BIURO DENIQUE

Warszawa

Opinie o BIURO DENIQUE

tujka 2015-01-04 18:08:25
Ona nie narzekala, byla zadowolona i polecala
rakellsza 2015-01-05 13:30:12
Miała w denique umowe o prace ?
tujka 2015-01-12 10:45:20
Tak, była normalnie na etacie na umowie ale na początku z tego co pamiętam miala umowe zlecenie
rakellsza 2015-02-05 12:46:16
ja sie teraz dowiadywalam i będę próbować, bo bym chciala sie tam dostac a szukaja akurat fryzjerek
Volfva 2015-02-09 08:36:38
ile trwa w Denique okres próbny, ktoś się orientuje ?
rakellsza 2015-02-19 07:00:38
Od 3 do 6 m-cy czyli tak standardowo.
Volfva 2015-02-27 08:09:57
dziękuję, nie wiesz czy aktualnie szukają ludzi do pracy ?
Rejsa 2015-03-01 10:08:51
Na pewno dobra opcja dla osob ktore maja dosc pracy w malych osiedlowych salonikach i chca czegos stabilniejszego z szansa na rozwoj i oczywiscie maja kwalifikacje i chca je dalej poszerzac, wtedy polecam!
Volfva 2015-03-02 08:23:16
cześć dziewczyny a jak z pracą, nie wiecie czy szukają aktualnie kogoś?
nilinka 2015-04-27 07:53:14
Hej jak z pracą, wiecie czy szukają teraz kogoś z doświadczeniem ?
uterka 2015-04-28 08:25:13
Zaglądałaś na stronę denique ? tam przeważnie mają info
nilinka 2015-04-29 08:11:12
A nie, nie patrzylam, widzialas ze sporo dziewczyn pyta i jestem ciekawa czy coś aktualnego mają
uterka 2015-04-30 08:01:11
Zajrzyj tam maja jakies ogloszenia przewaznie, ewentualnie dopytaj bezposrednio w salonie
nilinka 2015-05-04 08:44:07
Ok, może do salonu się wybiorę na dniach a stronkę przejrzę :) kojarzycie czy robia jakies szkolenia na start?
uterka 2015-05-05 08:23:16
Kiedy robili, pewnie nadal sa, kiedys calkiem fajnie to bylo pod warunkiem ze chcesz faktycznie skorzystac ale bylo warto :)
nilinka 2015-05-06 07:43:18
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
dirrizza 2015-06-01 07:01:47
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
dannnka 2015-06-02 07:26:12
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
dirrizza 2015-06-03 07:20:39
Pracujesz obecnie ??
dannnka 2015-06-04 08:09:57
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
dirrizza 2015-06-05 07:14:00
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
dannnka 2015-06-06 08:27:57
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
dirrizza 2015-06-07 09:34:34
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
Lila 2015-06-26 18:30:21
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
6
Mirriana 2015-07-06 07:52:26
Dziewczyny podpowiedzcie czy nadal szukają w denique do pracy, jest coś aktualnie?
Kertella 2015-07-07 07:26:02
Zaglądałaś na ich stronę? przeważnie tam jakieś info bywało
Mirriana 2015-07-08 07:44:59
Myslałam aby wybrac sie bezposrednio do salonu i zapytań na miejscu jak ktoś wcześniej pisał.
Kertella 2015-07-09 08:54:34
Zobacz sobie na ich stronie tam powinna być jakaś informacja czy aktualny jest w ogóle temat
Mirriana 2015-07-10 07:45:19
Własnie widze że na stronie niby szukają, zastanawiam się czy w salonie na miejscu uzyskałabym więcej info
Kertella 2015-07-11 09:20:47
Możesz podjechać dopytać, tylko pytanie do którego salonu szukają aktualnie
Mirriana 2015-07-12 07:34:06
No własnie nie ma info, jest tylko tyle że w różnych miastach i salonach, więc może po prostu dopytam u źródła
Kertella 2015-07-13 07:44:38
No to sprawdź na miejscu tak będzie najpewniej.
Mirriana 2015-07-14 08:59:38
Okej wybiorę się i dopytam w salonie :)
Kertella 2015-07-15 08:12:33
Jasne :) napisz jakby co czy udało ci się dowiedzieć coś na miejscu.
Jadzzka0 2015-07-16 07:54:54
Ja sie tez rozgladam i wlasnie denique mi wpadlo w oko - ktos sie orientuje czy jest tam umowa o prace?
Kertella 2015-07-17 08:04:04
Może poprzedniczka jak wróci to będzie coś więcej wiedziała ale wcześniej dziewczyny z tego co widzę pisały że umowa o pracę po okresie próbnym.
ellga 2015-08-25 08:34:47
Mają bdb salon na wrocławskiej, jako klientka moge akurat polecić - bardzo fajna obsługa i spory zakres usług w ofercie
Orrsza 2015-09-01 07:39:27
Dziewczyny też obecnie się rozglądam, kojarzycie czy coś nowego teraz aktualnego jest w denique ?
venula 2015-10-25 09:16:10
Rozglądam się właśnie i szukam jakiejś sieciówki, ktoś coś podpowie jak to obecnie wygląda w Denique?
martylla 2015-11-03 11:22:02
Ja Denique mogę polecić, dużo lepiej finansowo wychodzi się niż w jakimś małym lokalnym saloniku fryzjerskim, przynajmniej u mnie tak było.
drazzia 2015-11-25 13:47:07
Dziewczyny jak warunki w Denique ? znajoma kiedyś pracowała i sobie chwaliła, ktoś obecnie może pracuje?
besiaka 2015-12-02 08:51:59
Kojarzycie dziewczyny czy w Denique szukają kogoś teraz do pracy ?
Ujja 2015-12-15 08:02:00
Orientujecie się czy szukają obecnie kogoś do pracy?
Jaskaaa 2015-12-25 08:01:06
Dziewczyny orientujecie się czy teraz rekrutują w Denique? Od nowego roku może?
fabbsia 2016-01-02 07:01:36
Ja sobie swojego czasu bardzo chwaliła, potem przeprowadzka i musiałam zmienić pracę ale ogólnie bardzo ok. – szkolenia, przy stałych klientach finansowo też bdb wychodziło.
funia 2016-01-13 08:45:15
Ktoś z obecnych może aktualnie pracuje i podpowie co i jak ?
Imona 2016-03-08 07:51:48
ja chcę spróbować do denique się dostać – czy są tu jakieś dziewczyny pracujące obecnie?
ja 2016-03-14 07:54:53
Ola piszesz ze doceniają pracowników chca by więcej,pracowali tzn wieksza ilość godzin,w pracy to nagroda? A,jak ktos ma 2 dzieci to woli z nimi pobyć nic miec takie nagrody. Ja szukam pracy dla ludzi a nie niewolników. Dzięki za info.
1
Inorska 2016-03-25 07:38:50
Dziewczyny któraś z Was obecnie pracuje ? jakie macie opinie ?
nidju 2016-04-15 11:05:26
No też mi się wydaje, że praca nie jest jakoś bardzo ciężka @tomi. Jak się ktoś na robocie zna i ma doświadczenie, to problemu być nie powinno, ale Denique wymaga właśnie doświadczenia od swoich pracowników. Na szczęście zapewnia im umowę o pracę, ubezpieczenie i prywatną opiekę medyczną.
Zostaw swoją opinię o BIURO DENIQUE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO DENIQUE