Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do Brannka - 2014-06-27 14:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Riza, to że szukają to raczej pewnik - zobacz w okolicy, podobne salony otwierają się jak grzyby po deszczu. wazne, jak to jest w denique mnie ciekawi najmocniej.
zdjecie uzytkownika
Riza - 2014-06-28 08:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No mam nadzieję bo też jestem ciekawa co i jak teraz, muszę poszperać albo przedzwonię w poniedziałek do nich po prostu i dopytam czy coś aktualnie jest.
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-06-29 11:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jakbyś się czegoś dowiedziała to daj pls znać :)
zdjecie uzytkownika
do Brannka - 2014-06-30 08:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Riza, i jak tam, co tam po weekendzie? Akurat dzisiaj będę mniej przed kompem, ale odczytam jak bede tylko mogła. Dziękuję! :)
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-06-30 12:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, jak będziesz na necie to pisz pls co się udąło dowiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
Riza - 2014-07-01 10:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, wybieram się do salonu dzisiaj po południu aby się na miejscu dowiedzieć co i jak.
zdjecie uzytkownika
MOnia - 2014-07-01 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie, czy przyjmujecie dziewczny, które są po maturze i nie mają jeszcze wykształcenia wyższego tylko samą szkołę średnią? Jestem po liceum, w planach były studia, ale chyba tylko w planach :).
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-02 12:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, musiałabyś chyba już na meijscu się dowiedzieć bo przyznam, że ie wiem, może Riza coś wie :)
zdjecie uzytkownika
MOnia - 2014-07-02 15:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim razie czekam na odpowiedź od @Riza. Nie ukrywam, że gdzieś tam w Waszych salonach byłam jako klientka i było zawsze ok.
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-03 13:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jaj od drugiej strony też mam pozytywne doświadczenia, także poczekamy aż Riza napisze :)
zdjecie uzytkownika
do Brannka - 2014-07-03 17:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Liwa: jak masz z Nią jakis kontakt poza forum to ją zmobilizuj, bo rozejerzyj się, ile kobitek tu czeka na ten komentarz :)
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-04 11:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie niestety nie :) ale może się odezwie w końcu :)
zdjecie uzytkownika
Riza - 2014-07-05 15:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jestem :-))) byłam dopytać, co nieco o pracę dopytałam, dość regularnie szukają, jest teraz na wakacje szansa aby spróbować bo ktoś tam idzie na macierzyński itd, więc będę próbowała
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-07 10:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :) a pytałaś o kwestie finansowe jak to wygląda ?
zdjecie uzytkownika
do Brannka - 2014-07-07 14:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wreszcie jesteś :). mam do wyboru pracę w dyskoncie albo właśnie myśle o tym denique. no nic, pokręcę się jeszcze po ich stronie internetowej i jak bede miala jakie kolwiek pytania to wroce na forum :).
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-09 09:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:-) no ja bym chętnie jeszcze się dowiedziała jak kwestie finansowe jeśli coś więcej wiesz Riza:)
zdjecie uzytkownika
MOnia - 2014-07-09 13:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też interesują kwestie kasy, no i czy dziewczyny są spoko, chociaz jak patrze na to forum to już Wy jesteeście mocno pomocne jak w tej reklamie :)
zdjecie uzytkownika
Gezza - 2014-07-11 12:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie jak się samemu nie sprobuje to się nie będzie nigdy wiedziało, taka prawda, opinie są na każdy temat zawsze podzielone, nie każdemu się taka praca podoba, nie każdy się do niej nadaje, jak nie sprawdzi się samemu to nigdy się człowiek nie dowie :)
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-11 12:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prawda prawda, tak to jest. Miałam kiedyś tak dokładnie że znajoma nie polecała ja zaryzykowałam i nie narzekałam:)
zdjecie uzytkownika
MOnia - 2014-07-11 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gezza - 2014-07-11 12:05:35]:
to coś musi być na rzeczy, skoro tak piszesz. Puść parę z ust co moze mnie czekac niespodziewanego żeby potem nie zalowac, np. jakies gwiazdki w umowie.
zdjecie uzytkownika
Manka - 2014-07-12 12:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć słuchajcie dzisiaj sie pewnie zobaczę ze znajomą to napiszę co i jak
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-12 12:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Manka - i jak, masz jakieś nowe info ?
zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-07-13 12:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swoją drogą w przyszłym tygodniu wybiorę się do jednego salonu tez i dopytam bo będę w pobliżu, a nóż trafię na kogoś sensownego i coś sie uda dowiedzieć :)
zdjecie uzytkownika
Gezza - 2014-07-13 12:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic na rzeczy :) po prostu, jak ze wszystkim, jedni jedno, drudzy drugie :) na plus na pewno fakt, że jak sie ma sporo wlasnych klientów, stałych, jak wracają, to regularność jest dużą zaletą, druga rzecz salon w ruchliwym centrym handlowym, no i wtedy finansowo to fajniej wygląda :)
zdjecie uzytkownika
MOnia - 2014-07-14 13:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim centrum handlowym za to klienci mogą być rózni, a ja lubię raczej spokój. Może koleżankę sprowadzę, ale ona spodziewa się właśnie dzidziusia, pierwszy miesiąc, ciąży nie widać. Da radę?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x