logo SENOVA Sp. z o.o.

SENOVA Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o SENOVA Sp. z o.o.

domówka 2010-09-01 15:03:25
zawistni ludzie zawsze znajdą sobie temat do plotek. Senova to normalna firma, w której pracuję już 2 miesiąc i wszystko jest Ok. Nie rozumiem po co ludzie piszą takie bzdury na forach.
anonim 2010-09-02 09:18:02
Jestem zadowolony, bo sam organizuje swoją prace. Umawiam sobie spotkania, sprzedaje i zarabiam pieniądze. Podoba mi się również to, że nie ma chorego parcia na wynik ze strony przełożonych. Rozumieją, że raz jest lepiej, a raz jest gorzej. Kiedyś pracowałem w podobnej firmie, jednak zdecydowałem się przenieść do Senovy, bo mają bardzo dobre warunki finansowe.
anonim 2010-09-02 13:48:47
domówka - 2010-09-01 15:03:25

zawistni ludzie zawsze znajdą sobie temat do plotek. Senova to normalna firma, w której pracuję już 2 miesiąc i wszystko jest Ok. Nie rozumiem po co ludzie piszą takie bzdury na forach.

Domówko droga, my też pracowaliśmy w Kaji przez jakiś czas i było w porządku (większość dłużej niż dwa miesiące), a Gutek i tak nas wyrolował. Miejmy nadzieję, że tym razem mu się nie upiecze :), więc raczej szukajcie już nowej pracy
atomówka 2010-09-03 10:37:02
Mam wrażenie, że ludzie piszący na tym forum w ogóle nie orientują się w sytuacji i wewnętrznych sprawach firmy. Nie wiem o jakiego gutka ci chodzi, bo ja takiego człowieka nie znam. Pracuję już w tej firmie jakiś czas i jestem zadowolona. Sprzedaję fajne produkty i zarabiam na tym porządne pieniądze. Rozumiem też, że forum jest po to, żeby wylewać gorzkie, żale jednak po co takie bzdury pisać?
PRACOWNIK 2010-09-03 15:33:33
Dziwne rzeczy są tu opisane. Pracuję w tej firmie i jest całkiem inaczej. Prezesem nie jest (usunięte przez administratora) tylko inna osoba. Lubię to co robię dlatego też pracuję w firmie SENOVA jako przedstawiciel handlowy. Dużo sie tutaj nauczyłem i uczę nadal, a przecież o to chodzi też, aby sie rozwjać i ta firma wlaśnie daje mi takie możliwości.
anonim 2010-09-06 13:47:52
Firma się rozwija i to widać na każdym kroku. Wprowadza nowe produkty i zatrudnia nowych pracowników. Ja jestem zadowolony ponieważ mam własny samochód, telefon
firmowy, a do tego dobrze zarabiam. Jeżeli ktoś lubi pracować na własny rachunek to szczerze polecam.
początkujący 2010-09-08 10:02:16
Witam, ja właśnie zacząłem szkolenie w firmie Senova. Ogłoszenie znalazłem na portalu (usunięte przez administratora). Muszę przyznać, że narazie jest OK. Ludzie bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu, więc pewnie długo tu zabawię. pozdrawiam
senova 2010-09-08 14:19:24
Senova w formie prezentacji domowych sprzedaje maty masujące i materace rehabilitacyjne. Od września do oferty wprowadzili też wielofunkcyjne odkurzacze. Wprowadzają nowe produkty więc widać, że firma się rozwija.
domowy 2010-09-16 12:00:30
Senova oczywiście nie jest firmą dla każdego. W tej pracy sprawdzą się osoby, które same potrafią organizować swój dzień. Handlowcy działają na systemie poleceniowym i programie partnerskim. Prowadzisz prezentacje w domu klienta i podpisujesz umowy. Sam decydujesz w jakich godzinach są prezentacje, bo jesteś odpowiedzialny za ich umawianie. Elastyczne godziny pracy i możliwość zarobienia dobrych pieniędzy powinna przekonać prawie każdego.
nemo 2010-09-17 12:55:43
Senova to mała stabilna firma, w której dużym atutem są bardzo atrakcyjne prowizje w porównaniu z dużymi firmami, które muszą zarobić na gigantyczne koszty. Jeżeli ktoś chce się sprawdzić i wie, że sobie poradzi to polecam.
xoxo 2010-12-14 23:18:46
Witam, miałem okazję pracować w firmie EP chwilę.Chwilę dlatego, że pewnego dnia poinformowano mnie(mailem!!!!)-bez podania powodu , że muszę odejść. Byłem bardzo zły,gdyż zreygnowałem z innych ofert współpracy-szczególnie że na następny dzień miałem podpisać umowę.Coś mnie zaniepokoiło i zacząłem czytać opinie o właścicielu tej firmy.Przytoczyłem w odpowiedzi na maila od firmy wszystkie cytaty z wypowiedziami na co następnego dnia dostałem bardzo obraźliwy telefon i wtedy przekonałem się jak zawistni ludzie pracuja w tej firmie i jak dobrze, że już tam mnie nie ma :] Pozdrawiam!
Hanka 2011-03-10 21:04:58
jeżeli 500 zł podstawy nazywasz dobrymi zarobkami to Ci współczuję. nie wiem jak można bez wstydu coś takiego proponowac swojemu pracownikowi...praca jest fajna, ludzie tez ale warunki finansowe beznadziejne. Az sie nie chce tam chodzic. Niestety jest tak ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma. i takie (usunięte przez administratora) jak SENOVA to wykorzystują.
lkdlk 2011-03-19 23:33:11
tylko , Haniu, skoro ty tak bardzo tobie nie pasuje płaca to czemu tam pracujesz?...
nikt nikogo do pracy tam nie zmusza, ja sama jestem telemarketerką i jakos nie narzekam..
ale najlepiej wszystkich do okoła obwiniać za swoje nieszczescia.
proponuje prace na stanowisku dyrektorskim, tam na pewno docenia twoje kompetencje i doswiadczenie zawodowe.
to kaja 2011-03-24 22:21:19
senova to dawna kaja.
ludzie tam nawet na licznikach prądu są napisy: kaja.
kaja ma zakaz prowadzenia dizałalnosci gospodarczej ale wiadomo w kombinowaniu byli dobrzy wiec teraz zakombinowali senovą :)
romano 2015-02-06 13:21:38
no dobra, czyli co, mogę tą firmę spisać na straty? bo szukam właśnie pracy w branży tak naprawdę i nie wiem teraz czy iść do nich czy nie, bo patrze jakie firmy by mi się podobało i tak tutaj właśnie trafiłem.. ale naparwde jakaś wieksza dyskusja miała tutaj miejsce kilka lat temu, więc chyba sparwa jest przesądzona.
marzec 2016-05-15 10:46:58
nie zawsze stała kadra pracownicza oznacza zastanie i brak rozwoju, maja juz wyspecjalizowana karde dlatego nie zmieniaja.
Zostaw swoją opinię o SENOVA Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SENOVA Sp. z o.o.