Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jeronimo Martins Biedronka

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 17:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam jest do ogarniecia, oprucz kompetacji i zaladunku???????? ,to jest priorytetem.No chyba ze bedziesz zbieral rozwalone palety itp.Sadzac po formie ktorej piszesz jestes Tym super zaladunkowym ktory spelnia misje w biedronce.
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-08 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś podpisywał cokolwiek związanego z wyrabianiem normy???
Czy norma 220 to obowiązek bezwzględny każdego pracownika??
Czy JMD może zabierać wyrobioną premie według Kodeksu Pracy??
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 22:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ,nikt nic nie podpisuje , ale nie wyrabiasz normy to dostajesz gola wyplate okolo 1600 zl.Nie bedziesz wyrabial normy przez jakis okres czasu to dostaniesz wypowiedzenie.Tam szukaja wołów do pracy a nie ludzi.
Zabierac premie hmm. robisz te smieszne bledy to Ci ucinaja premie,ale absurdem jest jeszcze jedna rzecz: wrzucenie produktu na palete nr 2,a zatwierdzenie jej na palete nr 1 i odwrotnie, mimo ze obie palety jada na ten sam sklep to i tak masz bład i po premii, paranoja
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-09 09:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-04-08 22:59:16]:
W CD Skarbimierz brak organizacji i myślenia, tylko dokładają nowy towar na p08 czy p03 byle gdzie jest miejsce. Zamiast polepszyć pracę to pogarszają.
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-04-10 18:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie od nowego roku Jeronimo Martins Polska S.A. zaprzestało umów na okres próbny, a zmienili na czas określony. Co do posiłków przepraszam, ale pracownik magazynu otrzymuje darmowy, ciepły posiłek zupę , drugie danie ( ziemniaki mięso ) sałatka oraz deser , ale czy u każdego prywaciarza otrzymasz posiłek ? nie sądzę. Co do podstawy to zgadza się nie jest bardzo wysoka , ale jak doliczy się dodatki za nocki, nadgodziny to pensja już jest inna i najważniejsze opodatkowane ( liczy się do emerytury ), a każdy wie jak wygląda na rynku pracy podstawa opodatkowana , a reszta pod stołem. Ale chyba najważniejsza rzecz to terminowość. Przychodzi 1o-ty każdego miesiąca i pensja na koncie jest. Wiadomo na magazynie praca jest ciężka i nigdy nie zaprzeczę , ale jeśli ktoś chce pracować i mieć pieniądze to według mnie warto, ale to moje prywatne zdanie .
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-12 22:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posilek hehehe przestan ,dziecko czasami je wiecej niz tam daja, za nocki dodatku jest 100-150zl brutto to co to za pieniadze,a czasami musisz isc na noc w sobote i niedziele i swieta. Nadgodziny o czym Ty czlowieku mowisz ,zrobia tak ze oddadza Ci nadgodziny ,albo wyjdziesz pare godzin wczesniej z pracy(a Twoja robote i tak musi odjebac reszta chlopakow z magazynu) albo dostaniesz dzien wolny. 1600-1700 zl za taka prace nie dziekuje postoje
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-04-13 13:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Jak Tam jest z załdunkiem? Też tak tak Cieżko jak na Kompletacji i za takie marne grosze?
zdjecie uzytkownika
DC18 - 2015-04-17 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAGAZYN NA PARZNIEWIE MOŻNA PORÓWNAC DO TONACEGO "TITANICA" CIAGLE BRAKUJE LUDZI, OD POCZATKU KWIETNIA SA NADGODZINY I NIE WIESZ NAPRAWDE O KTOREJ WYJDZIESZ DO DOMU, PRACA OD 6 DO 9 DNI POD RZAD, CO JAKIS CZAS GADAJA PRZEZ GLOSNIKI ILE KOMPLETU POZOSTALO I O KTOREJ KONIEC, BRAK LUDZI SPOWODOWANY JEST WYPLATAMI, BRAK WYPLACONYCH WSZYSTKICH NADGODZIN, UCINANA LUB BRAK PREMII, O OLINIE NIE MOWIAC KTOREGO NIE MA, WYROBISZ SOBIE DOBRA NORME TO I TAK CI CZES FIRMA ZABIERZE BO NP NIE KOMPLETOWALES A ROBILES COS INNEGO,: ROZWOZENIE PALET, NABIJANIE LODOWEK ITD, W SATNI CORAZ WIECEJ WORKOW Z CIUCHAMI ROBOCZYMI, CODZIENNIE LUDZIE ODCHODZA, CO Z TEGO ZE SA PRZYJECIA NA OKRAGLO ALE NIE ZA TAKIE PIENIADZE. MAGAZYN TONIE I JUZ NIEGLUGO NIKT TAM NIE BEDZIE ROBIL, OSOBY NA STOLKACH JUZ MAJA PELNE GACIE, NADCHODZI MAJOWKA A PO MAJOWCE LUDZIE SZYBCIEJ (usunięte przez administratora) NIŻ ONI SIE SPODZIEWAJA HAHAHAHA. JEST GORZEJ NIZ ZLE I NIE ZA TE PIENIADZE, BRAKUJE JESZCZE ABY OBOK OTWORZYL SIE MAGAZYN KONKURECJI I WTEDY ALBO KONIEC ALBO KASA WIEKSZA. PODOBNO HEBE JEST DO ZAMNKNIECIA !!!!
zdjecie uzytkownika
amplus - 2015-04-26 14:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W amplusie na kompletacji i załadunku 7,50zł na godzinę. Zero groszy za to że pracujesz na noc.
12 godzin dniówki i nocki, niedziele, święta itp.
praca od 7 rano do 19 i od 19 do 7 rano.
Umowa zlecenie podpisywana co miesiąc.
Przeszedłbym do biedronek, jakbym miał bliżej jakieś centrum!
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-06 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w centrum w Sosnowcu?
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-08 10:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne podobnie jak na innych centrach ,zapiernicz, norma,norma norma i byle szybciej
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-05-11 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Chciałem zapytac jak wygląda praca w centrum dystrybucyjnym w Krakowie/Modlnicy. Jaka kasa, ile godzin się pracuje i ogólne warunki. Oczywiście chodzi mi o kompletację. Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-05-13 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w modlnicy tak jak wszędzie nadgodziny codziennie specjalista koło 19 chodzi i szuka chętnych by zostali na nad godziny ale już coraz mniej chętnych i 8 godzin miija i do domu nawet nie zawracaj sobie głowy biedronką.kasa podstawa 2200 brutto
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-15 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) sie tam robi,ale sami sa temu winni
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-05-25 18:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lub - 2015-03-01 02:11:57]:
Jak czytam te posty to rece mi opadaja. Pracuje na magazynie od 2 lat, pierwsze poltora roku robilem na kompletacji.... rzucali mnie wszedzie po kazdym z dzialow, nie mialem przypisanego stalego miejsca.... najnizsza pensja jaka wzielem to na okresie probnym 2460 zl NETTO(2 lata temu)!!! bo wtedy na probnym liczyla sie jeszcze norma... pozniej tylko w gore az do 3000 zl do lapki, ale to trzeba bylo sie nabiegac i nadzwigac... od 3 miesiecy robie na zaladunku, a tu biore po ok 2700 zl NETTO... ale oszczedzam zdrowie. Podstawe mam 2600 BRUTTO, to ponad 2000 NETTO, za to ze tylko przychodze do pracy, reszta to premia za wydajnosc. Jak ktos jest nauczony pracy i chce zarobic, ma tu szanse... a lewusow pozdrawiam, niech narzekaja dalej. Za stanie nikt nie placi!!!
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-25 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ktory magazyn? NO wlasnie czy oplaca sie biegac i dzwigac ze te 500zl wiecej miesiecznie? zastanow sie czy na starosc Ci to nie wyjdzie.Pozdrawiamy Cie pracusiu obys dorobil tam do 67 lat
zdjecie uzytkownika
Nickt - 2015-06-16 18:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PB - 2015-03-02 20:31:22]:
JA CHCĘ ZGŁOSIĆ ZAŻALENIE NA KASJERKĘ BIEDRONKI Z POWODU ŻE NIE CHCIAŁA MNIE OBSŁUGIWAĆ TYLKO KAZAŁA IŚĆ DO INNEJ KASY ŻE ONA SCHODZI A TO BYŁA NIE PRAWDA PO OBSŁUGIWAŁA DALEJ LUDZI A MNIE WYGONIŁA PO CHAMSKU SIĘ ODDZYWAŁA TO SIĘ MI PRZYDAŻYŁO W BIEDRONCE W MYSŁOWICACH PRZY UL MIKOŁOWSKIEJ TA KASJERKA SIĘ NAZYWA AGNIESZKA NOWA PRZYJĘTA JA NIE WIEM CZY TO PRAKTYKANTKA CZY CO ALE TAK PO CHAMSKU SIĘ DO LUDZI OD NOSI ŻE SZKODA GADAĆ GDZIE TAKĄ KASJERKĘ DO PRACY ZATRUDNILI ŻE LUDZI NIE CHCĘ OSŁUGIWAĆ TO NIECH WŁAŚCICIEL BIEDRONKI JĄ ZWOLNI Z PRACY BO ONA SIĘ CHYBA DO BIEDRONKI DO PRACY NIE NADAJE WOGULĘ JAK TAK POSTĘPUJĘ Z KLIENTAMI BO ONA MYŚLI ŻE CO TO ONA NIE JEST
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-06-27 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2015-05-06 15:14:18]:
W Sosnowcu ok podobnie zależy gdzie chcesz iść na wózki elektryczne to cię wyszkolą,jest jeszcze klika innych firm na biedronce ochroniarska arus,na składanie robota przy belownicy,później masz firmę aspen firma porządkowa ale tam ci nie polecam płacom im chyba 5 albo 6 zł zero premii brak umowy o pracę czasami praca w mrożni -25 zero posiłku,napoju zapewnionego prawem :) jadł byś w szatni, nie mają stołówki biedronka im nic nie dała:) wykorzystują ich na maksa ale przyjdź sam weź CV z tego co wiem potrzeba ludzi na magazyn
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-06-30 09:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się właśnie zastanawiam, czy może nie spróbować pracy w biedronce jako sprzedawca - kasjer, nawet znalazłem ogłoszenie do najbliższej biedronki http://www.nuzle.pl/praca-sprzedawca-kasjer-biedronka-warszawa-ursynow-warszawa,12601892 . Co ciekawe od razu jest umowa o prace na cały etat, zarobki chyba nie najgorsze, chyba spróbuję.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-27 20:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
akwurus - 2015-07-27 20:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma beznadziejna tygodniami nie płaci swoim podwykonawcą
zdjecie uzytkownika
Sylwester - 2015-08-11 08:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałem w jmd w lubinie ok 5lat. Z początku było fajnie mało roboty kasa dobra. Ale prawie jak wszedzie wszystko musiało sie zepsuć. Gdy dyrektorem cd w lubinie został polak wszystko pomalu znikało chodzi oczywiście o kase zabierali premie za przedłuzenuie przerw lub za przypadkowe rozwalenie towaru... tylko praca praca i jeszcze raz praca. pracowałem na p 05 i p 06 mroznia i kurczakownia obiecywali ze kasa wieksza i czas pracy krótszy zgodnie z przpisami. ale to zwykłe kłamstwo. po skonczeniu swojej robity szło sie na inny magazym pomagac byle tylk srednia spadła z calego dnia i na koniec (usunięte przez administratora) wychodziła i kasa słaba nie polecam
zdjecie uzytkownika
BIONDA119 - 2015-08-19 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2015-06-27 17:15:26]:
skoro kasjerka schodzi z kasy to ma powod to nie maszyna tylko czlowiek czasem tez musi wyjsc do toalety czy zjesc sniadanie ludzie chyba wam sie w glowach pomieszalo nie rozumiecie co to znaczy szacunek do osoby pracujacej macie tylko wymagania.Kazdy w zakladzie pracy ma prawo do pauzy ,do przerwy na sniadanie,obiad czy co mu sie podoba rowniez pojsc do toalety !!!!
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-08-25 13:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BIONDA119, masz absolutna rację, zreszta to nic dziwnego, kiedy kasjerka prosi ostatniego klienta w kolejce by zamknął kase, bo musi iść na przerwę. To normalna praca, wszyscy pracujemy i chodzimy na przerwy w swoich firmach, to i tutaj nie problem to zrozumieć. Zakupy jednak to czesto pośpiech i emocje, to czasem trafi się nieprzyjemny klient.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 23:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
baaaa - 2015-08-30 23:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W DC lubartów to są dopiero cyrki i jaja, Tam nie ma organizacji. Ludzi mają za nic tylko norma norma . Jak jest mało pracy to gadają robić szybko to się wyjdzie szybko jak jest duzo to trzeba robić aby wyjść. wiecznie trzeba cisnąć. a przełożeni nie wszyscy ale paru z nich to wieśniaki i prostaki tylko potrafiący jedno mówić cisnąć
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-09-02 08:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisnij,cisnij hahaha no na Krakowie też to jest- zenada niech sobie ci starsi sami Pocisna ale klocka na kiblu.nie wiem czy wszędzie tak jest ale masz 30 min. Przerwy do wykorzystania kiedy chcesz i po ile chcesz,a w Krakowie idziesz na przerwę kiedy zadecyduje starszy,czy to jest normalne????????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jeronimo Martins Biedronka?
Zadaj pytanie
alert