Edipresse Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Edipresse Polska S.A.

VioletRose 2012-08-10 22:07:16
beznadziejne warunki, płaca ( usunięte przez administratora )(względem wymagań stawianych kandydatowi), a pakiet socjalny składa się z podstawowej opieki zdrowotnej, (usunięte przez administratora)na dużym luzie można mieć lepszego pracodawcę
2
2013-08-23 16:00:46
Ha, ha, ha - zakres obowiązków. Pokażą ci palcem.
łukasz 2014-05-08 21:39:05
Na stronie internetowej Edipresse jest 7 ofert pracy, także działają i rekrutują, napiszcie, jak jest w firmie, bo może ta rekrutacja jest wynikiem rotacji.
Eryk 2014-05-18 16:03:36
Co ciekawe, teraz na stronie Edipresse sa 3 oferty pracy, także widać szybko znajdują ludzi, trzeba się spieszyć z rekrutacją..
Eryk 2014-05-24 21:02:53
W ogóle to zainteresowała mnie oferta pracy programisty w Edipresse, chodzi o PHP, możecie napisac co jest w tym socjalu jaki oferują?
Eryk 2014-05-28 01:03:00
Może doprecyzuje, czy jest ekspres do kawy, czy maja karty multisport, opieke medyczną, dofinansowania do kursów?
3
jupik 2015-01-13 12:35:47
Edipresse Polska to wiodący, międzynarodowy wydawca magazynów kobiecych, intensywnie rozwijający portfolio serwisów internetowych m.in. afterparty.pl, polki.pl, wizaz.pl, babyonline.pl, niania.pl. Myślę , że zatrudnienie w tak dynamicznie rozwijającej się firmie może być dla wielu osób z tej branży dobrym pomysłem
Ile zarabia redaktor? 2015-07-08 23:51:14
Ile zarabia tam redaktor portalu? Ostatnio bylam na rozmowie, wydawalo mi sie, ze wypadlam swietnie, ale nie wiem czy nie powiedzialam zbyt wysokiej stawki. Ma ktos takie informacje mniej wiecej?
płace 2015-07-15 18:31:44
Ostatnio pojawiła się oferta na specjalistę ds. płac na którą aplikowałam.
Czy ktoś wie jakie zarobki proponują na tym stanowisku?. Opinie o tej firmie są wyjątkowo negatywne, ale może warto spróbować i samemu się przekonać jak się tam pracuje, zawsze można zrezygnować.
1
Andy 2015-07-22 09:08:07
Też chciałbym wiedziec, jak z zarobkami redaktorów. Słyszałem o kwocie 5 tys. zł netto. Ale jestem ciekaw czy to prawda
Melisa 2016-04-25 09:57:59
To jedno z największych i najbardziej znanych wydawnictw. Pracowałam tam ok. roku. Warunki pracy były dobre, wynagrodzenie ok, zawsze można było się dogadać. Nie wiem jak w innych działach, ale w moim było zawsze ok. Polecam!
1
kulfonik 2016-11-08 01:09:41
widzialam, ze poszukuja teraz stazysty... ile placa? :)
1
Zostaw swoją opinię o Edipresse Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edipresse Polska S.A.