Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Livva - 2014-08-29 10:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
któraś z dziewczyn szła na rozmowę więc chyba poszukują aktualnie albo szukali niedawno, najlepiej wybierz się do salonu
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-08-29 10:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki to może ktoś coś więcej napisze jak ma doświadczenie ???
zdjecie uzytkownika
kerka - 2014-08-30 08:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! słuchajcie ja wiem że szukają i wybieram się do salonu na rozmowę w przyszłym tygodniu, na fryzjerkę ale też szukali kosmetyczki, manicurzystki.
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-08-30 09:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak będziesz już po rozmowie to napisz pls :) bo jestem ciekawa jakie są warunki etc
zdjecie uzytkownika
kerka - 2014-08-31 09:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okej napiszę jak już będę po rozmowie :)
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-08-31 09:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie to czekam na info od Ciebie :)
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-01 08:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć!! czy jest tu ktoś kto pracował w Denique może ??
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-01 08:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcześniej wypowiadały się dziewczyny które kiedyś pracowały, może tam poszperaj w wątku, a co cię interesuje?
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-02 08:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekawa jaka jest forma zatrudnienia, czy jest umowa o pracę czy warto się rozejrzeć za pracą tam :)
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-02 09:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Denique jest etat na umowie o pracę :)
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-03 08:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, no to dobrze, tylko pełny etat czy połówki też ?
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-03 08:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pełny i tylko pełny przynajmniej kiedyś tak było:)
zdjecie uzytkownika
MAGDA - 2014-09-03 16:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
STANOWCZO ODRADZAM PRACĘ W DENIQUE !!! Grafik codziennie Ci się zmienia, a na pieniądze nie doczekasz się ! Wydają kasę w ratach, jednego dnia 500zł, dwa tygodnie później kolejne 500zł tak, że na następny miesiąc wybierasz jeszcze wypłatę z poprzedniego. Nic na czas nie jest opłacone bo nie wiesz kiedy dostaniesz pieniądze i czy na bank ją dostaniesz. Zaplanować też nic nie zdołasz bo co chwilę zmienia Ci się grafik! DNO TOTALNE !
zdjecie uzytkownika
MARTA - 2014-09-04 08:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny ja generalnie mogę polecić, jeśli ktoś ma dość pracy w małych salonach gdzie pensja jest mizerna to polecam spróbować w Denique. Roboty oczywiście znacznie więcej ale dzięki temu i pieniądze inne. U mnie akurat było wszystko płacone OK, bez zastrzeżeń, to w końcu spora firma i na pewno stabilniejsza praca niż w małych salonikach.
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-04 08:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arlena - ok dzięki za info o to mi właśnie chodziło, coś jeszcze warto wiedzieć?:)
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-05 08:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma problemu :) hmm zależy co konkretnie chcesz wiedzieć, odnośnie zatrudnienia to na początku masz oczywiście okres próbny 3-6mc.
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-05 08:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie a wtedy jaka umowa ?
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-06 09:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czas próbny masz umowę zlecenie
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-06 09:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok dzięki czyli 3-6mc próbna na zleceniu i potem etat tak ?
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-07 09:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak dokładnie, przy czym z tego co wiem to większość dziewczyn która się sprawdzała i chciała zostać po 3 m-cach już zostawała na umowie
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-07 10:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super, w takim razie biorę się za szukanie ogłoszeń w necie!
zdjecie uzytkownika
arlena - 2014-09-08 08:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to chyba najlepsza opcja na start ewentualnie podjedź do salonu zapytaj
zdjecie uzytkownika
zellaa - 2014-09-08 08:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej okk może tak faktycznie by się udało też zrobić :)
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2014-09-08 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zellaa a ja właśnie szukałam ogłoszeń w necie i od jakiegoś miesiąca nic nie ma, nie wiem czy już nie szukają pracowników, czy faktycznie jest lepiej iść osobiście jak @arlena radzi.. no nie wiem, Wy tutaj pracujecie, więc dajcie znać jakimi kanałami jakimi się dostaliście czy warto się fować tam osobiście
zdjecie uzytkownika
Frokka - 2014-09-16 08:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no zdecydowanie warto wybrać się osobiście do konkretnego salonu i zapytać, tam wiedzą wcześniej niż pojawią sie ogłoszenia :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x