brak logo

Senlux

Goleniów

Opinie o Senlux

a.k 2012-01-20 19:06:00
Praca w tej firmie to wyzyskiwanie ludzi dla potrzeb ich.
Dziewczyny pracują w każda sobotę i nie ma ze jak chcesz tylko obowiązkowo bo konsekwencje z tego będą,a nawet ostatnio doszło ze w niedziele i nawet 6 stycznia były.
Pokazy jak się uda i umówi to jak przedstawiciel nic nie sprzeda to wina przedstawicielki ze takie umawia a nie wspomnę ze jak pokazy odpadają z przyczyn różnych bo to nie nieuniknione np.(do szpitala poszła,pogrzeb, lub wyjechała) to za to ze ona nie czekała na nas to z wypłaty zabierając szkodliwego he he he dosyć zarabiasz grosze to jeszcze ci zabiorą WSTYD DLA FIRMY !!!!!!!.
Wszystko tam zabraniają jest po prostu gorzej niż chyba w więzieniu. Nie wspominają( usunięte przez administratora ) co najwięcej robią zadymy. Dla nich to naj ważniejsze by żyć tylko praca dla firmy Senlux. Dom rodzina się nie liczy bo trzeba pokazy umawiać...... Nie polecam tam pracy..!!!!!!!!!!!
dziewczyna 2012-01-31 15:54:04
Pracowałam tak kiedys masakra gorszej pracy w zyciu nie miałam nie muwiąc juz o fałszywych ludziach .Porażka .Nie polecam nikomu
Krzysztof G 2012-02-10 20:31:24
Witam serdecznie,
pracowałem w firmie przez 6 dni po 8h ale pierwszego dnia 6,5godziny (szkolenie wstępne) jako telemarketer nikt nie powiedział mi ze pierwszy dzień robię za friko!. W pracy rygor najlepiej tylko przez 8h dzwonić nie można się do nikogo odezwać a broń boże zrobić przez kilka sekund przerwę zrobić to już( usunięte przez administratora ) Kontrolują na każdym kroku. Przepracowałem łącznie 46,5h a powinien zarobić 279zł a zarobiłem raptem 120zł Bo niby to ja zrezygnowałem z pracy a sama( usunięte przez administratora ) powiedziała ze nie byłbym dobrym telemarketerem nic to ze umawiałem w pierwsze dni swojej prac po 4-5spotkań gdzie obok koleżanki umawiały 5-6. ale co tam. Umowy nie dali przez cały czas mojej pracy nawet nie raczyli nic powiedzieć. Jak powiedziałem o tym ze jestem zarejestrowany w PUP to( usunięte przez administratora )chciała umowę sporządzić od tego dopiero dnia żebym mógł zasiłek pobrać ( usunięte przez administratora ) Jako rzetelna firma to takich rzeczy się nie robi!!! Logo raczej zakupiono na jednym z portali aukcyjnych. NIE POLECAM!!!
A.A 2012-03-14 20:01:54
Ta firma ma znaczek FIRMA RZETELNA. Ale niestety nie możemy tak ją nazwać.
Dziewczyny które tam pracują to nie mają nic do powiedzenia. A tylko coś cię powie to od razu ( usunięte przez administratora ) leci do biura zdać relacja co komu nie pasuje. Ale jak dostanie opiernicz z biura to przychodzi i dziewczyną gada jaka jest( usunięte przez administratora ) czy( usunięte przez administratora )
A jak przychodzi czwartek-piątek to nigdy nie pytają się kto chce przyjść dorobić sobie w sobotę tylko od razu jest OBOWIĄZKOWA i nic nie mamy do powiedzenia a tylko powiedz( usunięte przez administratora ) że nie pasuje lub do biura to zara straszą że konsekwencje się poniesie.
Nie ma czy my chcemy tylko zawsze tak jak biuro sobie życzy mamy pracującą i koniec bez dyskusji. Bo zara też się regulaminem pracy określają.
NIE POLECAM TAM PRACY bo to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie żadna firma rzetelna.
Jestem bardzo zadowolona że już tam nie pracuje i długo też nie pracowałam na szczęście
senn 2012-04-14 19:02:42
Podziwiam dziewczyny które tam pracują jako telemarketerki, praca bardzo ciężka psychicznie ale niestety biuro tego nie docenia, tylko dzwonić, dzwonić i jeszcze raz dzwonić za marne grosze.Najlepsza jest A.K jak się z nią zakolegujesz to wysokie premie dostajesz ale gdy już koleżeństwo sie skończy to nagle premie też spadają....taki dziwny zbieg okoliczności...hehe
KLIENT (kupiłam trzy komplety pościeli ) buble! 2012-04-19 16:13:42
Firma oferuje buble. Gdy sprzedawali mi pościel (trzy komplety wełna+bawełna) pracownicy byli bardzo mili i dawali wielkie rabaty. Po pół roku pościel okazała się bublem!!!!!!!! mechaci się, w jednym miejscu się podarła, zaciąga się materiał i jest brzydka. Nie była prana ani razu. Miałam ją wyprać ale obawiam się, że zupełnie się rozpadnie!!!
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUŚCI!
Straszne chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2012-04-19 16:22:49
Niemiła obsługa telefoniczna. Zadzwoniłam by zapytać co z moją pościelą, którą chce zareklamować a zostałam w bardzo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski sposób spławiona!!!!!!!!!!!!!!!
OLA 2012-04-21 20:09:04
firma organizuje grila na majowke pewnie dlatego ,żeby oglosic nam swoja upadlosc,poza tym mam dosc parzenia na te falszywe twarze z biura,ktore sie tylko panosza i mysla ze pozjadaly wszelkie rozumy a z zarzadzeniem nie maja nic wspolnego,wiec majowke wole spedzic z rodzina,firma krzak, wszyscy szukaja innej pracy i przy kazdej lepszej okazji stad uciekaja bo to co tu sie dzieje to przechodzi ludzkie pojecie, mało wykwalifikowana Izusia - zwraca sie do JS "mamusiu",umie tylko kablowac na wszystkich w biurze i biegac za przedstawicielami w celu wiadomo jakim , a o drukowaniu nie ma zadnego pojecia,tylko pogratulowac naszemu szefowi takich pracownic, ktore nie maja szacunku nawet do siebie bo ich ulubionym zajeciem jest obgadywanie innych i siebie nawzajem. izusia nie zadzieraj tak noska bo jestes smieszna,
kicia 2012-04-23 17:20:45
witam wszystkich:) tak sobie czytam powyższe komentarze i nie zgadzam się z opinią pewnych osób, a mianowicie mam tu na myśli, dodany komentarz przez \"OLA\"... widocznie albo zazdrościsz Pani Izie tego, że sobie sobie radzi w firmie albo żal Ci za przeproszeniem \" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ściska\", że ją ludzie lubią:) kiedyś miałam okazję z nią współpracować( pozdrawiam serdecznie Pani Izo) długi okres czasu i wiem, że jest sympatyczną i lokalną osobą:)i że ZAWSZE można na nią liczyć, w każdej sytuacji. ;-) dziękuję za uwagę.
dodam, że nie znam Pani Izy osobiście, tylko miałyśmy relacje o charakterze służbowym.
pozdrawiam:)
KiciA
kicia 2012-04-23 17:22:19
witam wszystkich:) tak sobie czytam powyższe komentarze i nie zgadzam się z opinią pewnych osób, a mianowicie mam tu na myśli, dodany komentarz przez \\\"OLA\\\"... widocznie albo zazdrościsz Pani Izie tego, że sobie sobie radzi w firmie albo żal Ci za przeproszeniem \\\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ściska\\\", że ją ludzie lubią:) kiedyś miałam okazję z nią współpracować( pozdrawiam serdecznie Pani Izo) długi okres czasu i wiem, że jest sympatyczną i lokalną osobą:)i że ZAWSZE można na nią liczyć, w każdej sytuacji. ;-) dziękuję za uwagę.
dodam, że nie znam Pani Izy osobiście, tylko miałyśmy relacje o charakterze służbowym.
pozdrawiam:)
KiciA
kicia 2012-04-23 17:23:37
witam wszystkich:) tak sobie czytam powyższe komentarze i nie zgadzam się z opinią pewnych osób, a mianowicie mam tu na myśli, dodany komentarz przez \\\\\\\"OLA\\\\\\\"... widocznie albo zazdrościsz Pani Izie tego, że sobie sobie radzi w firmie albo żal Ci za przeproszeniem \\\\\\\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę ściska\\\\\\\", że ją ludzie lubią:) kiedyś miałam okazję z nią współpracować( pozdrawiam serdecznie Pani Izo) długi okres czasu i wiem, że jest sympatyczną i lokalną osobą:)i że ZAWSZE można na nią liczyć, w każdej sytuacji. ;-) dziękuję za uwagę.
dodam, że nie znam Pani Izy osobiście, tylko miałyśmy relacje o charakterze służbowym.
pozdrawiam:)
KiciA
pracownik firmy 2012-04-23 18:05:11
Iza jest okey, ma taki a nie inny charakter pracy, wiec do niktorych spraw myusi podchodzic z rygorem i wprowadzac dyscyplinę, ale ogólnie jest pomocną osobą....buziaki.
ni 2012-04-23 18:48:46
KICIA widac ,że tu dlugo nie pracujesz.,wiec sie nie wypowiadaj jak nie masz pojecia o czym mowa.wszyscy maja ja gdzies i ona dobrze o tym wie:)
a 2012-04-23 19:28:57
Wszystko co tu piszą ludzie to prawda.Najgorszy kabel A[usunięte przez moderatora]Nie rozumiem jak można byc tak zakłamaną osobą a do tego podsłuchiwać i donosić do biura.Ogólnie ta firma to jedna wielka porażka .NIE POLECAM NIKOMU.MASAKRA
LALA 2012-04-23 20:28:07
ZACHOWANIE OSOB KTORZY TU PISZA JEST DZIWNE TO CHYBA TYLKO ZAZDROSC W STOSUNKU DO OSOB I DO TEJ FIRMY ZNAM DUZO Z TYCH OSOB Z TEJ FIRMY I SA OSOBY NAPRAWDE WREDNE A JESLI CHODZI O IZE CZY PANIA [usunięte przez moderatora] CZY ROWNIEZ SAMEGO

SZEFA SA OK
kicia 2012-04-25 18:17:24
o rety rety... -> "ni "miałam okazję z nią współpracować" -czyli, ze już nie mam z Panią Izą styczności i w firmie "Senlux" nie pracuję dla Twojej wiadomości. heloł, widocznie nie umiesz czytać ze zrozumieniem..
pozdrawiam :)
poklociliscie sie z silownia tam? jak wy wygladaci 2012-04-26 15:29:16
pracownik firmy - 2012-04-23 18:05:11

Iza jest okey, ma taki a nie inny charakter pracy, wiec do niktorych spraw myusi podchodzic z rygorem i wprowadzac dyscyplinę, ale ogólnie jest pomocną osobą....buziaki.
w dwóch ostatnich zdaniach sama sobie zaprzeczasz. idz juz kobieto fałszywa
cwiczcie! bo te dziadki wam wjada tam z posciela 2012-04-26 15:31:35
i że ZAWSZE można na nią liczyć, w każdej sytuacji. ;-) dziękuję za uwagę.
dodam, że nie znam Pani Izy osobiście, tylko miałyśmy relacje o charakterze służbowym.
pozdrawiam:)
KiciA


mialen na mysli ten cytat
kicia 2012-04-26 21:34:52
ciśnij człowieku! NIGDY NIE PRACOWAŁAM W SENLUXIE- to po I, a po II z P.Izą pracowałam wtedy, kiedy Ty z nią nie pracowałeś! czaisz?czy Ona od urodzenia jest związana z Senluxem- niee! więc nie gadaj mi tu głupot, wiem co piszę.! nara.!
a.... 2012-05-23 22:37:49
Ja w tej firmie przepracowałam trochę i znam A[usunięte przez moderatora] i oczywiście I[usunięte przez moderatora]. To są tak osoby fałszywe że w życiu nie miałam styczności z takimi ludźmi. Anka odeszła i Izka tera w firmie się panoszy wielka dama he. Jak by mogła to ludzi by do krzesła przywiązała by do ubikacji nie chodzić i słowem się nie odezwać nie potrzebnie. Najgorszy kabel Izka została w tej firmie. Życzę dziewczyna te które zostały by się jej pozbyć. Jak odchodziła z firmy to chyba z 3-4 osoby się złożyły bo tak tam ja każdy lubi He He. A opinie to ma tez swoją drogą wyrobioną na temat przedstawicieli. Jak by mogła to by dzień i noc siedziała w firmie i by jakiś latał koło niej. Nie ma poszanowanie wobec siebie dziewczyna.
ciacho 2012-05-25 22:05:57
widac nadal komus sie nudzi i widac jedna osoba nie lubi anki i izki a im to wisi napewno ze ktos na nie mowi hehe ja tam je lubie i pozdrawim je bardzi mocno buzka dziewczynki
byly pracownik 2012-05-25 22:15:22
pracowalem tam fajna firma i osoby ja tam lubie Izke i Anie i lubie P. Jagode i szefa fajny jest :) pozdrawiam ich wszystkich ps. Gratulacje dla Izy bo slyszalem dobre wiadomosci szczescia
1
Kucyk 2012-07-29 19:37:19
Mnie się podoba. Za robki o.k. Ci co pacuja zarabiaja. Nieroby moga isc do przerzucania desek. Przedstawiciele sprzedaja i zarabiaja. Najlepsze dziewczyny z te;lemarketingu tez. A xczy firma oglasza upadlosc? Ci co ja obserwuja jak sie rozija i jakie ma wyniki wiedza :) Czolowa w PL!
??? 2012-09-24 20:06:38
Ta firma to jakaś wielka pomyłka na terenie Goleniowa.
[usnięte przez moderatora] Niby rzetelna firma ( śmiech na sali ) Tam dużo rzeczy dzieje się nie prawnie.
W urzędzie pracy pisze praca od poniedziałku do piątku a co do czego wymuszają jakieś soboty obowiązkowe że w miesiącu muszą mieć je dwie dziewczyny, a jak nie to zabierają za to frekwencję lub trzeba się tłumaczyć dla czego cię nie było lub czemu nie możesz przyjść. To jakiś obłęd a co do czego to za miast setki płacić to płacą tak jak im to się podoba.
A co jeszcze najlepsze jest jak pokazy odpadają to szkodliwe potrącają za to że np. ( babka jakaś pojechała do szpitala lub ma pogrzeb ) to za to dziewczyny odpowiadają jak ktoś by był Bogiem i wiedział naprzód co się stanie.
Co do płacy to są marne grosze. Na papierku dają co innego do podpisu niż przy wypłacie.
A najlepiej mają te co są na umowie o pracę. Maja umowę na 1500 zł. to na rękę powinny mieć 1111 zł. A one mają 1250 zł. Za godziny wypracowane + premia + soboty + frekwencja.
To tera sobie przeliczyć każdy może ile oni sobie w kieszeń biorą.
To co możecie o takiej firmie powiedzieć. [usnięte przez moderatora]
1
dankamiko 2012-09-30 14:13:44
jak widzę to bardzo pozytywnie się wypowiadacie o TEJ ZAKŁAMANEJ FIRMIE. Ja czekam już dwa miesiące na zwrot pieniędzy za zardzewiałe garnki...nikt nie potrafi ze mną rozmawiać, wszyscy sprawę olali, ale ja jestem cierpliwa i zawsze osiągam cel!!!!
Ludzie nie kupujcie nic od tej firmy!!!!
??? 2012-09-30 19:51:53
Ja wiem jak u nich wyglądają reklamacje.
Dodzwonić się to masakra jakaś bo boja się odebrać telefonu a co do czego jak ktoś chce oddać to tak kręcą że porażka.
Jak maja coś wymienić to im się nie spieszy z tym.
A ile tak się zdarzyło ze sprzedali jakiś bubel i piszą by nie wracać do tych ludzi bo się boja że będzie afera.
[usnięte przez moderatora] A co najlepsze że nawet się z tym nie kryją.

Powodzenia z reklamacją i nie ma co im darować.
NNNNN 2012-10-02 20:44:10
WIDZE ZE ZAWSZE PISZA OSOBY KTORE SAME ZREZYGNOWAŁY TAM JEST BARDZO DOBRZE DOBRA KASA JESLI BY BYLO INACZEJ JUZ DAWNO BY ICH NA RYNKU NIE BYŁO
A NADAL SA POWODZENIA IM ZYCZE I DLUGICH LAT :)
Rozczarowana 2012-10-04 14:28:13
Tylko na początku ta praca wydaje się w porządku z dnia na dzień jest coraz gorzej ,aż w końcu się rezygnuje. A ta praca jest jedynie dla wytrwałych ,porażka przez wielkie P.,niestety zarobki też są beznadziejne i wszystko jest beznadziejne ,zaklęta firma która powinna przestać istnieć...NIE POLECAM NIKOMU!!!STRZEŻCIE SIĘ!!!
JULA 2012-10-14 19:29:32
SENLUX JEST OK POZDRAWIAM WSZYSTKICH
He He 2012-10-15 20:39:33
Jak by był Senlux OK to tyle ludzi by się nie przewinęło. Bo tera to ludziom dają umowę o dzieło bo się wstydzą Zusu że taka beznadziejna firma i ludzie odchodzą po paru dniach albo przy pierwszej wypłacie. No ale nie ma co się dziwić. A tera to ponoć nie ma komu nawet przyjść do pracy. Niestety Goleniów jest mały i o takich firmach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się informacje szybko roznoszą.
BOLEK I LOLEK 2012-11-06 15:42:10
JADZIA TO FAJNA BABKA O WSZYSTKIM MOŻNA Z NIĄ POGADAĆ ZAWSZE DORADZI I POMOŻE ROZWIKŁAĆ PROBLEMY . TEN KTO PISZE TE BZDURY O FIRMIE TO JUZ TU NIE PRACUJE BO SIE DO TEGO NIE NADAWAŁ. ZA WYSOKIE PROGI POZDRAWIAMY CAŁĄ FIRMĘ
ola 2012-11-06 20:38:44
ja tam bardzo jestem zadowolona kupiłam pośclie dostałam dużo prezentów polecam te firme
ja 2012-11-06 20:57:33
a czemu tu nigdy nikt nie pisze o przedstawicielach???
nolti 2012-11-07 19:57:39
Oni potrzebują SEKRETARKI, bo [usnięte przez moderatora] jako osoba od spraw reklamacji, kierownik biura handlowego, inspektor do spraw windykacji itp. w jednej osobie nie daje rady odbierać telefonów i odpowiadać na pisma! hahahahahah
A ktoś tak 2012-11-12 08:28:10
[usnięte przez moderatora] nic nie interesuje czy ktoś musi iść do lekarza czy jakąś sprawę ma pilna do załatwienia bo liczy się tylko firma masz dzwonić i dzwonić a w sobotę obowiązkowo bo to prawne jest by firma zmuszała pracownika do pracy w soboty.A jak nie będzie cie to po frekwencji niestety.
Dosyć płacom poniżej średniej krajowej [usnięte przez moderatora]
jula 2012-11-12 19:22:38
ci co pisza niech przyjda na jeden dzien do pracy i zobacza ze jest fajna firma co do kasy duzo mozna tam zarobic
kasia 2012-11-12 19:25:18
pracowalam w tej firmie jak chciałam wolne to miałam zawsze pani jagoda mi dala wiec nie gadajcie tu takich rzeczy
ktoś 2012-11-12 19:43:44
pracuje w tej firmie ponad 2 lata i wiem ja jest firma jest naprawde ok wedlug mnie te złe rzeczy co tu sa pisane pisza osoby które same odeszły bo myslaly ze beda gdzies zarabiać kokosy a wyszło inaczej moze tak pisza bo mysleli ze beda ich prosic zeby nie odchodzili co do pracy praca fajna kasa dobra sa osoby które tam pracuja od poczatku i jest im dobrze co do osob ktore tam pracuja chodzi mi o osoby z biura na tym polega ich praca ze czasem musze pilnowac ciekawa jestem czy osoby ktore tak pisza byly by na takim stanowisku [usnięte przez moderatora]
_-_ 2012-11-13 18:55:10
Iza to b. fajna babka, tylko trzeba ją lepiej poznać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja 2012-11-14 19:30:05
firma Senlux najlepsza w Polsce jest najlepsza w Polsce jest:)
ktoś 2013-01-08 10:11:18
[usnięte przez moderatora] Płaca to szkoda słów świstki się podbisuje na najniższą krajową a przy wypłacie to ma sie najniższa krajową ale to z premia i z nadgodzinami. [usnięte przez moderatora] Co do soboty to nie ma prawa by zrobić obowiązkowych. I jeszcze płacą za sobote 10zł. a niektóre osoby powinny miec płacone 12zł. lub 15zł. To mozna przeliczyc ile sobie w kieszen biora kosztem ludzi. Nigdy nie polece z całego serca nikomu tej firmy. [usnięte przez moderatora]
_? 2013-01-09 12:21:11
SENLUX najlepszy w POLOSCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
ktos 2013-01-09 19:20:46
ta firma jest naprawde ok jakby bylo inaczej juz dawno by jej nie bylo pozdrawiam
? 2013-01-09 22:30:27
W zarobkach to mają może przedstawiciele ale na pewno nie dziewczyny jako telemarketerki.
Płace list podpisuje się a co innego do ręki też się bierze.
Tak samo listy na umowę o prace są dwie a w soboty to tylko jedną podpisuje się.
Za nadgodziny stawkę oni ustalają a powinno być 100%.
I muszą być dwie obowiązkowe soboty,czyli (zmuszanie pracownika).
Też najlepsze jest jak pokazy odpadają przy potwierdzaniu to zabieraka szkodliwe przy wypłacie.(Choć kto ma być winny że babka jakaś w szpitalu wylądowała lub pogrzeb ma w rodzinie) nikt nostradamusem nie jest.
Zebrania często są jak [usnięte przez moderatora] jedzie na wyjazdy i nic nie sprzeda lub jej odpadają pokazy to wtedy afera na cały zakład.
Przedstawiciele są traktowani całkiem inaczej,a telemarketerki dosyć robią czarną robotę to i tak płaca najniższa i jeszcze za wszystko opierdziel zbierają.
A firma istnieje bo nie ma co oszukiwać zarobki średnia lub poniżej.
A to co sprzedaje ludziom to kupuje za parę złoty a sprzedaje za tysiące.
Ale to ma po prostu dzięki ludziom ale lecz dalej nie u mnie tego uszanować.
Jego stać na wszystko i w biurze Marte a ludzie nawet o średnią krajową się nie mogą doprosić a nie wspominając o umowie o prace,dziewczyny robią po 2 lata lub 1,5 roku i maja zlecenia lub o dzieło. A niektóre nawet do lekarza nie mogą iść bo wszystko jedynie prywatnie. W ogóle nie ma poszanowania w takiej niewielkiej firmie dla ludzi. A powinni dbać o pracowników a zwłaszcza o tych co już są sporawo z tą firmą. Ale pewnie jak zawsze ruszy się lato lub urlop to dziewczyny pouciekają znowu tam gdzie lepsze warunki mają.
Tam polecam panią prace co mają rentę lub emeryturę by sobie dorobić,ale nie takim osobą co mają rodziny na utrzymaniu i inne opłaty.
Senlux 2014-09-12 08:10:18
Wszystko uzaleznione jest od okresu próbnego bo tak naprawde dopiero wtedy mozna coś powiedzieć o przedstawicielu.......Dobry handlowiec na warunki zatrudnienia nie narzeka.Pozdr.
oszukana 2014-09-23 18:02:18
Mialam podpisac umowe na garnki, a napisali w umowie, ze o posciel jedna wielka sciema.
marian 2014-11-24 18:30:41
Nie nalezy do tego grona bo nie ma sensu PŁACIC za certyfikat który tak naprawde mozna sobie wsadzić w ....
liroy 2015-01-28 21:40:24
niestety , ale nie sądzę , aby Senlux prowadził rekrutacje zbyt często. Firma znajduje się w goleniowie , a więc niewielkiej miejscowości i zatrudnia jak to w tego typu miejscach bywa, przede wszystkim ludzi z okolicy. Po za tym nie płacą aż tak dużo , aby byli w stanie ściągnąć kogoś z bardziej odległych miejsc
lolita 2015-03-31 21:29:30
no a ja słyszałam juz kilka razy o jakichś większych rekrutacjach u nich ale niestety nie znajduję na bieżąco ich ofert pracy w internecie, no chyba one są jakieś tajemnicze ukryte przed światem tak mi się wydaje bo przecież normalnie to bym od razu znalazła jakby coś. no chyba że podacie mi namiary gdzie szukać
blakc 2016-05-20 22:11:15
adamsk, a widziałeś żeby teraz może poszukiwali nowych pracownikó?
Zostaw swoją opinię o Senlux - Goleniów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Senlux