brak logo

Termoprojekt Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Termoprojekt Sp. z o.o.

-emzet 2010-02-22 21:16:58
nie polecam! firma nic nie daje od siebie, niskie płace, wymagania duże. kładą nacisk na wyrabianie nadgodzin - i masz się cieszyć że dorobisz parę złotych. często stawiają pracowników pod ścianą - potrafią nawet wymagać przyjścia w niedzielę lub zostania na nockę ( tak, tak 24h - są tam tacy zawodnicy). Brak jakiegokolwiek "socjalu". Jeszcze raz - nie polecam! Plus - mieli współpracownicy.
nadzieja-matka głupich 2010-05-26 14:43:21
generalnie potwierdzam - ogolnoswiatowy kryzys jest w tej firmie chyba najbardziej widoczny a do tego dochodzi kryzys w "strefach rzadzacych" - brak porozumienia pomiedzy dwoma prezesami przeklada sie na atmosfere.ale pozostaje nadzieja,ze czegos sie w ten sposob naucza...
kolejny głos przeciw 2010-06-03 15:23:54
Potwierdzam opinie moich przedmówców. Jedno z gorszych biur projektowych do jakich można trafić. Nic w tej firmie nie jest na dobrym poziomie - zaczynając od wysokości płac, terminowości wypłat po przestrzeganie zasad bhp i jakość sprzętu na jakim trzeba pracować.
Do osób chcących podjąć pracę w tej firmie: jak masz inną opcję, to możesz spokojnie na nią postawić, jak nie: lepszy rydz jak nic.
Prawie jak firma 2010-06-07 12:25:20
Biuro polecam osobom lubiącym czyny społeczne, pracę charytatywną, osoby nie mające co robić ze swoim wolnym czasem odnajdą spełnienie w Termoprojekcie. Oczywiście na godziwe wynagrodzenie nie ma co liczyć, pracownik idealny powinien nawet dokładać z własnej kieszeni (wiadomo, kryzys, poza tym każda jednostka jest odpowiedzialna za dobro ogółu, co bardzo często jest podkreślane w rozmowach indywidualnych z pracownikami).
Zdecydowanie odradzam, szefostwo wykazuje kompletny brak doświadczenia i rozeznania w branży budowlanej.
anonim 2010-06-28 19:10:19
1. kazdy ma prawo zalozyc wlasna firme
2. anonimowa krytyka tchorza to najcenniejszy komplement
anonimm 2010-06-30 22:20:32
hahaa, napisał - a jakże - "anonim"
hmm 2010-07-05 12:59:36
Każdy ma prawo założyć własną firmę, ale nie każdy powinien.
mam na imie ..dam, wy... Was i spadam:) 2010-09-08 16:32:14
Ta firma to jedna z wiekszych porazek, ktore nigdy nie powinny miec miejsca. Brak ludzkiego podejscia do pracownikow, zero wyrozumialosci (a oczekiwanie jej w druga stone), permanenty brak wyplat na czas (nawet z 2miesiecznym opoznieniem), ciagle cisnienie i stres zwiazany z obarczaniem pracownikow konsekwencjami wlasnej nieodpowiedzialnosci i brakiem profesjonalizmu oraz wiedzy w kierowaniu firmy jak i podejmowaniu decyzji. Nacisk na przerob projektow na zasadzie "bylejakosci", byleby szybko byly pieniazki, ktore i tak od razu nie trafiaja na konta ciezko na nie pracujacych pracownikow.
Dodatkowo stosowane przez szefostwo techniki "podjazdowe", by sklocic wspolpracownikow i sklonic do donosicielstwa. Jezeli jestescie w stanie wyobrazic sobie niewyobrazalne... to wlasnie nazywa sie TERMOPROJEKT. A to wszystko ubrane w pseudo dobre garnitury i formy(oraz wiesniackie krawaty), z nieszczerym usmiechem na ustach oraz sloma z papci wychodzaca. Nie liczcie na to by szef wychodzac z pracy o 18 w piatek,gdy ty jeszcze pracujesz, wychodzac powie Tobie "czesc! udanego weekendu"... bo on ci go nie zyczy- zyczy Tobie zebys za darmo pracowal dla niego caly weekend. Za niewyplacone pieniadze nie przeprosi, a jedynie zrzuci wine grupowo na wszystkich pracownikow. Jesli jestes zdesperowany i jednak podejmiesz tam prace lepiej zebys nie mial rodziny ani kredytow do placenia.
Młot 2016-05-19 18:25:03
Wiecie co, to fakt, że dopiero się rozkręcają, mam nadzieję, że jest to naprawdę warte tego wszystkiego o czym słyszę, jeśli chodzi o oszczędzanie energii jest naprawdę spoko, wartościowa firma pod tym względem, ale jak jest tak w całości to nei wiadomo
Zostaw swoją opinię o Termoprojekt Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termoprojekt Sp. z o.o.