brak logo

POLSOJA Sp. J.

Warszawa

Opinie o POLSOJA Sp. J.

Wielkopolanka 2011-03-24 23:08:29
No to kolego dobrze, że się nie dostałeś. Nie masz czego żałować - wręcz przeciwnie. A dał tobie ten ktoś wizytówkę? Bo z tego co widzę i słyszę już prawie wszyscy w Polsce ją mają.
moonlight 2011-03-30 21:24:32
Myślę,że mało kto z nas pokusi się o obiektywną opinię o byłym pracodawcy. Każdy z nas może i powinnien sam się przekonać i nie sugierować się opiniami, nikt na siłe nikogo w danej firmie trzymać nie będzie, natomiast zadajmy sobie pytanie czy chcemy i potrafimy trzymać się reguł i wywiązywania się z obowiązków powierzonych przez pracodawcę, jeśli nie to proponuje własny biznes lub prościej kariera w Polityce, pozdrawiam serdecznie.
zdesperowany 2011-04-08 20:12:08
może ktoś napisać jakie zarobki tam są, chodzi o stanowisko przedstawiciela, czy są jakieś pakiety socjalne, medyczne itd.
do zdesperowanego 2011-04-09 21:21:28
koleżanko/kolego, w tej firmie nie ma nawet bonów za 50 zł na święta, a Ty się pytasz o pakiety medyczne? :).
odp. do moonlight 2011-04-10 01:03:48
Prawda w oczy kole? Brak premi, żadnych pakietów socjalnych, spotkań integracyjnych i wielu innych spraw na jakie mogą liczyć pracownicy w dużo biedniejszych firmach niz ta. Nikt tu się człowieku nie użala . zazdrościsz bo inni potrfią znależć pracę od ręki? Tacy też są na tym świecie.
anonim 2011-04-10 19:41:13
ciekawe kto tak broni firmy ?? kto jest rzecznikiem prasowym zarządu Polsoja?? jak myślicie ?
TOFU BOY 2011-04-15 17:57:48
Dosc dawno temu ewakuowałem się z tej firmy z podobnych powodow jak inni na tym forum i przyznam, iz mialem szczescie zalapac sie na fajna i zgrana ekipe, ktorą jednoczyła niechec do szefostwa:-( Mimo wszystko milo wspominam czas pracy( usunięte przez administratora ) Chcialbym tu nadmienic, iz podobno dawno temu byli to spoko ludzie, dbajacy o swoich pracownikow w sposob w Polsce niespotykany. ( usunięte przez administratora )
Milutka 2011-04-16 21:41:00
A ja pozdrawiam chłopaków z tej firmy :)
anonim II 2012-01-17 12:58:04
To chyba standard w tej firmie zatrudniają a potem za porozumieniem stron dziękują . Nic dziwnego że tylu się zmieniło PH.
Wiesław 2012-01-27 21:03:20
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda tu praca kierownika regionalnego? Jakie ma zarobki, ilu PH pod sobą, ilu dystrybutorów, czy bardziej siedzi w biurze czy jeździ po terenie.
Jak poczytałem o warunkach PH to się zastanawiam czy iść na rozmowę.
Z góry dziękuję.
1
Boruc 2012-03-05 19:50:02
( usunięte przez administratora ). co w tej firmie się dzieje, ponad mc tu pracuję i aż się boje co bedzie jutro.... Nie wiem kto się wypowiada ale możecie napisać coś więcej co aktualnie dzieje się w firmie?
były pracownik 2012-03-06 12:54:31
No ładnie widzę że firma prosperuję w zatrudnieniach i zwalnianiach ludzi !!!!
Kiedyś było tam fajnie miła atmosfera fajni ludzie szefostwo było na luzie było ok. Tylko jedno mnie zastanawia dlaczego szefostwo ma bez uzasadnione podejrzenia o wszelkiego rodzaju rzeczy . Nie potrafią powiedzieć wprost w oczy o co chodzi .
Kandydatka 2012-06-26 16:41:21
Witam, napiszcię proszę jak obecnie wygląda praca ph w Polsoi, czytałam komentarze, ale może się coś zmieniło. Jakie są zarobki, ew. premie, atmosfera, wymagania, kontrole. Zastanawiam się czy nie starać się na ph w tej firmie. Z góry dziękuję.
dla Ciebie 2012-06-27 20:03:44
.. jest 5 stron wypowiedzi , a Ty masz jeszcze pytania ?
prepaid 2012-11-03 17:51:33
jak tam wygląda teraz sytuacja?
ciekawski 2012-12-03 21:15:31
no i co tym kerownikiem logistyki jest już czy nie?
CIEKAWY 2013-01-08 12:24:06
Witam wszystkich obecnych ( tych już mało)i byłych pracowników , jak tam sytuacja w firmie( usunięte przez administratora )? Warszawa i Kraków jeszcze się trzyma czy też już jest pożegnana. Dajcie znać.
aaaaaaaaaa 2013-04-10 07:57:50
Co się dzieje z tą firmą kiedyś był super klimat imprezy,dyskoteki itp. to były czasy. Nie powiem ale szefostwo było wtedy w porządku co się stało że się tak zmieniło ?
PH 2013-04-13 18:35:02
Ciekawy pomysł ,pozdraiwam starych PH
PH 2013-05-28 21:08:28
jestem pewien,że jeszcze w tym roku
Były PH 2013-06-12 19:31:09
Witam ,
muszę sie zgodzić z tą wypowiedzią, półki wyglądają słabo i ciągle pytają mnie , gdzie logika tego wszystkiego skoro miało być tak dobrze to dlaczego jest tak źle ?
Pozdrawiam
1
Horeca 2013-10-30 20:42:14
Hej, co z tym spotkaniem byłych i obecnych pracowników. Może ktoś ma ochotę zorganizować takie spotkanie.
Miklaś 2013-12-11 18:50:46
Trzeba się spotkać w starym gronie pogadać i się pośmiać bo wspominać nie ma co. Może w drugiej połowie stycznia?
1
cygan 2013-12-14 20:58:06
Spotkanie może być
michał 2014-01-05 22:43:35
Teraz chyba polsoja nie ma własnych sklepów, nie? Z tego co widze mozna ich produkty kupić w marketach. Może ktoś pracuje przy produkcji, nie wiecie, czy szukają osób?
dudi 2014-01-12 23:44:46
Juz tak nie przesadzajcie, polsoja to firma, jak firma, jeśli ktos potrzebuje pracy to niech aplikuje, nie taki diabeł straszny... Ja polecam aplikować.
Józef 2014-01-20 21:00:34
Ja przepadam za parówkami oraz pasztetami firmy polsoja, maja dobą cenę i mi osobiście bardzo smakują.
Józef 2014-01-26 22:04:57
Adolf, to jak wiesz, to może napisz, ja tam jestem tylko konsumentem, ale szukam tez pracy, to i przeglądam firmy, nawet te, które mam w lodówce jak polsoja.
Adolf 2014-02-02 16:26:12
Jak szukasz pracy w polsoja to tylko na kierownika bo oni tam nic nie robią i dużo zarabiają
Praktyk 2014-04-01 08:57:21
Żałosne jest w tym co powyżej przeczytałem to, że kto sobie chce, wypisuje, co sobie chce. Ot mamy tzw. wolność słowa. Bardzo mądry CZŁOWIEK powiedział: z wolności musimy umieć korzystać. Korzystajcie z kulturą.
pipen 2014-05-15 21:23:53
witam serdecznie wszystkich zgromadzonych, czy już ta firma jest wielką organizacją trzydziestoosobową? czy coś się pozmieniało, doceniają dobrego-pracowitego człowieka?
Babajaga 2014-05-20 22:35:38
Prawda w oczy kole? Właśnie korzystamy z tej słowa wolności
1
Juz 2014-07-14 19:32:46
Czy hoduja jeszcze tego darmozjada Kosa?
Teresa 2014-09-24 21:31:14
a co stanowiska gł. księgowego -bardzo o opinię czy warto składać papiery?
Gyrecky 2014-09-25 22:22:50
Assessment center trwa.
1
bolinóz 2015-01-13 09:51:15
Jeżeli jest sporo osób niezadowolonych z firmy i chcących zmienić pracę to rekrutacje będą się na okrągło powtarzały. Zastanawiam się tylko czy nie lepiej zainwestować w pracowników, którzy będą chcieli dłużej pozostać w firmie niż w takich chwilowych za mniejsze pieniądze. To w ogóle nieracjonalne podejście.
gdynia 2015-02-07 14:24:22
Czy tam jest az tak zle? powiedzcie czy jezdza przedstawiciele handlowi?
Nick 2015-02-11 20:07:58
Nie jest aż tak źle. Jest tak sobie. PH mają po 2 województwa, ( usunięte przez administratora ) Średnia firma, średnia płaca, średnia presja.
2
cygan 2015-05-03 13:08:26
nie narzekajcie, tak naprawdę jak ktoś chce i pokaże co potrafi to go tu docenią sam pracowałem w tej firmie i było ok. a co do zapotrzebowania na soje jak to nazywacie to jest duże tylko trzeba dotrzeć do odpowiednich klientów
2
Michał 2015-11-08 09:17:47
Tu jest ogólnie kupa
5
Angel 2015-12-02 21:09:44
Jak ma sprzedaż rosnąc, skoro na produktach nie ma informacji o tym, że soja nie jest GMO? Skoro brak takiej informacji to i pewnie jest GMO (takie jest rozumowanie moje i wielu moich znajomych vegan. Ludzie szukają takiej informacji na opakowaniach. Jeden napis, a zmienic może wiele.
Pozdrawiam
2
Angel 2015-12-02 21:14:01
Jeszcze jedno.
Skoro robicie zdrową żywnośc to nie pakujcie w nią chemii jak np. karagen
2
anna 2016-09-22 16:14:58
Rekrutacja żenada. Pani rekrutująca zadaje nie osobiste. Np. na co Pani chorowała, że tak długie miała Pani l4. Dodam, że w/w choroba miała miejsce 7 lat temu...! Wyczytała to ze świadectwa pracy. Od tego czasu byłam zatrudniona w innej Firmie z Dużą Renomą, z tej Firmy dostałam list intencyjny, byłam wzorowym pracownikiem. A jednak pytanie o powód l4 był bardzo nie na miejscu. Poczułam się okropnie, gdyż to bardzo osobiste i związane z bardzo przykrymi wspomnieniami. Człowiek chce dostać pracę i zaczyna wywlekać na takiej rozmowie intymne rzeczy. Oczywiście pracy nie dostałam. Kontekst jest taki, jeśli ktoś z Was chorował..nie aplikujcie. Wszyscy po ciężkich przeżyciach, którzy pozbieraliście się dajcie sobie z tą Firmą spokój. Jeśli takie pytania padają na rozmowie, to się dzieje wewnątrz Firmy? Ps. dodatkowo testy matematyczne, scenki itd. a stanowisko Ph do detalu. Nie organizujesz żadnych akcji, nie odpowiadasz finansowo , tylko do detalu masz sprzedawać a wymagania jak na stanowisko kierownicze i oczywiście obyście zdrowi byli...Myślę, że Pani rekrutująca sama jest w znakomitej formie i wśród rodziny nigdy nie miała osób chorujących, które potem wracały do pracy! Na szczęście nie wszyscy ludzie są tacy jak w tej Firmie!!
3
Anna 2016-09-23 09:59:06
Ale w jaki sposób? Pada proste pytanie.. co się takiego stało, że Pani chorowała? Dodam, że to było wpisane w świadectwo pracy sprzed 10 lat wstecz. Potem super praca , list referencyjny..a Pani rekrutująca zainteresowana faktem przyczyny l4. Szkoda gadać. Mogłam od razu wyjść po takim pytaniu. Chciałam tylko przestrzec osoby aplikujące. Tego typu pytania są niepokojące i nie na miejscu. Życzę tej Firmie powodzenia. Na szczęście są jeszcze Firmy, które prowadzą rekrutację na poziomie.
1
Anna 2016-09-23 09:59:43
Ale w jaki sposób? Pada proste pytanie.. co się takiego stało, że Pani chorowała? Dodam, że to było wpisane w świadectwo pracy sprzed 10 lat wstecz. Potem super praca , list referencyjny..a Pani rekrutująca zainteresowana faktem przyczyny l4. Szkoda gadać. Mogłam od razu wyjść po takim pytaniu. Chciałam tylko przestrzec osoby aplikujące. Tego typu pytania są niepokojące i nie na miejscu. Życzę tej Firmie powodzenia. Na szczęście są jeszcze Firmy, które prowadzą rekrutację na poziomie.
2
12 2016-09-27 15:45:51
kaska
To informacja poufna. Nikomu nic do tego na co chorowałaś. Taka jest prawda. Zadawanie tego typu pytań to niedozwolona praktyka. Jeśli zatrudnienie u następnych pracodawców jest ok, to nie rozumiem problemu. Szkoda gadać. Życzę Ci zdrowia...a jak zachorujesz, to życzę Ci potem pracy. Na szczęście są jeszcze ludzie, którzy mają odrobinę taktu i zatrudniają ludzi po chorobach. Co by to było, gdyby wszyscy wcześniej chorujący na raka itd. ..a wyleczeni, nie byliby przyjmowani do pracy? dziewczyno zastanów się zanim dodasz taką opinię. Skoro jak twierdzisz osoba zaraz zniknie...to co ta osoba robiła przez ostatnie dziesięć lat? Przecież pracowała po tej chorobie...Jeśli na tym świecie już nikt nikomu nie ufa i każdy potencjalny pracodawca będzie tak traktował przyszłych pracowników, wszyscy wyjedziemy z tego kraju. Ps. jak będziesz kiedyś poważnie chora, to nawet przyjaciołom lekarze nie udostępniają informacji o twojej chorobie a Ty usprawiedliwiasz tego typu pytania na rozmowach rekrutacyjnych? Nie chce pracodawca osoby, która kiedykolwiek miała problem ze zdrowiem , potem ma 10 lat nienagannej pracy - to ok. Moim zdaniem to świadczy jedynie o pracodawcy.
3
Zbulwersowany 2016-10-11 10:42:34
Anna
Zgadzam się z tobą. Jeśli tak wygląda rekrutacja, to żałosna ta firma. Co komu do tego , z jakiego powodu ludzie chorują
1
Zbulwersowany 2016-10-11 10:44:18
Anna
Zgadzam się z tobą. Jeśli tak wygląda rekrutacja, to żałosna ta firma. Co komu do tego , z jakiego powodu ludzie chorują
2
JJm 2016-10-11 12:26:04
Wiesz co, ja tam uważam, że rekrutacja nie zawsze tak wygląda i że ma też dobre i przyjemne strony, chyba nikogo to nie powinno dziwić i nie dziwi z tego co wiem, nie róbmy jakiejś wielkiej afery co?
Zbycho 2016-11-13 07:18:59
Żenada...tyle na temat tej Firmy. Ludzie uważajcie na Nich. Ta Firma tonie ...plum,plum,plum...
1
Zostaw swoją opinię o POLSOJA Sp. J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLSOJA Sp. J.