brak logo

Dom weselny "Hubertus"

Siedlce

Opinie o Dom weselny "Hubertus"

anonim 2009-02-04 20:20:39
W czerwcu 2008 odbyło się nasze wesele w Hubertusie. Wszystko odbyło się zgodnie z planem, jedzenie bardzo dobre, obsługa przemiła i profesjonalna. Poza tym na zewnątrz znajduje się kameralny ogródek, w którym można odpocząć od głośnej muzyki. Zarówno nasi goście jak i my byliśmy bardzo zadowoleni. Gorąco polecam.
anonim 2009-02-15 12:15:08
A ja nie polecam! Po wczorajszym tzw balu walentynkowym jestem pewna, że nigdy więcej. Czy byliście kiedyś na zbawie, balu, weselu, na którym przeraźliwy łomot zamiast muzyki nie pozwala na rozmowę nawet z najbliższym sąsiadem? Do ewentualnych pracowników - chrońcie swój aparat słuchowy i omijajcie Hubertusa z daleka. Przebywanie tam przez dłuższy czas grozi całkowitą głuchotą.
agama 2009-11-26 13:20:34
Nie polecam nikomu. Jedzenie okropne, wystrój sali tandetny. Nigdy więcej tam się na pewno nie pojawię na żadnej imprezie.
xzc 2010-12-01 19:26:52
A ja polecam ten lokal wystrój prosty ale ładny przytulny.Smaczne jedzenie przemiła obsługa .Wszystko ok.Urządzałam w tym lokalu trzy imprezy i jestem zadowolona
anonim 2011-01-02 22:32:35
31.12.2010r - Sylwester w Hubertusie, w Siedlcach. TOTALNY KICZ!!! 330 zł zapłacone, nie wiadomo za co. Za 6 plasterków jakiegoś pasztetu i paru ziemniaków opiekanych?! Śmiech na sali. Jedzenie TANDETNE. Jednym słowem nie było co jeść! Muzyka itp, wszystko do du...y!!!!!!Pytam się, na co poszły te pieniądze?! Nic co było napisane na stronie nie zgadzało się ze stanem faktycznym w ten sylwestrowy piątek. WRÓCIŁEM DO DOMU GŁODNY I ZŁY!!! JESTEM NA MAKSA ROZCZAROWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
julita 2011-04-27 09:47:40
Ja też byłam ostatnio na sylwestrze w Hubertusie i nie mogę złego słowa powiedzieć. Byliśmy tam całą paczką, podobnie jak rok wcześniej i było naprawdę fajnie. Jedyny minus to może trochę za głośna muzyka, ale co do jedzenia nie można się przyczepić, naprawdę smaczne, jak dla mnie w ilości zupełnie wystarczającej ;-)
Ola 2011-04-27 22:01:05
w te święta organizowałam w Hubertusie chrzciny i byłam bardzo zadowolona, gorąco polecam! nie dość, że cena przystępna, to jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła i profesjonalna, a co do wystroju to jest rewelacyjny, a teraz po remoncie zwłaszcza. co do opinii sylwestrowej jestem bardzo zaskoczona, spędziłam w tym lokalu już 3 bale sylwestrowe i zawsze byłam zadowolona - za taką cenę, jedzenia wystarczająco dużo, co najważniejsze jak zawsze smaczne, a muzyka oczywiście głośno, no ale to nie była kolacja w restauracji, tylko bal, więc to raczej łatwo można przewidzieć, wybierając się na sylwestra - nie wiem ja z przyjaciółmi zdecydowanie gorąco możemy polecić ten lokal.
anonim 2011-05-03 08:31:18
Drogi anonimie co ty możesz powiedzieć o jedzeniu na balu jak ty już piszesz komentarz o 22, z tego co wiem to imprezy dopiero sie o tej godzinie rozpoczynają . Ja byłam na tym cudownym balu i za rok tez tam pójdę: jedzonko wyśmienite i jak dużo, lecz jak Ci mało było to powinieneś iść do baru tam sie najesz :).
Drodzy mili jak najbardziej polecam lokal \"Hubertus\" nie ma lepszego w naszym pięknym mieście, chyba ze swój otworze:)
Pozdro
ola 2011-05-03 08:34:37
ja też sie zgadzam "Hubertus" no najlepszy lokal na wszystkie imprezy począwszy od chrzcin a kończąc na tak smutnej chwili jaką jest styma. Spróbujesz a nie pożałujesz.

Olaaaa
sara 2011-08-05 00:03:16
ten Hubertus to lipa
byłam tam na imprezie i rzeczywiście był pasztet i szczypior.
żadnego ciasta, nic dobrego.
najtańsze napoje, paskudne kanapki.
[usunięte przez admina]
monika 2012-04-17 08:44:19
organizowałam w Hubertusie przyjęcie z okazji chrzcin mojego dziecka w Święta Wielkiej Nocy i jestem zadowolona. Zwłaszcza podoba mi się wystrój sali, nie spodziewałam się, że tak elegancki lokal mozna znaleźć w całkiem przystępnej cenie. Jedzenie smaczne, miła obsługa, zdecydowanie na plus.
Byłam 2013-01-04 18:32:22
A ja byłam ze znajomymi w tym roku na sylwesterze 2013. Sala nie do poznania, jedzenie też dużo więcej i smaczniejsze. Muzyka - zepół SONIC (chyba tak się pisze) świetna. Wyszliśmy o 4 rano.
zawiedziona 2013-09-17 08:03:56
o sali Hubertus słyszałam różne opinie tak samo jak o postępowaniu właścicielki lokalu... przykro mi, że doświadczyłam tej negatywnej strony!!! jak można wyprawiać ludziom wesele a na dole robić własną imrpreze !!!!!!!???? wnioski nasuwają się same... nie popełniajcie mojego błędu i ZAWSZE WSZYSTKIE ustalenia spisujcie w formie jakiejkolwiek umowy!!!! bo niestety przekonałam się , że niesłowność pani właścicielki jest prawdą !!!!!!!
1
monika 2013-12-28 20:08:14
jestem zaskoczona opinią zawiedzionej!!! organizowałam tam wesele właśnie w górnej sali i właśnie chciałam napisać że lokal oceniam zdecydowanie na plus. wszystkie ustalenia zostały spełnione i za kilka dni wybieramy się z mężem na sylwestra właśnie do tej sali. nie rozumiem za bardzo rozpaczania zawiedzionej, w ciągu mojego wesela na dole również była inna impreza, chyba jakieś imieniny i nie wydawało mi się to w żaden sposób niestosowne. Żaden z naszych gości nie odczuł negatywnie organizowania równolegle innej imprezy. A może to było jakieś ważne wydarzenie dla właścicieli Hubertusa, dlaczego w niezależnej, odrębnej sali mieli nie zrobić innej imprezy? Miałam podpisaną umowę i nigdzie nie było zastrzeżone że cały trzypoziomowy lokal jest tylko do naszej dyspozycji, stąd moje zdziwienie komentarzem zawiedzionej. No ale jeśli ktoś chce za atrakcyjną cenę cały lokal do własnej dyspozycji to pozostawiam bez komentarza roszczeniowe podejście takiej kategorii ludzi.. ;) tymczasem szczęśliwego nowego roku i szampańskiej zabawy gdziekolwiek będziecie się bawić!
1
Sławek 2013-12-28 20:15:24
lokal jest świetny, właścicielka konkretna, wie czego goście oczekują i wszystkie rzeczy jak zostały ustalone, tak były zrobione. jestem wybredny co do jedzenia ale trzeba przyznać, że nie ma do czego się przyczepić. wystrój też mi się podobał. cena niewygórowana w porównaniu do innych sal, a robiliśmy z żoną spore rozeznanie w Siedlcach i okolicach. niech Was nie zrażają opinie negatywne, najlepiej samemu się przekonać.
1
ania 2015-01-10 17:13:22
Hej, szukam miejsca, gdzie mogłabym dorobić w weekendy, np. na takich weselach, czy istnieje taka możliwość w Hubertusie? Jednak widze, że Edward pytał o coś podobnego i nikt nie odpowiedział. Czy mam rozumiec, że nie ma tutaj takiej opcji? W takim wypadku kiedy ostatnim razem przyszła tu nowa osoba?
Weselniczka 2015-02-17 15:38:47
Wszędzie aby nie w Hubertusie, brudno, chłodno i głodno. Gdybym miała robic cokolwiek w Hubertusie to lepiej zrezygnować jak sie ośmieszyć, zero organizacji, obsługa kompletnie nie kompetentna, jedzenie nawet psy by nie chciały jeść, podawane na tacy i każdemu wydzielone ale jak wydzielone? Jak dla świń ! ja pilam barszcz z filiżanki za pół godz dopiero dostał sąsiad w kubku, a sąsiadka w szklance, i bardzo sie cieszył ze wogóle dostał, wybiórczo podawane, na stole oprócz brudnych naczyń zero jedzenia do białego rana, wszystkim odradzam, toalety publiczne są w lepszym stanie, nad ranem pojechaliśmy na kebab aby cos przekąsić, tam jest okropnie, odradzam wszystkim
Weselnik 2015-02-19 23:36:40
Odnoszę wrażenie ze wszystkie pozytywne opinie o hubertusie są pisane przez tylko i wylacznie jedna osobę, kotra ma w tym cel, byłem widziałem i wiem najgorsze co w życiu widziałem, odradzam wszystkim, obsługa w hubertusie brak słow, jak kroiła, podawała tort weselny dla gości to polowe wyniosła na swoich butach, kompletny brak kultury, jedzenie nie nadające sie do spożycia i jeszcze wydzielonych, nie ta era, za komuny było lepiej, jeszcze w życiu nie byłem na tak beznadziejnym weselu, porażka a szczególnie dla organizatorów, szkoda czasu i słów, na weselu bak jedzenia, stolik dla dzieci przygotowany na itp top, tylko napój pomarańczowy i pepsi, żenujące, gdzie osoby zamawiające, czy to był zamiar celowy, nie dać nikomu jeść? To po co wesele organizować? Nigdy bym nie poszedł na takie wesele jak było ma walentynki tego roku, gdybym wiedział, żenada, wszystkim odradzam
akrobatka69gmail.com 2015-07-22 07:15:23
Odradzam organizowania czegokolwiek w tym lokalu, organizowałam wesele córce i wiem jak jest,jedzenie smaczne reszta do bani,płaci się z góry na dwa tygodnie przed,a potem robi co chce, puste stoły nie ma czym zakąsić,kawy i herbaty nie ma u kogo zamówić,szkoda słów,nigdy więcej imprezy nie zrobię u tej pani.
siedlce 2016-01-03 13:36:18
nie radzę jesli już to niech ta Pani płaci z góry albo ustalcie za ile ,nie płaci oszukuje a stawki najniższe w całych siedlcach i okolicach w sylwestra 7 zł /h
była 2016-06-24 13:03:24
co tam się zmieniło ,jedzenie odgrzewane właścicielka skąpa jak diabli nie szanuje pracownika ,.....
Minion 2016-07-05 12:38:25
Ja tam jestem zdania, że negatywne opinie też są potrzebne, a najwazniejsze jest w tym to, aby było szczerze z obu stron i żeby o tym nie zapominać, praca jak praca, czasami duży ruch, czasami lżej, ale spoko jest
Zostaw swoją opinię o Dom weselny "Hubertus" - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom weselny "Hubertus"