bardzo wdzieczny.
Baudach 2013-01-08 14:01:16
Od 3 miesięcy nie dostaliśmy należności za wykonane usługi dla tej firmy.
Nie ma co czekać - do sądu.
podwykonawca 2013-01-10 19:42:02
ha ha nikt nie pojdzie z was cykory.ja wywalczylem wynagrodzenie bo sie upominałem mieli mnie dosc to dali a wy nadal tylko narzekajcie powodzenia
podwyk. 2013-01-11 11:50:36
a na której budowie robiłeś ?
dawny pracownik 2013-01-17 20:16:36
ja juz nie robie dla tych (usunięte przez administratora),ale mam kolegow co tam jeszcze robia moze nie maja wyboru nie wiem,ale wiem ze nie otrzymuja wynagrodzenia olewaja ich.odradzam wspolprace z ta firma to (usunięte przez administratora)
Datum Logistic 2013-02-24 10:16:52
Witam,
Wielokrotnie mieliśly problemy z odzyskaniem naszych należności, w tym również jako podwykonawcy M-T-B. Dopiero po skorzystaniu z fachowej pomocy udało nam sie je odzyskać. W pełni mogę polecić sobę, kóra nam w tym pomagała. Pełny profesjonalizm, doskonała wywiadowania gospodarcza, jasne rozliczenia.
(usunięte przez administratora)
dawny pracownik 2013-03-17 20:16:47
to prawda nie otrzymuja wynagrodzenia ale mam tam kolezanke co zna kogos kto tam robi i to pracownicy sie nie upominaja o wynagrodzenie wiec czy to wina pracodawcy?chyba nie skoro sie nie upominaja to oni inwestuja kase w interens a dla pracownikow daja jaj uwazaja.ja mam takie zdanie ciesze sie ze moj maz nie robi w takiej firmie co nie umia sie upomniec o swoje.
Paweł 2013-04-11 21:22:24
Firma od roku zalega z platnosciami za wykonane prace budowlane.
Jest juz dopisana przeze mnie do Krajowego Rejestru Dluznikow i podpisana umowa z firma windykacyjna. Szkoda tylko ze przed robota nie bylo zadnych negatywnych opinii.
Kazdy powinien omijac szerokim lukiem firme Marian Trockenbau ktora robi zlecenia np. dla sklepow Kaufland jak i samego wlasciciela
1
bc servis 2013-04-29 09:34:57
Prowadzę firmę Bio Cleaning Servis i również mieliśmy problemy z płatnościami za wykonaną przez nas pracę. Wielokrotnie byliśmy zapewniani że pieniądze już są wysłane, a nigdy się nie pojawiły. Wezwania z firmy nic nie dały. Po skorzystaniu z profesjonalnej pomocy odzyskaliśmy nasze należności, nie obyło się bez orzeczenia sądu ale nie można odpuszczać uczciwe zarobionych pieniędzy. Polecam osobę, która nam pomagała odzyskać nasze należności, profesjonalnie i jasne zasady(usunięte przez administratora)
nowy 2013-05-17 07:24:02
Może ktoś zorientowany jest gdzie teraz Marian Trocen Bau prowadzi budowy?
bezrobotny 2013-06-13 15:43:33
Chciałbym podjęć pracę w tej firmie.gdzie mogę się zgłosić?
1
pomocny 2013-06-18 15:23:48
Kolego bezrobotny,a ta firma to wogóle działa jeszcze?
detektyw monk 2013-06-18 17:07:45
Z tego co się orientuje to te dziady się sypią, pracownicy odchodzą bo za darmo nie chcą pracować
bezrobotny 2013-06-20 12:50:20
detektyw wiesz gdzie teraz robią
AKM ENERGY 2013-07-07 14:12:37
Też mieliśmy problemy z rozliczeniami i zapłatą naszych należności.
Wielokrotnie byliśmy zapewniani że pieniądze już do nas wyszły. Niestety nie obyło się bez fachowej pomocy w odzyskiwaniu długów ale ostatecznie udało się odzyskac nasze należności. Mogę w pełni poleci osobę co nam pomogła. Fachowe podejście, rzetelnośc, rozeznanie w temacie.(usunięte przez administratora)
1
byly pracownik 2013-07-08 23:23:49
oj panie dedektywie kiepskie ma pan informacje bo robia tam ludzie i wierza ze dostana kase.Ale to kwestia czasu jak pracownicy odejda kiedyich szef bedzie sie najmniej tego spodziewał i bedzie za pozno,bo z tego co wiem to pracownicy maja dosc i cos zrobia NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!
Podwykonawca.. 2013-08-07 11:22:29
Większego (usunięte przez administratora) nie znam. Minęło 18 miesięcy i dopiero przez sąd i komornika odzyskaliśmy ponad połowę kasy. Firma z kosmosu, uważają wszystkich za (usunięte przez administratora), za nic nikomu nie płacą. Odradzam jakiekolwiek prace podwykonawcze dla nich!
2013-09-25 23:33:44
T ojesli na etapie polubownym nie mogli odzyskac pieniedzy to nie mozna sprobowac na drodze sadowej???
Oszukany 2013-12-03 17:40:06
Potwierdzam. Firma nie płaci pracownikom i podwykonawcom. Ale należne pieniądze odzyskacie! Trzeba złożyć doniesienia do odpowiednich urzęów. Koniec tej firmy już bliski!!!!!
byly pracownik 2013-12-11 09:04:35
Ja czekam do końca tego roku grudnia na to by mi wypłacono należne pieniądze jak nie ide do sadu i poproszę tez by inni się zgosili lepiej od razu więcej osob niech się zglosi niż pojedynczo.
hurtownia 45fd 2013-12-14 11:05:13
Witam, potrzebuję informacji gdzie firma Marian trocken bau prowadzi obecnie jakieś prace budowlane
2
podwykonawca 2014-03-20 00:20:58
banda oszustów ,wykręcili mnie na 300000tyś a teraz próbują na
kolejne 200000
Mirek 2014-04-14 12:17:52
Podwykonawco, tak rzucasz dość poważny zarzut, może ujawnisz jakieś szczegóły tego "oszustwa", o ile to prawda..
razq 2014-04-30 14:00:40
Mi udało się odzyskać należności od MTB ale trzeba umieć z nimi walczyć i szukać majątku. W razie pytań proszę tel ( usunięte przez administratora )
oszukany 2014-05-28 21:13:54
@razq możesz podać jakiś kontakt dosiebie albo napisać do mnie w temacie postu. maj.ki@gazeta.pl
oszukany 2014-05-28 21:15:04
@razq możesz podać jakiś kontakt dosiebie albo napisać do mnie w temacie postu. maj.ki@gazeta.pl
piotr 2014-06-01 17:55:08
wszystkie opinie sa prawdziwe to banda oszustow robilem im w niemczech budowe zaplacili tylko 10 procent a reszte to zbywaja byle czym i nie odbieraja telefonow ale zajma sie nimi odpowiedni ludzie i wtedy przekonaja sie ze trzeba placic firma nalezne pieniadze
pRACOWNIK - OSZUKANY 2014-09-22 15:28:43
To zorganizowana grupa oszukująca i pracowników i wykonawców. Pieniądze odzyskałem dopiero po sprawie w Sądzie przez komornika! To niebywałe, że takie firmy funkcjonują. Wiecie ile mają firm ci "panowie" Adam i Marian Bednarczuk (
1. Grupa M-T-B Sp. z o.o., Lednica Górna − KRS 0000180167
2. 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o., Lednica Górna − KRS 0000401748
3. 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o. II Spółka Komandytowa, Lednica Górna − KRS 0000417908
4. 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o.III Spółka Komandytowa, Lednica Górna − KRS 0000494114
5. 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o. IV Spółka Komandytowa, Lednica Górna − KRS 0000506860
6. 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, Lednica Górna − KRS 0000403972
7. Bis Bud - 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, Biskupice − KRS 0000502356
8. Inwest - 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o., Biskupice − KRS 0000499548
2014-02-25
9. Inwestycje - 2 Grupa M-T-B Sp. z o.o.. Spółka Komandytowa, KRS 0000499811
10. Marian-trocken-bau Sp. Z O.O., Kraków − KRS 0000014616


Teraz dołączył BEDNARCZUK MATEUSZ SEBASTIAN, 26 lat (ur. 1988)).
od 07.07.2014 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
GAM -2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, BISKUPICE

od 30.04.2014 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
GAM -2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, BISKUPICE

od 27.03.2014 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ III SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA

od 20.03.2014 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
BIS BUD - 2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, BISKUPICE

od 14.01.2014 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ III SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA

od 13.08.2012 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O., LEDNICA GÓRNA

od 20.07.2012 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. II SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA

od 18.07.2012 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA

od 16.04.2012 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. II SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA

od 02.12.2011 w firmie: Inne stanowisko lub funkcja w:
2 GRUPA M-T-B SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA, LEDNICA GÓRNA
1
Bultaz 2015-01-10 13:00:21
Mam nadzieję, że sytuacje sądownego uzyskania wynagrodzenia to pojedyncze przypadki. Z tego co widać to firma normalnie funkcjonuje http://www.krs-online.com.pl/marian-trocken-bau-sp-z-o-o-krs-13311.html więc może teraz wszystko wyszło na prostą. Współpracuje ktoś z nimi i mógłby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę podczas rekrutacji żeby się tam dostać?
1
dfe 2015-01-19 18:01:33
UWAŻAJCIE NA TYCH ZŁODZIEJI !!! -- przestrzegam !
OKRADAJĄ I NIEPŁACA PÓŹNIEJ CZŁOWIEK WPADA W KŁOPOTY NIESAMOWITE !!!
NIE PRACUJCIE DLA TYCH ZŁODZIEJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
POSZKODOWANY 2015-04-19 22:16:39
JEŚLI KTOŚ MA MOŻLIWOŚĆ TO NIECH SPRAWDZI WYKAZ SPRAW, KTÓRE TOCZYŁY SIĘ W SĄDZIE W WIELICZCE PRZECIWKO FIRMIE MTB. DOBRE INFORMACJE MAJĄ TEŻ KOMORNICY TEGO SĄDU, ALE O PROWADZONYCH SPRAWACH MOŻNA DOWIEDZIEĆ SIĘ TYLKO PO OTRZYMANIU PRAWOMOCNEGO WYROKU SĄDU. ZAPEWNIAM - WŁOS SIĘ JEŻY NA GŁOWIE! TO OSZUŚCI I NIC POZA TYM NIE MOŻNA POWIEDZIEĆ.
1
mag 2016-07-27 15:52:11
Oszukują ludzi firma ma 3 miliny długu, Komornik z Krakowa(usunięte przez administratora) prowadzi postępowania egzekucyjne
rychu 2016-08-31 21:32:17
Firmy Marian-Trocken-Bau i Grupa M-T-B są w upadłości. Możecie sprawdzić w IMSiG. Wszystkimi spółkami kieruje Adam Bednarczuk z Sierakowa k. Wieliczki. Należy do Polskiego Off Roadu, ma tam paru kumpli co kryją jego matactwa. Bardzo mu zależało kiedyś, żeby nie wyszło na jaw, z kim robi interesy z tego kręgu. To jest jego słaby punkt. Sam pieniędzy z firm nie wyprowadził, musiał mu ktoś w tym szwindlu pomagać i zamiatać wszystko pod dywan.
tik tak 2016-09-02 16:35:26
A pro po Marka i Kazika idealnie tutaj pasuje pytanie: czym się różni debil od idioty? Debil skrzętnie notuje co idiota mu dyktuje...dopasujcie sobie sami kto jest tutaj kim, bo ci ludzie normalni nie są.
1
qwe 2016-09-02 20:43:25
Tak jest poszukiwany idioto, śmiało wysyłaj CV..
rere 2016-09-02 21:23:05
hej no ja już sam nie wiem przyzma się WAm w które opinie wierzyc sa one tak zróżnicowane jedni pisza o upadlosci innyi znowu o jakiś ofertach pracy i o rekrtuacji to jak w końcu jest tutaj ??dzięki
Zostaw swoją opinię o Marian-Trocken-Bau - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marian-Trocken-Bau