Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)

Opinie o SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)

Pracowałeś w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-04 18:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tyle razy dzwoniłem do lacroix i nie przyjęli podań wysłałem ponad 500 jak nie lepiej i cisza tam chyba przyjmują po znajomości tak jak pani w urzędzie pracy powiedziała albo szukają modeli bo nic innego nie można myśleć
zdjecie uzytkownika
kogoto - 2014-12-13 23:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze tak Pawel. Mnie dziwi (choc tam pracuje) ze co tydzien po 30 osob na rozmowe wali, choc brak jakichkolwiek ofert - poza kilkoma specjalistami. Ogolnie zapraszam - mozesz dorobic sie garba, deprechy albo schizy - do wyboru. Nie licz na premie - bo ta juz zostala zaalokowana na nowe sluzbowe skody dla zarzadu - czytaj "ludzie zarabiajacy najwiecej majacy do pracy kilka kilometrow" - parodia. Ogolnie zapraszam - mily [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-19 14:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2013-08-10 14:33:43]:
Ja dostałam umowę na 3 lata, w tym miesiącu mi się kończy.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-12-29 09:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie,czy jest mozliwość podejścia drugi raz do testów????Znajoma sie niedostala,ponieważ testów nie zdała,i niewie czy dalej skladac papiery,czy jest sens wogóle,bo niewie czy ponownie ja zaproszą???Jeśli ktoś wie,proszę o odpowiedz.Dzięki
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-01-19 21:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie szalu nie ma jest coraj gorzej z miesiaca na miesiac
zdjecie uzytkownika
noco - 2015-01-26 09:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyskim odradzam firme szefostwo to jakies pojeby tak samo kierowniczka ACP kasa marna lepiej dokrecac sloiki w warminskich
zdjecie uzytkownika
lacrox - 2015-02-06 09:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą zwolnienia na przełomie lutego i marca
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-02-11 23:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do przerwy , na acp na przygotowaniu produkcji nie ma czasu nieraz nawet na 1 przerwę.
zdjecie uzytkownika
WIKI - 2015-03-04 12:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA BEZNADZIEJNA LUDZI PRZYJMUJA A PRACY BRAK DUŻE NORMY BIUROKACJA
zdjecie uzytkownika
SOrr - 2015-03-31 23:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś trochę rozwinąć swoją wypowiedź ? bo mimo iż napisałeś to ja nadal nie wiem czego mogę się spodziewać po SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics). Co masz na myśli pisząc, że praca jest beznadziejna. Jest to stwierdzenie ogólne. Każda praca jest beznadziejna bo człowiek się męczy... równie dobrze tak to można napisać.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-21 15:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie to samo miałem pisac co @SOrr, wydaje mi się, ze u nich jest całkiem dobrze, jak patrzyłem an oich oferte to nawet ubezpieczenie było w pakiecie soclajnym
zdjecie uzytkownika
WIKI - 2015-04-29 12:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAKŁAD FATALNY BAŁAGAN MAŁO PRZEJŚĆ OŚWIETLENIE FATALNE STANOWISK BRYGADZIŚCI TEŻ NIEZBYT MAJĄ SWOICH LUDZI ZZA WISŁY NIE CIERPIĄ DLATEGO POWINNIŚCIE NIE ZATRUDNIAĆ BO ŻAL MI TYCH OSÓB PROBLEM Z URLOPAMI ZASTRASZANIE CO DO PRZEDŁUŻENIA UMÓW NAJLEPIEJ TAM PRACY NIE ZACZYNAĆ NIKOMU NIE RADZĘ
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-04-29 12:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z TYM CO NAPISAŁAŚ BO SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM NIKOMU NIE RADZĘ TRAFIĆ DO TEJ FIRMY POWINNAM NAZWISKIEM TU NAPISAĆ CO O LINI I BRYGADZISTCE MYŚLĘ ALE TO I TAK NIC NIE DA BO SZEFOSTWO MA TO GDZIEŚ ZUPEŁNIE INACZEJ LUDZIE MÓWIA O TYM ZAKŁADZIE WIĘKSZA CZĘŚĆ ROBI TAM BO MUSI
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-05-21 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś jeszcze coś napisac, bo widze w tych postach powyżej, że ktoś pisze sztuczne opinie - inny nick, 4 minuty pomiedzy postami i pisane caps lockiem, ewidentnie to jedna osoba, może konkurencja? Niedługo sezon urlopowy, to chyba już powoli jest coś ustalane, naprawdę są z tym problemy? Jak potrzeba wolnego w tygodniu to też robią problemy?
zdjecie uzytkownika
pracownik mcp - 2015-05-31 04:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zalezy gdzie sie trafi na pewnej lini acp(autonstycznej) jest beznadziejna brygadzistka non stop kaxdy po kolei tam się zwalnia
Ogólnie co do pracy to wszędzie są jakies normy do wyrobienia niektóre są kosmiczne ale wieeekszosc jest do zrobienia spokojnie to zalezy na jaki dzial się trafi
Moim zdaniem nie jest tak zle jak nie którzy piszą
Ja robię na MCP (na całym dziale manualnym) przy tescie
Nie raz robi się caly dzień to samo nie raz co chwile co innego
Co do ludzi ja mam akurat fajna brygadę pomagamy sobie itd.
Co do szefostwa to jak wszędzie pewnie jak się robi zgodnie z instrukcją i zasada 5S oraz nie oszukuje się to nikt się nie przyczepi i nie będzie się wzbudzać jakis podejrzeń. :p
Co do norm produkcji to w sumie nie jest aż tak mega ważna trzeba robic zgodnie i uwArznie aby nic nie zrobić źle a z czasem się dochodzi do tego aby ja wyrabiać od wyrobionych norm zalezy ogólna premia zakładowa chociażby tez
A co do zarobków to różnie ale ogólnie tak jak bylo pokazane w PUP ofercie okolo 2000 brutto to w tym są juz premie dodatki noce systemowe obecnosciowe
Umowy da na 3/4 etatu ale wypracowuje się caly
Jako za pracę w systemie to placa grosze

Ogólnie szalu nie ma ale umowy do 2,5 roku czasami dają najwięcej
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-06-11 06:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest całkiem niezła zależy gdzie trafisz i do jakiego brygadzisty to prawda normy to koszmar nie wiem kto je ustala zarobki są nie najgorsze o ile jesteś w systemie
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-06-18 19:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktos napisać cokolwiek o panu Witoldzie Kapicy? Właśnie zawitał do Gdańska i chce u nas robić rewolucję
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-23 09:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli pracujesz w systemie, to zarobki nie najgorsze,gorzej z atmosferą tam panującą, słyszy się ciągle "nie płacą mi za to, by być dla ciebie miłym", oczywiście w największym stopniu zależy to od brygadzistki, ja jestem u trzeciej, dwie poprzednie kładły nacisk, by ich brygada była zgodna i odnosiła się do siebie grzecznie i z szacunkiem,każdy zgłoszony problem potrafiły rozwiązać, chwała im za to!!!!Obecna brygadzistka to tragedia, układy koleżeńskie,jak nie dziobiesz, to w niczym nie masz racji, każdy problem rozwiąż samemu, bo "niby co ona ma ci poradzić", jak próbujesz się bronić, bo na 100% masz rację wg instrukcji stanowiskowej, to "nikt cie tu na siłę nie trzyma", daje nagany za nie otwarciem jej przed nosem drzwi, a jej koleżaneczka i przełożona to lalunia, która zwalnia ludzi, bo nie tak się do niej odzywają, lub krzywo spojrzą!!!Będąc u niej musisz dziobać i przesiadywać po godzinie na przerwie, bo inaczej jesteś nikim, a ja właśnie mam honor i w przeciwieństwie do niej jestem "kimś", bo nie jestem leserem i dziobakiem, bo dla mnie tacy ludzie to szmaty!!!!Auditorzy wewnętrzni to kolejni debile nie szanujący ludzi, chodzą tylko z tymi swoimi śmiesznymi aparatami w telefonach i pstrykają foty za niby niezgodności, zapominając, że te owe niezgodności są tylko i wyłącznie z ich winy, bo nie stosują się do kodeksu pracy, w którym wyraźnie jest napisane, że pracodawca ma obowiązek wyposażyć stanowisko pracy tak, by praca mogła się odbywać zgodnie z instrukcją stanowiskową. Jak macie możliwość mieć inną pracę, to lacroix omijajcie jak najdalej!!Jedyne co trzyma tu ludzi, to stabilne umowy,za to mogę wystawić ocenę 4, reszta to miernota, no chyba, że traficie na dobrą brygadzistkę.
zdjecie uzytkownika
raker - 2015-06-23 21:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie zalezy wiele od tego na jakiego brygadziste się trafi, bo pewnie jest ich kilku. Kazdy ma indywidualny sposób zarzadzania swoim zespołem, jeden najwyraźniej woli się nie spoufalać i pozostać w sferze kontaktów zawodowych, więc nie jest zbyt miły, ale profesjonalny. Może to źle wpływac na atmosfere, ale dobrze wpływac na wyniki.
zdjecie uzytkownika
rekrutka - 2015-06-30 09:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć!!!
Czyli są tam same brygadzistki? Niema facetów?
Zostałam zatrudniona niedługo przyjdę do firmy jak bede miała wybór to do jakiej brygadzistki iść żeby było dobrze? Lub do jakiego działu? Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-07-02 11:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie w latach 1999-2002. Ogólnie miło wspominam pracę ale przede wszystkim ludzi z którymi mogłem współpracować.
Jak widzę dużo zmian nastąpiło.
zdjecie uzytkownika
WIKI - 2015-07-02 16:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MI BYŁO TAM ŻLE PRACOWAŁAM 2 MIESIĄCE BRYGADZISTKA BEZNADZIEJNA LUDZIE TEŻ I GŁUPI SYSTEM NIE WIEMBYM TAM NIE CHCIAŁA WRUCIĆ
zdjecie uzytkownika
Lllellelle - 2015-07-15 15:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z dodatkiem wakacyjnym placa cos? I kiedy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-18 20:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W telewizji kablowej była pokazana uroczystość, nagrody,uznanie dla szefów Lacroix. A czy to prawda, że ludzie tam mdleją i i karetki przyjeżdżają albo nie? Czy to prawda, że brygadzistki mogą się ordynarnie odzywac do ludzi?
zdjecie uzytkownika
--- - 2015-07-28 18:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie ze to prawda a wypowiedz "pracownik - 2015-06-23 09:38:40" mowi jak jest/58
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)?
Zadaj pytanie
alert