Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gloriusz - 2014-05-22 21:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się w tym przypadku z @under, jeśli nie chcecie być tak traktowani to co Was trzyma ? chyba nie kasa?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-26 23:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ciezka,na kompletacji tylko dla hardkorow.U nas w Krakowie po pol roku co trzeciej osobie kregoslup siada.1800 zarobisz.A jak zapierdalasz to do 2600.
zdjecie uzytkownika
P{ioter1976 - 2014-09-02 09:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-07 19:15:22]:
W Wyszkowie tez juz jest podobnie. Nadgodziny i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiedyś chwalilem prace i proponowalem innym. A teraz nie życzę nikomu takiej pracy. Nadgodziny placą ale premi nie ma wiec wychodzi jak kiedys z premią. Tylko czlowiek wykończony fizytcznie i psychicznie.
zdjecie uzytkownika
tutsi - 2014-09-02 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [P{ioter1976 - 2014-09-02 09:50:39]:
tylko, że przy obecnym zastoju na rynku pracy, gdzie robotę można znaleźć wyłącznie w sklepach typu Biedronka - praca tutaj jest często jedynym wyborem , który pomaga się ludziom utrzymać. A wiadomo , że jeżeli praca nie wymaga wielkiego wysiłku umysłowego, to wymagała będzie wysiłku od ludzkich mięśni i nerwów
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-02 14:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi jak to jest z ta umowa? Od razu daja czy przez jakiś czas pracuje się na zlecenie a jak tak to jak długo? Potrzebne uprawnienia na wozki czy bez nich na kompletacje tez przyjmą?? Kto dojezdza ze Skierniewic,jest autobus?
zdjecie uzytkownika
sylwia28 - 2014-09-12 20:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej może znajdzie się tutaj ktoś kto idzie do biedronki na magazyn w Pruszkowie?????????
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-09-21 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc kto jezdzi na szkolenia z Pruszkowa do Wyszkowa na magazyn Biedronki?????
Jaka tam jest ogólnie atmosfera?
zdjecie uzytkownika
Ratamana - 2014-09-30 05:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcecie pracować n magazynie w biedronce w pruszkowie to najlepiej pogadajcie sobie z magazynierami z hebe bedziecie mieli obraz tego co wasz czeka w biedroneczce. Nadgodziny nie placone tylko oddawane jak nie ma pracy bo malo dostaw jest. Mobbing. Wyzywanie i ublizanie. Nie interesuje ich ze pko nie dziala i to jedyny dojazd do pruszkowa mimo ze sie spozniasz i przedstawiasz kwit od kierownika pociagu i tak cie opindila... trzymajcie sie z daleka od jmp bo to kolchozy.Ochrona traktuje kazdego jak zlodzieja jestes trzepany co chwile alkomat na wejsciu i mozesz miec jeden wynik 00.00 takze kretynizm jezeli ja jadac autem moge miec 0.15 chore przepisy specjalisci kawal buractwa koordynatorzy typowi zwyrodnialcy od katowaniaa psychicznego. Nie polecam pracowalem tam poltora roku dalem sobie spokoj z ttm kretynizmem ps. Jak sie spoznisz zasuwasz z buta 35 minit... biedroneczka bedzie 1,5km dalej takzr pomyslcie jak zima bedzie milusio
zdjecie uzytkownika
matrawpr - 2014-10-01 11:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ratamana - 2014-09-30 05:19:35]:
Nie wszędzie musi być tak samo,jak człowiek pujdzie do pracy to się przekona jak jest,opinie nie zawsze sie sprawdzaja ludzie wypisuja co chca a jak sie pujdzie to okazuje sie ze nie jest wcale tak jak opisuja.
Co do Hebe to akurat sie sprawdza to nie znaczy ze w biedronce tez tak bedzie.
zdjecie uzytkownika
anu - 2014-10-04 20:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam pracy i zastanawiam się na pójściem na magazyn biedronki do Mszczonowa. Proszę, powiedzcie mi jaka jest tam atmosfera i ogólnie .
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-10-11 10:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam idzie ktos fo pracy na magazyn biedronki w parzniewie? Niby rusza od 1 listopada wiadomo cos?
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-12 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jutro jadę na rozmowę do Centrum Dystrybucji Mszczonów. Stanowisko inspektor ds.administracyjno-magazynowych. Jakie to stanowisko, jak zarobki ,warunki pracy itd.?
zdjecie uzytkownika
anu - 2014-10-14 21:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-10-12 19:49:12]:
Witam. Chciałam wiedzieć jaka jest atmosfera w Mszczonowie na magazynach i ogólnie jak jest, i na czym polega Pana funkcja.
zdjecie uzytkownika
Dani - 2014-10-15 22:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniłem się 2 tygodnie temu CD Parzniew jako Magazynier a dokładnie do działu kompletacji. Na rozmowach na których na delegowali na inne oddziały mieliśmy się szkolić aby nie daleki przyszłości jak już otworzą Centrum wszystko potrafić. Ale niestety życie okazuje się brutalne :) o szkoleniach można zapomnieć bo nikt nie ma na to czasu zresztą nie ma co się dziwić bo norma którą trzeba ułożyć żeby otrzymać jakoś premie to nie wiem czy buty siedmio milowe pomogą. A to że mieliśmy się szkolić to wszyscy mają wyjeb....Po to nas wcześniej zatrudniają bo mają nie ludzi i łatają nami. Centrum mieli otworzyć w grudniu ale już słuchy chodzą ze będzie obsuwa więc kolejne miesiące czekają na delegacji. Praca to nieustające noce 7 dni w tygodniu. Za błędy robią z premii więc jak ktoś je robi to zostaje mu skromna podstawa czyli ponad 1500 zł. Przez dwa tygodnie co jeżdżę to już 40 % osób zrezygnowało zresztą nie ma co się dziwić bo sam ciągnie do wypłaty i znikam. Jak ktoś ma przyjąć prace na kompletacji to naprawdę proszę się mocno zastanowić czy warto? Zresztą innych działach też do radości nie skłania... chyba że dział reklamacji ale tam praktycznie same kobiety pracują. I proszę nie wierzyć to co mówią spotkaniach wysyłają wszystko po całej Polsce , kwaterują na jakiś zadupiach co do sklepu jest jakieś 4 km! Na weekend miało się wracać do domu też nie prawa itp. Ładnie wszystko wygląda przy podpisaniu umowy a później to już prawdzie hard rock.
zdjecie uzytkownika
zgrzy - 2014-10-17 13:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy warto zatrudnic sie jako magazynier w pruszkowie, chodzi mi glownie o zarobki jakie sa konkretne..
zdjecie uzytkownika
Woj - 2014-10-17 19:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgrzy - 2014-10-17 13:43:52]:
Przeczytaj wiadomość wyżej tam ktoś opisał warunki i ile można zarobić!
zdjecie uzytkownika
sylwia28 - 2014-10-24 13:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dani - 2014-10-15 22:03:53]:
Hej nie zgadzam sie z tym co piszesz,co do delegacji juz na pierwszych rozmowach pytaja sie czy ktos moze jezdzic na szkolenia wiec wszystko czarne na białym,na dziale reklamacji nie poracuja tylko kobiety są tez faceci,byłam w hotelu w dwóch miastach i jest ok,wojnicz,lubartów wszystko jest wporzadku,na weekendy wracaja ludzie co nie pracuja w soboty i niedziele,jak ktos idzie w niedziele na noc w piatek powrot w niedziele rano z powrotem bus zawozi do hotelu.Co do zarobków to zalezy na jaki dział trafisz,podstawe kazdy ma ta samą,tylko premie inne
zdjecie uzytkownika
Dani - 2014-10-25 22:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia28 - 2014-10-24 13:52:07]:
Żeby podjąć zatrudnienie to trzeba wyrazić zgodę na delegację to po pierwsze. Po drugie w Hotelu to może jest w porządku ale za hotelem to już nie! wiec co jest ok :) chyba ze twoją pasją jest liczenie aut ile przejedzie po drodze:)Oczywiście wracasz w piątek po nocy odsypiasz, zostaje ci cała sobota a w niedziele wyjeżdzasz o 7 rano aby iść na noc do pracy super wekeend:) Premie dokładnie są inne na każdym dziale ale czy wyrobienie na 1h 220 kartonów aby dostać 300 brutto jest normalne?? zauważyłem że już ściągają ludzi Płońska i Wyszogrodu wcale mnie to nie dziwi bo długo nikt tam normalny nie wytrzyma!! Życzę miłej współpracy Biedronką!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-28 12:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narozmowach mowia jedno a na magzynie drugie i kaza zapieprzac do oporu, ochrona na magazynie traktuje ludzi jak potencjalnych zlodzieji, chodza miedzy regalami, sprawdzaja wozki i sprawdzaja pracownikowi wszystko co ma w kieszeniach oraz dmuchanie w alkomat, brak organizacji, kaza zostawac po nocy bo nie ma ludzi do roboty, zwalniaja za byle co, brak slow na to wszystko, jedna wielka porazka, podobno nie maja ludzi do pracy na pruszkow, maja nietypowe zmiany i dlatego kazdemu nie pasuje druga i noc oraz praca w swieta, niech ktos madrze zarzadzi normalne zmiany a ludzie wtedy beda chetni do pracy a nie jak teraz braki w ludziach.
zdjecie uzytkownika
jooo - 2014-10-28 17:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej i znow pomalu widac ze troche osob jest na dc10 mszczonow bo zaczynaja wydziwac te snieszne cwiczenia i zastraszanie jak nie bedziesz cwiczyc to cie zwolnimy pelne zastraszanie
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-29 12:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na mszczonowie magazyn to jedna wielka porazka kaza ludziom zapirdzl....a noc schodzi dopiero jak sie rozwidnia, malo tego jest mało ramp, towar zawalony na dokach i braki w autach dostawczych, totalny chaos, jeszcze praca w 1 i 2 listopad sa dwie zmiany 16 i 23 kto towymyslil. dyrekcja zapewne nie wie jak jest na magazynie i nie ma pojecia jak jest naprade,gdyby byl ktos madry to inaczej by to rozwiazal
zdjecie uzytkownika
mieciu - 2014-10-29 19:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj jedno wielkie zło a gdzie bym nie szukał jak wygląda praca na magazynach w innych firmach to każdy pisze że to nie biedronka i warunki są dużo gorsze... Wiadomo że to jest ciężka praca ale naprawdę to nie jest najgorsza placówka. A co do sprawdzania - taka praca ochrony, nic nie poradzisz. Jak w ogóle zarobki? Mam tylko uprawnienia na wózki widłowe. Załapałbym się?
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-30 11:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy mogłabym sie dowiedziec czy w Mszczonowie nadgodziny sa platne?
zdjecie uzytkownika
klemes - 2014-10-30 22:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-28 12:22:18]:
Zgadzam się z twoją opinią co się dzieje na tych szkoleniach to jeden wielki cyrk. Traktują ludzi jak murzynów. Ludzie którzy zarządzają tym syfem to straci kontakt rzeczywistością. Praca po godzinach to jest tutaj normą (rozliczenie 3 miesięcznie). Kierownicą stosuje jedną zasadę jebać jebać aż zajebać:) Przestrzeganie czasów, norm akordowych itp. to co się dzieje w tych CD to jedno wielkie nie porozumienie ludzie sami odchodzą albo ich zwalniają za wódkę. A jak zobaczą pensje całe 1550 zł za ten cały cyrk to reszta ucieknie już widzę kolejkę chętnych do pracy CD.
zdjecie uzytkownika
sylwia28 - 2014-10-31 21:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-28 12:22:18]:
ja akurat sie nie martwie bo jestem na innym dziale nie na dziale kompletacji :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x