Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-02-19 07:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 3 do 6 m-cy czyli tak standardowo.
zdjecie uzytkownika
Volfva - 2015-02-27 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję, nie wiesz czy aktualnie szukają ludzi do pracy ?
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-02-27 22:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Salon Denique w CH Magnolia Park we Wrocławiu to oaza luksusu dla każdego, kto szuka gabinetu fryzjersko-kosmetycznego na najwyższym poziomie. Salon pracuje jedynie na profesjonalnych produktach topowych marek selektywnych m.in. takich jak Loreal, Kerastase, Clarena. Każdy klient traktowany jest indywidualnie w zależności od jego potrzeb i oczekiwań, a sam salon zapewnia przytulną atmosferę.
zdjecie uzytkownika
Rejsa - 2015-03-01 10:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno dobra opcja dla osob ktore maja dosc pracy w malych osiedlowych salonikach i chca czegos stabilniejszego z szansa na rozwoj i oczywiscie maja kwalifikacje i chca je dalej poszerzac, wtedy polecam!
zdjecie uzytkownika
Volfva - 2015-03-02 08:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć dziewczyny a jak z pracą, nie wiecie czy szukają aktualnie kogoś?
zdjecie uzytkownika
romano - 2015-03-16 15:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, ja niestety nie wiem jak to u nich jest z pracą, ale mam inne pytanie - czy da sie u nich zaorbić koło 1800 zł netto? Szukam jakieś dobrej pracy, w salonie optycznym już pracowałem, więc wiem co i jak, może jest jakaś robota teraz w salonie, tylko własnie takie mam wydatki, ze poniżej to już bym chyba nie brał tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Jopka - 2015-03-30 23:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Denique to sieć salonów piękności i co ciekawe mają naprawdę szerokie spektrum usług, oferują makijaże, masaże, piercing, suchą saunę, szeroko pojętą kosmetykę, fryzjerstwo, depilacje oraz manicure i pedicure. Jak tak na to spojrzeć to można tam iść i zmienić całą siebie na zewnątrz za jedną wizytą.
zdjecie uzytkownika
tereska - 2015-04-14 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy panów również przyjmują do pracy do swoich salonów. w suymie to robiłem już jako tzw. wizażystka i podobne takie tam, ciekawe czy tu dam radę się dostać waszym zdaniem
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-04-27 07:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak z pracą, wiecie czy szukają teraz kogoś z doświadczeniem ?
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-04-28 08:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądałaś na stronę denique ? tam przeważnie mają info
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-04-29 08:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie, nie patrzylam, widzialas ze sporo dziewczyn pyta i jestem ciekawa czy coś aktualnego mają
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-04-30 08:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajrzyj tam maja jakies ogloszenia przewaznie, ewentualnie dopytaj bezposrednio w salonie
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-04 08:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, może do salonu się wybiorę na dniach a stronkę przejrzę :) kojarzycie czy robia jakies szkolenia na start?
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-05-05 08:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy robili, pewnie nadal sa, kiedys calkiem fajnie to bylo pod warunkiem ze chcesz faktycznie skorzystac ale bylo warto :)
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-06 07:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-01 07:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-02 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-03 07:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz obecnie ??
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-04 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-05 07:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-06 08:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-07 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-06-26 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2015-06-26 23:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam ten salon, to obóz pracy, po 250h tam sie pracuje bez wolnych weekendów najlepiej za marne grosze, szefowa kłamie i kręci , odradzam
zdjecie uzytkownika
lena - 2015-06-30 22:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam zdecydowanie, zabiorą Ci wszystkie weekendy oraz niedziele, tam trzeba pracować dwa etaty czyli około 250 -300 h a przecież zatrudnia na etat a nie na dwa. Umowy smieciowe . szkoda czasu tracić w sieciówkach, praca do póżna w nocy 21-22 od 8 rano . Lepiej w wolnostojącym salonie i mieć wszystkie niedziele wolne . Odradzam

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
alert