brak logo

Starsprings Poland Sp. z o.o.

Sady

Opinie o Starsprings Poland Sp. z o.o.

Stefan 2013-09-07 22:33
Robota dla totalnych przygłupów
7
rekrut 2016-01-15 09:19
a jakie zarobki? socjal, atmosfera w pracy?
Matt 2016-01-25 07:24
Zarobkowo trzon firm produkcyjnych w okręgu.
6
Pracownik 2016-10-07 00:21
Praca dość monotonna, ale firma pod względem zarobków i socjalu na pewno najlepsza w okolicy. Jeżeli chodzi o atmosferę, to bywa bardzo różnie. Z większością facetów (liczbę kobiet w firmie można policzyć na palcach u jednej ręki:) idzie się bez problemu porozumieć, jednak bywają też tacy, którzy będą utrudniać pracę i kompletnie psuć atmosferę. Ważne jest również to, że pracujemy tylko w tygodniu, a o nadgodzinach w dodatkowe dni decydujemy sami. Firma, jak każda inna, ma swoje wady i zalety.
1
krycha 2017-04-01 16:33
czy zatrudniają kobiety i jakie zarobki
abc 2017-04-21 23:09
Zdarza sie ze zatrudniają kobiety, ale niestety za ta sama pracę dostają mniej niż mężczyźnie, a tak poza tym spoko.
. 2017-08-09 22:26
nie dają odpowiedzi po rozmowie rekrutacyjnej
3
Zenek 2017-09-02 18:57
Niestety odzywają się tylko do wybranych kobiet. Teraz potrzebują tylko facetów
1
Oko 2017-09-14 02:24
Zarobki żenada nie polecam nikomu !! Tak mają w pracownika głęboko jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ludzie uciekają z tego składu.kierownik tnie pensję każdemu jak może..
1
Koło 2017-09-18 03:59
Jak są małe wypłaty i zbyt często pracownicy idą do kierownika to ucieka do innego biura żeby ludzie nie zwracali głowy..
To jest podejście
Kierownika?
4
Txt 2017-09-18 04:02
Liche
Pracownik 2017-09-22 15:32
nie polecam
Zostaw swoją opinię o Starsprings Poland Sp. z o.o. - Sady
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Starsprings Poland Sp. z o.o.