BIURO DENIQUE

Warszawa

Opinie o BIURO DENIQUE

nilinka 2015-05-06 07:43:18
No wlasnie to zawsze dla mnie jakiś plus dodatkowy że można się rozwijać
dirrizza 2015-06-01 07:01:47
Jak oceniacie ogolnie?? szukam czegoś ciekawszego niż lokalny osiedlowy salon, mam sporo doświadczenia i kursów ale do tej pory nie pracowałam w żadnej sieci a chciałabym
dannnka 2015-06-02 07:26:12
No na pewno stabilniej niz w takim osiedlowym i finansowo tez inna bajka
dirrizza 2015-06-03 07:20:39
Pracujesz obecnie ??
dannnka 2015-06-04 08:09:57
Obecnie nie, ale to po prostu kwestia przeprowadzki w totalnie inne miejsce i dlatego musialam niestety zmienic ;/
dirrizza 2015-06-05 07:14:00
Rozumiem, a ogolnie oceniałaś dobrze? kojarzysz czy można być też na samozatrudnieniu?
dannnka 2015-06-06 08:27:57
Koleżanka z salonu była więc bankowo się wtedy dało, teraz musisz dopytać :)
dirrizza 2015-06-07 09:34:34
Ok dziękuję, na pewno się z nimi skontaktuję muszę zobaczyć czy szukają aktualnie ;)
Lila 2015-06-26 18:30:21
Dziewczyny, jak zarobki? Jest jakaś podstawa?
3
Mirriana 2015-07-06 07:52:26
Dziewczyny podpowiedzcie czy nadal szukają w denique do pracy, jest coś aktualnie?
Kertella 2015-07-07 07:26:02
Zaglądałaś na ich stronę? przeważnie tam jakieś info bywało
Mirriana 2015-07-08 07:44:59
Myslałam aby wybrac sie bezposrednio do salonu i zapytań na miejscu jak ktoś wcześniej pisał.
Kertella 2015-07-09 08:54:34
Zobacz sobie na ich stronie tam powinna być jakaś informacja czy aktualny jest w ogóle temat
Mirriana 2015-07-10 07:45:19
Własnie widze że na stronie niby szukają, zastanawiam się czy w salonie na miejscu uzyskałabym więcej info
Kertella 2015-07-11 09:20:47
Możesz podjechać dopytać, tylko pytanie do którego salonu szukają aktualnie
Mirriana 2015-07-12 07:34:06
No własnie nie ma info, jest tylko tyle że w różnych miastach i salonach, więc może po prostu dopytam u źródła
Kertella 2015-07-13 07:44:38
No to sprawdź na miejscu tak będzie najpewniej.
Ewcia 2015-07-13 16:31:17
hej i co kochana dopytałaś masz jakieś szczegóły? Bo ja też jestem zainteresowana pracą u nich. z tym, że nie bardzo potrafię suzkać hehe i jestem słaba z takich internetowych poszukiwań tak więc proszę cię daj znac a ja tu jeszcze za jakiś czas zajrze i będę happy jeśli coś napiszesz wszystkiego dobrego hejka!^^
Mirriana 2015-07-14 08:59:38
Okej wybiorę się i dopytam w salonie :)
Kertella 2015-07-15 08:12:33
Jasne :) napisz jakby co czy udało ci się dowiedzieć coś na miejscu.
Jadzzka0 2015-07-16 07:54:54
Ja sie tez rozgladam i wlasnie denique mi wpadlo w oko - ktos sie orientuje czy jest tam umowa o prace?
Kertella 2015-07-17 08:04:04
Może poprzedniczka jak wróci to będzie coś więcej wiedziała ale wcześniej dziewczyny z tego co widzę pisały że umowa o pracę po okresie próbnym.
alicja' 2015-08-17 17:53:34
nie wiem czy to jest jeszcze kochani nadal aktualne ale z tego co się orientuję to u nich jakiś czas temu była oferta zatrudnienia jako fryzjerka do salonu. proszę napiszcie czy dalej takie zatrudnienie oferują. wiadomo że na fryzjerów jest zapotrzebowanie, dobrze takim wynagrodzenie płaca, ale ciekawe jak to jest w tym przypadku
ellga 2015-08-25 08:34:47
Mają bdb salon na wrocławskiej, jako klientka moge akurat polecić - bardzo fajna obsługa i spory zakres usług w ofercie
Orrsza 2015-09-01 07:39:27
Dziewczyny też obecnie się rozglądam, kojarzycie czy coś nowego teraz aktualnego jest w denique ?
venula 2015-10-25 09:16:10
Rozglądam się właśnie i szukam jakiejś sieciówki, ktoś coś podpowie jak to obecnie wygląda w Denique?
ola 2015-10-25 12:21:43
witam wszystkich, wiem ze piszecie tutaj opinie jako pracownicy na temat firmy i pracodawcow, kierownikow itp. a ja chce wyrazic swoje zdanie jak bardzo zadowolona klienta tego salonu w warszawie w jednym z centow handlowych, pomimo tego że za usługi trzeba troszke zalpacic ale zawsze wychodze od nich zadowolona!
martylla 2015-11-03 11:22:02
Ja Denique mogę polecić, dużo lepiej finansowo wychodzi się niż w jakimś małym lokalnym saloniku fryzjerskim, przynajmniej u mnie tak było.
drazzia 2015-11-25 13:47:07
Dziewczyny jak warunki w Denique ? znajoma kiedyś pracowała i sobie chwaliła, ktoś obecnie może pracuje?
AniaL 2015-11-30 14:17:03
Koleżanka mojej koleżanki pracowała kiedyś w DENIQUE i ogólnie sobie chwaliła, wiadomo że mniejsze zakłady to więcej spięć, ale i kasa duuużo wyższa niż u kogoś innego, włosy ciągle rosną, kobiety brzydną - praca będzie, polecam :D
besiaka 2015-12-02 08:51:59
Kojarzycie dziewczyny czy w Denique szukają kogoś teraz do pracy ?
werka 2015-12-10 17:18:48
ja z czystym sumieniem mogę polecic firmę, zawsze korzystam z ich usłuch, mam swoja fryzjerke w jednym z salonow po kazdej wizycie jestem zadowolona,polecam !
Ujja 2015-12-15 08:02:00
Orientujecie się czy szukają obecnie kogoś do pracy?
Asia 2015-12-20 20:23:25
@Ujja niestety nie widzę żadnych ofert tutaj na stronie, więc prawdopodobnie nie, ale zerknij na ich stronę internetową, bo jest szansa, że tam mają jakieś informacje. Pozdrawiam.
Jaskaaa 2015-12-25 08:01:06
Dziewczyny orientujecie się czy teraz rekrutują w Denique? Od nowego roku może?
ola 2016-01-01 16:12:36
@Jaskaaa, mysle ze mozesz podejsc do ktoregos z salonow i zapytac, maja przeciez i w galeriach roznych i osobne salony na miescie tam uzyskasz rzetelne info
fabbsia 2016-01-02 07:01:36
Ja sobie swojego czasu bardzo chwaliła, potem przeprowadzka i musiałam zmienić pracę ale ogólnie bardzo ok. – szkolenia, przy stałych klientach finansowo też bdb wychodziło.
Sara 2016-01-04 01:59:13
Według mnie Denique to już marka sama w sobie. Widać, że ktoś, kto otworzył tą firmą wiedział, czego chce i jaki target założyć. Dość drogo, ale pracują same dobre fryzjerki/fryzjerzy
funia 2016-01-13 08:45:15
Ktoś z obecnych może aktualnie pracuje i podpowie co i jak ?
hilon 2016-01-15 02:18:22
@funia, nie pracuje sam no ale wiem co nieco na temat tego salonu, nie wiem jednak co chcesz się dowiedzieć, aczkolwiek jeśli chodzi o strzyżenie męskie to polecam.
topik 2016-01-19 20:00:23
@ja szczerze wątpię, bo jednak ten salon ma dość duży zakres klientów, wiele osób do nich uderza. Gdyby nikt się nie znał na strzyżeniu, to Denique nie miałby takiej renomy.
ola 2016-03-05 09:38:09
ale to jest normane, że jest rotacja tym bardziej, ze t takim znanym i dobrze renomowanym salonie, doceniaja pracowników chca by wiecej pracowali, daja umowy i godziny, nie kazdy czasem podoła wiec musi zrezygnoać, poza tym pracuja tam młodzi mili ludzie.
mise 2016-03-07 18:18:53
ola, no to chyba pracodawca powinien zadbać o to aby właśnie nie było rotacji. Tak słyszałem, że zdecydowanie większą szansę na pracę jako manager salonu mają osoby, które z nimi już współpracowały.
Imona 2016-03-08 07:51:48
ja chcę spróbować do denique się dostać – czy są tu jakieś dziewczyny pracujące obecnie?
violkaq80 2016-03-09 18:21:59
a na jakie stanowisko chcesz koleżanko chcesz być zatrudniona i gdzie konkretnie? to w sumie cała sieć salonów piękności więc musisz konkrety podać, ale teraz szukają managera salonu w stolicy jeśli reflektujesz taki job
ja 2016-03-14 07:54:53
Ola piszesz ze doceniają pracowników chca by więcej,pracowali tzn wieksza ilość godzin,w pracy to nagroda? A,jak ktos ma 2 dzieci to woli z nimi pobyć nic miec takie nagrody. Ja szukam pracy dla ludzi a nie niewolników. Dzięki za info.
jagna 2016-03-14 10:55:29
takie słowa- praca dla niewolników- @ja cały świat tak dzisiaj pracuje, jeżeli nie jesteś na to gotowa to nie obrażaj innych którzy chcą pracować i zarabiać
tomi 2016-03-16 10:58:24
wydaje mi się, że tu nie ma aż tak ciężkiej pracy, może bardziej jest trudna pod względem zarządzania, bo widze, że jest nowa oferta do nich jko manager salonu.
Inorska 2016-03-25 07:38:50
Dziewczyny któraś z Was obecnie pracuje ? jakie macie opinie ?
nidju 2016-04-15 11:05:26
No też mi się wydaje, że praca nie jest jakoś bardzo ciężka @tomi. Jak się ktoś na robocie zna i ma doświadczenie, to problemu być nie powinno, ale Denique wymaga właśnie doświadczenia od swoich pracowników. Na szczęście zapewnia im umowę o pracę, ubezpieczenie i prywatną opiekę medyczną.
Zostaw swoją opinię o BIURO DENIQUE - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO DENIQUE