MJanimo sp. z o.o.

Kraków

Opinie o MJanimo sp. z o.o.

Koryn 2014-10-08 09:45:18
Strona internetowa prezentuje się dosyć okazale, chociaż na dobrą sprawę nie posiada żadnych treści co jest bardzo zaskakujące. MJanimo - jeżeli opinie są prawdziwe - powinno zainwestować w relację z pracownikiem i zacząć go szanować. (usunięte przez administratora)odpowiedni stosunek do godzin to pierwsze co powinno się zmienić.
M 2014-10-15 12:25:39
W przeciwieństwie do osób, które przewinęły się przez firmę w ostatnim czasie i z różnych powodów odeszły po krótkim czasie, pracuję już w MJanimo ponad 5 lat i zapewniam, że oferując ze swojej strony zaangażowanie można być z pracy zadowolonym. Większość osób, które tak chętnie dzielą się swoimi opiniami, nie próbowało nawet porozmawiać o innych warunkach pracy, które tak im nie odpowiadały.
1
Mały 2014-10-15 16:29:36
Pracowałem dość długo w tej firmie i moge jedno powiedzieć:napewno nie tolerują leni! oraz ludzi,którzy nie mają żadnych pomysłów:-)Jak ktoś potrzebuje "doszkolenia"- nie wywalają od razu,wtedy nawet Marta jest wyrozumiała:-)ale jeżeli ktoś sobą niezbyt wiele reprezentuje-to miejsca nie zagrzeje:-)Pewnie nie tylko w tej,ale w żadnej firmie.Więc może najpierw sprawdzcie swoje kwalifikacje,a potem wypisujcie takie frazesy.
zz 2014-10-20 09:16:20
Pracuję w tej Firmie i wiem, że piszecie bzdury. Nikt tu do pracy po nadgodzinach nie zmusza. Kto chce pracować to pracuje, no chyba , że przeszkadza Wam to, że w ogóle kazali wam coś robić ....
Piszecie, że nie da się tam wytrzymać dłużej niż miesiąc, a jednocześnie narzekacie, że niskie wynagrodzenie. Która Firma daje wysokie zarobki nowo zatrudnionemu pracownikowi ???
M 2014-10-23 16:57:24
Gratuluję znalezienia szczęścia w życiu w postaci nadgodzin u konkurencji, natomiast nie bardzo rozumiem, jak informacja o ilości papierów na moim biurku i mojej kondycji psychicznej ma komuś podjąć decyzję o podjęciu pracy w firmie..?
Paweł 2014-10-24 02:15:09
Porządna, a nie żerująca na wyzysku pracowników. Firma z klasą, doświadczeniem i kapitałem ludzkim oraz pewną pozycją na rynku biznesowym.
2
Paweł 2014-10-24 02:18:27
Jakby ta firma miała takie cechy jak powyzje to nie było by tutaj ani jednej negatywnej opini o niej.
6
Pani Sprzątająca:-) 2014-10-24 09:15:13
A ja jestem tą Panią Sprzątającą i pracowałam kilka lat,nie miesiąc.Również pieniądze dostawałam,bo inaczej kilka lat bym nie sprzątała.A wy ludzie,to sie do roboty weźcie zamiast takie bzdury wypisywać!!!!!
Pani Sprzątająca:-) 2014-10-24 09:20:33
I jeszcze dopiszę do wszystkich pisarzy tutaj:myjcie kubki po sobie!
2
pestis 2014-10-29 17:42:30
Chcę złożyć podanie o pracę. Czy są przyjęcia? Czy szefowa jest architektem? Proszę o podpowiedzi.
Tomasz 2015-03-31 13:50:55
Bo jesteś managerem w tej firmie od początku i najlepsza koleżanką marty wojsy -prezesa mjanimo.. . znamy to
1
Q 2015-07-28 10:57:34
Owszem rekrutacja była, ale niestety wyniki rekrutacji, o których Mjanimo zobowiązało się poinformować wszystkich rekrutujących po dziś dzień nie zostały ujawnione.
4
Q 2015-07-29 18:58:44
Owszem rekrutacja była, ale niestety wyniki rekrutacji, o których Mjanimo zobowiązało się poinformować wszystkich rekrutujących po dziś dzień nie zostały ujawnione.
tula 2016-04-02 13:30:24
a ty jak zwykle @byłypracownik narzekasz i szukasz spisków. może nap[rawdę niektórzy doceniają firmę i szanują za to że dostali pojechania do niemiec np. jako pomoc domowa
pari 2016-09-02 10:06:13
Przede wszystkim myślę, ze dobry start dla osob chcacych zdobyc doswiadczenie z zakresu architektury wnetrz
Zostaw swoją opinię o MJanimo sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MJanimo sp. z o.o.