brak logo

POLSOJA Sp. J.

Warszawa

Opinie o POLSOJA Sp. J.

Pan Pytalski 2011-03-18 17:13
Witam, czy w tej firmie wszystko jest takie złe? A może wystarczy tylko coś zmienić żeby poprawić atmosferę? Może to nie tylko szefostwo jest wszystkiemu winne? Macie jakieś pomysły na zmianę?
anonim 2011-03-20 23:30
Co macie do mojego szefa ? w sumie spoko jest ...
Wielkopolanka 2011-03-24 23:08
No to kolego dobrze, że się nie dostałeś. Nie masz czego żałować - wręcz przeciwnie. A dał tobie ten ktoś wizytówkę? Bo z tego co widzę i słyszę już prawie wszyscy w Polsce ją mają.
moonlight 2011-03-30 21:24
Myślę,że mało kto z nas pokusi się o obiektywną opinię o byłym pracodawcy. Każdy z nas może i powinnien sam się przekonać i nie sugierować się opiniami, nikt na siłe nikogo w danej firmie trzymać nie będzie, natomiast zadajmy sobie pytanie czy chcemy i potrafimy trzymać się reguł i wywiązywania się z obowiązków powierzonych przez pracodawcę, jeśli nie to proponuje własny biznes lub prościej kariera w Polityce, pozdrawiam serdecznie.
zdesperowany 2011-04-08 20:12
może ktoś napisać jakie zarobki tam są, chodzi o stanowisko przedstawiciela, czy są jakieś pakiety socjalne, medyczne itd.
do zdesperowanego 2011-04-09 21:21
koleżanko/kolego, w tej firmie nie ma nawet bonów za 50 zł na święta, a Ty się pytasz o pakiety medyczne? :).
odp. do moonlight 2011-04-10 01:03
Prawda w oczy kole? Brak premi, żadnych pakietów socjalnych, spotkań integracyjnych i wielu innych spraw na jakie mogą liczyć pracownicy w dużo biedniejszych firmach niz ta. Nikt tu się człowieku nie użala . zazdrościsz bo inni potrfią znależć pracę od ręki? Tacy też są na tym świecie.
anonim 2011-04-10 19:41
ciekawe kto tak broni firmy ?? kto jest rzecznikiem prasowym zarządu Polsoja?? jak myślicie ?
TOFU BOY 2011-04-15 17:57
Dosc dawno temu ewakuowałem się z tej firmy z podobnych powodow jak inni na tym forum i przyznam, iz mialem szczescie zalapac sie na fajna i zgrana ekipe, ktorą jednoczyła niechec do szefostwa:-( Mimo wszystko milo wspominam czas pracy( usunięte przez administratora ) Chcialbym tu nadmienic, iz podobno dawno temu byli to spoko ludzie, dbajacy o swoich pracownikow w sposob w Polsce niespotykany. ( usunięte przez administratora )
Milutka 2011-04-16 21:41
A ja pozdrawiam chłopaków z tej firmy :)
anonim II 2012-01-17 12:58
To chyba standard w tej firmie zatrudniają a potem za porozumieniem stron dziękują . Nic dziwnego że tylu się zmieniło PH.
Wiesław 2012-01-27 21:03
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda tu praca kierownika regionalnego? Jakie ma zarobki, ilu PH pod sobą, ilu dystrybutorów, czy bardziej siedzi w biurze czy jeździ po terenie.
Jak poczytałem o warunkach PH to się zastanawiam czy iść na rozmowę.
Z góry dziękuję.
3
Boruc 2012-03-05 19:50
( usunięte przez administratora ). co w tej firmie się dzieje, ponad mc tu pracuję i aż się boje co bedzie jutro.... Nie wiem kto się wypowiada ale możecie napisać coś więcej co aktualnie dzieje się w firmie?
były pracownik 2012-03-06 12:54
No ładnie widzę że firma prosperuję w zatrudnieniach i zwalnianiach ludzi !!!!
Kiedyś było tam fajnie miła atmosfera fajni ludzie szefostwo było na luzie było ok. Tylko jedno mnie zastanawia dlaczego szefostwo ma bez uzasadnione podejrzenia o wszelkiego rodzaju rzeczy . Nie potrafią powiedzieć wprost w oczy o co chodzi .
Kandydatka 2012-06-26 16:41
Witam, napiszcię proszę jak obecnie wygląda praca ph w Polsoi, czytałam komentarze, ale może się coś zmieniło. Jakie są zarobki, ew. premie, atmosfera, wymagania, kontrole. Zastanawiam się czy nie starać się na ph w tej firmie. Z góry dziękuję.
dla Ciebie 2012-06-27 20:03
.. jest 5 stron wypowiedzi , a Ty masz jeszcze pytania ?
prepaid 2012-11-03 17:51
jak tam wygląda teraz sytuacja?
ciekawski 2012-12-03 21:15
no i co tym kerownikiem logistyki jest już czy nie?
CIEKAWY 2013-01-08 12:24
Witam wszystkich obecnych ( tych już mało)i byłych pracowników , jak tam sytuacja w firmie( usunięte przez administratora )? Warszawa i Kraków jeszcze się trzyma czy też już jest pożegnana. Dajcie znać.
aaaaaaaaaa 2013-04-10 07:57
Co się dzieje z tą firmą kiedyś był super klimat imprezy,dyskoteki itp. to były czasy. Nie powiem ale szefostwo było wtedy w porządku co się stało że się tak zmieniło ?
PH 2013-04-13 18:35
Ciekawy pomysł ,pozdraiwam starych PH
PH 2013-05-28 21:08
jestem pewien,że jeszcze w tym roku
Były PH 2013-06-12 19:31
Witam ,
muszę sie zgodzić z tą wypowiedzią, półki wyglądają słabo i ciągle pytają mnie , gdzie logika tego wszystkiego skoro miało być tak dobrze to dlaczego jest tak źle ?
Pozdrawiam
1
Horeca 2013-10-30 20:42
Hej, co z tym spotkaniem byłych i obecnych pracowników. Może ktoś ma ochotę zorganizować takie spotkanie.
Miklaś 2013-12-11 18:50
Trzeba się spotkać w starym gronie pogadać i się pośmiać bo wspominać nie ma co. Może w drugiej połowie stycznia?
1
cygan 2013-12-14 20:58
Spotkanie może być
michał 2014-01-05 22:43
Teraz chyba polsoja nie ma własnych sklepów, nie? Z tego co widze mozna ich produkty kupić w marketach. Może ktoś pracuje przy produkcji, nie wiecie, czy szukają osób?
dudi 2014-01-12 23:44
Juz tak nie przesadzajcie, polsoja to firma, jak firma, jeśli ktos potrzebuje pracy to niech aplikuje, nie taki diabeł straszny... Ja polecam aplikować.
Józef 2014-01-20 21:00
Ja przepadam za parówkami oraz pasztetami firmy polsoja, maja dobą cenę i mi osobiście bardzo smakują.
Józef 2014-01-26 22:04
Adolf, to jak wiesz, to może napisz, ja tam jestem tylko konsumentem, ale szukam tez pracy, to i przeglądam firmy, nawet te, które mam w lodówce jak polsoja.
Praktyk 2014-04-01 08:57
Żałosne jest w tym co powyżej przeczytałem to, że kto sobie chce, wypisuje, co sobie chce. Ot mamy tzw. wolność słowa. Bardzo mądry CZŁOWIEK powiedział: z wolności musimy umieć korzystać. Korzystajcie z kulturą.
pipen 2014-05-15 21:23
witam serdecznie wszystkich zgromadzonych, czy już ta firma jest wielką organizacją trzydziestoosobową? czy coś się pozmieniało, doceniają dobrego-pracowitego człowieka?
Babajaga 2014-05-20 22:35
Prawda w oczy kole? Właśnie korzystamy z tej słowa wolności
1
Teresa 2014-09-24 21:31
a co stanowiska gł. księgowego -bardzo o opinię czy warto składać papiery?
Gyrecky 2014-09-25 22:22
Assessment center trwa.
1
bolinóz 2015-01-13 09:51
Jeżeli jest sporo osób niezadowolonych z firmy i chcących zmienić pracę to rekrutacje będą się na okrągło powtarzały. Zastanawiam się tylko czy nie lepiej zainwestować w pracowników, którzy będą chcieli dłużej pozostać w firmie niż w takich chwilowych za mniejsze pieniądze. To w ogóle nieracjonalne podejście.
gdynia 2015-02-07 14:24
Czy tam jest az tak zle? powiedzcie czy jezdza przedstawiciele handlowi?
Nick 2015-02-11 20:07
Nie jest aż tak źle. Jest tak sobie. PH mają po 2 województwa, ( usunięte przez administratora ) Średnia firma, średnia płaca, średnia presja.
2
cygan 2015-05-03 13:08
nie narzekajcie, tak naprawdę jak ktoś chce i pokaże co potrafi to go tu docenią sam pracowałem w tej firmie i było ok. a co do zapotrzebowania na soje jak to nazywacie to jest duże tylko trzeba dotrzeć do odpowiednich klientów
3
JJm 2016-10-11 12:26
Wiesz co, ja tam uważam, że rekrutacja nie zawsze tak wygląda i że ma też dobre i przyjemne strony, chyba nikogo to nie powinno dziwić i nie dziwi z tego co wiem, nie róbmy jakiejś wielkiej afery co?
1
Alicja 2017-03-30 12:57
@Zbycho, jesteś pracownikiem w POLSOJA Sp. J.? Powiesz więcej o swoich doświadczeniach?
Maaxxx 2017-06-08 15:37
Szukają Przedstawicieli Handlowych
Ktoś powie:
na jakie warunki można liczyć jaka podstawa netto i premia
jakie auto
ile wizyt dziennie
towar rotuje?
mały 2017-06-13 09:19
masz rację.
łatwo krytykować incognito.
help 2017-06-14 08:52
Kochani
w poniedzialek mam rozmowe w polsoja stefanowo na stanowisko PH. Prosze o szczera opinie czy warto. Czy rozmowa kwalifikacyjna nadal wyglada tak jak opisujecie - glupie scenki czy jakies zadania. Na jakie warunki finansowe mozna liczy, jakie sa narzedzia pracy, atmosfera chodzi o woj. mazowieckie. warto sobie zawracac glowe? pomozcie
rocco 2017-06-20 16:58
Witam serdecznie...jutro idę na rekrutacje do podanej firmy jako ph -przedtawiciel handlowy(kanał tradycyjny) Bardzo prosiłbym o rzeczową informację na temat tej Firmy-choć raz prosiłbym o konkretny prawdziwy opis... jak wygląda umowa o pracę-ile wizyt,jaki samochod-czy jest możliwość uzytkowania w celach prywatnych,jaka pensja-podstawa.Bardzo proszę o konkretną odpowiedz
2
help 2017-06-22 12:13
podziel się proszę wrażeniami ze spotkania
Messi 2017-08-11 22:27
( usunięte przez administratora ).

Praca jak to pH , jeździsz, sprzedajesz , pozyskujesz nowych klientów, raportujesz
Rozmowa przyjemna , bez bajerów, kompetentna , bez zbędnego nadąsania typu poziom prezesa , czy dyrektora. Bardzo sympatyczni ludzie , na dziś dzień wydaje się , że zależy im na ludziach i rozwoju firmy.
Branża bardzo perspektywiczna, rozwojowa , trend rosnący , produkt bardzo dobry , solidny i ciekawy.
To z rozmowy mogę się podzielić.
Pozdrawiam
3
Alicja 2017-08-31 12:08
@Messi czyli jeszcze nie pracujesz i wywnioskowałeś to z rozmowy o pracę? A może już zacząłeś pracę w POLSOJA i powiesz jak to wygląda po kilku tygodniach pracy? Czy nadal podtrzymujesz tę opinię? To będzie przydatna informacja dla osób, które myślą nad pracą w POLSOJA.
Kolega Messiego 2017-09-05 20:00
A kto tu jest taki ciekawy czy pracuje? Moderator z Polsoja czy HR z Ekologis?
Alicja 2017-09-18 09:59
@Kolega Messiego zgadłeś połowicznie, bo jestem moderatorem forum gowork.pl i w wątkach zadaje pytania, by zdobyć jak najwięcej przydatnych informacji dla użytkowników, którzy wchodzą tutaj przed podjęciem pracy. Zatem teraz możesz odpowiedzieć?
Zostaw swoją opinię o POLSOJA Sp. J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSOJA Sp. J.