Dussmann Polska Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Dussmann Polska Sp.z o.o.

misek 2016-04-01 15:17:35
To naj gorsza firma jaka jest kierownik na psychotropach cos sie do niej muwi to ma to gdzies traktuja ludzi jak guwno robia co chca z ludzmi przekonalam sie zwalniaja bez przyczyny lewy kreci jak mu sie podoba dobrze ze jusz nie pracuje w tej jego firemce fraiery
1
Ola 2016-04-04 14:46:50
Pszczoła, wszyscy wiedzą za co cię zwolnili,a ty biedna nie,opowiadasz te brednie,nierobie.
Wita 2016-04-05 11:45:12
Kasiu, nierobie , kręcisz to Ty na lewym zwolnieniu, podszywasz się pod nazwą misek, taka odważna jesteś . Tak to jest jak ktoś jest nierobem i nie chce się pogodzić z rzeczywistością . Ja nie słyszałam żeby zwalniali za nic, nawet do sprzątania się nie nadajesz a teraz to Dussmann zły , żenująca jesteś .
Teresa 2016-04-05 11:49:24
No wcale się nie dziwie że kierownik na psychotropach, mając taki personel pewnie też bym jechała :)
Dariusz 2016-05-17 22:06:07
No i teraz widac prawde. Jak Prezes Skwarczowski byl to wszystko trzymalo sie kupy. Moze nie bylo idealnie ale na pewno lepiej niz teraz.Teraz wszystko jest rozpierdzielone I bedzie tylko gorzej
2
PRACOWNIK 2016-05-18 12:02:37
Masz rację. Prezes Skwarczowski żył tą firmą i dbał o nią. Nie lansował się tylko pracował.
1
Ja 2016-06-09 22:32:15
Niech Skwara wroci!
Pracownik 2016-06-11 18:55:46
Wszyscy tęsknimy za duetem Skawa-Wąs. To co teraz jest zarządem to porażka. Ciekawe ile jeszcze to potrwa.
2
OPINIA 2016-06-12 19:13:46
pracowLEM W FIRMIE W 2012 ROKU NA UMOWE ZLECENIE I DO ROKU 2016 NIE POTRAFILI MNIE WYREJESTROWAC Z ZUS-U I MAM PRZEZ TO KLOPOTY Z ZAREJESTROWANIEM SIE W GRODZKIM URZEDZIE PRACY TO JEST KARYGODNE WIDOCZNIE W BIURZE ZA MALO MAJA NADZORU ZUS POWINIE WAS OBCIAZYC SKLADKAMI ZA TE 4 LATA I TO Z ODSETKAMI
Pracow 2016-06-14 23:40:12
Ten duet bylby nadal zeby Wasik byl za Skwara jak kiedys skwara za wasem.
umowa 2016-06-20 19:54:46
Zatrudnienie na umowe o prace czy zlecenie? Nie podaja informacji w ogoszeniach
Jj 2016-06-28 19:18:12
Skwara nie raz wasowi tylek ratowal a ten mu sie tak odwdzieczyl.
Obserwator 2016-06-28 21:24:45
Tak to przykre. to był fajny duet. Szkoda ze nie przetrwali razem próby. Ale wina leży jak zawsze po środku. Szkoda ze nie przetrwali i nie przepędzili intruza ktory niszczy firmę.
3
pracus 2016-06-28 22:04:53
Mówicie o Tamborski?
Pracownik 2016-06-29 19:54:48
No a o kim innym? Firma niemiecka to i Niemiec musi być ale ten drugi.......brak słów.
2
haker 2016-06-29 21:07:43
Łysy dba o siebie....I nikogo więcej.
Do dusmana przyszedł list, ze matka jego dziecka podała go do.prokuratury bo nie dawał zgody na operacje własnego dziecka. Patologia!!!!!
3
Obserwator z bliska 2016-07-01 18:22:07
Przecież wystarczy na niego zerknąć żeby wiedzieć ze to cwaniak ktory myśli tylko o własnym zysku a nie o firmie. Szkoda ze tego nie widzi góra. Ten Niemiec to chyba powinien udać sie do okulisty.
3
kleo 2016-07-05 20:26:20
Jak pracuje sie w centrali w Warszawie?Ludzie, atmosfera...
Czy Prezes W. jest cięzki we współpracy?
Nie ma problemu z braniem wolnego?
3
zszokowana 2016-07-07 15:59:22
Firma Dussman to iść "profesjonalna" korporacja, która najpierw łowi potrzebujących pracy ludzi z orzeczeniem o niepełnosprawności, umówmy się, dlatego, że są z tego niezłe pieniądze z PFRONu, naobiecuje dogodnych warunków pracy a potem z wielkim rozczarowaniem dziękuje za współpracę bo okazało się że opinia lekarska medycyny pracy nie wypisała PEŁNEJ sprawności do pracy człowieka niepełnosprawnego. ABSURD i PARADOKS!
Miało być: 7 godzin pracy - tylko w dzień, w dogodnym i dostosowanym miejscu pracy, recepcja, ochrona budynku, po czym na miejscu zastane zostają: 12 godzin pracy (tłumaczenie kierownika, że nie można dać 7 godzin bo wtedy na 5 godzin musiałby zatrudnić drugą osobę), łażenie po parkingu samochodowym jak pies, upomnienia za trzymanie rąk w kieszeni jak w jakimś wojsku, obserwowanie na kamerach każdego ruchu - kierowniczka nadzoruje wszystko na telefonie, tytułowanie jakiś pożal się Boże młodzieniaszków DOWÓDCAMI zmiany i "uprzejme" zwracanie uwagi jeden pracownik drugiemu. Nie wspomnę już raczej bo to temat dla Państwowej inspekcji pracy o tym, że pracownik z orzeczenie o niepełnosprawności został przydzielony do grafiku i pracy przed wykonaniem badań medycznych oraz bez podpisania umowy - to się nazywa branie odpowiedzialności za pracownika. Niby duża firma, niby znana, a takie rzeczy to złodziejstwo i krętactwo.
Po wykonaniu badań w dziale kadr pada tylko stwierdzenie "Przepraszam, no ale to my nie mamy stanowiska dla Pana w takim razie" dlaczego? bo lekarz wpisał że orzeczony z niepełnosprawnością na prawdę wymaga dostosowania miejsca pracy...
3
ciekawa 2016-07-09 20:38:41
Podbijam pytanie jak sie pracuje w centrali w Warszawie? Warto składac CV?
kleo 2016-07-10 19:44:45
@ala a jak szef? Też w porządku? Byłam na rozmowie i mam mieszane uczucia
Dżeki 2016-07-13 12:21:45
Możesz podać numer telefonu do tego Prezesika?
Gierek2345 2016-07-13 12:59:33
Ci co chcą podjąć prace w Dussmann Polska , odradzam. Zwodzą pracowników,obiecują góry,wieczny problem z biurem,brak jakiegokolwiek ładu.
Maszyny są muzealne. Zero wdzięczności, wieczne pretensje do ludzi,którzy rzeczywiście pracują i dają z siebie wszystko, zwalnianie pracowników bez argumentów.
Brak jakichkolwiek paczek na święta dla pracowników,nawet głupiego 50 zł na karpia nie doliczą a cały zarząd bawi się w najlepsze na imprezach integracyjnych przed świętami.
Oszukują Państwo ciągnąc i zarabiając na P-Fronie,lewe wypłaty pod stołem.
Środki czystości są zamawiane w sposób minimalny,które starczają na ok. Tydzień, jeszcze pretensje mają ,że nie zostało to rozłożone na cały miesiąc przy 10 L płynu i 5 par rękawiczek na powierzchnie 90tys.m2. Ostrzegam przed Panem Czerwińskim(Dyrektorek regionalny),który oszukuje ludzi,obiecuje wiele a za plecami robi co innego,zwalnia ludzi bez powodu zostawiając ich bez pracy,zero podejścia do pracownika, patrzy tylko aby zagarnąć dla siebie profity,posiada zerowe doświadczenie jeśli chodzi o sprzątanie, nic nigdy nie wie i jeszcze pretensje ma ,że klient do niego dzwoni, najlepiej brać pieniądze za nic nie robienie a przecież to należy do jego obowiązków, wszystko zrzuca na koordynatorów obiektu.Jeśli pracujecie w dussmannie często zaglądajcie na stronę OLX bo tam często szuka zastępstwa za dobrze pracujących ludzi. Pozbywają się dobrych ludzi zastępując ich Kmiotami,nie mających pojecia o niczym,nawet nie wiedzą,że żyją.
3
majk 2016-07-14 19:32:24
Odradzam
2
tadzikg 2016-07-18 11:15:45
Jest oferta pracy pomoc kuchenna w Warszawie, czy ktoś w tym kierunku pracował? Jakie opinie?
wiedzma 2016-07-30 19:06:10
Byłam u nich na rozmowie, Pan Wąsik był zachwycony cv, wszystko fajnie, rozmowa ok, pytal czy jestem zdrowa, czy odrazu widać ze chca osoby niepełnosprawne, żeby dostać kasę od Perfonu... mówili ze dostanę odpowiedz, ale oczywiscie minał miesiąc i cisza... nie lubie firm, które nie dają feedbacku. także jak dla mnie to srednio......
byłamwyszłam 2016-07-31 20:33:38
Wiedźma, moim CV tez się zachwycał i wychwalał- ciekawe czy mówi tak kazdej kandydatce ? Nie pytał o zdrowie i sprawnosc, aplikowałam do pracy biurowej.
Poza tym zachowywał się jak prosty chłop, bez kultury. Nie potrafił sformułować żadnego pytania rekrutacyjnego. Pytał" to co mi pani powie" i koniec.... mojego CV wczesniej nawet nie widział.....
W sumie nie załuje, ze sie nie odezwali bo nie chciałabybym pracować dla kogos takiego :)
5
wiedzma 2016-08-17 21:28:15
do byłamwyszłam.,..Dokładnie.... coś podobnego było u mnie.... czyli widać ze taki kit wciskał każdej kandydatce, tez nie ubolewam, że nie zadzwonili.... niech sobie sami pracują... jeszcze patrząc tu na opinie to chyba faktycznie lepiej dla nas....
3
byłamwyszłam 2016-08-18 14:26:42
Nikt sie nie obraża, wymieniamy opinie o pracodawcy, jako przestroga dla innych. Na dobre mi to wyszło :)

Powodzenia wszystkim!
2
nowa 2016-08-20 08:15:57
pracowałam w tej firmie jak poszłam na tydzień urlopu to już nie miałam do czego wracać zatrudnili sobie kolejną osobę a mnie nawet koordynator nie raczył o tym fakcie poinformować oszuści i tyle co można o nich powiedzieć
2
nowa 2016-08-21 19:50:16
Denio chyba nie masz racji gdyby byli ok to opinie też byłyby ok a tak to sam widzisz oszuści!!!!!!!!!!!
4
pracownik 2016-08-26 19:09:18
Witam pracuję w firmie Dussmann ponad 5 lat i jestem zadowolona ja i moje koleżanki również nie narzekają.Pracujemy na obiekcie Szpital Medicover na Wilanowie.Wiadomo w każdej pracy jest ciężko nigdzie nie płacą za leżenie ale zawsze wypłata jest na czas.Nie dziwię się kierownictwu że nieraz krzyknie albo opieprzy ale postawmy się w ich sytuacji jeśli my jako pracownicy czegoś nie zrobimy na czas to wiadomo że dyrekcja szpitala zwróci się z pretensjami do naszego kierownika a wtedy on zwróci uwagę nam.Mamy bardzo fajnego kierownika p.Fijałkowskiego i p.Cacko są to wspaniali ludzie.Zawsze zapytają czy nam czegoś nie potrzeba ,czy pomóc jakoś gdy mamy problem.P.Cacko wysłucha i doradzi poprostu cudowna kobieta.A muszę napisać że szpital istnieje 7 lat i od początku jest w nim firma Dussmann i dziewczyny tam pracują od początku istnienia obiektu.Jak ktoś chce zawsze może sobie dorobić wystarczy porozmawiać z kierownikiem nigdy nikogo nie zmuszają do niczego z wolnym też nie ma problemu dają zawsze kiedy człowiekowi potrzeba.Atmosfera między nami jest super potrafimy się dogadać i pomóc jedno drugiemu.
4
bindy 2016-09-04 16:33:52
caly zarzad i dzial handlowy to jakaś farsa, uwazajcie na tą firmę!
7
on 2016-09-04 20:38:36
socjalne wszedzie tylko nie tam :P tradycyjnie umowa zlecenie, placa minimalna i zero socjalnego, ot caly dussmann...
1
Fanka 2016-09-08 19:57:15
Placówka Gastronomiczna w Gądkach koło Poznanaia w magazynach H&M
4
ala 2016-09-09 13:05:13
Nie wiem, kim jesteście ci wszyscy, którzy piszecie te bzdury. Praca w Dussmann w Gądkach jest watra polecenia. Agnieszka - kierowniczka jest sympatyczną osobą, bardzo pomocną. Już nie mówiąc o zwrotach kosztów za dojazd, który firma gwarantuje. Praca na kuchni jaka jest, każdy wie, ale na pewno nie można powiedzieć złego słowa o warunkach pracy w Gądkach.
3
Robert 2016-09-14 15:08:12
Takie pseudo-firmy nie powinny istnieć
1
nina 2016-09-16 20:24:48
Wypłata jest zawsze terminowa. A dodatkowo plus, że firma chętnie przyjmuje i szkoli osoby nowe w branży i to oferując całkiem dobre warunki na start. Polecam.
1
nina 2016-09-17 21:35:03
( usunięte przez administratora ) netto/h, umowa o pracę, odpowiednie przeszkolenie, jak tu ktoś chyba wspomniał zwrot kosztów dojazdu do miejsca pracy. Żadna inna firma nie zaproponowała mi takich warunków, a dopiero zaczynam przygodę z gastronomią jako pomoc kuchni. Bardzo polecam.
rozczarowany 2016-10-01 07:57:43
Firma krzak ludzie omijajcie duży łukiem a szczególnie galerie handlowe .
5
rozczarowany 2016-10-01 08:08:34
Bo nie ma komu go uświadomić tylko tam jest dwóch prezesów
3
zdziwiona 2016-10-01 08:13:18
To co tu zostało napisane to szczera prawda ludzie nie dajcie się wykorzystywać bo tam to są układy i taki szary pracownik nie będzie szanowany.
3
rozczarowany 2016-10-10 09:48:35
Ty się człowieku wpierw zastanów dwa razy zanim tam będziesz chciał pracować .Serwisant tam się wszystko robi za marne 8 zł.
1
K 2016-10-16 21:35:04
Firma bardzo ŹLE i mało płaci za nieraz zapierdol. Co to jest 7 zł za godzinę zapieprz. . Filarem pracy jest zespół, pracowałem w takim i było ok. Po zmianie kadry, wszystko się rozpadło. Nowa baba, zielona, nie sympatyczna, brak jakiej kol wiek ludzkiej relacji. ..takiej zmory nie widziałem i nie miałem przyjemności pracować. W końcu się trafiła. Baba bez kompetencji, nie zna się na niczym..
Kierowniczka do dumy, dyr o tez nie lepszy. Totalny hu...i hamulce zero...banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam pracy u nich. W konkurencji macie od 10 zł, ..w Warszawie u zanęty nie polecam. ..
Dussmann płaci 7 zł. ..... konkurencji od 10 zl
Nik 2016-10-16 21:49:21
Firma może i dużą, ale pozostaje wiele do życzenia. Pozbywają się dobrych pracowników, a przyjmują jako babę ze słoma w butach. Najniższa stawka...7 zł netto...trzeba podkreślić. .
Lewy szanuj pracowników, zatrudnia jakieś byle co. Nie można z ta baba się się dogadać.
Była fajna ekipa i porządny Boss. ....
Przemianę z wiatrem... będziesz żałował, jak juz pazurów nie wpierw. .

Lewy co ty zrobiłeś. .?
Mnie juz tez w tym bagnie nie ma...Bujak się sam dalej..po 200 godzi nie mam 1400 zł, tylko 2400 i pracuje jak ty i mam luz. Weekend każdy wolny, nowy sprzęt i fajnego pracodawcę. ..
4
marek 2016-10-16 21:58:23
ale niby dlaczego twoim zdaniem mieliby się pozbywac tych dobrych i doświadczonych pracowników? nie ukrywam że wcale tego aspektu twojego komentarza nie mogę zrozumieć, a chciałbym się zatrudnić u was na prACownika magazynu, ale jednak chce tę kwestię wyjaśnić
oczywiste 2016-10-27 19:56:44
piszesz takie bzdury, a poprzedni kierownik wyleciał bo okradał swoich pracowników . I nawet nie utrzyamł się w nowej firmie w której lewy zdaje się załatwił mu robotę. Pracował tam aż trzy dni a on z nim tyle lat wytrzymał, więc zastanów się co piszesz a nie pleciesz sam nie wiesz co. Przecież wszyscy o tym wiedzą
1
hop 2016-11-06 14:08:16
U jakiej konkurencji, jeśli można spytać? Są firmy, które jeszcze mniej płacą, ale masz rację 7zł/h to.stanowczo za mało.
akuku 2016-11-23 15:10:52
W Katowicach na Porcelanowej jest przypał, na zleceniu mają urlop!!!{niby wypracowany przez lata dalej na zleceniu} ktoś jest chory to oddaje pieniądze za czas choroby bo inni musieli pracować za niego co to jest!!! sajgon samowola oszustwo!!!!
Olla 2016-11-28 09:39:37
Co za brednie tu piszecie, że aż cięzko uwierzyć. Nie rozumiem tego podejścia i takiej nienawiści, skąd to wszystko się bierze w ludziach? tylu głupot już dawno nie czytałam, trochę opamiętania i zdrowego rozsądku ludzie.
1
Zostaw swoją opinię o Dussmann Polska Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dussmann Polska Sp.z o.o.