brak logo

Higher

Poznań

Opinie o Higher

anonim 2009-05-17 23:39:06
tak
góral 2009-07-12 22:20:14
Praca ok ale bardzo wymagający właściciel.
Plusy to duże możliwości rozwoju i brak konkurencji na rynku na produkty firmy ,minusy to płaca w akordzie.
zen 2009-08-22 22:22:21
ogromna rotacja pracowników
Whatever 2009-09-26 02:44:14
masakra
bonita 2009-09-29 08:00:05
mozesz rozwinac tą masakre?
Du di dam dum 2009-09-29 13:10:34
Wiem, co znaczy w tym wypadku Masakra. Wejdź na opinię o Ontv, bo to jest jedna firma z jednym właścicielem. Skoro ten sam właściciel, to zasady też takie same w przypadku obydwóch firm. Słowo Masakra wspaniale opisuje atmosferę tam panującą oraz "możliwości rozwoju", jakie są u nich. A najlepsze jest to, że jak już się stamtąd zwolnisz( bo pracownicy zwalniają się tam średnio po miesiącu, gdy nie otrzymają pensji w postaci prowizji (śmiesznej zresztą) i będziesz starał się o pracę w innej, PRAWDZIWEJ agencji reklamowej, to tam powiedzą Ci, że lepiej żebyś sobie tego Highera do CV nie wpisywał, bo to działa raczej na niekorzyść- managerowie PRAWDZIWYCH agencji reklamowych boją się bowiem, że będziesz stosował takie techniki sprzedażowe j lojalnościowe wobec klienta jak w Higherze.
hedon 2009-10-14 15:16:18
Napisz dokładnie, co masz na myśli pisząc o technikach sprzedażowych, co w nich jest nie tak. W Higherze traktuje się klienta z najwyższym szacunkiem i w odróżnieniu od innych firm, do żadnego produktu się nie zmusza.
Mih 2009-10-15 11:28:12
Też tam pracowałem! Krótko, ale na tyle długo, żeby móc wypowiedzieć się w kwestii szanowania klientów i polityki sprzedażowej.Techniki sprzedażowe, chyba wiem o czym mowa. Skoro tutaj ktoś oburza się, że techniki sprzedażowe są nie ok, to znaczy, że dobrze wie, o co chodzi. Chociażby przez wmawianie, że reklama jest super, a jest? Nie. Szacunek do klienta? Byłem świadkiem, kiedy sam szef dzwonił do restauracji i powiedział, że "jesteśmy agencją, która specjalizuje się w reklamowaniu gastronomii". A zadzwoniłby zaraz do sklepu z ciuchami i powiedział, że specjalizują się w reklamowaniu sklepów z odzieżą. To jest szacunek? ((usunięte przez administratora)
kylym, 2009-11-23 13:55:11
Żenada. Osobiście zwolniłem się stamtąd, bo stwierdziłem, że skoro mam uprawiać wolontariat, to już wolę pomóc zwierzętom w schronisku albo dzieciom w domu dziecka. Chociaż w takich miejscach chociaż płacą dobrym słowem: "Dziękuję". A w Higher dziękują słowami: " To i tak za mało". No i płaceniem z duuuuużym opóźnieniem, śmieeeeesznych pieniędzy.,
Hiron 2010-01-02 12:42:35
Ciekawe, jaką minę robią pracownicy tej firmy, kiedy czytają te opinie.Albo szef:)))))))))))))))))))))))))))))
marcin 2010-01-05 10:54:04
dziwię się tym osobom które wpisują te opinie ,ponieważ ja też tam pracowałem i wcale nie było tak źle.Owszem już nie pracuję bo praca handlowca jest nie dla mnie.Byłem , przeżyłem i mówię wam że było ok.Co do pieniędzy to wszyscy na początku wiedzą jakie są warunki więc nie widzę powodów do narzekań.
Ada 2010-01-05 23:36:46
ja także pracowałam w HIGHER a dokładnie w ONTV i muszę obiektywnie spojrzeć na sytuację firmy.Młoda firma ,młoda karda ,młody szef ...to ma plusy i minusy.Wszyscy którzy zaczną tam pracę muszą liczyć się z "niedoskonałościami" lecz generalnie było bardzo miło.Fajna atmosfera i dobre zarobki.
Justyna 2010-01-07 10:03:17
przesada i tyle ,ja mam swoje zdanie o agencji i go nie zmienię.Żal mi tych osób które piszą te wpisy.Ludzie jak nadal szukacie pracy to byliście kiepscy i wylecieliście a teraz się żalicie.Do roboty lenie!!!
Tomek 2010-01-18 17:00:21
Fajna atmosfera ,lecz ciężko zarobić jak nie pracuje się 10h/dobę.Niewątpliwym plusem jest oryginalność produktów jednak może się to okazać minusem bo trzeba przebijać głową mur.
Generalnie 4 z minusem.
tomek 2015-02-19 18:49:03
no kilka lat to pracują to prawda jest oczywista. Mam nadzieje, ze jednak będzie tak, ze coraz wieksza popularność zdobędzie firma, bo to jednak dobrze oni funkcjonują jak na razie i warto na pewno ich polecić gdzieś dalej. Czekam jeszcze na wasze komentarze, bo jednak to jest dla mnie bardzo wazne.
miło mi 2016-05-08 13:53:25
No pewnie jest tak, że musisz wyrobić pewną ilość godzin, ale ustalasz sobie tygodniowo jak chcesz @oko.
Zostaw swoją opinię o Higher - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Higher