Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-29 12:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na mszczonowie magazyn to jedna wielka porazka kaza ludziom zapirdzl....a noc schodzi dopiero jak sie rozwidnia, malo tego jest mało ramp, towar zawalony na dokach i braki w autach dostawczych, totalny chaos, jeszcze praca w 1 i 2 listopad sa dwie zmiany 16 i 23 kto towymyslil. dyrekcja zapewne nie wie jak jest na magazynie i nie ma pojecia jak jest naprade,gdyby byl ktos madry to inaczej by to rozwiazal
zdjecie uzytkownika
mieciu - 2014-10-29 19:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj jedno wielkie zło a gdzie bym nie szukał jak wygląda praca na magazynach w innych firmach to każdy pisze że to nie biedronka i warunki są dużo gorsze... Wiadomo że to jest ciężka praca ale naprawdę to nie jest najgorsza placówka. A co do sprawdzania - taka praca ochrony, nic nie poradzisz. Jak w ogóle zarobki? Mam tylko uprawnienia na wózki widłowe. Załapałbym się?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-30 11:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy mogłabym sie dowiedziec czy w Mszczonowie nadgodziny sa platne?
zdjecie uzytkownika
klemes - 2014-10-30 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-28 12:22:18]:
Zgadzam się z twoją opinią co się dzieje na tych szkoleniach to jeden wielki cyrk. Traktują ludzi jak murzynów. Ludzie którzy zarządzają tym syfem to straci kontakt rzeczywistością. Praca po godzinach to jest tutaj normą (rozliczenie 3 miesięcznie). Kierownicą stosuje jedną zasadę jebać jebać aż zajebać:) Przestrzeganie czasów, norm akordowych itp. to co się dzieje w tych CD to jedno wielkie nie porozumienie ludzie sami odchodzą albo ich zwalniają za wódkę. A jak zobaczą pensje całe 1550 zł za ten cały cyrk to reszta ucieknie już widzę kolejkę chętnych do pracy CD.
zdjecie uzytkownika
sylwia28 - 2014-10-31 21:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-28 12:22:18]:
ja akurat sie nie martwie bo jestem na innym dziale nie na dziale kompletacji :-)
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-11-25 18:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biedronki przedstawiać nikomu nie trzeba, na każdym z osiedli w wielu miastach polskich, tych sklepów jest kilka. Siec zatrudnia naprawdę wielu pracowników, także pojedyncze negatywne komentarze sa raczej bez znaczenia. Mam wielu znajomych, którzy pracuja w biedronce i sa bardzo zadowoleni. Przede wszystkim dzięki stawką, jakie oferują - zwłaszcza w małych miastach.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-01-17 16:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktoś napisac jak obecnie pracuje się w jeronimo martins, czyli biedronce? Z tego co wiem ,to nie tylko biedronka, ale także hebe. Podobno płaca najlepiej w branży i zwykły kasjer ma szanse na 2 z przodu przy wypłacie, prawda to? Słyszałam też, że musicie wykorzystywać urlop i nie można go kumulować dłużej niż 3 miesiące, prawda?
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-01-20 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na magazynie to baaardzo ciezka charuwa,8- 9 godzin przerzucania towaru non stop.Dziennie przerzucisz okolo 10 ton, i to za marne 1600zl.Jesli chcesz wieksza kase to przygotuj sie na okolo 15 ton i moze 2 tyisiace wezmiesz(Norma jest od 220 opakowan na godzine wtedy 300zl BRUTTO).Polowa osob ktore tam pracuja ma problemy z kregoslupem,ale oczywiscie jest wspanialy masaz ktory pomaga na wszystko ,no i nie zapominajmy o rozgrzewce,ktora jest przykrywka w razie gdyby komus strzelil kregoslup.(Wtedy zarzad ma alibi ,rozrzewka byla ? byla ) Przerwa tylko w wyznaczonych godzinach.a jak pojdziesz pozniej to zostana Ci przyslowiowe same ziemniaki.Powiem tak , wieksza kase dostaja pracownicy rozworzacy towar na przyjaciech niz ten ktory musi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fizycznie przez miniumum 8 godzin dziennie , to gdzie tu sprawiedliwosc? Rozliczenie jalmuzny jest co 3 miesiace i o nadgodzinach mozesz pomarzyc bo wczesniej czy pozniej wydadza Ci je.No i nie wiem czy warto pracowac za 1600zl sobote niedziele ,swieta (zadnych dodatkow za te dni ) i nocki (dodatek okolo 100zl BRUTTO!!! miesiecznie)I jeszcze jedno błedy kompletacji zrobisz ich duzo to Ci wezma jakis procent premii ,ale oczywiscie , "...biedronka chce dac zarobic..." Liczy sie tylko srednia, klapki na oczach i robic robic pełne 8 godzin. Mowa o DC KRAKOW
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-02-04 23:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, ale to przerzucanie 10 ton to chyba za pomocą jakiegoś wózka, czy wożenie towaru na paleciaku, prawda? Wydawało mi się, że akurat biedronka płaci dobrze, bo osoby w sklepie chyba zarabiają coś blisko dwóch tysięcy, nie? To jakim cudem na magazynie jest mniej? Czy magazynierzy mają jakieś zniżki do sklepu?
zdjecie uzytkownika
Alexandra! - 2015-02-05 00:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was pracuje jako kontroler jakości w biedronce?jak wygląda ta praca?ciężka?jakie zarobki?
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-02-05 10:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wozek jest i to nawet elektyryczny , ale samo sie na palete nie wrzuci , musisz urzyc raczek i schylac sie po towar, a kregoslup pracuje pelne 8 godzin.
Podstawe masz stala , plus akord, czyli musisz zapie... caly miesiac , bo liczy sie srednia miesieczna a nie dzienna.Odpuscisz 2-3 dni to nie bedziesz mial premii.a wyobraz sobie robisz 15 dni na najwyzszych obrotach, ledwo zipiesz , 5 dni jestes niedysponowany (bo cos boli w plecach ,samopoczucie,kac) i po pieniazkach. I na co bylo te 15 dni zapier... ? O znizkach do sklepu zapomnij
zdjecie uzytkownika
Pan Martins Jeronimo - 2015-02-09 10:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE TRZYMAJCIE SIE JAK NAJDALEJ W CHUJA WAS ZROBIĄ ZA 1580 NA MIESIAC,JEDEN DZIEN NIE PRZYJDZIESZ 1200 ZAROBISZ STANOWCZO ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
dosw magazynier - 2015-02-11 00:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli omijac nowy magazyn biedronki w parzniewie z daleka z ta premie ciezko jest wyrobić? bo szkoda mi czasu na robienie badan itd jak taka porażka
zdjecie uzytkownika
przyjaciel bedronki - 2015-02-11 14:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No trzeba sie nameczyc i to nie lekko, a pomysl ze tak musisz robic przez okolo 20 dni w miesiacu, za 300-400zl brutto.Praca nie jest adekwatna do otrzymywanych pieniazkow.Za 1600zl mozna znalesc lzejsza prace bez weekendow i bez nocek.
zdjecie uzytkownika
magazyn Biedronka - 2015-02-16 12:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca magazyniera to fizyczna robota więc jak się ktoś dziwi że ręsami pracowac musi to chyba żartuje ;) wiadomo czasem karton jest cięższy, czasem lżejszy. Dają umowę o pracę, od razu na rok, całkiem przyzwoita podstawa. Codziennie dostaje darmowy posiłek- - odciągają tylko podatek (zupa, główne, deser i kompot. Premia jest realna do wyrobienia w miesiącu. Prawda jest taka, że jak nie chce sie pracować to i za 10 000 będzie się narzekało :) a porównując pensje na innych magazynach to Biedronka płaci bardzo dobże pozdro ziomy
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-02-17 14:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2170 brutto (1577zl na reke) to przyzwoicie? w Tym zmiana popoludniowa i nocna, soboty niedziele i swiieta, no tak nie jest to najnizza krajowa ale za taka robote to sie nie kalkuluje.Umowa na rok?pierwsza jest na miesiac albo na 3 miechy,dopiero druga na rok.Posilek? hahaha porcje sa jak dla dzieci w przedszkolu,a i tak czasem brakuje .Premia oczywiscie realna ,tylko za jakie bóle i cierpienia porobisz tak 5 lat ,a na starosc gwarantuje Ci ze plecy sie o Cieie upomna.
zdjecie uzytkownika
magazyn Biedronka - 2015-02-19 10:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PB ot chyba na innym magazynie Biedronka pracujesz, bo u nas w Parzniewie porcje są nie do przejedzenia. A umowę dają na rok (pytałem teraz zatrudnionych i maja umowy do końca 2015).
zdjecie uzytkownika
PB krk - 2015-02-21 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widac ,kazdy magazyn rzadzi sie wlasnymi prawami, jak i kazdy z nas ma inna pojemnosc zoladka :).Ale szczerze to "posilki regeneracyjne" sa malutkie
zdjecie uzytkownika
kompletacja - 2015-02-22 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2015-02-04 23:35:43]:
o czym ty czlowieku gadasz 1500zl na magazynie?nieopowiadaj głupot!!!!!!!!!
Zarabiam w granicach 3000zł a maja i wiecej kompletacja!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-02-23 15:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze mozna zarobic 3 tys. tylko jakim kosztem? Skoliozy i garba na starosc.A pomysl ze za kompletacje w holandii dostajesz 5 tys, i normy sa duzo mniejsze niz w polsce.Ale jak to w polsce chca z czlowieka wycisnac ile sie da
zdjecie uzytkownika
Lub - 2015-03-01 02:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-02-23 15:15:31]:
Chyba na jogurtach robisz bi masz plecy to moze 3 tysie bierzesz bo tam tak zarabiaja jak jest dobry okres czyli ptzed swietami. Nie gadaj ze na p08 czy 01 tyle zarobisz i nie wciskaj ludziom glupot. Raz Ci sie udalo i siejesz zamęt. Mlody jestes i glupi ze tam robisz bo robota jest za ciezka do tego wynagrodzenia, kręgosłup da w koncu znac, a sa juz tacy co nigdy nic cięższego niepodniosa. DC Lubartow
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-03-02 20:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lub - 2015-03-01 02:11:57]:
Swieta prawda
zdjecie uzytkownika
parzniew - 2015-03-14 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dc18 na parzniewie to kolchoz pracy ludzie przychodza i odchodza , czesc ludzi jest na l4, jedna zmiana zapieprza z a dwie i tak dostaja marne pieniadze , malo tego wyplaty nie zgadzaja sie z tym co jest wywieszone na tablicy, chodzi o wydajnosc, ludzie narzekaj, jeszcze miesiac i nie biedzie mial kto robic na dc18, tak traktuja tam ludzi
zdjecie uzytkownika
lokis - 2015-03-18 13:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DC 18 omijajcie zapierdol premia jest ale nie do wyrobienia masz wydajność ale masz też błędy i to wymuszone przez system za te pieniążki lepiej pracować w ochronie
zdjecie uzytkownika
NORMAN - 2015-03-18 19:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK CHCESZ SIĘ PRZEKONAĆ JAK SIĘ TAM PRACUJĘ TO MUSISZ SPRAWDZIĆ SAM NA SWOJEJ SKÓRZE 3MIES.BEZ PREMI A PO NICH JAK KIEROWNICZEK UZNA BĘDZIE ALBO NIE BĘDZIE I RACZEJ NIE BĘDZIĘ BO MYLIĆ SIĘ NIE MOŻESZ JESTEŚ CYBORGIEM ATMOSFERA ŚMIERDZĄCA NO CHYBA ŻE LUBISZ LIZAĆ KOMUŚ D...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jeronimo Martins Biedronka?
Zadaj pytanie