Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2014-09-23 15:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak @zellaa, udało się dostać w końcu? jak tak to zazdroszczę, ja chyba 3 razy do nich składałam papiery i niestety nic z tego nie wyszło nigdy.. więc daj znać jak to u Was wygląda obecnie i jeśli się dostałaś to czy nadal są przyjęcia czy rekrutacja już jest zamknięta, oki? serdecznie pozdrawiam, ola
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-25 10:17:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jeszcze nie mam info więc czekam nadal no ale jestem dobrej myśli, trzeba próbować :)
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-25 10:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny a szukają teraz do pracy w denique ?
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-26 09:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszperaj tez na necie za ogłoszeniami bo czasem się pojawiają :)
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-26 09:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok dzięki poszukam, a Ty teraz starasz się o pracę?
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-27 09:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, próbuję, może się uda, jak się nie będzie próbowało to nigdy się człowiek nie dowie :)
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-27 09:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok... no to ja też się muszę rozglądać czy oferują coś dla mnie obecnie i spróbować
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-28 12:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzyłaś na ogłoszenia w internecie teraz ?
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-28 12:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę poszperać dzisiaj zobacze co jest :)
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-29 10:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to sprawdź bo może coś nowego się pojawiło teraz, ja już dawno temu zerkałam ostatni raz
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-29 10:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok biorę się jeszcze za szukanie bo wczoraj tylko częśćs przejrzałam :)
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-30 10:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co znalazłaś coś w denique ?
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-09-30 10:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba podjadę dziś/jutro do jednego z salonów i dopytam na miejscu bo widziałam jakieś nieaktualne juz ogłoszenie ale może nadal szukają
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-10-01 07:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, no ja też wtedy poszłam więc może warto dopytać jednak u źródła :)
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-10-01 07:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie dlatego się wybiorę, jeśli zdążę to dzisiaj albo jutro :)
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-10-02 09:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Udało ci się wczoraj dotrzeć do Denique ?
zdjecie uzytkownika
kolba - 2014-10-02 09:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! dzisiaj się wybieram do salonu dopiero :)
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-03 09:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez jestem ciekawa czy uda ci sie czegos na miejscu dowiedziec bo sama sie rozgladam wiecnapisz koniecznie!
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-04 08:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylas juz na miejscu, kolba ?
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-04 08:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie a ktos z obecnie pracujacych jest tu?
zdjecie uzytkownika
mirris - 2014-10-06 07:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolba, zaglądasz tu jeszcze? napisz czy się wybrałaś
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-10-06 07:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lorria - a co chciałabyś wiedzieć odnośnie pracy ?
zdjecie uzytkownika
Lorria - 2014-10-07 10:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z warunkami zatrudnienia tak na początek ?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-08 15:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początek to na pewno nie dostaniesz zbyt wysokich pieniędzy, tak sądze, ale może się mylę. stawki w tej branży dla początkujących wahają się w granicach 1500 do 2500, więc ciężko mi tak oszacować, byłoby lepiej, gdyby faktycznie ktoś się wypowiedział o tym...oby tylko obecni pracownicy chcieli się wypowiadać.
zdjecie uzytkownika
Folenka - 2014-10-13 09:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie bez zarzutu, praca w stabilnej firmie, pełny etat, także ja dziewczyny polecam jak ktoś solidny i szuka pracy w branży to próbujcie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x