Profil firmy Jeronimo Martins Biedronka

Jeronimo Martins Biedronka

Mszczonów

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

grześ 2015-08-25 13:36:59
@BIONDA119, masz absolutna rację, zreszta to nic dziwnego, kiedy kasjerka prosi ostatniego klienta w kolejce by zamknął kase, bo musi iść na przerwę. To normalna praca, wszyscy pracujemy i chodzimy na przerwy w swoich firmach, to i tutaj nie problem to zrozumieć. Zakupy jednak to czesto pośpiech i emocje, to czasem trafi się nieprzyjemny klient.
0
baaaa 2015-08-30 23:23:50
W DC lubartów to są dopiero cyrki i jaja, Tam nie ma organizacji. Ludzi mają za nic tylko norma norma . Jak jest mało pracy to gadają robić szybko to się wyjdzie szybko jak jest duzo to trzeba robić aby wyjść. wiecznie trzeba cisnąć. a przełożeni nie wszyscy ale paru z nich to wieśniaki i prostaki tylko potrafiący jedno mówić cisnąć
0
jaa 2015-09-02 08:02:00
Cisnij,cisnij hahaha no na Krakowie też to jest- zenada niech sobie ci starsi sami Pocisna ale klocka na kiblu.nie wiem czy wszędzie tak jest ale masz 30 min. Przerwy do wykorzystania kiedy chcesz i po ile chcesz,a w Krakowie idziesz na przerwę kiedy zadecyduje starszy,czy to jest normalne????????
0
krakowo 2015-09-06 22:02:01
za 1700 zl znajdziesz lzejsza prace bez sobot niedziel i swiat i nocek.Biedronka cwanabuduje magazyny w malych miescianch gdzie nie ma pracy ,albo na uboczu miast,zeby tylko ludzie mieli za swoj zyciowy cel prace dla tej firmy i traktowali ja jako ratunek na zycie w tych ciezkich czzasach.Z modlnica im nie wyszlo bo tu juz ponad rok od otwarcia ,a przemial ludzi jak byl tak jest, i podejrzewam jeszcze bedzie
0
magazynier LU 2015-09-12 22:09:46
witam jestem dumnym pracownikiem biedronki na stanowisku magazynier kompletacja j można wiele ciepłych słów o tym napisać jak jest fajnie ile można zarobić ale poco skoro i tak to będzie ściema więc napisze prawdę żeby inni wolni ludzie omijali tą pracę z daleka. Więc podstawa jaką mam to ok 1900 na rękę i teraz zaczynają się dodatki premia za wydajność w okresie letnim 300 brutto na obecność można zarobić dużo zależy od normy i od tego na jakim dziale robisz . ale i tak im więcej zarobisz tym wiecęj tobie zabiorą gdzie musisz naprawdę ciężko się ozapierd... np. na warzywach w sezonie 2.5 tony codziennie trzeba przerzucić na innych działach podobnie. i tak za błędy masz zabrane za przerwy masz zabrane powyżej 5min. 25% z premi drugi raz to już 50% itd. a na koniec miesiąca i tak niemożna się niczego doliczyć na odcinku. specjaliści szkoda gadać brak słów. jedna zmiana robi dla drugiej... szkoda gadać. na koniec jeśli ktoś myśli że jest super i kolorowo i ma zdrowy kręgosłup t niech śmiało przychodzi i przepracuje przynajmniej jeden miesiąc i sam zobaczy jak jest super i jakie są zarobki i nikogo nie słucha. ja już jestem wolny od tego syfu i gułagu wole mniej zarobić gdzie nikt nie będzie mi zabierał z wypłaty i będzie mnie szanował i moja pracę. pamiętaj że w BIEDRONCE liczą się tylko wyniki i sprzedaż a nie pracownik i tyle w temacie. jest jeszcze wiele do opisania ale poco pisać lepiej się samemu przekonać więc zapraszam wszystkich którzy lubią ciężko pracować bo Biedronka takich właśnie kocha najbardziej
0
przyjaciel biedronki 2015-09-15 13:01:14
Jakie 2,5 tony ????? chyba na godzine 2,5 tony.Prosto liczac na warzywach,zaokroglajac w doł srednio jeden karton wazy 8 kg :) (Banany np 18kg,ziemniaki 15kg itd ) 8kg x 220 srednia na godzine ,a maja okolo 280 ,to wychodzi 1760kg czyli 1,7 tony na godzine. 1,7 x 8 godzin = 13,6 tony.Wiadomo ze czasem sie trafi,ze nie trzeba przerzucac ,ale 10 ton lekko dziennie na warzywach.Tez jestem wolny od tego syfu .magazynier LU ktory magazyn???
3
Kinga 2015-09-15 23:52:50
Pracuję w biedronce już kilka lat jestem zadowolona z pensji która zawsze jest na czas,ze świadczeń które dostajemy i premii którą czasem mamy.Wiadomo że ile byśmy nie dostali to i tak będzie nam mało :):):)denerwuje mnie natomiast akcja szacunek której tak naprawde nie ma,bo czy szacunkiem jest ujmowanie etatów kiedy wprowadzone są piece do odpieku które pochłaniają mnóstwo czasu,albo ocenianie nas przez klienta o otwarcie następnej kasy kiedy nie ma pracowników bo kiedyś było ich 18 a teraz sklep powiększony,z odpiekiem a etatów 13 ,albo przeżucanie pracowników jak śmieci ze sklepu na sklep bo kierownik rejonu ma taki kaprys.Gdzie ten SZACUNEK???
0
magazynier LU 2015-09-16 23:51:11
ja liczyłem średnio 2000 opakowań w ciągu dnia i średnio 1kg.na opakowanie ale pewnie że wychodziło więcej wszystko zależało od zlecenia. Szacunek? a co to takiego jeżeli szacunek to wyzysk i norma norma i tylko ściganie się które centrum w Polsce jest najlepsze to to jest szacunek biedronkowy ale w naszym normalnym spokojnym i wolnym życiu jest inny szacunek którego biedronka nigdy nie pozna.
0
przyjaciel biedronki 2015-09-20 12:25:39
nie gadaj tyle tylko do roboty ,bo srednia leci.HAHAHA .Klapeczki na oczy sobie zaloz i do przodu.
0
fika 2015-09-24 17:43:23
no widze ze w biedronce chyab nie jest tak zle. twarze az tak sie nie zmieniaaja, ciagle te same widze. a slyszalam ze nie jest zle wiaodmo nie ma jakis zrobkow wielkich ale kolezanka mowila kolo 1800 zl plus umowa o prace. wiec chyba jak nie ma gdzie sie zalapac to dobra sprawa isc tam. ale jak z naborami teraz?
0
Zanam 2015-10-12 23:35:02
Firma w Lubinie pada na ryj.Ratują ich jeszcze ludzie z Ukrainy. A wystarczy Stolarza wywalić by polepszyć sytyłacje. palant
0
kumandzior 2015-10-13 21:52:16
cisniemy norme 280 na chemii bez wiekszej spinki, bez calakow :) 150 procent wyrobione na 70 procent swoich mozliwosci , luziik -tak mozna pracowac z usmiechem na twarzy , pozdro
0
przyjaciel biedronki 2015-10-22 21:55:41
Hahaha to w ile robicie wszystkie sklepy? w 4 godziny???? To na jogurtach musisz miec norme z 600 ,jak taki kozak jestes. Ktory magazyn?
0
kumandzior 2015-10-23 21:24:51
nocki ciniemy w 25 osob, 55 tys w 6 godzin , a w dzien 70 tys w 30 osob w 7 godzin i robimy nocne , jak sie umie ukladac to wszytsko jest mozliwe , uzyj mozgu
0
gloriusz 2015-10-24 23:26:03
Cześć Wam. Powiedzcie mi czy jeśli chodzi o pracę tutaj to można liczyć tylko na gołą pensję czy też jakieś beneficiki też wchodzą w grę? Z tego co słyszałem póki co to praca w Biedronce równała się 2000 tys złotych brutto , ale nigdy nigdzie nie było mowy o tym czy jakieś dodatki do tego się wlicza.
0
pens 2015-10-25 02:02:32
Z tego co wiem to mają oni kolosalne przychody. No szkoda, że nie jest to czysto polska firma, tylko jednak zza granicy, bodajże Portugalii. Jednakże na pewno firma potrafi wiele wnieść na polski rynek, dobrze że korzystają w większości z polskich produktów, takich jak np banany czy też awokado, trzeba to promować.
0
kumandzior 2015-10-25 16:55:33
podstawa 1600 zl plus 300 zl co miesiac za obecnoc
0
PB 2015-11-05 22:31:02
kumandzior na ktorym magazynie tak kozaczysz?
0
gigant 2015-11-17 23:49:10
wkoncu docenili tych z 8 i zarabiam 2800 z palcem w dupie, juz nie zwracam uwagi na bledy , poprawiam je bez slow kur...chlopaki z innych dzialow lyso wam teraz? ale ci co mieli dobrze maja nadal dobrze, smarowali od zawsze i takich przydupoasow specjalisci lubia, nie tylko trzeba dobrze znac, ale i lizac im dupe , podpierda..kazdy zly ruch pracownika, hmm znajomosci mam moze i ja zaczne smarowac ..klania sie lubartow
0
bubu7 2015-11-23 13:50:40
Najbardziej żenująca rekrutacja w jakiej kiedykolwiek brałem udział. W życiu z czymś takim się nie spotkałem. Aplikowałem na stanowisko specjalistyczne. Nie polecam nikomu, jeżeli ktoś poważnie myśli o pracy. Na rozmowę umawiają się sms-owo, nie stawiają się na rozmowie w wyznaczonym terminie (wszyscy umówieni), nie dotrzymują słowa dot. udzielenia informacji zwrotnej, w końcu informacja zwrotna trafia również sms-owo. Co to ma w ogóle być?
0
nówka :P 2015-11-29 18:59:10
2000 tys. to chyba zastępca kierownika :P
0
filip 2015-11-30 15:04:13
jeśli w Jeronimo zastępca kierownika zarabia 2000 złotych.. to chyba podziękuję. Nawet jeśli konkretnie w Biedronce jest taki zarobek, to uważam, że jest zbyt mały, za duża odpowiedzialność.
1
z,uk 2015-12-01 11:27:43
kiero-wszyscy.zawistni.nerwowi.dostanie.urlopu.w.terminie.ktory.chcesz.graniczy.z.cudem,
warszawa,1600,+czasami.premia.1800,bony.x2do.roku.300zl
to..obraza.majestatu
nadgodziny.w.grudniu.marcu..a.w.listopadzie.2.dni.wolne.1pracy.i.tak.w.kolko,im.sie,grafik.nie.zmienia.tobie.zawsze.i,ciagle
jak.sie.zatrudniacie.odrazu.mowcie.ze.studiujecie.i.potrzeba.wam.2weekendow,inaczej.z.wolnego.nici
plusy-umowa.o.,prace,dobry.dojazd,weekendy.dla.studentow
praca.na.rok.nie.dluzej.strasznie.monotonna,jak,sa.dostawy.to.kregoslup,.rece,wysiadaja.
1
krysia 2015-12-10 18:05:35
grafik sie zmeinia za sprawa pracownikow wiadomo cos komus wypadnie ktos musi za kogos przyjsc, oprocz wynagarodzenia macie i premie i bony i jakies podarki wiec nie mowcie ze malo
0
gdzie nie kupowac w swieta 2015-12-11 20:19:43
W Opocznie na konkurencyjnym sklepie Carrefour jest niebieska swiateczna luminacja, ktora juz z daleka zaprasza do robienia swiatecznych zakupow!!
A na waszym skelpie nic nie ma!? Co to wasz dyrektor sprzedazy zapomnial o siatecznym wystroju??
0
Kris 2015-12-12 18:11:50
Przychodze do pracy w sobote na godz 14:00 do 21:00 Po przebraniu kierowni oswiadcza mi ze dzis cala zaloga zostaje do 24:00. Czy to jest zgodne z regulaminem biedronki? Czy to jest zgodne wedlug prawa? Bardzo prosze o odpowiedz.
0
PB 2015-12-13 22:19:04
Na nadgodziny musisz sie sam zgodzic, jesli masz 7 godzin w grafiku to zrobisz 7 i do domu , moga Cie laskawie poprosic zebys zostal,a Ty im mozesz pokazac srodkowy palec
0
krysia 2015-12-20 21:15:08
to warto wogole sobie przeczytac reululamin sklepu i umowy, bo powinniscie miec wszystko tam zawarte, wlasnie lepiej znac swoje prawa, bo pozniej wlasnie sa takie sytuacje
0
DC 10 2016-01-05 16:38:22
nie polecam pracy w biedronce nadgodziny nocki święta za taka kase to żaden rarytas i nic przyjemnego 300 za obecnośc było już nie ma uwalanie po tych nędznych premiach non stop abyś robolu za gołą podstawe robił a ludzie myślą że biedronka to coś dobrego i wgl promocje ta kosztem pracowników wyzysk , dookoła magazyny stoją a biedronka na pełnych obrotach DC 10
0
kamil 2016-01-06 15:22:17
to dochodzą mnie sprzeczne informacje, bo słyszałem, że w Biedronce można niezłą kasę wyciągnąć. Oczywiście, okupione to jest dużą ilością pracy, no ale nie ma nic za darmo
0
P01 2016-01-11 22:17:08
Jeronimo martins LUBIN kierownik 1 zmiany to kompletnie niekompetetna osoba na tym stanowisku brak urlopow opcja na zadanie zagrozona wypowiedzeniem umowy i chyba najwieksza ćpalnia masa mety sie tam sypie i muszą jelczem dowozić towar grzebanie w zleceniach podczas pracy zmiana ilosci towaru w czasie rzeczywistym a później brak premii na koniec miesiaca za ilosc bledow ktore sami wklepali pracownikowi za nic zeby tylko nie bylo premi do wyplaty ogólnie mowiąc zenada specjalisci tam to tez uposledzone osoby zamiast pomagac i udzielac wskazówek utrudniaja prace sekunda przekroczenie przerwy o 1 sekunde jest liczone jako pełne 60 sek tragedia najgorsze centrum dystrybucji w jakim pracowałem.
0
JA 2016-01-12 02:51:10
@kamil no ja też słyszałem, że w Biedronce można dobre pieniądze zarobić. Z pewnością lepsze niż u konkurencji. No i do tego dają bardzo fajny socjal.
0
xxx 2016-01-29 11:23:14
Witajcie! Czy ktos z Was mógłby załatwić kontakt do kierownika działu Transportu w Sosnowcu? Bądź koordynatora transportu (o ile taki jest?). Pozdrawiam
0
gigant 2016-02-20 09:18:28
kompletacja to nie jest praca dla mieczakow, tylko prawdziwych mezczyzn , ci co sie zwalniaja to wymiekaja , bo sa slabi .. a pozniej mowia ze to najgorszy zaklad.. tak sie tlumacza , a dobrze wiedza ze gdzie indziej tyle nie zarabia , ale coz zycie , slabio ludzie zarabiaja mniej bo sa slabi i szukaja pracy lzejszej ... z ktorej i tak moze znowuu odejda , bo zawsze jakies ale ..ten kto nie hcce pracowac nie bedzie pracowac...jak sie idzie do pracy to idzie sie pracowac , a nie siedziec , mieczaki o tym nie wiedza.. pozdrawiam nygusy..
1
DD 2016-02-22 20:52:58
Uważam, że robota jest bardzo przyjemna, a Biedronka to jeden z lepszych pracodawców w polsce, można się z tym kłócić, ale takie pakiety dodatkowe jakie mają i umowy to ze świecą szukać :D
0
tofik 2016-02-27 08:49:07
niby tani sklep a maja bardzo dużo produktów przeterminowanych w sprzedaży nie o jeden dzień nawet o dwa tygodnie czy to jest dopuszczalne aby tak truć ludzi skoro w sklepie spożywczym nie potrafią sprawdzić terminów tylko najlepiej wscisnąć klientowi aby nie mieli strat to jest żałosne raczej niezrobie w tym sklepie już zakupów i znajomym bede odradzał
0
PB 2016-03-10 23:28:11
Gigant ciekaw jestem czy za 10 -15 lat pracy tam , tez bedziesz tak tryskał entuzjazmem???To nie kopalnia ze po 25 latach idziesz na emeryturke, tam trzeba tyrac do 68 puki co :)
0
gigant 2016-03-11 00:37:58
ta ustawa zmieni sie jeszcze pare razy , nie badz naiwny...
0
PB 2016-03-11 22:20:12
Tak napewno na lepsze sie zmieni hehe ,bedziemy robic do 50 :)<jesli sie zmieni to na gorsze ,bo to Polska kraj absurdu, w ktorym Ty magazynie pracujesz ze sobie tak chwalisz?
0
onaaa 2016-03-12 19:04:56
Powiedzcie a kobiety w centrum w Modlnicy jaką pracę wykonują i jakie warunki pracy,bo mam się tam zgłosić.
0
PB 2016-03-12 22:33:38
napewno lzejsza niz faceci,kompletuja papierosy itp. jezdza "Koniami", kleja i sztukuja kartony rozwalone, wozą palety ostreczowane
1
onaaa 2016-03-14 17:45:02
Dzięki PB czyli rozumiem ,że da się wytrzymać.
0
mar 2016-03-23 11:28:12
a jak wygląda praca kontrolera jakości w centrum dystrybucji?
0
romek 2016-04-08 14:40:42
teraz widze, że rekrutowali i podobno nawet oficjalnie podnieśli też stawki czy wynagrodzenia, nie wiem czy widzieliście to? na pewno też jest na plus cały pakiet benefitów, która daje firma i nawet o dzieci też pracowników dba - packzi na święta itd.
0
gigant 2016-04-10 00:48:23
czy beda "13" w tym roku?
0
BoXeR 2016-04-23 12:21:58
To teraz moje dwa słowa odnoście centrum dystrybucyjnego w Modlnicy. Zatrudniłem się tam na sekcje kompletowania. Na początek jeden dzień siedzicie na stołówce 8h i macie za zadanie czytać rożne broszury, nie możecie wcześniej wyjść, kolejne dni to już szkolenia na magazynie pod okiem " ekspertów ". Szkolenie z obsługi wózka trwa około 4 dni. W tym czasie jesteście przydzielani pod " opięke " innego robola. Ogólnie praca fizycznie nie jest ciężka ( paczki do max 5 kg na warzywach ) ale musicie być przygotowani na szybką i ciągła prace w pozycji schylonej. Nie każdemu to odpowiada oczywiście. Nie zwracajcie uwagi na to jak osoby szkolące was będa mówiły jak to ciężko i w ogóle. Najbardziej śmiać mi się chciało jak moi " szkolący " mówili o tym i sugerowali że nie dam rady, mimo to ze moja siła fizyczna to dla nich poziom nie do osiągniecia ( pozdrawiam chłopaki , nauczyłeś się w końcu obsługiwać telefon ?). Tyle osobiście polecam każdemu można spróbowac :)
1
korona 2016-05-09 22:45:28
Dobrze, że oprócz podstawy zarobków jest tutaj szansa na jeszcze dobre benefity. A wypłata terminowa? Dzięki
0
Mati 2016-05-23 09:27:04
BOXER- jeżeli Ty mi piszesz ze na warzywach są kartony max 5kg, to Ty chyba nie wiesz o czym piszesz... Pomimo tego ze są lżejsze opakowania na warzywach, to biorąc po jednym nie wyrobisz praktycznie żadnej premii, a wtedy mogą Cię za to wyrzucić, bo jesteś mało produktywny.
Kolejna sprawa. Jak ktoś może mówić ze praca nie jest ciężka skoro tam w ciągu dnia z 14 ton się przerzuca. Ja za słaby fizycznie jakoś nie jestem, ale jak się robi 6 dni pod rzad, dzień pierwszy i znowu 5 dni to ta praca jednak daje popalić.
0
vilk 2016-05-23 14:29:41
gdyby byli normalni ks i kr to zupelnie inaczej by wygladalo.nie polecam pracy na 3 maja.ks niby sa za wami a potem co do czego to dostajecie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale niektore osoby tez sa niezle.jak mozna nie odroznic cukini od baklazana i to majac studia.Reka reke myje jak widac.Moze i kasa wporzadku ale stanowczo nie adekwatna do wykonywanych czynnosci.Czesto trzeba robic za innych bo a to ta nie umie maszyna jechac,ta nie wejdzie na drabine.Mozna tak wymieniac.A dobrych pracownikow sie nie docenia bo nie liza tylka.Masakra.Nie warto.
0
xxxl 2016-06-04 09:46:41
Mam pytanie do kogoś kto pracował w centrum dystrybucyjnym w modlnicy, na ilu zmianach się tam pracuje? po ile godzin czasowo, widziałem ich ogłoszenia dają brutto 2320 zł .
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka