Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jeronimo Martins Biedronka

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NORMAN - 2015-03-18 19:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK CHCESZ SIĘ PRZEKONAĆ JAK SIĘ TAM PRACUJĘ TO MUSISZ SPRAWDZIĆ SAM NA SWOJEJ SKÓRZE 3MIES.BEZ PREMI A PO NICH JAK KIEROWNICZEK UZNA BĘDZIE ALBO NIE BĘDZIE I RACZEJ NIE BĘDZIĘ BO MYLIĆ SIĘ NIE MOŻESZ JESTEŚ CYBORGIEM ATMOSFERA ŚMIERDZĄCA NO CHYBA ŻE LUBISZ LIZAĆ KOMUŚ D...
zdjecie uzytkownika
Ciekawe - 2015-04-01 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bylem przed chwilą na rozmowie o prace właśnie do Parzniewa. Rozumiem, że nie polecacie? Godziny pracy są tragiczne 11-19 i 20-4 rano.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-04-03 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przyjaciel biedronki - 2015-01-20 13:20:20]:
Jedno pytanie jaki towar przekładacie?
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-04 00:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2015-04-03 22:34:56]:
p08 p01 p15,,ale juz mnie tam nie ma chwala Bogu
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-07 22:51:21 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie kwalifikacyjnej wniosek pozytywny, pracujesz 3 miesiące i myśli człowiek sobie że miało być tak pięknie wywiady, autografy...
Nie podpisujesz żadnej umowy o wyrabianiu norm, zabieraniu kasy za błędy które i tak poprawiasz wymieniając towar na taki jak ma być, co dzień zejścia nie mniejsze niż 95 tyś(gdzie następna zmiana 65 tyś), jesteś chory czy boli cię kręgosłup to nie powód żeby iść na L4 bo zawsze możesz być na rozwózce palet na pasy załadunkowe.
Zabieranie dni wolnych i rozpisywanie ich zamiast oddać i wiecznie praca od 9 do 10 godzin za 2170 brutto.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-08 10:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie na kompletacje bo musicie 250 wyrobić, a nie widzieliście pracy w innych centrach. Na DC19 przed świętami pracuje się po 12 godzin czasem 12 dni z rzędu, gdzie załadunkowy który ma inne obowiązki(których połowa z Was pewnie i tak by nie ogarnęła) też kompletuje, a auta są ładowane przez kierowców paleciakami elektrycznymi. Tylko, że tam po 3 miesiącach chłopaki dostają po 4.5 tyś wypłaty. Moim zdaniem to czy się zarobi w centrum dystrybucyjnym zależy w 80% od centrum i kierownictwa, pozostałe 20% to pot, łzy i rozwalony kręgosłup.
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 17:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam jest do ogarniecia, oprucz kompetacji i zaladunku???????? ,to jest priorytetem.No chyba ze bedziesz zbieral rozwalone palety itp.Sadzac po formie ktorej piszesz jestes Tym super zaladunkowym ktory spelnia misje w biedronce.
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-08 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś podpisywał cokolwiek związanego z wyrabianiem normy???
Czy norma 220 to obowiązek bezwzględny każdego pracownika??
Czy JMD może zabierać wyrobioną premie według Kodeksu Pracy??
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 22:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ,nikt nic nie podpisuje , ale nie wyrabiasz normy to dostajesz gola wyplate okolo 1600 zl.Nie bedziesz wyrabial normy przez jakis okres czasu to dostaniesz wypowiedzenie.Tam szukaja wołów do pracy a nie ludzi.
Zabierac premie hmm. robisz te smieszne bledy to Ci ucinaja premie,ale absurdem jest jeszcze jedna rzecz: wrzucenie produktu na palete nr 2,a zatwierdzenie jej na palete nr 1 i odwrotnie, mimo ze obie palety jada na ten sam sklep to i tak masz bład i po premii, paranoja
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-09 09:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-04-08 22:59:16]:
W CD Skarbimierz brak organizacji i myślenia, tylko dokładają nowy towar na p08 czy p03 byle gdzie jest miejsce. Zamiast polepszyć pracę to pogarszają.
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-04-10 18:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie od nowego roku Jeronimo Martins Polska S.A. zaprzestało umów na okres próbny, a zmienili na czas określony. Co do posiłków przepraszam, ale pracownik magazynu otrzymuje darmowy, ciepły posiłek zupę , drugie danie ( ziemniaki mięso ) sałatka oraz deser , ale czy u każdego prywaciarza otrzymasz posiłek ? nie sądzę. Co do podstawy to zgadza się nie jest bardzo wysoka , ale jak doliczy się dodatki za nocki, nadgodziny to pensja już jest inna i najważniejsze opodatkowane ( liczy się do emerytury ), a każdy wie jak wygląda na rynku pracy podstawa opodatkowana , a reszta pod stołem. Ale chyba najważniejsza rzecz to terminowość. Przychodzi 1o-ty każdego miesiąca i pensja na koncie jest. Wiadomo na magazynie praca jest ciężka i nigdy nie zaprzeczę , ale jeśli ktoś chce pracować i mieć pieniądze to według mnie warto, ale to moje prywatne zdanie .
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-12 22:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posilek hehehe przestan ,dziecko czasami je wiecej niz tam daja, za nocki dodatku jest 100-150zl brutto to co to za pieniadze,a czasami musisz isc na noc w sobote i niedziele i swieta. Nadgodziny o czym Ty czlowieku mowisz ,zrobia tak ze oddadza Ci nadgodziny ,albo wyjdziesz pare godzin wczesniej z pracy(a Twoja robote i tak musi odjebac reszta chlopakow z magazynu) albo dostaniesz dzien wolny. 1600-1700 zl za taka prace nie dziekuje postoje
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-04-13 13:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Jak Tam jest z załdunkiem? Też tak tak Cieżko jak na Kompletacji i za takie marne grosze?
zdjecie uzytkownika
DC18 - 2015-04-17 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAGAZYN NA PARZNIEWIE MOŻNA PORÓWNAC DO TONACEGO "TITANICA" CIAGLE BRAKUJE LUDZI, OD POCZATKU KWIETNIA SA NADGODZINY I NIE WIESZ NAPRAWDE O KTOREJ WYJDZIESZ DO DOMU, PRACA OD 6 DO 9 DNI POD RZAD, CO JAKIS CZAS GADAJA PRZEZ GLOSNIKI ILE KOMPLETU POZOSTALO I O KTOREJ KONIEC, BRAK LUDZI SPOWODOWANY JEST WYPLATAMI, BRAK WYPLACONYCH WSZYSTKICH NADGODZIN, UCINANA LUB BRAK PREMII, O OLINIE NIE MOWIAC KTOREGO NIE MA, WYROBISZ SOBIE DOBRA NORME TO I TAK CI CZES FIRMA ZABIERZE BO NP NIE KOMPLETOWALES A ROBILES COS INNEGO,: ROZWOZENIE PALET, NABIJANIE LODOWEK ITD, W SATNI CORAZ WIECEJ WORKOW Z CIUCHAMI ROBOCZYMI, CODZIENNIE LUDZIE ODCHODZA, CO Z TEGO ZE SA PRZYJECIA NA OKRAGLO ALE NIE ZA TAKIE PIENIADZE. MAGAZYN TONIE I JUZ NIEGLUGO NIKT TAM NIE BEDZIE ROBIL, OSOBY NA STOLKACH JUZ MAJA PELNE GACIE, NADCHODZI MAJOWKA A PO MAJOWCE LUDZIE SZYBCIEJ (usunięte przez administratora) NIŻ ONI SIE SPODZIEWAJA HAHAHAHA. JEST GORZEJ NIZ ZLE I NIE ZA TE PIENIADZE, BRAKUJE JESZCZE ABY OBOK OTWORZYL SIE MAGAZYN KONKURECJI I WTEDY ALBO KONIEC ALBO KASA WIEKSZA. PODOBNO HEBE JEST DO ZAMNKNIECIA !!!!
zdjecie uzytkownika
amplus - 2015-04-26 14:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W amplusie na kompletacji i załadunku 7,50zł na godzinę. Zero groszy za to że pracujesz na noc.
12 godzin dniówki i nocki, niedziele, święta itp.
praca od 7 rano do 19 i od 19 do 7 rano.
Umowa zlecenie podpisywana co miesiąc.
Przeszedłbym do biedronek, jakbym miał bliżej jakieś centrum!
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-06 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w centrum w Sosnowcu?
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-08 10:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne podobnie jak na innych centrach ,zapiernicz, norma,norma norma i byle szybciej
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-05-11 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc. Chciałem zapytac jak wygląda praca w centrum dystrybucyjnym w Krakowie/Modlnicy. Jaka kasa, ile godzin się pracuje i ogólne warunki. Oczywiście chodzi mi o kompletację. Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-05-13 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w modlnicy tak jak wszędzie nadgodziny codziennie specjalista koło 19 chodzi i szuka chętnych by zostali na nad godziny ale już coraz mniej chętnych i 8 godzin miija i do domu nawet nie zawracaj sobie głowy biedronką.kasa podstawa 2200 brutto
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-15 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) sie tam robi,ale sami sa temu winni
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-05-25 18:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lub - 2015-03-01 02:11:57]:
Jak czytam te posty to rece mi opadaja. Pracuje na magazynie od 2 lat, pierwsze poltora roku robilem na kompletacji.... rzucali mnie wszedzie po kazdym z dzialow, nie mialem przypisanego stalego miejsca.... najnizsza pensja jaka wzielem to na okresie probnym 2460 zl NETTO(2 lata temu)!!! bo wtedy na probnym liczyla sie jeszcze norma... pozniej tylko w gore az do 3000 zl do lapki, ale to trzeba bylo sie nabiegac i nadzwigac... od 3 miesiecy robie na zaladunku, a tu biore po ok 2700 zl NETTO... ale oszczedzam zdrowie. Podstawe mam 2600 BRUTTO, to ponad 2000 NETTO, za to ze tylko przychodze do pracy, reszta to premia za wydajnosc. Jak ktos jest nauczony pracy i chce zarobic, ma tu szanse... a lewusow pozdrawiam, niech narzekaja dalej. Za stanie nikt nie placi!!!
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-25 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktory magazyn? NO wlasnie czy oplaca sie biegac i dzwigac ze te 500zl wiecej miesiecznie? zastanow sie czy na starosc Ci to nie wyjdzie.Pozdrawiamy Cie pracusiu obys dorobil tam do 67 lat
zdjecie uzytkownika
Nickt - 2015-06-16 18:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-03-02 20:31:22]:
JA CHCĘ ZGŁOSIĆ ZAŻALENIE NA KASJERKĘ BIEDRONKI Z POWODU ŻE NIE CHCIAŁA MNIE OBSŁUGIWAĆ TYLKO KAZAŁA IŚĆ DO INNEJ KASY ŻE ONA SCHODZI A TO BYŁA NIE PRAWDA PO OBSŁUGIWAŁA DALEJ LUDZI A MNIE WYGONIŁA PO CHAMSKU SIĘ ODDZYWAŁA TO SIĘ MI PRZYDAŻYŁO W BIEDRONCE W MYSŁOWICACH PRZY UL MIKOŁOWSKIEJ TA KASJERKA SIĘ NAZYWA AGNIESZKA NOWA PRZYJĘTA JA NIE WIEM CZY TO PRAKTYKANTKA CZY CO ALE TAK PO CHAMSKU SIĘ DO LUDZI OD NOSI ŻE SZKODA GADAĆ GDZIE TAKĄ KASJERKĘ DO PRACY ZATRUDNILI ŻE LUDZI NIE CHCĘ OSŁUGIWAĆ TO NIECH WŁAŚCICIEL BIEDRONKI JĄ ZWOLNI Z PRACY BO ONA SIĘ CHYBA DO BIEDRONKI DO PRACY NIE NADAJE WOGULĘ JAK TAK POSTĘPUJĘ Z KLIENTAMI BO ONA MYŚLI ŻE CO TO ONA NIE JEST
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-06-27 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2015-05-06 15:14:18]:
W Sosnowcu ok podobnie zależy gdzie chcesz iść na wózki elektryczne to cię wyszkolą,jest jeszcze klika innych firm na biedronce ochroniarska arus,na składanie robota przy belownicy,później masz firmę aspen firma porządkowa ale tam ci nie polecam płacom im chyba 5 albo 6 zł zero premii brak umowy o pracę czasami praca w mrożni -25 zero posiłku,napoju zapewnionego prawem :) jadł byś w szatni, nie mają stołówki biedronka im nic nie dała:) wykorzystują ich na maksa ale przyjdź sam weź CV z tego co wiem potrzeba ludzi na magazyn
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-06-30 09:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się właśnie zastanawiam, czy może nie spróbować pracy w biedronce jako sprzedawca - kasjer, nawet znalazłem ogłoszenie do najbliższej biedronki http://www.nuzle.pl/praca-sprzedawca-kasjer-biedronka-warszawa-ursynow-warszawa,12601892 . Co ciekawe od razu jest umowa o prace na cały etat, zarobki chyba nie najgorsze, chyba spróbuję.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jeronimo Martins Biedronka?
Zadaj pytanie
alert