Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przyjaciel bedronki - 2015-02-11 14:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No trzeba sie nameczyc i to nie lekko, a pomysl ze tak musisz robic przez okolo 20 dni w miesiacu, za 300-400zl brutto.Praca nie jest adekwatna do otrzymywanych pieniazkow.Za 1600zl mozna znalesc lzejsza prace bez weekendow i bez nocek.
zdjecie uzytkownika
magazyn Biedronka - 2015-02-16 12:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca magazyniera to fizyczna robota więc jak się ktoś dziwi że ręsami pracowac musi to chyba żartuje ;) wiadomo czasem karton jest cięższy, czasem lżejszy. Dają umowę o pracę, od razu na rok, całkiem przyzwoita podstawa. Codziennie dostaje darmowy posiłek- - odciągają tylko podatek (zupa, główne, deser i kompot. Premia jest realna do wyrobienia w miesiącu. Prawda jest taka, że jak nie chce sie pracować to i za 10 000 będzie się narzekało :) a porównując pensje na innych magazynach to Biedronka płaci bardzo dobże pozdro ziomy
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-02-17 14:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2170 brutto (1577zl na reke) to przyzwoicie? w Tym zmiana popoludniowa i nocna, soboty niedziele i swiieta, no tak nie jest to najnizza krajowa ale za taka robote to sie nie kalkuluje.Umowa na rok?pierwsza jest na miesiac albo na 3 miechy,dopiero druga na rok.Posilek? hahaha porcje sa jak dla dzieci w przedszkolu,a i tak czasem brakuje .Premia oczywiscie realna ,tylko za jakie bóle i cierpienia porobisz tak 5 lat ,a na starosc gwarantuje Ci ze plecy sie o Cieie upomna.
zdjecie uzytkownika
magazyn Biedronka - 2015-02-19 10:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PB ot chyba na innym magazynie Biedronka pracujesz, bo u nas w Parzniewie porcje są nie do przejedzenia. A umowę dają na rok (pytałem teraz zatrudnionych i maja umowy do końca 2015).
zdjecie uzytkownika
PB krk - 2015-02-21 20:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widac ,kazdy magazyn rzadzi sie wlasnymi prawami, jak i kazdy z nas ma inna pojemnosc zoladka :).Ale szczerze to "posilki regeneracyjne" sa malutkie
zdjecie uzytkownika
kompletacja - 2015-02-22 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2015-02-04 23:35:43]:
o czym ty czlowieku gadasz 1500zl na magazynie?nieopowiadaj głupot!!!!!!!!!
Zarabiam w granicach 3000zł a maja i wiecej kompletacja!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-02-23 15:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze mozna zarobic 3 tys. tylko jakim kosztem? Skoliozy i garba na starosc.A pomysl ze za kompletacje w holandii dostajesz 5 tys, i normy sa duzo mniejsze niz w polsce.Ale jak to w polsce chca z czlowieka wycisnac ile sie da
zdjecie uzytkownika
Lub - 2015-03-01 02:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-02-23 15:15:31]:
Chyba na jogurtach robisz bi masz plecy to moze 3 tysie bierzesz bo tam tak zarabiaja jak jest dobry okres czyli ptzed swietami. Nie gadaj ze na p08 czy 01 tyle zarobisz i nie wciskaj ludziom glupot. Raz Ci sie udalo i siejesz zamęt. Mlody jestes i glupi ze tam robisz bo robota jest za ciezka do tego wynagrodzenia, kręgosłup da w koncu znac, a sa juz tacy co nigdy nic cięższego niepodniosa. DC Lubartow
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-03-02 20:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lub - 2015-03-01 02:11:57]:
Swieta prawda
zdjecie uzytkownika
parzniew - 2015-03-14 15:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dc18 na parzniewie to kolchoz pracy ludzie przychodza i odchodza , czesc ludzi jest na l4, jedna zmiana zapieprza z a dwie i tak dostaja marne pieniadze , malo tego wyplaty nie zgadzaja sie z tym co jest wywieszone na tablicy, chodzi o wydajnosc, ludzie narzekaj, jeszcze miesiac i nie biedzie mial kto robic na dc18, tak traktuja tam ludzi
zdjecie uzytkownika
lokis - 2015-03-18 13:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DC 18 omijajcie zapierdol premia jest ale nie do wyrobienia masz wydajność ale masz też błędy i to wymuszone przez system za te pieniążki lepiej pracować w ochronie
zdjecie uzytkownika
NORMAN - 2015-03-18 19:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK CHCESZ SIĘ PRZEKONAĆ JAK SIĘ TAM PRACUJĘ TO MUSISZ SPRAWDZIĆ SAM NA SWOJEJ SKÓRZE 3MIES.BEZ PREMI A PO NICH JAK KIEROWNICZEK UZNA BĘDZIE ALBO NIE BĘDZIE I RACZEJ NIE BĘDZIĘ BO MYLIĆ SIĘ NIE MOŻESZ JESTEŚ CYBORGIEM ATMOSFERA ŚMIERDZĄCA NO CHYBA ŻE LUBISZ LIZAĆ KOMUŚ D...
zdjecie uzytkownika
Ciekawe - 2015-04-01 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bylem przed chwilą na rozmowie o prace właśnie do Parzniewa. Rozumiem, że nie polecacie? Godziny pracy są tragiczne 11-19 i 20-4 rano.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2015-04-03 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przyjaciel biedronki - 2015-01-20 13:20:20]:
Jedno pytanie jaki towar przekładacie?
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-04 00:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2015-04-03 22:34:56]:
p08 p01 p15,,ale juz mnie tam nie ma chwala Bogu
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-07 22:51:21 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie kwalifikacyjnej wniosek pozytywny, pracujesz 3 miesiące i myśli człowiek sobie że miało być tak pięknie wywiady, autografy...
Nie podpisujesz żadnej umowy o wyrabianiu norm, zabieraniu kasy za błędy które i tak poprawiasz wymieniając towar na taki jak ma być, co dzień zejścia nie mniejsze niż 95 tyś(gdzie następna zmiana 65 tyś), jesteś chory czy boli cię kręgosłup to nie powód żeby iść na L4 bo zawsze możesz być na rozwózce palet na pasy załadunkowe.
Zabieranie dni wolnych i rozpisywanie ich zamiast oddać i wiecznie praca od 9 do 10 godzin za 2170 brutto.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-08 10:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie na kompletacje bo musicie 250 wyrobić, a nie widzieliście pracy w innych centrach. Na DC19 przed świętami pracuje się po 12 godzin czasem 12 dni z rzędu, gdzie załadunkowy który ma inne obowiązki(których połowa z Was pewnie i tak by nie ogarnęła) też kompletuje, a auta są ładowane przez kierowców paleciakami elektrycznymi. Tylko, że tam po 3 miesiącach chłopaki dostają po 4.5 tyś wypłaty. Moim zdaniem to czy się zarobi w centrum dystrybucyjnym zależy w 80% od centrum i kierownictwa, pozostałe 20% to pot, łzy i rozwalony kręgosłup.
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 17:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam jest do ogarniecia, oprucz kompetacji i zaladunku???????? ,to jest priorytetem.No chyba ze bedziesz zbieral rozwalone palety itp.Sadzac po formie ktorej piszesz jestes Tym super zaladunkowym ktory spelnia misje w biedronce.
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-08 19:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś podpisywał cokolwiek związanego z wyrabianiem normy???
Czy norma 220 to obowiązek bezwzględny każdego pracownika??
Czy JMD może zabierać wyrobioną premie według Kodeksu Pracy??
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-08 22:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ,nikt nic nie podpisuje , ale nie wyrabiasz normy to dostajesz gola wyplate okolo 1600 zl.Nie bedziesz wyrabial normy przez jakis okres czasu to dostaniesz wypowiedzenie.Tam szukaja wołów do pracy a nie ludzi.
Zabierac premie hmm. robisz te smieszne bledy to Ci ucinaja premie,ale absurdem jest jeszcze jedna rzecz: wrzucenie produktu na palete nr 2,a zatwierdzenie jej na palete nr 1 i odwrotnie, mimo ze obie palety jada na ten sam sklep to i tak masz bład i po premii, paranoja
zdjecie uzytkownika
marecki - 2015-04-09 09:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PB - 2015-04-08 22:59:16]:
W CD Skarbimierz brak organizacji i myślenia, tylko dokładają nowy towar na p08 czy p03 byle gdzie jest miejsce. Zamiast polepszyć pracę to pogarszają.
zdjecie uzytkownika
Kik - 2015-04-10 18:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie od nowego roku Jeronimo Martins Polska S.A. zaprzestało umów na okres próbny, a zmienili na czas określony. Co do posiłków przepraszam, ale pracownik magazynu otrzymuje darmowy, ciepły posiłek zupę , drugie danie ( ziemniaki mięso ) sałatka oraz deser , ale czy u każdego prywaciarza otrzymasz posiłek ? nie sądzę. Co do podstawy to zgadza się nie jest bardzo wysoka , ale jak doliczy się dodatki za nocki, nadgodziny to pensja już jest inna i najważniejsze opodatkowane ( liczy się do emerytury ), a każdy wie jak wygląda na rynku pracy podstawa opodatkowana , a reszta pod stołem. Ale chyba najważniejsza rzecz to terminowość. Przychodzi 1o-ty każdego miesiąca i pensja na koncie jest. Wiadomo na magazynie praca jest ciężka i nigdy nie zaprzeczę , ale jeśli ktoś chce pracować i mieć pieniądze to według mnie warto, ale to moje prywatne zdanie .
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-12 22:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posilek hehehe przestan ,dziecko czasami je wiecej niz tam daja, za nocki dodatku jest 100-150zl brutto to co to za pieniadze,a czasami musisz isc na noc w sobote i niedziele i swieta. Nadgodziny o czym Ty czlowieku mowisz ,zrobia tak ze oddadza Ci nadgodziny ,albo wyjdziesz pare godzin wczesniej z pracy(a Twoja robote i tak musi odjebac reszta chlopakow z magazynu) albo dostaniesz dzien wolny. 1600-1700 zl za taka prace nie dziekuje postoje
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-04-13 13:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Jak Tam jest z załdunkiem? Też tak tak Cieżko jak na Kompletacji i za takie marne grosze?
zdjecie uzytkownika
DC18 - 2015-04-17 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAGAZYN NA PARZNIEWIE MOŻNA PORÓWNAC DO TONACEGO "TITANICA" CIAGLE BRAKUJE LUDZI, OD POCZATKU KWIETNIA SA NADGODZINY I NIE WIESZ NAPRAWDE O KTOREJ WYJDZIESZ DO DOMU, PRACA OD 6 DO 9 DNI POD RZAD, CO JAKIS CZAS GADAJA PRZEZ GLOSNIKI ILE KOMPLETU POZOSTALO I O KTOREJ KONIEC, BRAK LUDZI SPOWODOWANY JEST WYPLATAMI, BRAK WYPLACONYCH WSZYSTKICH NADGODZIN, UCINANA LUB BRAK PREMII, O OLINIE NIE MOWIAC KTOREGO NIE MA, WYROBISZ SOBIE DOBRA NORME TO I TAK CI CZES FIRMA ZABIERZE BO NP NIE KOMPLETOWALES A ROBILES COS INNEGO,: ROZWOZENIE PALET, NABIJANIE LODOWEK ITD, W SATNI CORAZ WIECEJ WORKOW Z CIUCHAMI ROBOCZYMI, CODZIENNIE LUDZIE ODCHODZA, CO Z TEGO ZE SA PRZYJECIA NA OKRAGLO ALE NIE ZA TAKIE PIENIADZE. MAGAZYN TONIE I JUZ NIEGLUGO NIKT TAM NIE BEDZIE ROBIL, OSOBY NA STOLKACH JUZ MAJA PELNE GACIE, NADCHODZI MAJOWKA A PO MAJOWCE LUDZIE SZYBCIEJ (usunięte przez administratora) NIŻ ONI SIE SPODZIEWAJA HAHAHAHA. JEST GORZEJ NIZ ZLE I NIE ZA TE PIENIADZE, BRAKUJE JESZCZE ABY OBOK OTWORZYL SIE MAGAZYN KONKURECJI I WTEDY ALBO KONIEC ALBO KASA WIEKSZA. PODOBNO HEBE JEST DO ZAMNKNIECIA !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Jeronimo Martins Biedronka?
Zadaj pytanie