Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-10-02 09:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Udało ci się wczoraj dotrzeć do Denique ?
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-10-02 09:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! dzisiaj się wybieram do salonu dopiero :)
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-03 09:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem ciekawa czy uda ci sie czegos na miejscu dowiedziec bo sama sie rozgladam wiecnapisz koniecznie!
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-04 08:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylas juz na miejscu, kolba ?
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-04 08:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie a ktos z obecnie pracujacych jest tu?
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-06 07:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolba, zaglądasz tu jeszcze? napisz czy się wybrałaś
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-10-06 07:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lorria - a co chciałabyś wiedzieć odnośnie pracy ?
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-07 10:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z warunkami zatrudnienia tak na początek ?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-08 15:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek to na pewno nie dostaniesz zbyt wysokich pieniędzy, tak sądze, ale może się mylę. stawki w tej branży dla początkujących wahają się w granicach 1500 do 2500, więc ciężko mi tak oszacować, byłoby lepiej, gdyby faktycznie ktoś się wypowiedział o tym...oby tylko obecni pracownicy chcieli się wypowiadać.
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-13 09:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie bez zarzutu, praca w stabilnej firmie, pełny etat, także ja dziewczyny polecam jak ktoś solidny i szuka pracy w branży to próbujcie
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-25 09:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek - no stawki na start to oczywiście inna liga, trzeba patrzeć pod kątem raczej tego ile będzie można też zarobić już po roku-dwóch i stałych klientach :)
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-25 09:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka umowa na starcie ?
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-26 06:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zlecenie jest w trakcie okresu próbnego :)
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-26 06:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej dzięki wielkie a jak z grafikiem???
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-27 07:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grafik to już na miejscu do ustalenia :)
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-27 07:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak jasne, a co jeszcze możesz mi podpowiedzieć odnośnie pracy? jak ogólnie warunki, czy są jakieś szkolenia?
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-28 07:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekałam, szczególnie właśnie w kwestii szkoleń - tych jest sporo ale trzeba chcieć jeszcze z nich skorzystać bo róznie ludzie do tego podchodzą :)
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-28 07:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, będę musiała rozejrzeć się czy szukają teraz kogoś
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-10-28 16:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja żadnych ogłoszeń nie widziałem na razie, więc może nie ma jeszcze niczego? też nie wiem czy będą teraz przyjęcia, bo słyszałem od znajomego, że oni mają chyba jeden czy dwa okresy w roku gdzie tak mocniej prowadzą rekrutację, a tak to raczej nie, czy ktoś da rade zweryfikować te informacje? Z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-29 07:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lorria - Patrzyłaś po ogłoszeniach w Internecie? Czasem się jakieś pojawiają
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-29 07:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie muszę się za to wziąć teraz i zaczynam przeglądanie :)
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-30 07:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz tez podjechac tez na miejce do salonu i dopytac.
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-30 07:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślisz żeby tak faktycznie zrobić ? mogłabym podjechać w sumie
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-31 10:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, w końcu w salonie będą mieć najaktualniejsze info :)
zdjecie uzytkownika
fukksia - 2014-10-31 10:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sie rozgladam i musze chyba podejchac po salonach popytac bo w necie nie znalazlam ogloszen aktualnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x