logo Korona

Korona

Wieluń

Opinie o Korona

Produkcyjny 2017-06-08 08:40
Pewnie strajkuje,bo posty znikają
1
Ciekawski 2017-06-08 09:25
Zabolało? A przecież były to tylko przystawki, i to nie wszystkie!!!Dania główne serwowane miały być później????
1
Miła 2017-06-08 09:27
A ja nie narzekam...
007 2017-06-08 12:44
Z ciemnego pokoju jesteś to nie narzekasz .
Czereśnia dawaj te główne dania , żeby mogli do weekendu przetrawić.
2
007 2017-06-08 15:14
Nic nie znika, on się rozkręca ładuję akumulatory , ciekawe jak się trzymają podmioty tych dań . Może już kropelką do stołka się na wszelki wypadek przykleili, bo piąteczek już blisko a co się robi w piąteczek z kp?
1
NapolLeonBoNaParterzezimno 2017-06-12 18:56
MAGAZYN PRZEMÓWIŁ.
1
Maja 2017-06-13 13:04
Korona poszukuje aktualnie osób do pracy na stanowisku kierownik ds. produkcji. Jako obecni pracownicy. co możecie powiedzieć na temat tego czego mogą spodziewać się osoby, które myślą o firmie jako potencjalnym miejscu pracy?
3
Maja 2017-06-14 09:13
@WUAK co sprawia, że masz taką opinię na temat firmy? Merytoryczne komentarze, które pokazują co wpływa na Twoją opinię będą bardziej przydatne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat firmy jako pracodawcy.
007 2017-06-18 09:45
Czemu post o zleceniu na rzekoma Anne co Małgorzata się zwała został usunięty ? Ciekawe której pani za szkła było to nie na rękę ?
2
Były 2017-06-18 20:52
Korona to miejsce pracy dla desperatow,szkoda tych Ludzi,bo jeść muszą,ale szukajcie gdzie indziej,niczego gorszego nie znajdziecie????
3
Swiadek koronny 2017-06-18 22:16
Tej pani co ja zatrudniła,pani zza szklanej kurtyny,specjalistce od lania piwa w pubie w Białej,a obecnie pani magister od prawa i administracji????????Boże,a Ty widzisz i nie grzmisz????No bo jak tak można,że mamusie się zatrudnia na fikcyjne umowę zlecenie jako studentke? no każdy może się uczyć,studiować,nikt nie zabroni,nawet po 50 tce,ale jak to jest z tymi podatkami,kto inny pracuje,a kto inny korzysta z ulg podatkowych,jakoś kupy się to nie trzyma.A Pracownika za parę używanych rękawiczek zwolniono z powodu utraty zaufania.No to jak tu jest z tym prawem w koronie??nie kumam,bo nie jestem fachowcem od nalewania piwa..????????
2
Swiadek koronny 2017-06-20 10:41
Ôuiz historyczny_zabawa/ na podstawie wymyślonej sytuacji????????/ W początkach działalności na lokalnym rynku pracy firmy handlowej nazwijmy ja umownie A.S.A. ,która na wspólnych wlosciach prowadziła swoją działalność z bratnia firma produkująca świece,nazwijmy ja umownie "Ko...."sprowadzono na potrzeby rozruchu produkcyjnygo ,pod postacią parafiny odpadowej toksyczne odpady z ...np.niemieckiej firmy" Halter....".Przybyła do miejsca składowania tych paskudztw,prezna ekipa handlowców ze stolicy,wyposażona była w licznik Geigera-Mullera.Pytanie brzmi następująco?Co się stało z pojemnikami z toksycznymi odpadami,które w bardzo szybkim czasie zniknęły z wiaty magazynowej?Są trzy odpowiedzi:A/ zostały zwrócone dostawcy????????????B/ zostały Zakopane na terenie fabryki????????C/ wyparowaly??????????????????Komentarz do odpowiedzi C- czego absolutnie wykluczyć nie można!!!????????????
2
Quiz 2017-06-20 13:23
Odp b . są zakopane pod halą bo utylizacja byla za droga a drugie koło rowu ? Jaka jest nagroda za prawidłową odpowiedź ? Podać konto bankowe na przelew ?
2
I ja tam z goscmi bylem.... 2017-06-22 19:17
Jezus Maria;i ze oni się nie bali????
2
Prawda w oczy kole 2017-06-26 09:49
Usuwajcie wpisy,usuwajcie.Prawdy nie usuniecie. Prawdę znają Pracownicy,obecni i byli.Nie wszystko można kupić!!
3
Maja 2017-06-26 11:09
@Prawda w oczy kole
Jeśli jakiś komentarz został usunięty oznacza to, że został on zarchiwizowany przez administratora za naruszenie zasad regulaminu. Dlatego przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią.
To woła o pomstę do nieba!! 2017-06-26 11:34
Niesamowite!!A usuniecie części wpisu z jego całości,i pozostawienie wygodnej dla siebie treści,co całkowicie zmienia sens pisemnej wypowiedzi,jest w porządku??Mają, ponawiam prośbę poprzednika: spitalaj z tego forum!! Ile ci płacą??
1
Maja 2017-06-26 11:58
@To woła o pomstę do nieba!!
Dziękuję za uwagę. Jeśli poprzez ingerencję administratora wpis stracił swój sens i wprowadza obecnie w błąd, to bardzo proszę o zgłoszenie tego faktu na adres admin@gowork.pl. Przejrzałam komentarze z tego roku i nie mogłam znaleźć wpisów, o których mówisz. Jedyne zmiany jakie zauważyłam, to ukrycie obecnych w niektórych komentarzach wulgaryzmów. Jeśli widzisz wpis, o którym wspominasz w swoim komentarzu, to będziemy wdzięczni za informacje.
Zależy nam, aby to forum było źródłem rzetelnych informacji i służyło pomocą osobom, które szukają informacji na temat firmy Korona jako potencjalnego pracodawcy, a nie wprowadzało w błąd.
Nowa 2017-06-27 21:32
Witam, chce sie przyjac do pracy do Korony i moje pyt jest takie jakie sa warunki placy , jaka atmosfera i ogólnie czy polecacie ta firmę? Z góry bardzo dziękuję
Kompritacja 2017-06-29 09:04
Ogarnij się Maja,bo to co robisz,to żenada!!!
2
XYZ 2017-07-01 09:35
Udanego '' postojowego'' wypoczynku dla wszystkich Koroniaków i Koroniaczek ;)
3
Nowy 2017-07-14 09:09
Witam. Może ktoś sie wypowiedzieć na temat pracy na magazynie,(wózek widłowy) jakie zarobki,warto tam iść ?
jaaa 2017-07-17 13:36
Wiecie coś na temat 25ciolecia? Będzie świętowanie bo podpisy zbierali?
1
KoronaMyLife 2017-07-18 07:09
Jak robisz w biurach to poświętujesz. Jak nie to też poświętujesz tylko że u siebie w domu.
3
Pijanica 2017-07-19 23:15
Albo za świerkiem u kasi. Do porzygania.
Pracownik 2017-07-22 22:16
Przecież wiadomo, że jesteśmy gorszego sortu. Swietowanie hhheee a co swietowac? Pracę za mniej niż najniższa krajowa ? Dali by reszcie podwyżki to byśmy mogli świętować jak by się miało chociaż najniższa krajowa plus premie . Świętować to sobie mogą ci zza szkła .
5
aaa 2017-08-10 15:49
Jak tam nowy dyrektor?
Nowy Dyrektor 2017-08-10 17:43
Dziękuję. Mam się dobrze.
Pracownik 2017-08-12 18:27
Mialo byc 20 lecie ale nie bo Stany ruszaly powiedzieli ze bedzie 25 lecie a teraz tez nie szkoda
1
Spocony pracownik 2017-08-12 18:34
Jaka moze byc atmosfera w pracy gdy na hali jest 40 stopni przezyc 8 h w takiej atmosferze to dopiero hardcore
4
Pracownik 2017-08-15 23:55
Nie wiecie co można zrobić zadzwońcie do pip i sanepidu to atmosfera i temperatura w biurze zza szklanej kurtyny podskoczy, a na hali nam spadnie????
3
Muchozol 2017-08-20 21:24
Zapytajcie Maję co zrobić:) Ona na pewno Wam podpowie,bo przecież pyta o atmosferę w pracy,o stosunki miedzyludzkie,to ona na pewno jest jak balsam na nasze ciała:) Płatna, upierdliwa komarzyca, niczym mędoweszka:)
2
Maja 2017-08-22 10:37
Pytam ze względu na to, że na forum Korony brakuje takich informacji @Muchozol. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i pełnię rolę moderatora, w żaden sposób tego nie ukrywałam i staram się pomóc innym poszukującym pracy w uzyskaniu konkretów na temat pracy w firmie.
Pracownik 2017-08-22 21:43
Przyjdź sama popracuj miesiąc i wyrób sobie opinie,zdanie, po czym opisz swoje wnioski na forum . Najlepszy sposób!!!!! może jeszcze byś otrzymała mega słynna, wypasiona wypłatę ???? Zapraszamy drzwi od hali stoją dla Ciebie otworem!!!!!
2
Nowaosoba 2017-08-23 13:40
Witam, odbiegne od tematu. Jak jest z praca na konfekcji? Jestem osoba uczaca sie i chcialabym sie zatrudnic przy pakowaniu swiec
jaaa 2017-08-24 15:57
Maja jaka jest szansa ze jak coś się napisze to pracodawca nie dostanie numeru ip?
3
Pracownik 2017-08-28 22:27
A czemu z biura mają takie r-je zgaszone?
2
Maja 2017-08-30 11:35
@Pracownik, jak pisałam, jestem moderatorem więc nie mam możliwości sprawdzenia na własnej skórze warunków panujących w Korona. Nie mam nic przeciwko negatywnym opiniom - podaj tylko fakty i konkretne przykłady, tak żeby były one wiarygodne. @Ja o jakie numery chodzi?
Zgaśnij korono 2017-08-31 10:58
A jak ty sprawdzisz ich wiarygodność? Jak sprawdzisz te fakty:) Maja, ty nie jesteś moderatorem,ty jesteś ....po prosto maja????????Majka,idziemy na układ:ty przestajesz miacholic na tym forum,a ja ku pamięci,że tu byłaś,zapale świeczkę,wyprodukowana przez twojego sponsora " kor....." za długo nie poświęci.Pasi??
2
Prl 2017-08-31 11:20
Mają zza szklanej kurtyny!!!!!
1
Brak slow 2017-08-31 11:31
Maja,to przestaje już być zabawne.Czy ty uważasz,że pracownicy Korony,obecni i byli,to są ludki cichociemne???Zmień chociaż styl babo Jago.Nie wiem jak w Warszawie,ale w Wieluniu to absolwent gimnazjum rozpoznał by z kim tańczy.
3
jaaa 2017-09-04 18:38
Moderator i nie wie co to jest numer ip?
3
Maja 2017-09-06 15:31
Dla jasności, jestem zatrudniona przez serwis gowork i moje stanowisko jest oficjalne. Moim zdaniem jest pomoc osobom, które poszukują pracy, znaleźć rzetelne informacje na tym forum. Oczywiście nie mam możliwości ich sprawdzenia ale jeśli ktoś podaje argumenty i uzasadnienie, to zwyczajnie to widać (np. odnosi się do rodzaju umowy, czasu pracy, socjalu, urlopów, szkoleń, itp.) Co do numeru IP, przepraszam rzeczywiście ze względu na to, że były napisane małe litery, nie zrozumiałam pytania. Oczywiście jest to forum publiczne, więc odpowiedź sama się nasuwa.
jaaa 2017-09-09 14:59
"Co do numeru IP, przepraszam rzeczywiście ze względu na to, że były napisane małe litery, nie zrozumiałam pytania." Ale strugasz wariata.
3
Ciekawski 2017-09-12 20:53
Jak tam Mają po sprawach? Dzisiaj zapadły wyroki.Coś cicho na forum....
Ciekawski 2017-09-12 21:08
A jak tam pan prezes? Kolejna sprawa,sprawy przegrane,więc chyba coś jest na rzeczy panie prezesie.Może najwyższą porą przestać udawać cichociemnego I nie mówić,ja nie widziałem,ja ufam ludziom,bo niebiosa już płaczą nad tą niewiedzą i niewidzeniem . Niedługo na stercie parafiny odpadowej / pozastanowej/ wywioza Pana w kierunku Częstochowy,a pan po przebudzedzeniu nadal nie będzie wiedział.Czas kończyć kleić głupa panie prezesie....

7
Ziomal 2017-09-15 20:48
Ciekawski jak byłeś przy kory_cie to Ci to nie przeszkadzało a jak od kory_ta Cię odsuneli to takie wylewny się zrobiłes?
4
Pracownik 2017-09-20 00:05
A co mnie obchodzą wyroki bylo minęło życie toczy sie dalej
1
Maja 2017-09-21 15:42
@jaaa, odpisuje zgodnie z prawdą i przepraszam za przeoczenia, to chyba nie jest nic złego? @ciekawski, tak jak pisałam pełnię tutaj rolę moderatora i pomagam innym, więc nie widzę tutaj związku. Mogę tylko zapytać, jaki był wynik i czy pracownicy Korony są po wszystkim usatysfakcjonowani?
pracownik 2017-10-12 12:48
Ciekawski, co to się stało, że już nie gościsz na forum ?
Zostaw swoją opinię o Korona - Wieluń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Korona