Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: BIURO DENIQUE

zdjecie uzytkownika
nilinka - 2015-05-06 07:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-01 07:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-02 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-03 07:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz obecnie ??
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-04 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-05 07:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-06 08:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-07 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-06-26 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-06 07:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny podpowiedzcie czy nadal szukają w denique do pracy, jest coś aktualnie?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-07 07:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądałaś na ich stronę? przeważnie tam jakieś info bywało
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-08 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslałam aby wybrac sie bezposrednio do salonu i zapytań na miejscu jak ktoś wcześniej pisał.
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-09 08:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz sobie na ich stronie tam powinna być jakaś informacja czy aktualny jest w ogóle temat
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-10 07:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie widze że na stronie niby szukają, zastanawiam się czy w salonie na miejscu uzyskałabym więcej info
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-11 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podjechać dopytać, tylko pytanie do którego salonu szukają aktualnie
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-12 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie nie ma info, jest tylko tyle że w różnych miastach i salonach, więc może po prostu dopytam u źródła
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-13 07:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to sprawdź na miejscu tak będzie najpewniej.
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2015-07-13 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirriana - 2015-07-12 07:34:06]:
hej i co kochana dopytałaś masz jakieś szczegóły? Bo ja też jestem zainteresowana pracą u nich. z tym, że nie bardzo potrafię suzkać hehe i jestem słaba z takich internetowych poszukiwań tak więc proszę cię daj znac a ja tu jeszcze za jakiś czas zajrze i będę happy jeśli coś napiszesz wszystkiego dobrego hejka!^^
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-14 08:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej wybiorę się i dopytam w salonie :)
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-15 08:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne :) napisz jakby co czy udało ci się dowiedzieć coś na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Jadzzka0 - 2015-07-16 07:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie tez rozgladam i wlasnie denique mi wpadlo w oko - ktos sie orientuje czy jest tam umowa o prace?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-17 08:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poprzedniczka jak wróci to będzie coś więcej wiedziała ale wcześniej dziewczyny z tego co widzę pisały że umowa o pracę po okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
alicja' - 2015-08-17 17:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to jest jeszcze kochani nadal aktualne ale z tego co się orientuję to u nich jakiś czas temu była oferta zatrudnienia jako fryzjerka do salonu. proszę napiszcie czy dalej takie zatrudnienie oferują. wiadomo że na fryzjerów jest zapotrzebowanie, dobrze takim wynagrodzenie płaca, ale ciekawe jak to jest w tym przypadku
zdjecie uzytkownika
ellga - 2015-08-25 08:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają bdb salon na wrocławskiej, jako klientka moge akurat polecić - bardzo fajna obsługa i spory zakres usług w ofercie
zdjecie uzytkownika
Orrsza - 2015-09-01 07:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny też obecnie się rozglądam, kojarzycie czy coś nowego teraz aktualnego jest w denique ?
zdjecie uzytkownika
venula - 2015-10-25 09:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozglądam się właśnie i szukam jakiejś sieciówki, ktoś coś podpowie jak to obecnie wygląda w Denique?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-10-25 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, wiem ze piszecie tutaj opinie jako pracownicy na temat firmy i pracodawcow, kierownikow itp. a ja chce wyrazic swoje zdanie jak bardzo zadowolona klienta tego salonu w warszawie w jednym z centow handlowych, pomimo tego że za usługi trzeba troszke zalpacic ale zawsze wychodze od nich zadowolona!
zdjecie uzytkownika
martylla - 2015-11-03 11:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Denique mogę polecić, dużo lepiej finansowo wychodzi się niż w jakimś małym lokalnym saloniku fryzjerskim, przynajmniej u mnie tak było.
zdjecie uzytkownika
drazzia - 2015-11-25 13:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny jak warunki w Denique ? znajoma kiedyś pracowała i sobie chwaliła, ktoś obecnie może pracuje?
zdjecie uzytkownika
AniaL - 2015-11-30 14:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka mojej koleżanki pracowała kiedyś w DENIQUE i ogólnie sobie chwaliła, wiadomo że mniejsze zakłady to więcej spięć, ale i kasa duuużo wyższa niż u kogoś innego, włosy ciągle rosną, kobiety brzydną - praca będzie, polecam :D
zdjecie uzytkownika
besiaka - 2015-12-02 08:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kojarzycie dziewczyny czy w Denique szukają kogoś teraz do pracy ?
zdjecie uzytkownika
werka - 2015-12-10 17:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z czystym sumieniem mogę polecic firmę, zawsze korzystam z ich usłuch, mam swoja fryzjerke w jednym z salonow po kazdej wizycie jestem zadowolona,polecam !
zdjecie uzytkownika
Ujja - 2015-12-15 08:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się czy szukają obecnie kogoś do pracy?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-12-20 20:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ujja niestety nie widzę żadnych ofert tutaj na stronie, więc prawdopodobnie nie, ale zerknij na ich stronę internetową, bo jest szansa, że tam mają jakieś informacje. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Jaskaaa - 2015-12-25 08:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny orientujecie się czy teraz rekrutują w Denique? Od nowego roku może?
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-01-01 16:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jaskaaa, mysle ze mozesz podejsc do ktoregos z salonow i zapytac, maja przeciez i w galeriach roznych i osobne salony na miescie tam uzyskasz rzetelne info
zdjecie uzytkownika
fabbsia - 2016-01-02 07:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sobie swojego czasu bardzo chwaliła, potem przeprowadzka i musiałam zmienić pracę ale ogólnie bardzo ok. – szkolenia, przy stałych klientach finansowo też bdb wychodziło.
zdjecie uzytkownika
Sara - 2016-01-04 01:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mnie Denique to już marka sama w sobie. Widać, że ktoś, kto otworzył tą firmą wiedział, czego chce i jaki target założyć. Dość drogo, ale pracują same dobre fryzjerki/fryzjerzy
zdjecie uzytkownika
funia - 2016-01-13 08:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś z obecnych może aktualnie pracuje i podpowie co i jak ?
zdjecie uzytkownika
hilon - 2016-01-15 02:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@funia, nie pracuje sam no ale wiem co nieco na temat tego salonu, nie wiem jednak co chcesz się dowiedzieć, aczkolwiek jeśli chodzi o strzyżenie męskie to polecam.
zdjecie uzytkownika
topik - 2016-01-19 20:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja szczerze wątpię, bo jednak ten salon ma dość duży zakres klientów, wiele osób do nich uderza. Gdyby nikt się nie znał na strzyżeniu, to Denique nie miałby takiej renomy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-03-05 09:38:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to jest normane, że jest rotacja tym bardziej, ze t takim znanym i dobrze renomowanym salonie, doceniaja pracowników chca by wiecej pracowali, daja umowy i godziny, nie kazdy czasem podoła wiec musi zrezygnoać, poza tym pracuja tam młodzi mili ludzie.
zdjecie uzytkownika
mise - 2016-03-07 18:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ola, no to chyba pracodawca powinien zadbać o to aby właśnie nie było rotacji. Tak słyszałem, że zdecydowanie większą szansę na pracę jako manager salonu mają osoby, które z nimi już współpracowały.
zdjecie uzytkownika
Imona - 2016-03-08 07:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chcę spróbować do denique się dostać – czy są tu jakieś dziewczyny pracujące obecnie?
zdjecie uzytkownika
violkaq80 - 2016-03-09 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakie stanowisko chcesz koleżanko chcesz być zatrudniona i gdzie konkretnie? to w sumie cała sieć salonów piękności więc musisz konkrety podać, ale teraz szukają managera salonu w stolicy jeśli reflektujesz taki job
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-14 07:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola piszesz ze doceniają pracowników chca by więcej,pracowali tzn wieksza ilość godzin,w pracy to nagroda? A,jak ktos ma 2 dzieci to woli z nimi pobyć nic miec takie nagrody. Ja szukam pracy dla ludzi a nie niewolników. Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
jagna - 2016-03-14 10:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie słowa- praca dla niewolników- @ja cały świat tak dzisiaj pracuje, jeżeli nie jesteś na to gotowa to nie obrażaj innych którzy chcą pracować i zarabiać
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-03-16 10:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że tu nie ma aż tak ciężkiej pracy, może bardziej jest trudna pod względem zarządzania, bo widze, że jest nowa oferta do nich jko manager salonu.
zdjecie uzytkownika
Inorska - 2016-03-25 07:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny któraś z Was obecnie pracuje ? jakie macie opinie ?
zdjecie uzytkownika
nidju - 2016-04-15 11:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No też mi się wydaje, że praca nie jest jakoś bardzo ciężka @tomi. Jak się ktoś na robocie zna i ma doświadczenie, to problemu być nie powinno, ale Denique wymaga właśnie doświadczenia od swoich pracowników. Na szczęście zapewnia im umowę o pracę, ubezpieczenie i prywatną opiekę medyczną.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BIURO DENIQUE!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert