Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
temiksa - 2014-12-30 09:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiecie czy aktualnie szukają na nowy rok ???
zdjecie uzytkownika
tujka - 2014-12-31 11:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja siostra pracowala - sensownie placili, byla na samozatrudnieniu i ogolnie chwalila, sporo klientów stałych miała
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-01 12:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dlugo pracowala ???
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-02 11:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieco ponad 2 latka.
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-03 09:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak, zadowolona faktycznie byla ?
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-04 18:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona nie narzekala, byla zadowolona i polecala
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-01-05 13:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miała w denique umowe o prace ?
zdjecie uzytkownika
tujka - 2015-01-12 10:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, była normalnie na etacie na umowie ale na początku z tego co pamiętam miala umowe zlecenie
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-02-05 12:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja sie teraz dowiadywalam i będę próbować, bo bym chciala sie tam dostac a szukaja akurat fryzjerek
zdjecie uzytkownika
Volfva - 2015-02-09 08:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile trwa w Denique okres próbny, ktoś się orientuje ?
zdjecie uzytkownika
rakellsza - 2015-02-19 07:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 3 do 6 m-cy czyli tak standardowo.
zdjecie uzytkownika
Volfva - 2015-02-27 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję, nie wiesz czy aktualnie szukają ludzi do pracy ?
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-02-27 22:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Salon Denique w CH Magnolia Park we Wrocławiu to oaza luksusu dla każdego, kto szuka gabinetu fryzjersko-kosmetycznego na najwyższym poziomie. Salon pracuje jedynie na profesjonalnych produktach topowych marek selektywnych m.in. takich jak Loreal, Kerastase, Clarena. Każdy klient traktowany jest indywidualnie w zależności od jego potrzeb i oczekiwań, a sam salon zapewnia przytulną atmosferę.
zdjecie uzytkownika
Rejsa - 2015-03-01 10:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno dobra opcja dla osob ktore maja dosc pracy w malych osiedlowych salonikach i chca czegos stabilniejszego z szansa na rozwoj i oczywiscie maja kwalifikacje i chca je dalej poszerzac, wtedy polecam!
zdjecie uzytkownika
Volfva - 2015-03-02 08:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć dziewczyny a jak z pracą, nie wiecie czy szukają aktualnie kogoś?
zdjecie uzytkownika
romano - 2015-03-16 15:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, ja niestety nie wiem jak to u nich jest z pracą, ale mam inne pytanie - czy da sie u nich zaorbić koło 1800 zł netto? Szukam jakieś dobrej pracy, w salonie optycznym już pracowałem, więc wiem co i jak, może jest jakaś robota teraz w salonie, tylko własnie takie mam wydatki, ze poniżej to już bym chyba nie brał tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Jopka - 2015-03-30 23:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Denique to sieć salonów piękności i co ciekawe mają naprawdę szerokie spektrum usług, oferują makijaże, masaże, piercing, suchą saunę, szeroko pojętą kosmetykę, fryzjerstwo, depilacje oraz manicure i pedicure. Jak tak na to spojrzeć to można tam iść i zmienić całą siebie na zewnątrz za jedną wizytą.
zdjecie uzytkownika
tereska - 2015-04-14 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy panów również przyjmują do pracy do swoich salonów. w suymie to robiłem już jako tzw. wizażystka i podobne takie tam, ciekawe czy tu dam radę się dostać waszym zdaniem
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-04-27 07:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak z pracą, wiecie czy szukają teraz kogoś z doświadczeniem ?
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-04-28 08:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądałaś na stronę denique ? tam przeważnie mają info
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-04-29 08:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie, nie patrzylam, widzialas ze sporo dziewczyn pyta i jestem ciekawa czy coś aktualnego mają
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-04-30 08:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajrzyj tam maja jakies ogloszenia przewaznie, ewentualnie dopytaj bezposrednio w salonie
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-04 08:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, może do salonu się wybiorę na dniach a stronkę przejrzę :) kojarzycie czy robia jakies szkolenia na start?
zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-05-05 08:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy robili, pewnie nadal sa, kiedys calkiem fajnie to bylo pod warunkiem ze chcesz faktycznie skorzystac ale bylo warto :)
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-06 07:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
alert