brak logo

Firma korporacyjna Polbanku. ,,Marek Koszów”

Wrocław

Opinie o Firma korporacyjna Polbanku. ,,Marek Koszów”

była pracownica 2009-03-19 08:48:45
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM ... ISTNY SHOW..... A NA TEGO PANA TO AŻ SZKODA SŁÓW..
ach 2009-03-25 09:44:21
osoby zadowolone to chyba nieźli optymiści i szczęściarze, że [usunięte przez admina] z nimi się rozliczył
gaga 2009-03-26 16:59:36
Oj widzę, że [usunięte przez moderatora] nic się nie zmienił :) niegrzeczny chłopczyk :)
Kudłaty 2009-03-28 17:08:18
ten człowiek nigdy się nie zmieni aż dziw łapie, ze ludzie jeszcze łapią się na jego tandetne zagrywki
anonimka 2009-03-28 19:00:12
Jeśli chodzi o sprawy zawodowe to faktycznie [usunięte przez moderatora] można wiele zarzucić, a prywatnie jest strasznym kobieciarzem :) więc UWAGA
anonim 2009-03-30 08:08:24
Na kobieciarza to trzeba mieć wygląd i gust...
anonim 2009-03-30 09:37:00
hahaha... co racja to racja! Trzeba mieć wygląd! Niestety są osoby które myślą że pieniądze a raczej życie na pokaz wszystko załatwią! A jednak NIE!
Rudy 2009-04-02 13:56:49
Nadal ten pan nie zmądrzał
anonim 2009-04-02 13:58:39
Koleżka który mówił o honorowym rozliczeniu to chyba go nie zna albo bajkopisarz
anonim 2009-04-22 10:41:26
To w końcu jak z tym człowiekiem jest
anonim 2009-04-29 12:05:14
Mam cichą nadzieję, że Pan [usunięte przez moderatora] zmądrzeje i zmieni swoje cwaniactwo i egoizm na bardziej ludzką twarz
zadowolony 2009-05-02 17:37:51
udzielacie się tu anonimowo :) i tak naprawdę każdy z was może pisać co chce, ale czy to jest zgodne z prawdą :( Ja jestem zadowolony ze współpracy i polecam wszystkim
anonim 2009-05-04 13:25:53
Człowieku z czego ty jesteś zadowolony?
Ciekawy 2009-05-09 13:45:53
Może ktoś w końcu wypowie konkretnie i rzetelnie na temat tej firmy bo czytam te wypowiedzi i sam nie wiem co myśleć. Nie rozumiem kilku podstawowych spraw. Po pierwsze to jeżeli ktoś faktycznie nie otrzymał wypłaty to dlaczego nie poszedł z tym do sądu lub inspekcji pracy. Po drugie to jeżeli firma nie płaci pensji to jakim cudem jest jeszcze na rynku??? A po trzecie i to już zupełny odlot to co ma do oceny firmy prywatne życie pana [usunięte przez moderatora]... a tych wpisów jest najwięcej. Naprawdę nie interesuje mnie czy chodzi w podróbach i czy jest kobieciarzem... To nie portal pudelek tylko miejsce gdzie można zaczerpnąć konkretnych informacji i o takie proszę
były pracownik 2009-05-13 15:52:28
Po prostu nie warto podejmować współpracy. Zatrudnianie na podstawie umowy zlecenia które warunki są ciągle zmieniane a w wypadku pracy na podstawie umowy o pracę to ciągle zmieniają się warunki prowizji tak by nie zapłacic
To tyle 2009-05-19 19:33:41
Bardzo mi
anonim 2009-05-31 23:03:34
nie rozumiem czemu zostały wykasowane te linki, czyżby komuś nie na rączkę było?
[usunięte przez moderatora]
anonim 2009-06-02 09:38:27
[usunięte przez moderatora] to zwykły złodziej. Nigdy nie wypłacił wynagrodzenia w terminie, a za ostatni miesiąc nie dostałem w ogóle wynagrodzenia. Nadal jest mi winien pieniądze i nie zamierza z podobnymi ludźmi mieć styczności. W sądzie na pewno kilka spraw się skończy, o to się nie obawiajcie obrońcy [usunięte przez moderatora].
Poza tym jego zdolności doceniła prokuratura, dzięki czemu spędził trochę w areszcie śledczym i jest szukany - bezczelny dał do prokuratury fałszywe zwolnienie lekarskie. Jak na razie tylko mec. [usunięte przez moderatora] ( z która też ma spółkę) udawało się wyciągnąć [usunięte przez moderatora] z opałów, ale złodziej prędze czy później wpadnie.
1
marecka 2009-06-06 10:14:15
widze,że [usunięte przez moderatora] spełnił swoje marzenia o współpracy z bankiem...
anonim 2009-06-17 10:32:35
kolejna dzialalność p.[usunięte przez moderatora]
ale metody pracy te same
[usunięte przez moderatora]
były pracownik z Grabiszyńskiej 2009-07-06 22:43:23
pan [usunięte przez moderatora] jest typowym oszustem, nie płaci pensji za wykonaną pracę, proponuję jakaś umowę o współpracę (nie jest w niej opłacany ZUS), w ogólne warunki pracy fatalne. ODRADZAM WSZYSTKIM !!!!!!
**** 2009-08-05 11:30:31
(usunięte przez administratora) Dobrze jest odejść w porę i to wszystko olać...
Tak jak reszta ODRADZAM szkoda zdrowia!!!!!!!!!
Adam 2009-08-05 13:36:52
Chyba już nigdy nic nie rozkręci mam taką nadzieje pójdzie pracować jako stróz nocny na parkingu. Tak nawiasem mówiąc przykry los człowieka chciwego
anonim 2009-08-29 11:38:29
Wiedziałem,że tak skończy.Dobrze,że w końcu wycofał się z finansów.Nigdy nie wychodziło mu to najlepiej...
anonim 2009-09-03 18:05:10
Myśli [usunięte przez admina], że uda mu się uśpić czujność interesantów przez nową nazwę firmy i zmiene lokum. Niedoczekanie znajdziemy go wszedzie!
jeż 2009-09-16 12:09:36
a co zrobił kolega?
Olaf 2009-10-25 20:47:12
To on jeszcze coś rozkręca
olaf 2009-10-27 15:53:19
Bo nie znam czlowieka osobiście tylko z opowiesci i zastanawiam się jako to się dzieje, ze utrzymuje się na powierzchni taki człowiek
Magda 2009-11-10 11:32:00
Prawda jest taka patologia rozkręca kolejną patologię było dobrze to wszyscy mieli gdzieś uczciwość przełożonego o której każdy wiedział że to słowo rozumie on w inny sposób, a jak wrócił do swoich nawyków powiem szczerze żal mi go bo już długo tak nie pojedzie ale też pamiętam bandę (usunięte przez administratora) którymi się otaczał i ich mi nie żal bo wiedzieli że robią innych ludzi (usunięte przez administratora)
buaha 2009-11-25 20:43:15
Święte słowa. Ciekawe kiedy każdy z jego dotychczasowych współpracowników zacznie z nami pisać?! (usunięte przez administratora)
cwel. 2009-11-27 13:58:21
ja powiem tak (usunięte przez administratora) nie ma nic wspólnego z Polbankiem TYLKO tyle ze robi przez nich kredyty a z tego co wiem to wszystko stworzył (usunięte przez administratora) ale podpoił sie pod to jakiś inny koleś który ma czysta kartę, pewnie (usunięte przez administratora) tez ma u niego kredy zaufania. (usunięte przez administratora)
haha 2009-12-01 21:48:14
niestety już nie są na Zielonego Dębu teraz urzęduje na 1 maja. I dla jasności tą nową osobą z czystą kartą jest (usunięte przez administratora) . Żałosna ekipa.
Tomek 2009-12-03 20:25:29
Rzeczywiście poziom komentarzy zszedł do poziomu budki z piwem. Wszyscy jesteście tylkomocni w gębie(usunięte przez administratora) POWODZENIA
łach 2009-12-04 20:49:18
odpowiedzcie sobie wszyscy na pytanie- kto tu pisze? (usunięte przez administratora) , którzy dali sie najnormalniej w świecie wydymać jak dzieci. Ludzie którzy, latami wciskali klientom kit, bajerowali jak sie tylko dało. Teraz przyszedł czas na nich - dali sie (usunięte przez administratora) i nie mogą sie z tym pogodzić że w świecie manipulacji ludźmi są nikim. Jak sie ma dużo lat...(usunięte przez administratora) podwórku.
:):):):) 2009-12-07 17:55:36
no to ładnie :) widze ze sama elita intelektualna wypowiada sie na tym forum :D zaiast pisac te pierdoly moze zabierzecie sie do pracy :D (usunięte przez administratora)
Domi 2009-12-13 11:29:13
plac Solidarności były budynek skarbówki
marti 2009-12-19 14:30:55
Zdadzam sie z (usunięte przez administratora) tak naprawde marnie prosperuje jak na mozliwosci tego bzinesu, (usunięte przez administratora) t go nie szanuje ciagne ma problemy z parawem, tak naparwde nic nie osiągnął JEST NIKIM w tym świecie. JDYNA wartościa dla niego jest kasa. I co z tego jak on jest nie umie sporzytkować hihi. A PO CO SIE TU WYPOWIDAM po to zeby kazdy kto ma zamiar nawiażac z nim wspołprace zeby wiedział ze przy nim sie nie dorobi, jedynie popatrzy Na Ludzi ktorzy myslą ze świat zwojowali i mają super biznes. śmiechu warte
ja 2009-12-29 19:24:33
masakra, dawno tu nie zagladałem i widze ze troche ludzi ma juz ciśnienie na tego gościa. Ja powiem tylko ze jeszcze chwila i koszów zostanie sam (na chwile). Sprzeda auta, wywali tych którzy są mu lojalni bo za dużo go kosztują i zacznie zatrudniać leszczy którym na start nie da nic a oni bedą (usunięte przez administratora) . Wzorowy pracownik - firma nie wykłada nic, nie ubezpiecza, nie da samochodu, ani stałki. Jak zrobi plan to cos tam dostanie. Koszów przez 10 lat nie zatrzymał przy sobie zadnej porządnej ekipy - wniosek jest jasny - kazdego (usunięte przez administratora) , jeśli tylko bedzie miał w tym interes. (usunięte przez administratora) tych którzy uważali go za zioma to i (usunięte przez administratora) ksiazkową która z zauroczenia założyła dla niego działalność na siebie. Dziś dostaje zo to kase ale predzej czy później pociągnie ją na dno jak wielu innych. Ludzie nie dziwcie sie z jego poczynan - on sprzedał by własną matkę jak by mógł wiec pracownika tym bardziej.
Mariusz 2010-03-04 11:32:52
Widzę, że już każdy dał sobie spokój z tym człowieczkiem, bo jeszcze widziałem tego ludzika we Wrocławiu i woził się jak zwykle. Kurde szkoda, że nikt mu nie utarł nosa. Ja już jestem z nim rozliczony ale dla czystej satysfakcji wartto!!
Piotr 2010-03-18 16:15:02
Jak dla mnei polbank jest fajny
kaska 2010-05-20 10:35:21
ja tez jestem zadowolona z praca w tej firmie
monika 2010-06-30 15:26:05
zdecydowanie przesadzacie z tymi negatywnymi opiniami mam zupelnie inne zdanie
la 2010-08-16 21:21:12
pochwal sie jakie
link 2010-09-16 13:47:58
Przesledzilem wszystkie wpisy i PLAKAC mi sie ze SMIECHU chce jak czytam te Wasze na narzekania biedactwa doprawdy. A zapomnieli juz jak SAMI ludzi w (usunięte przez administratora) robili wciskajac te niby CUD kredyciki?? Jak słuzbowe auta DOSTALI i zamiast do klienta to WLASNE sprawy zalatwiac jezdzili?Albo jak NIE wypelniali do końca wnioskow?
(usunięte przez administratora) sie czepily a przepraszam KTORA z WAS nie byla slepo w niego zapatrzona i nie miala OCHOTY mu do luzka wskoczyc co? A pierwsza zasada biznesu jest najpierw czytaj potem podpisz (to do umów )Falszywi jestescie wszyscy i tyle. I nie chodzi o to ze (usunięte przez administratora) jest swiety bo tez nie jest ale niech sie nie zala ci co sami tez ludzi oklamywali i byli (usunięte przez administratora) na innych.
kinga 2010-10-06 09:51:56
znam faceta osobiście wiem o nim troche ale to co tu sie pisze czy aby to wszystko prawda?(usunięte przez administratora)
Tomek 2010-10-06 16:46:30
Kingo z tego co się orientuje to tu zapewne występuje typowa sytuacja "niezadowolony pracownik obsmarowuje tyłek pracodawcy(czytając strony innych firm zauważyłem że zawsze jest ta sama sytuacja) i tak osoby zwolnione bo sie nie nadawały lub też redukcja etatów bedą narzekać osoby wyrzucone bo im się pracować nie chciało bedą ubliżać i to nie tylko pracodawcy ale i najlepszym pracownikom.Z tego co tu czytałem to zbytnio ich na początku rozpieścił laptopy auta od razu na starcie...wielki błąd. ale widze ze to cwany człowiek bo kontrakty( "umowy"które podpisali z nim) najbardziej opłacają sie jemu- jeżeli nie wykonasz określonej pracy w określonym terminie nie masz zapłaty bardzo inteligentnie obecnie 1/4 umów na swiecie to kontrakty. Więc Kingo to co tu ludzie wypisują na temat tego człowieka zapewne w 1% jest prawda o ile nie w mniejszym stopniu więc skoro znasz tego człowieka to opieraj się na tym co sama zdążyłaś zaobserwować I zapewne moja wypowiedz wywoła ublizajace przy okazji i mi wpisy wiele złości itd ale niestety każdy kto choć troche myśli nie bedzie się sugerował takimi stronami bo zazwyczaj niewiele w nich prawdy( o ile w ogóle takowa jest zamieszczena).
Paweł 2010-11-04 23:44:59
Hej Czy ten człowiek nadal prowadzi jakakolwiek działalność bo o ile dobrze pamiętam tak naprawdę to na żadnej nie wychodzi na swoje tylko ciągła strata. Ale to jest Człowiek z serii gęba nie szklanka a (usunięte przez administratora) Ciekawi mnie to o tyle, że poszukuje tematu na publikację dotyczącą takich drobnych cwaniaczków którzy próbowali się dorobić na ludzkiej naiwności i głupocie.A co się stało z (usunięte przez administratora)
tomekoko 2015-02-02 19:13:20
no nie ma nowych informacji o tym nigdzie jak na razie, więc widzicie jak sprawa wygląda tak naprawdę.. nie ma co tutaj się rozwodzić czy jakoś debatować nad tym więcej, bo wydaje mi się, że jeśli chodzi o prace, to powinny być tutaj jasne informacje tak naprawde, a nie tylko domysły, jak ja mam w ten sposob wyrobić sobie opinie?
magda23456 2016-08-16 08:28:40
Przeciez to ten cwaniak, ktory naciagal ludzi na system argentynski. Unia Rozwoju i Wspierania Finansowego sie to nazywao. Ze on jeszcze nie siedzi to jestem w szoku...
dorka 2016-08-16 19:03:12
na czym dokładnie miał polegać ten system argentyński? ja chciałabym teraz w konsultingu gospodarczym mieć pracę ale ta firma nawet swojej strony internetowej nie ma:/ trochę utrudnia mi to podjęcie decyzji
Zostaw swoją opinię o Firma korporacyjna Polbanku. ,,Marek Koszów” - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma korporacyjna Polbanku. ,,Marek Koszów”