brak logo

Ideacto

Wrocław

Opinie o Ideacto

harley 2014-04-14 16:57
Najgorszy z możliwych wyborów.
Człowiek podający się tam za "kreatywnego" to zero kompetencji, lenistwo, nie chce mu się nawet myśleć. To dowcip, nie agencja. Odradzam.
1
banka 2014-04-25 16:12
Pseudoagencja. Tyle w temacie.
Maximum unprofessional.
2
balon 2015-09-12 19:09
Nabity w balona to mało powiedziane, kodowanie dla nich kończy się na konfigurowaniu wordpressa z gotowych wtyczek. Pojęcia żadnego o SEO, wdrożyli nowy serwis bez mapowania urli, zero optymalizcji pod SEO, o rel canonical nawet nie słyszeli do czego służy. O kodowaniu nawet się nie wypowiadam, na poziomie drugiego roku studów max, pewnie niektórzy studenci mają większe pojęcie jaktoś jest w temacie. Pisanie seriwsu po kilku latach zakończyło się całkowitą klapą. Za pieniądze jakie wzieli to można kupić dwa luksusowe nowe auta, a serwis w 50% technicznie dalej nie działa. Zero wiedzy na temat UX, menu na podstronach zaplanowali poniżej lini horyzontu i trzeba przewijać stronę żeby coś kliknąć ... dramat. Nie mówiąc o stratach biznesowych generowanych przez niedziałający serwis. Ludzie nie dajcie się nabić w butelkę, omijajcie wielkim łukiem IDEACTO , a jak podpisujecie umowy z agencjami to takie zeby was nie nabili w butelkę i nie wierzcie w dobre chęci agencji. Nie płacić aż wszystko zakodują bo layout to każdy głupi zrobi i wgra na serwer, ale jak coś trzeba doprogramować to się wykładają bo nie mają ludzi do roboty tylko szukają po studentach za grosze i potem są takie efekty. IDEACTO to agencja jakiej nikt nie powinien spotkać na swojej drodze biznesowej, grupa nieudaczników i naciągaczy-partaczy za duże pieniądze!!!
azsim 2016-04-27 07:42
... wykonałem kilka zleceń dla Nich i zero problemów, moja opinia: polecam.
azsim 2016-04-28 17:52
...wynagrodzenie adekwatne do powierzonych zadań
ddudy 2016-07-01 14:20
Ciekawe projekty, ciekawi klienci i coraz szerzy wachlarz usług. Nie jest to kolejna agencja szerząca propagandę, że 'za żadne skarby nie jest korpo' - w biurze jest luz a stanowiska liczą się jedynie w sprawach służbowych. :) Przy projektach przeprowadzają warsztaty z klientami, wewnętrzne szkolenia oraz badania funkcjonalności. Zawsze można liczyć na wsparcie kolegów oraz coachnig bardziej doświadczonych współpracowników. Krótko: polecam. :)
oxNox 2016-07-08 16:19
Pracowałam tam kilka miesięcy. Bardzo fajna atmosfera, spoko ludzie, można liczyć na wsparcie współpracowników, zwłaszcza na początku, gdzie wszystko wydaje się nowe.
Nie zajmowałam się projektowaniem, ale z tego co widziałam, to zgadzam się z @ddudy. Myślę, że jak się sami nie przekonacie, to nie ma co się kierować niepochlebnymi opiniami. Ja byłam, zobaczyłam, polecam ;-).
Yoko 2016-12-07 00:39
Pracę w dziale sprzedaży wspominam niezwykle miło. Zadania, jakie mi stawiano były różnorodne - przełożeni słuchali, w czym czuję się najlepiej. Świetna atmosfera, która wymaga jednak poczucia humoru i refleksu. Inaczej można zostać paprotką, która nie odzywa się do nikogo i przemyka pod ścianami. A wtedy się naprawdę wiele traci.
Tylko tutaj mogłam pracować biurko w biurko z Kapitanem Hakiem, yarrr!
Zostaw swoją opinię o Ideacto - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ideacto