Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jeronimo Martins Biedronka

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robert - 2015-06-30 09:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się właśnie zastanawiam, czy może nie spróbować pracy w biedronce jako sprzedawca - kasjer, nawet znalazłem ogłoszenie do najbliższej biedronki http://www.nuzle.pl/praca-sprzedawca-kasjer-biedronka-warszawa-ursynow-warszawa,12601892 . Co ciekawe od razu jest umowa o prace na cały etat, zarobki chyba nie najgorsze, chyba spróbuję.
zdjecie uzytkownika
akwurus - 2015-07-27 20:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma beznadziejna tygodniami nie płaci swoim podwykonawcą
zdjecie uzytkownika
Sylwester - 2015-08-11 08:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałem w jmd w lubinie ok 5lat. Z początku było fajnie mało roboty kasa dobra. Ale prawie jak wszedzie wszystko musiało sie zepsuć. Gdy dyrektorem cd w lubinie został polak wszystko pomalu znikało chodzi oczywiście o kase zabierali premie za przedłuzenuie przerw lub za przypadkowe rozwalenie towaru... tylko praca praca i jeszcze raz praca. pracowałem na p 05 i p 06 mroznia i kurczakownia obiecywali ze kasa wieksza i czas pracy krótszy zgodnie z przpisami. ale to zwykłe kłamstwo. po skonczeniu swojej robity szło sie na inny magazym pomagac byle tylk srednia spadła z calego dnia i na koniec (usunięte przez administratora) wychodziła i kasa słaba nie polecam
zdjecie uzytkownika
BIONDA119 - 2015-08-19 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mati - 2015-06-27 17:15:26]:
skoro kasjerka schodzi z kasy to ma powod to nie maszyna tylko czlowiek czasem tez musi wyjsc do toalety czy zjesc sniadanie ludzie chyba wam sie w glowach pomieszalo nie rozumiecie co to znaczy szacunek do osoby pracujacej macie tylko wymagania.Kazdy w zakladzie pracy ma prawo do pauzy ,do przerwy na sniadanie,obiad czy co mu sie podoba rowniez pojsc do toalety !!!!
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-08-25 13:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BIONDA119, masz absolutna rację, zreszta to nic dziwnego, kiedy kasjerka prosi ostatniego klienta w kolejce by zamknął kase, bo musi iść na przerwę. To normalna praca, wszyscy pracujemy i chodzimy na przerwy w swoich firmach, to i tutaj nie problem to zrozumieć. Zakupy jednak to czesto pośpiech i emocje, to czasem trafi się nieprzyjemny klient.
zdjecie uzytkownika
baaaa - 2015-08-30 23:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W DC lubartów to są dopiero cyrki i jaja, Tam nie ma organizacji. Ludzi mają za nic tylko norma norma . Jak jest mało pracy to gadają robić szybko to się wyjdzie szybko jak jest duzo to trzeba robić aby wyjść. wiecznie trzeba cisnąć. a przełożeni nie wszyscy ale paru z nich to wieśniaki i prostaki tylko potrafiący jedno mówić cisnąć
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-09-02 08:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisnij,cisnij hahaha no na Krakowie też to jest- zenada niech sobie ci starsi sami Pocisna ale klocka na kiblu.nie wiem czy wszędzie tak jest ale masz 30 min. Przerwy do wykorzystania kiedy chcesz i po ile chcesz,a w Krakowie idziesz na przerwę kiedy zadecyduje starszy,czy to jest normalne????????
zdjecie uzytkownika
krakowo - 2015-09-06 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 1700 zl znajdziesz lzejsza prace bez sobot niedziel i swiat i nocek.Biedronka cwanabuduje magazyny w malych miescianch gdzie nie ma pracy ,albo na uboczu miast,zeby tylko ludzie mieli za swoj zyciowy cel prace dla tej firmy i traktowali ja jako ratunek na zycie w tych ciezkich czzasach.Z modlnica im nie wyszlo bo tu juz ponad rok od otwarcia ,a przemial ludzi jak byl tak jest, i podejrzewam jeszcze bedzie
zdjecie uzytkownika
magazynier LU - 2015-09-12 22:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem dumnym pracownikiem biedronki na stanowisku magazynier kompletacja j można wiele ciepłych słów o tym napisać jak jest fajnie ile można zarobić ale poco skoro i tak to będzie ściema więc napisze prawdę żeby inni wolni ludzie omijali tą pracę z daleka. Więc podstawa jaką mam to ok 1900 na rękę i teraz zaczynają się dodatki premia za wydajność w okresie letnim 300 brutto na obecność można zarobić dużo zależy od normy i od tego na jakim dziale robisz . ale i tak im więcej zarobisz tym wiecęj tobie zabiorą gdzie musisz naprawdę ciężko się ozapierd... np. na warzywach w sezonie 2.5 tony codziennie trzeba przerzucić na innych działach podobnie. i tak za błędy masz zabrane za przerwy masz zabrane powyżej 5min. 25% z premi drugi raz to już 50% itd. a na koniec miesiąca i tak niemożna się niczego doliczyć na odcinku. specjaliści szkoda gadać brak słów. jedna zmiana robi dla drugiej... szkoda gadać. na koniec jeśli ktoś myśli że jest super i kolorowo i ma zdrowy kręgosłup t niech śmiało przychodzi i przepracuje przynajmniej jeden miesiąc i sam zobaczy jak jest super i jakie są zarobki i nikogo nie słucha. ja już jestem wolny od tego syfu i gułagu wole mniej zarobić gdzie nikt nie będzie mi zabierał z wypłaty i będzie mnie szanował i moja pracę. pamiętaj że w BIEDRONCE liczą się tylko wyniki i sprzedaż a nie pracownik i tyle w temacie. jest jeszcze wiele do opisania ale poco pisać lepiej się samemu przekonać więc zapraszam wszystkich którzy lubią ciężko pracować bo Biedronka takich właśnie kocha najbardziej
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-09-15 13:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie 2,5 tony ????? chyba na godzine 2,5 tony.Prosto liczac na warzywach,zaokroglajac w doł srednio jeden karton wazy 8 kg :) (Banany np 18kg,ziemniaki 15kg itd ) 8kg x 220 srednia na godzine ,a maja okolo 280 ,to wychodzi 1760kg czyli 1,7 tony na godzine. 1,7 x 8 godzin = 13,6 tony.Wiadomo ze czasem sie trafi,ze nie trzeba przerzucac ,ale 10 ton lekko dziennie na warzywach.Tez jestem wolny od tego syfu .magazynier LU ktory magazyn???
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-09-15 23:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w biedronce już kilka lat jestem zadowolona z pensji która zawsze jest na czas,ze świadczeń które dostajemy i premii którą czasem mamy.Wiadomo że ile byśmy nie dostali to i tak będzie nam mało :):):)denerwuje mnie natomiast akcja szacunek której tak naprawde nie ma,bo czy szacunkiem jest ujmowanie etatów kiedy wprowadzone są piece do odpieku które pochłaniają mnóstwo czasu,albo ocenianie nas przez klienta o otwarcie następnej kasy kiedy nie ma pracowników bo kiedyś było ich 18 a teraz sklep powiększony,z odpiekiem a etatów 13 ,albo przeżucanie pracowników jak śmieci ze sklepu na sklep bo kierownik rejonu ma taki kaprys.Gdzie ten SZACUNEK???
zdjecie uzytkownika
magazynier LU - 2015-09-16 23:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja liczyłem średnio 2000 opakowań w ciągu dnia i średnio 1kg.na opakowanie ale pewnie że wychodziło więcej wszystko zależało od zlecenia. Szacunek? a co to takiego jeżeli szacunek to wyzysk i norma norma i tylko ściganie się które centrum w Polsce jest najlepsze to to jest szacunek biedronkowy ale w naszym normalnym spokojnym i wolnym życiu jest inny szacunek którego biedronka nigdy nie pozna.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-09-20 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj tyle tylko do roboty ,bo srednia leci.HAHAHA .Klapeczki na oczy sobie zaloz i do przodu.
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-09-24 17:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w biedronce chyab nie jest tak zle. twarze az tak sie nie zmieniaaja, ciagle te same widze. a slyszalam ze nie jest zle wiaodmo nie ma jakis zrobkow wielkich ale kolezanka mowila kolo 1800 zl plus umowa o prace. wiec chyba jak nie ma gdzie sie zalapac to dobra sprawa isc tam. ale jak z naborami teraz?
zdjecie uzytkownika
Zanam - 2015-10-12 23:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ratamana - 2014-09-30 05:19:35]:
Firma w Lubinie pada na ryj.Ratują ich jeszcze ludzie z Ukrainy. A wystarczy Stolarza wywalić by polepszyć sytyłacje. palant
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-13 21:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisniemy norme 280 na chemii bez wiekszej spinki, bez calakow :) 150 procent wyrobione na 70 procent swoich mozliwosci , luziik -tak mozna pracowac z usmiechem na twarzy , pozdro
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-10-22 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha to w ile robicie wszystkie sklepy? w 4 godziny???? To na jogurtach musisz miec norme z 600 ,jak taki kozak jestes. Ktory magazyn?
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-23 21:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocki ciniemy w 25 osob, 55 tys w 6 godzin , a w dzien 70 tys w 30 osob w 7 godzin i robimy nocne , jak sie umie ukladac to wszytsko jest mozliwe , uzyj mozgu
zdjecie uzytkownika
gloriusz - 2015-10-24 23:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumandzior - 2015-10-23 21:24:51]:
Cześć Wam. Powiedzcie mi czy jeśli chodzi o pracę tutaj to można liczyć tylko na gołą pensję czy też jakieś beneficiki też wchodzą w grę? Z tego co słyszałem póki co to praca w Biedronce równała się 2000 tys złotych brutto , ale nigdy nigdzie nie było mowy o tym czy jakieś dodatki do tego się wlicza.
zdjecie uzytkownika
pens - 2015-10-25 02:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to mają oni kolosalne przychody. No szkoda, że nie jest to czysto polska firma, tylko jednak zza granicy, bodajże Portugalii. Jednakże na pewno firma potrafi wiele wnieść na polski rynek, dobrze że korzystają w większości z polskich produktów, takich jak np banany czy też awokado, trzeba to promować.
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-25 16:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa 1600 zl plus 300 zl co miesiac za obecnoc
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-11-05 22:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kumandzior na ktorym magazynie tak kozaczysz?
zdjecie uzytkownika
gigant - 2015-11-17 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkoncu docenili tych z 8 i zarabiam 2800 z palcem w dupie, juz nie zwracam uwagi na bledy , poprawiam je bez slow kur...chlopaki z innych dzialow lyso wam teraz? ale ci co mieli dobrze maja nadal dobrze, smarowali od zawsze i takich przydupoasow specjalisci lubia, nie tylko trzeba dobrze znac, ale i lizac im dupe , podpierda..kazdy zly ruch pracownika, hmm znajomosci mam moze i ja zaczne smarowac ..klania sie lubartow
zdjecie uzytkownika
bubu7 - 2015-11-23 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej żenująca rekrutacja w jakiej kiedykolwiek brałem udział. W życiu z czymś takim się nie spotkałem. Aplikowałem na stanowisko specjalistyczne. Nie polecam nikomu, jeżeli ktoś poważnie myśli o pracy. Na rozmowę umawiają się sms-owo, nie stawiają się na rozmowie w wyznaczonym terminie (wszyscy umówieni), nie dotrzymują słowa dot. udzielenia informacji zwrotnej, w końcu informacja zwrotna trafia również sms-owo. Co to ma w ogóle być?
zdjecie uzytkownika
nówka :P - 2015-11-29 18:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 tys. to chyba zastępca kierownika :P
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-11-30 15:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli w Jeronimo zastępca kierownika zarabia 2000 złotych.. to chyba podziękuję. Nawet jeśli konkretnie w Biedronce jest taki zarobek, to uważam, że jest zbyt mały, za duża odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
z,uk - 2015-12-01 11:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiero-wszyscy.zawistni.nerwowi.dostanie.urlopu.w.terminie.ktory.chcesz.graniczy.z.cudem,
warszawa,1600,+czasami.premia.1800,bony.x2do.roku.300zl
to..obraza.majestatu
nadgodziny.w.grudniu.marcu..a.w.listopadzie.2.dni.wolne.1pracy.i.tak.w.kolko,im.sie,grafik.nie.zmienia.tobie.zawsze.i,ciagle
jak.sie.zatrudniacie.odrazu.mowcie.ze.studiujecie.i.potrzeba.wam.2weekendow,inaczej.z.wolnego.nici
plusy-umowa.o.,prace,dobry.dojazd,weekendy.dla.studentow
praca.na.rok.nie.dluzej.strasznie.monotonna,jak,sa.dostawy.to.kregoslup,.rece,wysiadaja.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-12-10 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grafik sie zmeinia za sprawa pracownikow wiadomo cos komus wypadnie ktos musi za kogos przyjsc, oprocz wynagarodzenia macie i premie i bony i jakies podarki wiec nie mowcie ze malo
zdjecie uzytkownika
gdzie nie kupowac w swieta - 2015-12-11 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Opocznie na konkurencyjnym sklepie Carrefour jest niebieska swiateczna luminacja, ktora juz z daleka zaprasza do robienia swiatecznych zakupow!!
A na waszym skelpie nic nie ma!? Co to wasz dyrektor sprzedazy zapomnial o siatecznym wystroju??
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-12-12 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodze do pracy w sobote na godz 14:00 do 21:00 Po przebraniu kierowni oswiadcza mi ze dzis cala zaloga zostaje do 24:00. Czy to jest zgodne z regulaminem biedronki? Czy to jest zgodne wedlug prawa? Bardzo prosze o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-12-13 22:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nadgodziny musisz sie sam zgodzic, jesli masz 7 godzin w grafiku to zrobisz 7 i do domu , moga Cie laskawie poprosic zebys zostal,a Ty im mozesz pokazac srodkowy palec
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-12-20 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to warto wogole sobie przeczytac reululamin sklepu i umowy, bo powinniscie miec wszystko tam zawarte, wlasnie lepiej znac swoje prawa, bo pozniej wlasnie sa takie sytuacje
zdjecie uzytkownika
DC 10 - 2016-01-05 16:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w biedronce nadgodziny nocki święta za taka kase to żaden rarytas i nic przyjemnego 300 za obecnośc było już nie ma uwalanie po tych nędznych premiach non stop abyś robolu za gołą podstawe robił a ludzie myślą że biedronka to coś dobrego i wgl promocje ta kosztem pracowników wyzysk , dookoła magazyny stoją a biedronka na pełnych obrotach DC 10
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-06 15:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dochodzą mnie sprzeczne informacje, bo słyszałem, że w Biedronce można niezłą kasę wyciągnąć. Oczywiście, okupione to jest dużą ilością pracy, no ale nie ma nic za darmo
zdjecie uzytkownika
P01 - 2016-01-11 22:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeronimo martins LUBIN kierownik 1 zmiany to kompletnie niekompetetna osoba na tym stanowisku brak urlopow opcja na zadanie zagrozona wypowiedzeniem umowy i chyba najwieksza ćpalnia masa mety sie tam sypie i muszą jelczem dowozić towar grzebanie w zleceniach podczas pracy zmiana ilosci towaru w czasie rzeczywistym a później brak premii na koniec miesiaca za ilosc bledow ktore sami wklepali pracownikowi za nic zeby tylko nie bylo premi do wyplaty ogólnie mowiąc zenada specjalisci tam to tez uposledzone osoby zamiast pomagac i udzielac wskazówek utrudniaja prace sekunda przekroczenie przerwy o 1 sekunde jest liczone jako pełne 60 sek tragedia najgorsze centrum dystrybucji w jakim pracowałem.
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-01-12 02:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil no ja też słyszałem, że w Biedronce można dobre pieniądze zarobić. Z pewnością lepsze niż u konkurencji. No i do tego dają bardzo fajny socjal.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-29 11:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! Czy ktos z Was mógłby załatwić kontakt do kierownika działu Transportu w Sosnowcu? Bądź koordynatora transportu (o ile taki jest?). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gigant - 2016-02-20 09:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kompletacja to nie jest praca dla mieczakow, tylko prawdziwych mezczyzn , ci co sie zwalniaja to wymiekaja , bo sa slabi .. a pozniej mowia ze to najgorszy zaklad.. tak sie tlumacza , a dobrze wiedza ze gdzie indziej tyle nie zarabia , ale coz zycie , slabio ludzie zarabiaja mniej bo sa slabi i szukaja pracy lzejszej ... z ktorej i tak moze znowuu odejda , bo zawsze jakies ale ..ten kto nie hcce pracowac nie bedzie pracowac...jak sie idzie do pracy to idzie sie pracowac , a nie siedziec , mieczaki o tym nie wiedza.. pozdrawiam nygusy..
zdjecie uzytkownika
DD - 2016-02-22 20:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam, że robota jest bardzo przyjemna, a Biedronka to jeden z lepszych pracodawców w polsce, można się z tym kłócić, ale takie pakiety dodatkowe jakie mają i umowy to ze świecą szukać :D
zdjecie uzytkownika
tofik - 2016-02-27 08:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niby tani sklep a maja bardzo dużo produktów przeterminowanych w sprzedaży nie o jeden dzień nawet o dwa tygodnie czy to jest dopuszczalne aby tak truć ludzi skoro w sklepie spożywczym nie potrafią sprawdzić terminów tylko najlepiej wscisnąć klientowi aby nie mieli strat to jest żałosne raczej niezrobie w tym sklepie już zakupów i znajomym bede odradzał
zdjecie uzytkownika
PB - 2016-03-10 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gigant ciekaw jestem czy za 10 -15 lat pracy tam , tez bedziesz tak tryskał entuzjazmem???To nie kopalnia ze po 25 latach idziesz na emeryturke, tam trzeba tyrac do 68 puki co :)
zdjecie uzytkownika
gigant - 2016-03-11 00:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta ustawa zmieni sie jeszcze pare razy , nie badz naiwny...
zdjecie uzytkownika
PB - 2016-03-11 22:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak napewno na lepsze sie zmieni hehe ,bedziemy robic do 50 :)<jesli sie zmieni to na gorsze ,bo to Polska kraj absurdu, w ktorym Ty magazynie pracujesz ze sobie tak chwalisz?
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-03-12 19:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie a kobiety w centrum w Modlnicy jaką pracę wykonują i jakie warunki pracy,bo mam się tam zgłosić.
zdjecie uzytkownika
PB - 2016-03-12 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napewno lzejsza niz faceci,kompletuja papierosy itp. jezdza "Koniami", kleja i sztukuja kartony rozwalone, wozą palety ostreczowane
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2016-03-14 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki PB czyli rozumiem ,że da się wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
mar - 2016-03-23 11:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda praca kontrolera jakości w centrum dystrybucji?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-08 14:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz widze, że rekrutowali i podobno nawet oficjalnie podnieśli też stawki czy wynagrodzenia, nie wiem czy widzieliście to? na pewno też jest na plus cały pakiet benefitów, która daje firma i nawet o dzieci też pracowników dba - packzi na święta itd.
zdjecie uzytkownika
gigant - 2016-04-10 00:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy beda "13" w tym roku?
zdjecie uzytkownika
BoXeR - 2016-04-23 12:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To teraz moje dwa słowa odnoście centrum dystrybucyjnego w Modlnicy. Zatrudniłem się tam na sekcje kompletowania. Na początek jeden dzień siedzicie na stołówce 8h i macie za zadanie czytać rożne broszury, nie możecie wcześniej wyjść, kolejne dni to już szkolenia na magazynie pod okiem " ekspertów ". Szkolenie z obsługi wózka trwa około 4 dni. W tym czasie jesteście przydzielani pod " opięke " innego robola. Ogólnie praca fizycznie nie jest ciężka ( paczki do max 5 kg na warzywach ) ale musicie być przygotowani na szybką i ciągła prace w pozycji schylonej. Nie każdemu to odpowiada oczywiście. Nie zwracajcie uwagi na to jak osoby szkolące was będa mówiły jak to ciężko i w ogóle. Najbardziej śmiać mi się chciało jak moi " szkolący " mówili o tym i sugerowali że nie dam rady, mimo to ze moja siła fizyczna to dla nich poziom nie do osiągniecia ( pozdrawiam chłopaki , nauczyłeś się w końcu obsługiwać telefon ?). Tyle osobiście polecam każdemu można spróbowac :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jeronimo Martins Biedronka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert