Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
uterka - 2015-05-05 08:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy robili, pewnie nadal sa, kiedys calkiem fajnie to bylo pod warunkiem ze chcesz faktycznie skorzystac ale bylo warto :)
zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-06 07:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-01 07:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-02 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-03 07:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz obecnie ??
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-04 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-05 07:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-06 08:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-07 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-06-26 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2015-06-26 23:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam ten salon, to obóz pracy, po 250h tam sie pracuje bez wolnych weekendów najlepiej za marne grosze, szefowa kłamie i kręci , odradzam
zdjecie uzytkownika
lena - 2015-06-30 22:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam zdecydowanie, zabiorą Ci wszystkie weekendy oraz niedziele, tam trzeba pracować dwa etaty czyli około 250 -300 h a przecież zatrudnia na etat a nie na dwa. Umowy smieciowe . szkoda czasu tracić w sieciówkach, praca do póżna w nocy 21-22 od 8 rano . Lepiej w wolnostojącym salonie i mieć wszystkie niedziele wolne . Odradzam

zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-06 07:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny podpowiedzcie czy nadal szukają w denique do pracy, jest coś aktualnie?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-07 07:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądałaś na ich stronę? przeważnie tam jakieś info bywało
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-08 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslałam aby wybrac sie bezposrednio do salonu i zapytań na miejscu jak ktoś wcześniej pisał.
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-09 08:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz sobie na ich stronie tam powinna być jakaś informacja czy aktualny jest w ogóle temat
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-10 07:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie widze że na stronie niby szukają, zastanawiam się czy w salonie na miejscu uzyskałabym więcej info
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-11 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podjechać dopytać, tylko pytanie do którego salonu szukają aktualnie
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-12 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie nie ma info, jest tylko tyle że w różnych miastach i salonach, więc może po prostu dopytam u źródła
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-13 07:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to sprawdź na miejscu tak będzie najpewniej.
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2015-07-13 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirriana - 2015-07-12 07:34:06]:
hej i co kochana dopytałaś masz jakieś szczegóły? Bo ja też jestem zainteresowana pracą u nich. z tym, że nie bardzo potrafię suzkać hehe i jestem słaba z takich internetowych poszukiwań tak więc proszę cię daj znac a ja tu jeszcze za jakiś czas zajrze i będę happy jeśli coś napiszesz wszystkiego dobrego hejka!^^
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-14 08:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej wybiorę się i dopytam w salonie :)
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-15 08:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne :) napisz jakby co czy udało ci się dowiedzieć coś na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Jadzzka0 - 2015-07-16 07:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie tez rozgladam i wlasnie denique mi wpadlo w oko - ktos sie orientuje czy jest tam umowa o prace?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-17 08:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poprzedniczka jak wróci to będzie coś więcej wiedziała ale wcześniej dziewczyny z tego co widzę pisały że umowa o pracę po okresie próbnym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
alert