brak logo

Trenkwalder Partner Sp. z o.o.

Wałbrzych

Opinie o Trenkwalder Partner Sp. z o.o.

2013-10-02 17:43
Nie polecam! Po 1,5 miesiaca wydajnej, rzetelnej pracy wymowili mi umowe.Przyjeli nas, czyli ok 35 osobowa grupe jedynie na potrzeby firmy, ktora musiala nadgonic zamowienia.Gdy te sie skonczyly, wszyscy dostalismy kopa w D. Ocena: mierny. Tylko za fatyge, ze cos tam niby zalatwili...
2
zielone berety 2014-07-21 14:01
jeden człowiek-jeden pracodawca,tak powinno to wyglądać.
Dostałem świadectwo pracy listem poleconym.nie wiadomo o co chodzi.
Po 3 miesiacach wydajnej pracy wymowili mi umowę.
ocena moja:niedostateczny wręcz nagana!!
1
dobry pan 2015-02-02 07:29
To jest agencja pracy tymczasowej,rowniez umowa ma taki charakter,wiec do kogo macie pretensje? Firma zawsze placi na czas,daja ciuchy i nowe co 3 miesiace,dbaja o pracownika. Polecam
1
Zły jak diabli 2015-07-03 13:13
Złożyłem do nich CV wszystko pięknie dostałem ciuchy zrobiłem badania byłem a szkoleniu i co się okazało czekać na telefon!!!! Jak to ku... czekać na telefon?? po co przyjmują skoro karzą czekać?! Nie rozumiem... Ocena Negatywna
1
jacek 2016-04-21 19:35
@Zły jak diabli, ale to chyba nie porblem poczekac kilka dni na telefon kiedy zaczynasz. Ja widziałem teraz od nich ogłoszenie jak specjalista ds. bezpieczeństwa IT. Jest umowa o pracę, a wymagania typowe: wykształcenie wyższe informatyczne lub pokrewne, doświadczenie na analogicznym stanowisku, czy wiedza w zakresie bezpieczeństwa systemów, aplikacji i sieci.
Dama 2016-10-27 21:52
Najgorsze skurvzysyństwo. Zarabiaja na ludziach, placa kiedy chca i ile chca. Na umowie zupelnie co innego niz w rzeczywistosci. Pracowalam juz z dwa tygodnie i dalej nie otrzymalam umowe. Wykorzystuja ludzi i naciagaja. Nie dajcie z siebie robic debili!
zloty pociag 2016-10-31 13:52
Agencja najgorsza z najgorszych, świadomie wprowadzają w błąd, nie odbierają telefonu a potem wyłączają go, gdy chcesz coś wyjaśnić
1
nieważnie 2017-02-01 14:48
NAJGORSZA...
Niema powagi do pracowników, dzięki jakim oni mają prace. Teraz wiem że zmieniło się kierownictwo, i życzę im zmienić swoje opinie na +. W biurze na Uczniowskiej są dziewczyny bardzo mili.
Była kierowniczka Beata to prosto Masakra. Ona wykorzysta ciebie i później wyrzucie jak psa, co i było w mojej sytuacji i + dodała do zablokowania w ich systemu.. i za tej persony, po opływu 6 mies. naszego konfliktu, ja utraciłam możliwość pracować na Faurecii. Bo poniwecz Pani Beata wymyśliła sobie historie na mnie ze złości i przekazała swojemu kierownictwu. Mam checz podać na firmę i na Pani do sądu, tylko zastanawiam się czy trzeba, czy lepiej sobie odpuścić.?

wch 2017-04-06 23:08
Moim zdaniem wszystkie agencje HR powinny być tylko pośrednikami pomiędzy osobami poszukującymi pracy a a pracodawcami i tylko za to JEDNORAZOWO otrzymać za tą usługę wynagrodzenie. To co dzieje się dalej to już prywatna sprawa obu zainteresowanych stron.
Czy np. idąc do prawnika płacimy mu kilka razy za to samo bo znalazł sposób na najkorzystniejsze załatwienie naszej sprawy ?
Niezadowolony 2017-05-01 11:12
Agencja jak każda inna, czyli syf, kiła i mogiła. Totalne szambo. Śmieszne umowy na dwa tygodnie, mimo, że pracuje już ponad pół roku w tym dziadostwie. Jak komuś się nie chce ruszać czterech liter z domu, żeby znaleźć pracę, to później trafia do takiego czegoś. Kradną, ile wlezie i zarabiają na takich ptasich mòżdżkach, co każdą wypłatę przepijają i przepalają. Niestety, pracuję, bo muszę, ale jak będzie okazja, to od razu wypisuje się z tego właśnie szamba.
Zostaw swoją opinię o Trenkwalder Partner Sp. z o.o. - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trenkwalder Partner Sp. z o.o.