Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o magazyn "Biedronka"

Pracowałeś w firmie magazyn "Biedronka" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 14:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MSZCZONÓW DZIELNICA PRZEMYSŁOWA UL TARCZYŃSKA 121
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 14:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowana - 2011-07-19 20:18:54

jak wygląda praca w biurze? też na zmiany i w weekendy? dzięki!

Jest jedna zmiana do 8-16 od poniedziałku do piątku
zdjecie uzytkownika
joker - 2011-08-07 10:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jestem pracownikiem magazynu innej sieci sklepów i chciałbym się dowiedzieć ile zarabiacie. Jak wygląda u was praca i jaka jest atmosfera?
zdjecie uzytkownika
ben - 2011-08-19 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co widzę płacą wam nędzne grosiny! 1780 brutto zarabiałem 6 lat temu. Teraz mam 2900 brutto.
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-08-22 02:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie w tesco pracujesz
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-23 00:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas 2900 i wiecej też zarobisz. Narobić się trzeba, ale chociaż traktują Cie jak człowieka. Chłopaki co przyszli z Tesco mówią, że nigdy by tamnie wrocili :-) mówią że jak w [usunięte przez moderatora] na bialorusi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-25 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca jak praca trzeba dobrze ogarnąć ją i będzie dobra kasa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-25 18:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-08-25 13:31:03

praca jak praca trzeba dobrze ogarnąć ją i będzie dobra kasa.

Czyli macie stawkę akordową? Czy pracownicy pracujący przez firmę też mają stawkę akordową? Czy tylko agencja? W tesco agencja ma stawkę akordową, często liche zamówienia,więc muszą ostro zasuwać żeby zarobić te nędzne grosze. Zeby zamówienia były dobre można by pracować na taką umowę ale jest tragedia i przez agencję nie warto pracować. Nigdy bym nie podpisał takiej umowy! Mam stałą pensję i to mi odpowiada. Podejrzewam że u was są lepsze zamówienia i opłaca wam się pracować. Po za tym jest u was lepsza atmosfera a to duży plus.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2012-02-08 15:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Szukam osób z którymi mógłbym dojeżdżać do pracy na magazyny w Mszczonowie.
Mogę się dostosować, interesują mnie dojazdy z osobami z Sochaczewa i okolic oraz z Łowicza i okolic.
Posiadam samochód więc też mogę jeździć.
Jeżeli znacie takie osoby to powiedzcie im o tej wiadomości.

Proszę osoby zainteresowane o kontakt [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2012-02-29 16:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilnie potrzebuje kontaktu do tego magazynu biedronki na ul.tarczyńskiej. proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
liuyt - 2012-09-29 20:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] biedroneczki
zdjecie uzytkownika
gringo - 2013-03-09 23:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak Biedronka skomentuje nowy polski film Dzień Kobiet?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2013-04-04 10:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chciałem się dowiedzieć jakie są zarobki na magazynie w centrum dystrybucyjnym i czy praca jest na cały etat.Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
paaw - 2013-04-17 16:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja chciałbym się dowiedzieć jak jest w tych centrach dystrybucyjnych, niebawem zostanie otwarte w gdańsku, potrzebują magazynierów, ale mam pytanko: czy jest tzw dział przyjęcia towaru? bo wszyscy pewnie nie robią wszystkiego? no i ile można zarobić, proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
magaznier biedronka mszczonów - 2013-04-18 22:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w magazynie biedronki zatrudniają na pełne etaty. Zarobki jak na te czasy są moim zdaniem ok. Jest dział gdzie przyjmują towar i pracują od 6do14 i jest dział gdzie się kompletuje towar i wysyła a zmiany od 12 do 20 i od 20 do 4 na innych centrach może się trochę różnić.
Jeszcze jest dział zwrotów ale oni mają różne zmiany.

Podstawowa płaca magazyniera to 2100brutto plus premia uznaniowa bez żadnego wysiłku na kompletacji towaru zarobki są 1800netto jak ktoś robi wyższe normy to spokojnie ma ponad 2000netto zależy od działu czy ważywa czy nabiał czy mroźnia bo są różne przeliczniki ale 2000 na każdym dziale spokojnie się zarobi jak się chce robić.

Najlepiej moim zdaniem mają na załadunku bo tylko ładują towar i liczy im się średnia na wszystkich ale mają 2300-2500netto we mszczonowie.

Przyjęcia towaru też meją średnią na cały dział zależy ile przyjmują towaru ale zarobki od 2200netto do 2500netto.

ci co tylko zdejmują towar ratrakami albo rozwożą towar na ramby mają ze średniej magazynowej czyli różnie ale ponad 2000netto zawsze

Polecam pracę w biedronce bo są jeszcze premie wakacyjne jak się na zwolnienia nie chodzi to we wrzesniu 1500brutto premia wakacyjna plus bony na świeta na zakupy w biedronce 300netto
zdjecie uzytkownika
jenny - 2013-05-31 10:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
magaznier biedronka mszczonów - 2013-04-18 22:42:28

w magazynie biedronki zatrudniają na pełne etaty. Zarobki jak na te czasy są moim zdaniem ok. Jest dział gdzie przyjmują towar i pracują od 6do14 i jest dział gdzie się kompletuje towar i wysyła a zmiany od 12 do 20 i od 20 do 4 na innych centrach może się trochę różnić.

Jeszcze jest dział zwrotów ale oni mają różne zmiany.



Podstawowa płaca magazyniera to 2100brutto plus premia uznaniowa bez żadnego wysiłku na kompletacji towaru zarobki są 1800netto jak ktoś robi wyższe normy to spokojnie ma ponad 2000netto zależy od działu czy ważywa czy nabiał czy mroźnia bo są różne przeliczniki ale 2000 na każdym dziale spokojnie się zarobi jak się chce robić.



Najlepiej moim zdaniem mają na załadunku bo tylko ładują towar i liczy im się średnia na wszystkich ale mają 2300-2500netto we mszczonowie.



Przyjęcia towaru też meją średnią na cały dział zależy ile przyjmują towaru ale zarobki od 2200netto do 2500netto.



ci co tylko zdejmują towar ratrakami albo rozwożą towar na ramby mają ze średniej magazynowej czyli różnie ale ponad 2000netto zawsze



Polecam pracę w biedronce bo są jeszcze premie wakacyjne jak się na zwolnienia nie chodzi to we wrzesniu 1500brutto premia wakacyjna plus bony na świeta na zakupy w biedronce 300netto
To co napisałeś niestety nie jest już aktualne. Po zmianie dyrektorki zaczęły się hocki klocki. Po pierwsze zostały skasowane premie wakacyjne i roczne. Jeżeli chodzi o kompletacje to jedna zmiana cały czas dogina na drugą zmiane, a druga nocki. Dyrektorka wzięła dodatkowe sklepy w związku z czym są ciągłe nadgodziny ale nie licz na to że dostaniesz za nie kaskę - rozliczą to z Twoją premią, żeby było "jak trzeba". Jak pracujesz na mroźni to nie obowiązują żadne dodatki ani inne bhp (np dodatkowe badania czy 15 lat pracy i emerytura!!! - bo nie masz wpisane w dokumenty). . A ostatnio to już przeszli samych siebie, bo grafiki dają Ci z tygodniowym wyprzedzeniem.
Kiedyś naprawdę to była fajna firma, a teraz to tylko szukać innej pracy i zgłosić do PIP, bo coraz więcej praw pracowniczych jest łamanych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 19:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jenny, takie rzeczy sie dzieja w Mszczonowie, czy chodzi o inny magazyn biedronka? Chociaz spoko ludzie tam pracują, czy nie ma z kim nawet pogadać?
zdjecie uzytkownika
Juras - 2013-07-29 11:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nawet spoko, ale nie pogadasz, bo nie masz na to czasu, hehehe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry bardzo dobre zarobki ,a jaka atmosfera w magazynie czy nie ma problemu zeby wyjsc na przerwe,jak traktuje sie palacych???
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-08-16 20:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera mogę Ci powiedzieć jak Tobie będzie pasować żebyś się nie zdziwił że przyleci "LIDER" i powie że masz zasuwać do 22 a potem za godzinę że do 23 czyli będziesz [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 20:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to co mówisz to może być bo nadgodziny w takich sklepach się zdarzają często jak jest tyle klientów wieczny ścisk bo każdy chce zrobić zakupy w Biedronce ale w związku z tym rozumiem że kadrowa pilnuje waszych nadgodzin na liste wpisujecie i płacone jest normalnie
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-17 13:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-16 20:28:19

No to co mówisz to może być bo nadgodziny w takich sklepach się zdarzają często jak jest tyle klientów wieczny ścisk bo każdy chce zrobić zakupy w Biedronce ale w związku z tym rozumiem że kadrowa pilnuje waszych nadgodzin na liste wpisujecie i płacone jest normalnie
No pensja za nadgodziny duża była. Co by częściej tyle mieć na koncie :-))
zdjecie uzytkownika
bierdo - 2013-08-18 19:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli generalnie firma warta polecenia:)?Słychać bardzo dużo dobrego,wiele osób z doświadczeniem w innych supermarketach przechodzi do Biedronki włąśnie bo podobno jest super i ważne że za te nadgodziny płacą zawsze to w całęj Polsce jest tak
zdjecie uzytkownika
loiuy - 2013-10-02 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Chcieli by pisano o nich dobrze? Trzeba na to zasłużyć!
zdjecie uzytkownika
,.,.,. - 2014-01-31 19:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój wszyscy co szukacie pracy naprawdę szkoda marnować swojego czasu,siły .Jak tylko potrafią wykorzystują człowieka a nadgodziny to obowiązek bo jak nie zostaniesz to zaraz ...................
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie magazyn "Biedronka"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x