Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Jeronimo Martins Biedronka

Opinie o Jeronimo Martins Biedronka

Pracowałeś w firmie Jeronimo Martins Biedronka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PB - 2015-04-12 22:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posilek hehehe przestan ,dziecko czasami je wiecej niz tam daja, za nocki dodatku jest 100-150zl brutto to co to za pieniadze,a czasami musisz isc na noc w sobote i niedziele i swieta. Nadgodziny o czym Ty czlowieku mowisz ,zrobia tak ze oddadza Ci nadgodziny ,albo wyjdziesz pare godzin wczesniej z pracy(a Twoja robote i tak musi odjebac reszta chlopakow z magazynu) albo dostaniesz dzien wolny. 1600-1700 zl za taka prace nie dziekuje postoje
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-04-13 13:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Jak Tam jest z załdunkiem? Też tak tak Cieżko jak na Kompletacji i za takie marne grosze?
zdjecie uzytkownika
DC18 - 2015-04-17 07:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
MAGAZYN NA PARZNIEWIE MOŻNA PORÓWNAC DO TONACEGO "TITANICA" CIAGLE BRAKUJE LUDZI, OD POCZATKU KWIETNIA SA NADGODZINY I NIE WIESZ NAPRAWDE O KTOREJ WYJDZIESZ DO DOMU, PRACA OD 6 DO 9 DNI POD RZAD, CO JAKIS CZAS GADAJA PRZEZ GLOSNIKI ILE KOMPLETU POZOSTALO I O KTOREJ KONIEC, BRAK LUDZI SPOWODOWANY JEST WYPLATAMI, BRAK WYPLACONYCH WSZYSTKICH NADGODZIN, UCINANA LUB BRAK PREMII, O OLINIE NIE MOWIAC KTOREGO NIE MA, WYROBISZ SOBIE DOBRA NORME TO I TAK CI CZES FIRMA ZABIERZE BO NP NIE KOMPLETOWALES A ROBILES COS INNEGO,: ROZWOZENIE PALET, NABIJANIE LODOWEK ITD, W SATNI CORAZ WIECEJ WORKOW Z CIUCHAMI ROBOCZYMI, CODZIENNIE LUDZIE ODCHODZA, CO Z TEGO ZE SA PRZYJECIA NA OKRAGLO ALE NIE ZA TAKIE PIENIADZE. MAGAZYN TONIE I JUZ NIEGLUGO NIKT TAM NIE BEDZIE ROBIL, OSOBY NA STOLKACH JUZ MAJA PELNE GACIE, NADCHODZI MAJOWKA A PO MAJOWCE LUDZIE SZYBCIEJ (usunięte przez administratora) NIŻ ONI SIE SPODZIEWAJA HAHAHAHA. JEST GORZEJ NIZ ZLE I NIE ZA TE PIENIADZE, BRAKUJE JESZCZE ABY OBOK OTWORZYL SIE MAGAZYN KONKURECJI I WTEDY ALBO KONIEC ALBO KASA WIEKSZA. PODOBNO HEBE JEST DO ZAMNKNIECIA !!!!
zdjecie uzytkownika
amplus - 2015-04-26 14:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W amplusie na kompletacji i załadunku 7,50zł na godzinę. Zero groszy za to że pracujesz na noc.
12 godzin dniówki i nocki, niedziele, święta itp.
praca od 7 rano do 19 i od 19 do 7 rano.
Umowa zlecenie podpisywana co miesiąc.
Przeszedłbym do biedronek, jakbym miał bliżej jakieś centrum!
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-06 15:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda praca w centrum w Sosnowcu?
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-08 10:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne podobnie jak na innych centrach ,zapiernicz, norma,norma norma i byle szybciej
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-05-11 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czesc. Chciałem zapytac jak wygląda praca w centrum dystrybucyjnym w Krakowie/Modlnicy. Jaka kasa, ile godzin się pracuje i ogólne warunki. Oczywiście chodzi mi o kompletację. Dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmmmm - 2015-05-13 23:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w modlnicy tak jak wszędzie nadgodziny codziennie specjalista koło 19 chodzi i szuka chętnych by zostali na nad godziny ale już coraz mniej chętnych i 8 godzin miija i do domu nawet nie zawracaj sobie głowy biedronką.kasa podstawa 2200 brutto
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-15 17:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) sie tam robi,ale sami sa temu winni
zdjecie uzytkownika
pracus - 2015-05-25 18:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lub - 2015-03-01 02:11:57]:
Jak czytam te posty to rece mi opadaja. Pracuje na magazynie od 2 lat, pierwsze poltora roku robilem na kompletacji.... rzucali mnie wszedzie po kazdym z dzialow, nie mialem przypisanego stalego miejsca.... najnizsza pensja jaka wzielem to na okresie probnym 2460 zl NETTO(2 lata temu)!!! bo wtedy na probnym liczyla sie jeszcze norma... pozniej tylko w gore az do 3000 zl do lapki, ale to trzeba bylo sie nabiegac i nadzwigac... od 3 miesiecy robie na zaladunku, a tu biore po ok 2700 zl NETTO... ale oszczedzam zdrowie. Podstawe mam 2600 BRUTTO, to ponad 2000 NETTO, za to ze tylko przychodze do pracy, reszta to premia za wydajnosc. Jak ktos jest nauczony pracy i chce zarobic, ma tu szanse... a lewusow pozdrawiam, niech narzekaja dalej. Za stanie nikt nie placi!!!
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-05-25 21:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ktory magazyn? NO wlasnie czy oplaca sie biegac i dzwigac ze te 500zl wiecej miesiecznie? zastanow sie czy na starosc Ci to nie wyjdzie.Pozdrawiamy Cie pracusiu obys dorobil tam do 67 lat
zdjecie uzytkownika
Nickt - 2015-06-16 18:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PB - 2015-03-02 20:31:22]:
JA CHCĘ ZGŁOSIĆ ZAŻALENIE NA KASJERKĘ BIEDRONKI Z POWODU ŻE NIE CHCIAŁA MNIE OBSŁUGIWAĆ TYLKO KAZAŁA IŚĆ DO INNEJ KASY ŻE ONA SCHODZI A TO BYŁA NIE PRAWDA PO OBSŁUGIWAŁA DALEJ LUDZI A MNIE WYGONIŁA PO CHAMSKU SIĘ ODDZYWAŁA TO SIĘ MI PRZYDAŻYŁO W BIEDRONCE W MYSŁOWICACH PRZY UL MIKOŁOWSKIEJ TA KASJERKA SIĘ NAZYWA AGNIESZKA NOWA PRZYJĘTA JA NIE WIEM CZY TO PRAKTYKANTKA CZY CO ALE TAK PO CHAMSKU SIĘ DO LUDZI OD NOSI ŻE SZKODA GADAĆ GDZIE TAKĄ KASJERKĘ DO PRACY ZATRUDNILI ŻE LUDZI NIE CHCĘ OSŁUGIWAĆ TO NIECH WŁAŚCICIEL BIEDRONKI JĄ ZWOLNI Z PRACY BO ONA SIĘ CHYBA DO BIEDRONKI DO PRACY NIE NADAJE WOGULĘ JAK TAK POSTĘPUJĘ Z KLIENTAMI BO ONA MYŚLI ŻE CO TO ONA NIE JEST
zdjecie uzytkownika
mati - 2015-06-27 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [marek - 2015-05-06 15:14:18]:
W Sosnowcu ok podobnie zależy gdzie chcesz iść na wózki elektryczne to cię wyszkolą,jest jeszcze klika innych firm na biedronce ochroniarska arus,na składanie robota przy belownicy,później masz firmę aspen firma porządkowa ale tam ci nie polecam płacom im chyba 5 albo 6 zł zero premii brak umowy o pracę czasami praca w mrożni -25 zero posiłku,napoju zapewnionego prawem :) jadł byś w szatni, nie mają stołówki biedronka im nic nie dała:) wykorzystują ich na maksa ale przyjdź sam weź CV z tego co wiem potrzeba ludzi na magazyn
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-06-30 09:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja się właśnie zastanawiam, czy może nie spróbować pracy w biedronce jako sprzedawca - kasjer, nawet znalazłem ogłoszenie do najbliższej biedronki http://www.nuzle.pl/praca-sprzedawca-kasjer-biedronka-warszawa-ursynow-warszawa,12601892 . Co ciekawe od razu jest umowa o prace na cały etat, zarobki chyba nie najgorsze, chyba spróbuję.
zdjecie uzytkownika
akwurus - 2015-07-27 20:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma beznadziejna tygodniami nie płaci swoim podwykonawcą
zdjecie uzytkownika
Sylwester - 2015-08-11 08:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pracowałem w jmd w lubinie ok 5lat. Z początku było fajnie mało roboty kasa dobra. Ale prawie jak wszedzie wszystko musiało sie zepsuć. Gdy dyrektorem cd w lubinie został polak wszystko pomalu znikało chodzi oczywiście o kase zabierali premie za przedłuzenuie przerw lub za przypadkowe rozwalenie towaru... tylko praca praca i jeszcze raz praca. pracowałem na p 05 i p 06 mroznia i kurczakownia obiecywali ze kasa wieksza i czas pracy krótszy zgodnie z przpisami. ale to zwykłe kłamstwo. po skonczeniu swojej robity szło sie na inny magazym pomagac byle tylk srednia spadła z calego dnia i na koniec (usunięte przez administratora) wychodziła i kasa słaba nie polecam
zdjecie uzytkownika
BIONDA119 - 2015-08-19 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mati - 2015-06-27 17:15:26]:
skoro kasjerka schodzi z kasy to ma powod to nie maszyna tylko czlowiek czasem tez musi wyjsc do toalety czy zjesc sniadanie ludzie chyba wam sie w glowach pomieszalo nie rozumiecie co to znaczy szacunek do osoby pracujacej macie tylko wymagania.Kazdy w zakladzie pracy ma prawo do pauzy ,do przerwy na sniadanie,obiad czy co mu sie podoba rowniez pojsc do toalety !!!!
zdjecie uzytkownika
grześ - 2015-08-25 13:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BIONDA119, masz absolutna rację, zreszta to nic dziwnego, kiedy kasjerka prosi ostatniego klienta w kolejce by zamknął kase, bo musi iść na przerwę. To normalna praca, wszyscy pracujemy i chodzimy na przerwy w swoich firmach, to i tutaj nie problem to zrozumieć. Zakupy jednak to czesto pośpiech i emocje, to czasem trafi się nieprzyjemny klient.
zdjecie uzytkownika
baaaa - 2015-08-30 23:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W DC lubartów to są dopiero cyrki i jaja, Tam nie ma organizacji. Ludzi mają za nic tylko norma norma . Jak jest mało pracy to gadają robić szybko to się wyjdzie szybko jak jest duzo to trzeba robić aby wyjść. wiecznie trzeba cisnąć. a przełożeni nie wszyscy ale paru z nich to wieśniaki i prostaki tylko potrafiący jedno mówić cisnąć
zdjecie uzytkownika
jaa - 2015-09-02 08:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisnij,cisnij hahaha no na Krakowie też to jest- zenada niech sobie ci starsi sami Pocisna ale klocka na kiblu.nie wiem czy wszędzie tak jest ale masz 30 min. Przerwy do wykorzystania kiedy chcesz i po ile chcesz,a w Krakowie idziesz na przerwę kiedy zadecyduje starszy,czy to jest normalne????????
zdjecie uzytkownika
krakowo - 2015-09-06 22:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za 1700 zl znajdziesz lzejsza prace bez sobot niedziel i swiat i nocek.Biedronka cwanabuduje magazyny w malych miescianch gdzie nie ma pracy ,albo na uboczu miast,zeby tylko ludzie mieli za swoj zyciowy cel prace dla tej firmy i traktowali ja jako ratunek na zycie w tych ciezkich czzasach.Z modlnica im nie wyszlo bo tu juz ponad rok od otwarcia ,a przemial ludzi jak byl tak jest, i podejrzewam jeszcze bedzie
zdjecie uzytkownika
magazynier LU - 2015-09-12 22:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem dumnym pracownikiem biedronki na stanowisku magazynier kompletacja j można wiele ciepłych słów o tym napisać jak jest fajnie ile można zarobić ale poco skoro i tak to będzie ściema więc napisze prawdę żeby inni wolni ludzie omijali tą pracę z daleka. Więc podstawa jaką mam to ok 1900 na rękę i teraz zaczynają się dodatki premia za wydajność w okresie letnim 300 brutto na obecność można zarobić dużo zależy od normy i od tego na jakim dziale robisz . ale i tak im więcej zarobisz tym wiecęj tobie zabiorą gdzie musisz naprawdę ciężko się ozapierd... np. na warzywach w sezonie 2.5 tony codziennie trzeba przerzucić na innych działach podobnie. i tak za błędy masz zabrane za przerwy masz zabrane powyżej 5min. 25% z premi drugi raz to już 50% itd. a na koniec miesiąca i tak niemożna się niczego doliczyć na odcinku. specjaliści szkoda gadać brak słów. jedna zmiana robi dla drugiej... szkoda gadać. na koniec jeśli ktoś myśli że jest super i kolorowo i ma zdrowy kręgosłup t niech śmiało przychodzi i przepracuje przynajmniej jeden miesiąc i sam zobaczy jak jest super i jakie są zarobki i nikogo nie słucha. ja już jestem wolny od tego syfu i gułagu wole mniej zarobić gdzie nikt nie będzie mi zabierał z wypłaty i będzie mnie szanował i moja pracę. pamiętaj że w BIEDRONCE liczą się tylko wyniki i sprzedaż a nie pracownik i tyle w temacie. jest jeszcze wiele do opisania ale poco pisać lepiej się samemu przekonać więc zapraszam wszystkich którzy lubią ciężko pracować bo Biedronka takich właśnie kocha najbardziej
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-09-15 13:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jakie 2,5 tony ????? chyba na godzine 2,5 tony.Prosto liczac na warzywach,zaokroglajac w doł srednio jeden karton wazy 8 kg :) (Banany np 18kg,ziemniaki 15kg itd ) 8kg x 220 srednia na godzine ,a maja okolo 280 ,to wychodzi 1760kg czyli 1,7 tony na godzine. 1,7 x 8 godzin = 13,6 tony.Wiadomo ze czasem sie trafi,ze nie trzeba przerzucac ,ale 10 ton lekko dziennie na warzywach.Tez jestem wolny od tego syfu .magazynier LU ktory magazyn???
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-09-15 23:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w biedronce już kilka lat jestem zadowolona z pensji która zawsze jest na czas,ze świadczeń które dostajemy i premii którą czasem mamy.Wiadomo że ile byśmy nie dostali to i tak będzie nam mało :):):)denerwuje mnie natomiast akcja szacunek której tak naprawde nie ma,bo czy szacunkiem jest ujmowanie etatów kiedy wprowadzone są piece do odpieku które pochłaniają mnóstwo czasu,albo ocenianie nas przez klienta o otwarcie następnej kasy kiedy nie ma pracowników bo kiedyś było ich 18 a teraz sklep powiększony,z odpiekiem a etatów 13 ,albo przeżucanie pracowników jak śmieci ze sklepu na sklep bo kierownik rejonu ma taki kaprys.Gdzie ten SZACUNEK???
zdjecie uzytkownika
magazynier LU - 2015-09-16 23:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja liczyłem średnio 2000 opakowań w ciągu dnia i średnio 1kg.na opakowanie ale pewnie że wychodziło więcej wszystko zależało od zlecenia. Szacunek? a co to takiego jeżeli szacunek to wyzysk i norma norma i tylko ściganie się które centrum w Polsce jest najlepsze to to jest szacunek biedronkowy ale w naszym normalnym spokojnym i wolnym życiu jest inny szacunek którego biedronka nigdy nie pozna.
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-09-20 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie gadaj tyle tylko do roboty ,bo srednia leci.HAHAHA .Klapeczki na oczy sobie zaloz i do przodu.
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-09-24 17:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w biedronce chyab nie jest tak zle. twarze az tak sie nie zmieniaaja, ciagle te same widze. a slyszalam ze nie jest zle wiaodmo nie ma jakis zrobkow wielkich ale kolezanka mowila kolo 1800 zl plus umowa o prace. wiec chyba jak nie ma gdzie sie zalapac to dobra sprawa isc tam. ale jak z naborami teraz?
zdjecie uzytkownika
Zanam - 2015-10-12 23:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ratamana - 2014-09-30 05:19:35]:
Firma w Lubinie pada na ryj.Ratują ich jeszcze ludzie z Ukrainy. A wystarczy Stolarza wywalić by polepszyć sytyłacje. palant
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-13 21:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cisniemy norme 280 na chemii bez wiekszej spinki, bez calakow :) 150 procent wyrobione na 70 procent swoich mozliwosci , luziik -tak mozna pracowac z usmiechem na twarzy , pozdro
zdjecie uzytkownika
przyjaciel biedronki - 2015-10-22 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha to w ile robicie wszystkie sklepy? w 4 godziny???? To na jogurtach musisz miec norme z 600 ,jak taki kozak jestes. Ktory magazyn?
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-23 21:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nocki ciniemy w 25 osob, 55 tys w 6 godzin , a w dzien 70 tys w 30 osob w 7 godzin i robimy nocne , jak sie umie ukladac to wszytsko jest mozliwe , uzyj mozgu
zdjecie uzytkownika
gloriusz - 2015-10-24 23:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumandzior - 2015-10-23 21:24:51]:
Cześć Wam. Powiedzcie mi czy jeśli chodzi o pracę tutaj to można liczyć tylko na gołą pensję czy też jakieś beneficiki też wchodzą w grę? Z tego co słyszałem póki co to praca w Biedronce równała się 2000 tys złotych brutto , ale nigdy nigdzie nie było mowy o tym czy jakieś dodatki do tego się wlicza.
zdjecie uzytkownika
pens - 2015-10-25 02:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to mają oni kolosalne przychody. No szkoda, że nie jest to czysto polska firma, tylko jednak zza granicy, bodajże Portugalii. Jednakże na pewno firma potrafi wiele wnieść na polski rynek, dobrze że korzystają w większości z polskich produktów, takich jak np banany czy też awokado, trzeba to promować.
zdjecie uzytkownika
kumandzior - 2015-10-25 16:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa 1600 zl plus 300 zl co miesiac za obecnoc
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-11-05 22:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kumandzior na ktorym magazynie tak kozaczysz?
zdjecie uzytkownika
gigant - 2015-11-17 23:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkoncu docenili tych z 8 i zarabiam 2800 z palcem w dupie, juz nie zwracam uwagi na bledy , poprawiam je bez slow kur...chlopaki z innych dzialow lyso wam teraz? ale ci co mieli dobrze maja nadal dobrze, smarowali od zawsze i takich przydupoasow specjalisci lubia, nie tylko trzeba dobrze znac, ale i lizac im dupe , podpierda..kazdy zly ruch pracownika, hmm znajomosci mam moze i ja zaczne smarowac ..klania sie lubartow
zdjecie uzytkownika
bubu7 - 2015-11-23 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najbardziej żenująca rekrutacja w jakiej kiedykolwiek brałem udział. W życiu z czymś takim się nie spotkałem. Aplikowałem na stanowisko specjalistyczne. Nie polecam nikomu, jeżeli ktoś poważnie myśli o pracy. Na rozmowę umawiają się sms-owo, nie stawiają się na rozmowie w wyznaczonym terminie (wszyscy umówieni), nie dotrzymują słowa dot. udzielenia informacji zwrotnej, w końcu informacja zwrotna trafia również sms-owo. Co to ma w ogóle być?
zdjecie uzytkownika
nówka :P - 2015-11-29 18:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 tys. to chyba zastępca kierownika :P
zdjecie uzytkownika
filip - 2015-11-30 15:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli w Jeronimo zastępca kierownika zarabia 2000 złotych.. to chyba podziękuję. Nawet jeśli konkretnie w Biedronce jest taki zarobek, to uważam, że jest zbyt mały, za duża odpowiedzialność.
zdjecie uzytkownika
z,uk - 2015-12-01 11:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiero-wszyscy.zawistni.nerwowi.dostanie.urlopu.w.terminie.ktory.chcesz.graniczy.z.cudem,
warszawa,1600,+czasami.premia.1800,bony.x2do.roku.300zl
to..obraza.majestatu
nadgodziny.w.grudniu.marcu..a.w.listopadzie.2.dni.wolne.1pracy.i.tak.w.kolko,im.sie,grafik.nie.zmienia.tobie.zawsze.i,ciagle
jak.sie.zatrudniacie.odrazu.mowcie.ze.studiujecie.i.potrzeba.wam.2weekendow,inaczej.z.wolnego.nici
plusy-umowa.o.,prace,dobry.dojazd,weekendy.dla.studentow
praca.na.rok.nie.dluzej.strasznie.monotonna,jak,sa.dostawy.to.kregoslup,.rece,wysiadaja.
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-12-10 18:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grafik sie zmeinia za sprawa pracownikow wiadomo cos komus wypadnie ktos musi za kogos przyjsc, oprocz wynagarodzenia macie i premie i bony i jakies podarki wiec nie mowcie ze malo
zdjecie uzytkownika
gdzie nie kupowac w swieta - 2015-12-11 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Opocznie na konkurencyjnym sklepie Carrefour jest niebieska swiateczna luminacja, ktora juz z daleka zaprasza do robienia swiatecznych zakupow!!
A na waszym skelpie nic nie ma!? Co to wasz dyrektor sprzedazy zapomnial o siatecznym wystroju??
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-12-12 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodze do pracy w sobote na godz 14:00 do 21:00 Po przebraniu kierowni oswiadcza mi ze dzis cala zaloga zostaje do 24:00. Czy to jest zgodne z regulaminem biedronki? Czy to jest zgodne wedlug prawa? Bardzo prosze o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
PB - 2015-12-13 22:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na nadgodziny musisz sie sam zgodzic, jesli masz 7 godzin w grafiku to zrobisz 7 i do domu , moga Cie laskawie poprosic zebys zostal,a Ty im mozesz pokazac srodkowy palec
zdjecie uzytkownika
krysia - 2015-12-20 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to warto wogole sobie przeczytac reululamin sklepu i umowy, bo powinniscie miec wszystko tam zawarte, wlasnie lepiej znac swoje prawa, bo pozniej wlasnie sa takie sytuacje
zdjecie uzytkownika
DC 10 - 2016-01-05 16:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w biedronce nadgodziny nocki święta za taka kase to żaden rarytas i nic przyjemnego 300 za obecnośc było już nie ma uwalanie po tych nędznych premiach non stop abyś robolu za gołą podstawe robił a ludzie myślą że biedronka to coś dobrego i wgl promocje ta kosztem pracowników wyzysk , dookoła magazyny stoją a biedronka na pełnych obrotach DC 10
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-01-06 15:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dochodzą mnie sprzeczne informacje, bo słyszałem, że w Biedronce można niezłą kasę wyciągnąć. Oczywiście, okupione to jest dużą ilością pracy, no ale nie ma nic za darmo
zdjecie uzytkownika
P01 - 2016-01-11 22:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeronimo martins LUBIN kierownik 1 zmiany to kompletnie niekompetetna osoba na tym stanowisku brak urlopow opcja na zadanie zagrozona wypowiedzeniem umowy i chyba najwieksza ćpalnia masa mety sie tam sypie i muszą jelczem dowozić towar grzebanie w zleceniach podczas pracy zmiana ilosci towaru w czasie rzeczywistym a później brak premii na koniec miesiaca za ilosc bledow ktore sami wklepali pracownikowi za nic zeby tylko nie bylo premi do wyplaty ogólnie mowiąc zenada specjalisci tam to tez uposledzone osoby zamiast pomagac i udzielac wskazówek utrudniaja prace sekunda przekroczenie przerwy o 1 sekunde jest liczone jako pełne 60 sek tragedia najgorsze centrum dystrybucji w jakim pracowałem.
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-01-12 02:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil no ja też słyszałem, że w Biedronce można dobre pieniądze zarobić. Z pewnością lepsze niż u konkurencji. No i do tego dają bardzo fajny socjal.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-01-29 11:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie! Czy ktos z Was mógłby załatwić kontakt do kierownika działu Transportu w Sosnowcu? Bądź koordynatora transportu (o ile taki jest?). Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Jeronimo Martins Biedronka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jeronimo Martins Biedronka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert