Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)

Pracowałeś w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pyrkosz - 2013-05-06 20:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazłem ciekawa ofertę pracy w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics), chociaż jest ona dość stara, nie wiecie, czy szukają teraz kogoś? Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Czy w firmie są związki zawodowe?
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2013-07-02 09:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytania użytkownika pyrkosz, jak to jest w Sofrel / lacroix elektronics? Polecacie? Możecie napisac pare szczegółów?
zdjecie uzytkownika
pracownik lacroix - 2013-07-15 15:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Lacroix od niedawna ,ale wiem ze tu jesli chodzi o prace i zarobki w stosunku do innych otert pracy jakie mialam przyjemnosc doswiadczyc...jest chyba najlepsza...chocby umowa probna jest zawierana na 3 miesiace z pracownikiem, a nie jak w innych na miesiac np... placa jest dla mnie zadowalajaca a po umowie probnej zaleznie od oceny jaka sie zdobylo podczas okresu probnego, przedluzenie umowy , przewaznie na rok, poltora, do 2 lat :) urlopy bez problemow... oczywiscie czytajac przedmowcow sa ludzie zawistni , ale trzeba sie nauczyc z tym zyc..robic co do Ciebie nalezy i nie patrzec na innych. praca urozmaicona, bo codziennie robi sie co innego i nie nalezy sie przerazac na poczatku nawalem nowych 'rzeczy' do wdrozenia, bo najgorsze sa poczatki i tak jest zawsze , ale potem juz jest luuz ;) pamietac nalezy tylko zeby robic to co sie powinno na danym stanowisku wg instrukcji jaka znajduje sie na kazdym stanowisku :) czasem nie jest lekko , ale kazdy daje rade :)
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-08-10 14:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik lacroix to napisz jaką masz pensje w Sofrel Elektronics. Z tego co piszesz można wywnioskować że jest niezła
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-08-11 11:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w 2008 Operator Seter zarabiał około 1500 zł i z tego co wiem dalej tak jest
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-08-12 12:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy po jakimś czasie pracy tam nie wiem rok lub dwa to dostaje się jakąś podwyżkę czy raczej marne szanse?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-12-18 22:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie od pięciu lat. I jedyne co moge powiedziec to że jest coraz gorzej. obowiązku przybywa a firma nie dostosowuje się do zmian na rynku.
o pracownika zaczyna dopiero dbać jak się wypowiedzenie położy.
podwyżki tylko w tedy gdy się wypowiedzenie złoży.
zmienność zasad z dnia na dzień.
a rotacja ludzi coraz większa.

jeśli ktoś ma wybór - niech nie idzie.
sporo ludzi teraz szuka innej pracy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-22 19:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza praca którą miałem,10 lat do tyłu za Jabilem. Zero dodatków dla osób pracujących na ACP wykonujących ciążką stojącą przez 8 godz pracę. Odpowiedzialność bardzo duża łącznie z normami, a zarobki takie same jak dla pań siedzących na montażu ręcznym. Gdzie tu sprawiedliwość. A uprawnienia SETERA to chyba nasze niedoczekanie. Zbyt mało płatna praca jak la mężczyzny- myślą że dłuższymi umowami przyciągną wykwalifikowanych ludzi z Jabila.
zdjecie uzytkownika
Arkadiusz - 2014-02-13 21:02:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe ile jest przerwy w ciągu tych 8 godzin stania albo czy sofrel elektronics zagwarantował miekką podłogę na wszystkich stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-19 16:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna przerwa trwa 20 min a druga 15 min z tym że nie zawsze jest możliwość wyjścia na tą drugą przerwę, często bywa tak że jest zmiana programu za zmianą.
zdjecie uzytkownika
czikson - 2014-03-18 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój wpis @Arkadiusz mnie zastanowił. Mianowicie nie wiem skąd ta wstawka w nim z miękką podłogą?
zdjecie uzytkownika
cotcot - 2014-04-09 23:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czikson, pewnie chodziło koledze o stanowisko pracy - stojące, wówczas pracodawca ma obowiazek instalowania miekkich podłóg lub relaksujących mat pod stopy.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-04-10 17:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się pracuje obecnie w Lacroix?
Jest jakiś socjal - bony na święta, karty medyczne, sportowe, premie?
Jak współpracuje się z kierownikami, dyrektorami?
Atmosfera w pracy, współpraca miedzy działami?
Czy firma się rozwija?
zdjecie uzytkownika
Trix - 2014-04-16 08:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem całkiem niezłe opinie o Lacroixie, ale było to około roku temu. Nie wiem jak jest w chwili obecnej - prosiłbym jakiegoś pracownika o wypowiedź, ponieważ mam ofertę pracy i muszę się zdecydować..
zdjecie uzytkownika
anomin - 2014-04-24 21:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ala - 2014-04-10 17:21:16]:
Praca jak w każdej firmie za darmo nie płacą. Socjal na jakieś wsparcie można liczyć, na święta talony albo paczki. Premie jakieś są ale szału nie ma.
Dyro jest tylko jeden a reszta to jego "palce" i tylko czekają w jaką dziurkę się wepchnąć. Raczej nie mają za dużo do powiedzenia i tylko zadania się liczą a nie człowiek. Z łezką wspomina się czasy kiedy było prawie jak w rodzinie. To już się nie wróci :(
zdjecie uzytkownika
biedka - 2014-05-14 20:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety nic nie zrobimy i nie poradzimy na to, że w większości firm przeważa obecnie wyścig szczurów
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-06-03 10:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze ktos kompetentny to przeczyta bo szkoda pracownikow [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
biedka - 2014-06-03 14:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za tym ten wyścig szczurów może być całkiem przydatny dla firmy jeżeli jest tylko dobrze prowadzony
zdjecie uzytkownika
MŁODASTARA - 2014-08-12 23:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA STABILNA TYLKO ŻE MAŁO PŁACĘ. STARZY PRACOWNICY NIE SĄ DOCENIANI. MNIEJ ZARABIAJĄ JAK CI CO TERAZ SIĘ ZATRUDNIAJĄ.
OPERATOR Z PÓŁROCZNYM STAŻEM ZARABIA TYLE SAMO CO STARY OPERATOR ALBO WIECEJ. COŚ TU JEST NIE TAK. JEDYNE WYŚCIE TO SIĘ ZWOLNIĆ I SPRÓBOWAĆ ZATRUDNIĆ SIĘ JESZCZE RAZ. JEŻELI PRZYJMĄ.
zdjecie uzytkownika
seeker - 2014-08-20 15:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Lacroix to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mozna ja przyrownac do pracy w Kleopatrze tylko z minimalna stawke,do tego zawistna atmosfera,wykorzystywanie przez przelozonych molestowanie itp.mechatronic,nie puszczajcie tam swoich zon bo bedziecie mieli lipe
zdjecie uzytkownika
hellcat - 2014-08-20 23:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej chyba odprowadzac wozki pod markietem jak tam pracowac , z tego co slyszalam od znajomych co míeli stycznosc z ta firma to jeden wielki koszmar poczawszy od atmosfery tam panujacej po wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
princessa - 2014-08-27 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,taki jeden staskiewicz to nawet obraczke sciaga i bajera z laskami zeby norme wyciagnac
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-09-03 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko on wielu by sie znalazło zonka w domu a on w pracy bajerka masakra w tym zakladzie.
zdjecie uzytkownika
zmęczona - 2014-09-06 15:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mój mąż i tak za wiele wie na ten temat i od dawna się czai a takimi wpisami tylko go bardziej podjudzacie
zdjecie uzytkownika
wilczek - 2014-09-15 21:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hellcat - 2014-08-20 23:31:11]:
a inni mówią , że lepiej w domu siedzieć niż tu pracować, a jeszcze inni , że wszędzie tylko nie tu. I mimo wszystkich tego typu wpisów, o dziwo większość ludzi która tutaj pracowała, dalej to robi. Ludzie narzekają na pracę w Sofrel bo taka ich natura, a moim zdaniem nie jest tu gorzej niż gdzie indziej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SOFREL ELEKTRONICS (Lacroix Electronics)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x