brak logo

Holding Liwa Sp. z o.o., Likus Concept Store

Warszawa

Opinie o Holding Liwa Sp. z o.o., Likus Concept Store

konfident z bajora 2009-02-11 12:33:45
Ktokolwiek kto liczy na świetlaną przyszłość w tym Holdingu powinien darować sobie aplikowanie. Głównym minusem jest brak jakichkolwiek perspektyw na premie/podwyżki. Kadra menadżerska jest niekompetentna i niesłowna. Nie mówiąc już o szefostwie...
Firma potrafi nie płacić za umówione szkolenia czy wykonane dodatkowe prace - najlepiej zabezpieczać się dodatkową umową na zlecenie etc. Holding wykorzystuje swoich pracowników przedmiotowo, nawet po paru latach współpracy potrafi wykopać zaufanego pracownika na przysłowiowy "zbity pysk". Jedyne co ratuje holding/LCS to (za wyjątkiem menadżerów) sympatyczni ludzie tam pracujący.
Pracownik 2009-08-12 22:39:14
To prawda, we Wrocławiu w Monopolu jest podobnie. Pracownik to tania siła robocza, której się nic nie należy, poza (usunięte przez administratora)
mesajah 2009-08-13 16:08:23
to fak! Panowie Likusi chyba sami do konca nie wiedza co sie dzieje w ich hotelach , jak pracownik to gozej niz zwierz zapiernicza . ale fak jest taki ze dobrze płacili kiedys , pisze kiedys bo juz tam nie pracuje. ale jak sie pujdzie do innych pracodawcow to jest jeszcze gorzej.ja milo wspominam prace u Likusow bo zajebisci ludzuie tam pracowali :)
qwert 2010-05-05 00:57:44
Ja obecnie pracuje dla holding Li(ch)wa. Perspektyw rozwojowych żadnych. Podwyżek zero. (usunięte przez administratora) Najniższa krajowa i wio do roboty!
samarytanin 2010-05-30 19:51:09
czy "wy" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowaliscie kiedys w innej firmie niz Liwa?! znam pracownikow i moge smialo ich okreslic, jako banda gamoni...
kuku 2010-12-21 16:50:34
a jestes z Katowic? mozesz coś więcej powiedzieć?
AjEm 2011-03-20 21:39:49
Cała prawda
1
anonim 2011-06-07 15:53:14
AjEm - 2011-03-20 21:39:49

Cała prawda

szukaja oszczednosci a gamon sowa robi ich jak chce na potezne pieniadze i dalej go trzymaja a innych zwalniaja.
Karol 2015-04-13 23:32:41
Pracowałem u Likusów w Krakowie i wcale nie zgadzam się na te opinie powyżej, ale tak jak mówiłem, mieszkam w Krakowie i nie znam przypadku Warszawy, Katowic czy Wrocławia.
Co prawda zarobki nie są najlepsze ale jest to prestiżowe miejsce, bardzo dobrze postrzegane w Krakowie (i nie tylko). Mam bardzo dobrą pracę dzięki temu (mój obecny szef doceniał to, że mam Likusów w CV).
Poza tym personel jest super, bardzo pomocny, tylko raz trafiłem na patafiana ale no trudno....życie. Kadra menedżerska w krakowskich hotelach jest na prawdę świetna.
1
Mo 2016-05-14 13:06:45
Holding Liwa Sp. z o.o., Likus Concept Store ma się coraz lepiej, dyrektorzy coraz bardziej się starają
Zostaw swoją opinię o Holding Liwa Sp. z o.o., Likus Concept Store - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Holding Liwa Sp. z o.o., Likus Concept Store