brak logo

m.k marvel

Warszawa

Opinie o m.k marvel

ZMORA 2009-11-20 10:17:32
JEDNA WIELKA KPINA, A PAN(usunięte przez administratora)
Enson 2010-03-31 15:40:07
Czemu tak sądzisz kolego? Ja znam opinie o tym pracodawcy zarówno od wielu klientów P. (usunięte przez administratora), jak i od kierowców i pracowników firmy - i to, czym ta firma się wyróżnia, to: rzetelność, terminowość i profesjonalizm w oferowanych uslugach trasnportowych. A Kontrahenci, z którymi Pan (usunięte przez administratora)współpracuje, szeroko polecają wśór grona znajomych usługi M.K.MARVEL. Nie wiem i nie rozumiem skąd taka opinia, może jesteś kierowcą, który pracował w tej firmie, i chciał się zbyt szybko dorobić czego szef nie tolerował i teraz sie próbujesz odegrać, takie opinie jak twoja są bez sensu i mam nadzieje, że nikt ich nie traktuje poważnie. Wystarczy 1 zlecenie przewozu, która ta firma wykona dla Państwa, by wiedzieć kto ma rację.
Załoga G 2010-05-11 21:07:13
Siema. Nie wiem jak reszta kierowcow z firmy, ale My mamy dobre zdanie o (usunięte przez administratora), kasa ok i na czas...
pozdr
wewe4 2010-10-17 14:39:24
teraz tez tak sadzicie?

ULUBIENIEC 2011-01-08 17:44:35
Pan (usunięte przez administratora), który oszukuje pracowników od niżego szczebla po wyższy. Pensja jest płacona po pare miesięcy, (usunięte przez administratora) również prawo jak i działa na nie kożyśc pracowników.
Również jego usługi to kpina i ciągłe matactwo w stos. do zleceniodawców.
Jednym słowem ten Pan ma dużo wrogów zarówno w byłych pracownikach jak w znajomych zarówno też w zleceniodawcach i mechanokach.
W/w opisana próba wybielenia firmy oraz osoby Pana (usunięte przez administratora). jest śmieszna oraz dendecyjna, aby próbować tanimi chwytami podnieść wizerunek swej osoby oraz firmy - niestety nie zostało to napisane przez Pana (usunięte przez administratora). tylko przez osoby trzecie ponieważ inteligencja Pana (usunięte przez administratora) nie pozwala na ów mądre przemyślenia i wysłowienia.
Pozdrawiam.
2
anonim 2011-03-06 15:34:41
Zgadzam sie. Pan (usunięte przez administratora) mysli tylko o sobie i w koło wszystkich oszukuje. kodeks pracy jest jest jemu zupełnie nie znany. ciezko sie z nim współpracuje.
były pracownik 2013-05-13 12:29:29
co wyjazd nowa umowa tarczki do kosza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - najgorszy pracodawca jakiego historia zna.
aaaaa 2014-06-30 15:45:54
czy ktos tam z łaski swej odbiera telefony????
;/ 2014-12-18 09:37:14
"NIEKORZYŚĆ" !!!
marvel heros 2015-01-16 20:08:20
Witam chciałbym zapytać czy ktoś pracował przez tą agencję i mógł podać swą opinię na jej temat,
dokładnie mi chodzi o oferte pracy w ogrodnictwie - sadzenie roślin doniczkowych w rejonie AALSMEER oraz DRONTEN.
Jeśli ktoś ma jakieś info będę wdzięczny POZDRAWIAM !!! :)
Marvel 2015-03-18 18:51:35
Witam. Niniejszym informujemy, ze opinie powyższe NIE dotyczą agencji zatrudnienia tylko biura transportowego, lub biura podróży m.k.marvel.
Wnikliwy... 2015-03-24 21:39:49
Nie rozumiem dlaczego kierowcy psioczą po forach internetowych zamiast zgłaszać gdzie trzeba. Dobrze że ostrzegają innych kierowców ale w ten sposób zmian w transporcie i w firmach nie będzie, a i tak jeszcze wielu naiwnych kierowców w wielu pożałowania godnych firmach pojadą z nie wiedzą w co wdepnęli.
aro 2016-06-19 11:48:39
ale to troche bezsensu, bo po co by zatrudniali nowych pracowników i ichszkolili by po miesiacy ich zwlaniac? do tego dochodzi jeszce pewnie miesieczny okres wypowiedzenia tez musia zaplacic i zatrudniajac zaraz nowego tez musza zaplacic, troche to mija sie z eclem?
Zostaw swoją opinię o m.k marvel - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie m.k marvel