Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-11-01 09:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się wybierze któraś z was to napiszcie czy szukają.
zdjecie uzytkownika
fukksia - 2014-11-01 09:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za podpowiedź! jak coś będzie nowego to napisze :)
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-11-02 10:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie ma problemu dawaj znać jak się wybierzesz !
zdjecie uzytkownika
Engla - 2014-11-02 10:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny też się rozglądam - jak macie jakieś info to piszcie i może ktoś z pracujących jest tu?
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-11-03 07:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może fukksia się wypowie jak wróci i da znac co i jak aktualnie.
zdjecie uzytkownika
Engla - 2014-11-03 07:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OK moze napisze :) szukalam teraz ogloszen ale nic znalazlam nic a chcialabym sie rozejrzec za praca wlasnie w jakiejs sieci a nie lokalnym salonie.
zdjecie uzytkownika
Rotek - 2014-11-25 09:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mając odpowiednie kwalifikacje myślę, że gdybyś zgłosiła się do firmy to przyjęliby Cię z otwartymi ramionami :) Chociaż cały czas kwestią sporną mogą być oferowane warunki. Jeżeli rozbieżności nie będą za duże to warto zawsze podjąć pracę i zdobyć nieco doświadczenia. Denique akurat markę ma uznaną na rynku więc to nie byłby zły wybór.
zdjecie uzytkownika
Zussa - 2014-11-26 07:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Imo dziewczyny jak szukacie to polecam, duzo stabilniej niz w jakims lokalnym saloniku to jednak sieciowka mozna tez przenosic sie miedzy salonami jesli trafia sie taka opcja akurat ogolem OK!
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-11-28 10:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fukksia – byłaś już w Denique może ???
zdjecie uzytkownika
wigza - 2014-11-28 10:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wam dziewczyny Denique mogę polecić z paru względów – lepsza kasa i stabilność niż w jakimś lokalnym salonie + opcja ze zmianą salonu czasem wchodzi w grę, ja się w międzyczasie przeprowadziłam i zmieniłam po jakimś czasie salon na ten bliżej mnie aby mniej czasu na dojazdy tracic wiec to też spory plus moim zdaniem ze taka opcja w ogole jest.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-29 09:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja znajoma pracowala jakis czas temu i sobie chwalila, ja chcę teraz spróbować też się dostać ale zobaczymy!
zdjecie uzytkownika
molendrra - 2014-11-29 09:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z płatnościami – wszystko idzie w terminie ???
zdjecie uzytkownika
asimokka - 2014-11-30 07:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam denique polecam, nigdzie nie jest na 100% super i w ogóle, pracowałam w wielu różnych salonach i lokalnych i sieciowych i denique oceniam ogólnie pozytywnie…
zdjecie uzytkownika
mutsa - 2014-12-01 08:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asi – a jak z płatnościami, w terminie idzie wszystko ?
zdjecie uzytkownika
ajexa - 2014-12-02 09:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez szukam info dziewczyny, znajoma kiedys pracowala i polecila wiecie czy szukaja kogos ze sporym doswiaddczeniem teraz???
zdjecie uzytkownika
mutsa - 2014-12-03 07:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie tez się rozglądam! Może się ktoś wypowie z pracujących ?
zdjecie uzytkownika
Uluga - 2014-12-04 11:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny najlepiej jeźdźcie do salonu i tam się dowiadujcie będzie najszybciej dla was!
zdjecie uzytkownika
muzdrala - 2014-12-05 08:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wypłatami – jest umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
revikksa - 2014-12-05 08:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ogólnie oceniacie? Może się ktoś wypowiedzieć z pracujących tak całościowo jak to aktualnie wygląda?
zdjecie uzytkownika
maziakka - 2014-12-06 10:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W denique jest umowa o prace – fryzjerki które znam pracuja normalnie na etacie!
zdjecie uzytkownika
hellenka - 2014-12-06 10:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawialam kiedys jak szukalam pracy z jedna z fryzjerek która pracowala w denique – taka znajoma-znajomej i wypowiadala się dobrze wiec chyba jest OK., ale to też w końcu zależy od naszych oczekiwań i tego jak akurat trafimy, osoba osobie nie rowna :)
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-08 07:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam jako fryzjerka i moge podpowiedziec ze warto jesli sie zastanawiacie - jak ktos chce to zarobi, spory ruch, sporo klientow, po jakims czasie stali klienci, menadżerka w porzadku.
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-11 10:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak umowa o pracę, pełny etat, godzinowo dla mnie OK, co któryś weekend bo trzeba bylo grafik rozplanowac, jak to w tej branży, w sumie im więcej się jest tym więcej można zarobić bo tu przede wszystkim liczy się prowizja.
zdjecie uzytkownika
Grzegorka - 2014-12-12 08:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za info! a od początku miałaś umowę o pracę ???
zdjecie uzytkownika
Grubsa - 2014-12-13 08:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek miałam 3 miesiące okres próbny na zleceniu, po tym byla umowa o pracę ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
x