Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SALON DENIQUE

Pracowałeś w firmie SALON DENIQUE i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-01 07:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-02 07:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-03 07:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz obecnie ??
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-04 08:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-05 07:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
zdjecie uzytkownika
dannnka - 2015-06-06 08:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
zdjecie uzytkownika
dirrizza - 2015-06-07 09:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-06-26 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2015-06-26 23:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
odradzam ten salon, to obóz pracy, po 250h tam sie pracuje bez wolnych weekendów najlepiej za marne grosze, szefowa kłamie i kręci , odradzam
zdjecie uzytkownika
lena - 2015-06-30 22:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam zdecydowanie, zabiorą Ci wszystkie weekendy oraz niedziele, tam trzeba pracować dwa etaty czyli około 250 -300 h a przecież zatrudnia na etat a nie na dwa. Umowy smieciowe . szkoda czasu tracić w sieciówkach, praca do póżna w nocy 21-22 od 8 rano . Lepiej w wolnostojącym salonie i mieć wszystkie niedziele wolne . Odradzam

zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-06 07:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny podpowiedzcie czy nadal szukają w denique do pracy, jest coś aktualnie?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-07 07:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglądałaś na ich stronę? przeważnie tam jakieś info bywało
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-08 07:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslałam aby wybrac sie bezposrednio do salonu i zapytań na miejscu jak ktoś wcześniej pisał.
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-09 08:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz sobie na ich stronie tam powinna być jakaś informacja czy aktualny jest w ogóle temat
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-10 07:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie widze że na stronie niby szukają, zastanawiam się czy w salonie na miejscu uzyskałabym więcej info
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-11 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz podjechać dopytać, tylko pytanie do którego salonu szukają aktualnie
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-12 07:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie nie ma info, jest tylko tyle że w różnych miastach i salonach, więc może po prostu dopytam u źródła
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-13 07:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to sprawdź na miejscu tak będzie najpewniej.
zdjecie uzytkownika
Ewcia - 2015-07-13 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mirriana - 2015-07-12 07:34:06]:
hej i co kochana dopytałaś masz jakieś szczegóły? Bo ja też jestem zainteresowana pracą u nich. z tym, że nie bardzo potrafię suzkać hehe i jestem słaba z takich internetowych poszukiwań tak więc proszę cię daj znac a ja tu jeszcze za jakiś czas zajrze i będę happy jeśli coś napiszesz wszystkiego dobrego hejka!^^
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-14 08:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Mirriana - 2015-07-14 08:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okej wybiorę się i dopytam w salonie :)
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-15 08:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne :) napisz jakby co czy udało ci się dowiedzieć coś na miejscu.
zdjecie uzytkownika
Jadzzka0 - 2015-07-16 07:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie tez rozgladam i wlasnie denique mi wpadlo w oko - ktos sie orientuje czy jest tam umowa o prace?
zdjecie uzytkownika
Kertella - 2015-07-17 08:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poprzedniczka jak wróci to będzie coś więcej wiedziała ale wcześniej dziewczyny z tego co widzę pisały że umowa o pracę po okresie próbnym.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
alicja' - 2015-08-17 17:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy to jest jeszcze kochani nadal aktualne ale z tego co się orientuję to u nich jakiś czas temu była oferta zatrudnienia jako fryzjerka do salonu. proszę napiszcie czy dalej takie zatrudnienie oferują. wiadomo że na fryzjerów jest zapotrzebowanie, dobrze takim wynagrodzenie płaca, ale ciekawe jak to jest w tym przypadku
zdjecie uzytkownika
ellga - 2015-08-25 08:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają bdb salon na wrocławskiej, jako klientka moge akurat polecić - bardzo fajna obsługa i spory zakres usług w ofercie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SALON DENIQUE

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SALON DENIQUE?
Zadaj pytanie
alert