Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)

Pracowałeś w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cotcot - 2014-04-09 23:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czikson, pewnie chodziło koledze o stanowisko pracy - stojące, wówczas pracodawca ma obowiazek instalowania miekkich podłóg lub relaksujących mat pod stopy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-04-10 17:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje obecnie w Lacroix?
Jest jakiś socjal - bony na święta, karty medyczne, sportowe, premie?
Jak współpracuje się z kierownikami, dyrektorami?
Atmosfera w pracy, współpraca miedzy działami?
Czy firma się rozwija?
zdjecie uzytkownika
Trix - 2014-04-16 08:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja słyszałem całkiem niezłe opinie o Lacroixie, ale było to około roku temu. Nie wiem jak jest w chwili obecnej - prosiłbym jakiegoś pracownika o wypowiedź, ponieważ mam ofertę pracy i muszę się zdecydować..
zdjecie uzytkownika
anomin - 2014-04-24 21:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ala - 2014-04-10 17:21:16]:
Praca jak w każdej firmie za darmo nie płacą. Socjal na jakieś wsparcie można liczyć, na święta talony albo paczki. Premie jakieś są ale szału nie ma.
Dyro jest tylko jeden a reszta to jego "palce" i tylko czekają w jaką dziurkę się wepchnąć. Raczej nie mają za dużo do powiedzenia i tylko zadania się liczą a nie człowiek. Z łezką wspomina się czasy kiedy było prawie jak w rodzinie. To już się nie wróci :(
zdjecie uzytkownika
biedka - 2014-05-14 20:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nic nie zrobimy i nie poradzimy na to, że w większości firm przeważa obecnie wyścig szczurów
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-06-03 10:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze ktos kompetentny to przeczyta bo szkoda pracownikow [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
biedka - 2014-06-03 14:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po za tym ten wyścig szczurów może być całkiem przydatny dla firmy jeżeli jest tylko dobrze prowadzony
zdjecie uzytkownika
MŁODASTARA - 2014-08-12 23:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA STABILNA TYLKO ŻE MAŁO PŁACĘ. STARZY PRACOWNICY NIE SĄ DOCENIANI. MNIEJ ZARABIAJĄ JAK CI CO TERAZ SIĘ ZATRUDNIAJĄ.
OPERATOR Z PÓŁROCZNYM STAŻEM ZARABIA TYLE SAMO CO STARY OPERATOR ALBO WIECEJ. COŚ TU JEST NIE TAK. JEDYNE WYŚCIE TO SIĘ ZWOLNIĆ I SPRÓBOWAĆ ZATRUDNIĆ SIĘ JESZCZE RAZ. JEŻELI PRZYJMĄ.
zdjecie uzytkownika
seeker - 2014-08-20 15:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Lacroix to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mozna ja przyrownac do pracy w Kleopatrze tylko z minimalna stawke,do tego zawistna atmosfera,wykorzystywanie przez przelozonych molestowanie itp.mechatronic,nie puszczajcie tam swoich zon bo bedziecie mieli lipe
zdjecie uzytkownika
hellcat - 2014-08-20 23:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej chyba odprowadzac wozki pod markietem jak tam pracowac , z tego co slyszalam od znajomych co míeli stycznosc z ta firma to jeden wielki koszmar poczawszy od atmosfery tam panujacej po wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-03 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie tylko on wielu by sie znalazło zonka w domu a on w pracy bajerka masakra w tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2014-09-06 15:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mój mąż i tak za wiele wie na ten temat i od dawna się czai a takimi wpisami tylko go bardziej podjudzacie
zdjecie uzytkownika
wilczek - 2014-09-15 21:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hellcat - 2014-08-20 23:31:11]:
a inni mówią , że lepiej w domu siedzieć niż tu pracować, a jeszcze inni , że wszędzie tylko nie tu. I mimo wszystkich tego typu wpisów, o dziwo większość ludzi która tutaj pracowała, dalej to robi. Ludzie narzekają na pracę w Sofrel bo taka ich natura, a moim zdaniem nie jest tu gorzej niż gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-11-27 19:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy narzekają, ale nowi się pchają drzwiami i oknami,ci co najwięcej jęczą to pewnie najmniej robią. Wiadomo, że każdy chciałby zarabiać więcej i mieć lepiej, ale nie jest tak źle. Co roku dostajemy kasę na urlopy, święta, paczki dla dzieci, nie są to może wielkie pieniądze, ale zawsze coś extra się przyda.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-12-04 18:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tyle razy dzwoniłem do lacroix i nie przyjęli podań wysłałem ponad 500 jak nie lepiej i cisza tam chyba przyjmują po znajomości tak jak pani w urzędzie pracy powiedziała albo szukają modeli bo nic innego nie można myśleć
zdjecie uzytkownika
kogoto - 2014-12-13 23:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze tak Pawel. Mnie dziwi (choc tam pracuje) ze co tydzien po 30 osob na rozmowe wali, choc brak jakichkolwiek ofert - poza kilkoma specjalistami. Ogolnie zapraszam - mozesz dorobic sie garba, deprechy albo schizy - do wyboru. Nie licz na premie - bo ta juz zostala zaalokowana na nowe sluzbowe skody dla zarzadu - czytaj "ludzie zarabiajacy najwiecej majacy do pracy kilka kilometrow" - parodia. Ogolnie zapraszam - mily [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-19 14:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2013-08-10 14:33:43]:
Ja dostałam umowę na 3 lata, w tym miesiącu mi się kończy.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2014-12-29 09:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie,czy jest mozliwość podejścia drugi raz do testów????Znajoma sie niedostala,ponieważ testów nie zdała,i niewie czy dalej skladac papiery,czy jest sens wogóle,bo niewie czy ponownie ja zaproszą???Jeśli ktoś wie,proszę o odpowiedz.Dzięki
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2015-01-19 21:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie szalu nie ma jest coraj gorzej z miesiaca na miesiac
zdjecie uzytkownika
noco - 2015-01-26 09:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyskim odradzam firme szefostwo to jakies pojeby tak samo kierowniczka ACP kasa marna lepiej dokrecac sloiki w warminskich
zdjecie uzytkownika
lacrox - 2015-02-06 09:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą zwolnienia na przełomie lutego i marca
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-02-11 23:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do przerwy , na acp na przygotowaniu produkcji nie ma czasu nieraz nawet na 1 przerwę.
zdjecie uzytkownika
WIKI - 2015-03-04 12:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA BEZNADZIEJNA LUDZI PRZYJMUJA A PRACY BRAK DUŻE NORMY BIUROKACJA
zdjecie uzytkownika
SOrr - 2015-03-31 23:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłbyś trochę rozwinąć swoją wypowiedź ? bo mimo iż napisałeś to ja nadal nie wiem czego mogę się spodziewać po SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics). Co masz na myśli pisząc, że praca jest beznadziejna. Jest to stwierdzenie ogólne. Każda praca jest beznadziejna bo człowiek się męczy... równie dobrze tak to można napisać.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-04-21 15:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie to samo miałem pisac co @SOrr, wydaje mi się, ze u nich jest całkiem dobrze, jak patrzyłem an oich oferte to nawet ubezpieczenie było w pakiecie soclajnym
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)?
Zadaj pytanie