Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
molendrra - 2014-11-29 09:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z płatnościami – wszystko idzie w terminie ???
zdjecie uzytkownika
asimokka - 2014-11-30 07:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam denique polecam, nigdzie nie jest na 100% super i w ogóle, pracowałam w wielu różnych salonach i lokalnych i sieciowych i denique oceniam ogólnie pozytywnie…
zdjecie uzytkownika
mutsa - 2014-12-01 08:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asi – a jak z płatnościami, w terminie idzie wszystko ?
zdjecie uzytkownika
ajexa - 2014-12-02 09:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez szukam info dziewczyny, znajoma kiedys pracowala i polecila wiecie czy szukaja kogos ze sporym doswiaddczeniem teraz???
zdjecie uzytkownika
mutsa - 2014-12-03 07:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie tez się rozglądam! Może się ktoś wypowie z pracujących ?
zdjecie uzytkownika
Uluga - 2014-12-04 11:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny najlepiej jeźdźcie do salonu i tam się dowiadujcie będzie najszybciej dla was!
zdjecie uzytkownika
muzdrala - 2014-12-05 08:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wypłatami – jest umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
revikksa - 2014-12-05 08:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ogólnie oceniacie? Może się ktoś wypowiedzieć z pracujących tak całościowo jak to aktualnie wygląda?
zdjecie uzytkownika
maziakka - 2014-12-06 10:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W denique jest umowa o prace – fryzjerki które znam pracuja normalnie na etacie!
zdjecie uzytkownika
hellenka - 2014-12-06 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialam kiedys jak szukalam pracy z jedna z fryzjerek która pracowala w denique – taka znajoma-znajomej i wypowiadala się dobrze wiec chyba jest OK., ale to też w końcu zależy od naszych oczekiwań i tego jak akurat trafimy, osoba osobie nie rowna :)
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-08 07:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam jako fryzjerka i moge podpowiedziec ze warto jesli sie zastanawiacie - jak ktos chce to zarobi, spory ruch, sporo klientow, po jakims czasie stali klienci, menadżerka w porzadku.
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-11 10:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak umowa o pracę, pełny etat, godzinowo dla mnie OK, co któryś weekend bo trzeba bylo grafik rozplanowac, jak to w tej branży, w sumie im więcej się jest tym więcej można zarobić bo tu przede wszystkim liczy się prowizja.
zdjecie uzytkownika
Grzegorka - 2014-12-12 08:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za info! a od początku miałaś umowę o pracę ???
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-13 08:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek miałam 3 miesiące okres próbny na zleceniu, po tym byla umowa o pracę ;)
zdjecie uzytkownika
Grzegorka - 2014-12-25 09:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okres próbny jest stały te 3 m-ce?
zdjecie uzytkownika
Lirdia - 2014-12-26 09:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny jak finansowo praca w denique wychodzi ?
zdjecie uzytkownika
hellenka - 2014-12-29 09:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajoma pracowala tez na etacie na umowe o prace
zdjecie uzytkownika
temiksa - 2014-12-30 09:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiecie czy aktualnie szukają na nowy rok ???
zdjecie uzytkownika
tujka - 2014-12-31 11:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra pracowala - sensownie placili, byla na samozatrudnieniu i ogolnie chwalila, sporo klientów stałych miała
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-01 12:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dlugo pracowala ???
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-02 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieco ponad 2 latka.
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-03 09:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak, zadowolona faktycznie byla ?
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-04 18:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona nie narzekala, byla zadowolona i polecala
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-05 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miała w denique umowe o prace ?
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-12 10:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, była normalnie na etacie na umowie ale na początku z tego co pamiętam miala umowe zlecenie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
x