logo TJ Marketing

TJ Marketing

Wrocław

Opinie o TJ Marketing

anonim 2011-05-09 13:56:10
polecam moja pierwsza rozmowa, pierwsza praca
pola 2011-06-08 08:34:04
hej, szukają teraz osoby na stanowisko office manager, opłaca się zgłaszać kandydaturę? nie orientujecie się jakie są zarobiki, jakie godziny pracy?
Joasia 2011-09-18 13:14:01
Ja pracuje tam miesiac i jestem mega mega zadowolona! zarobilam ponad 2tys zl, codziennie spotykam sie z super ludzmi, lepszej atmosfery w pracy nigdy nie mialam:) tak naprawde pracuje dziennie 5-6godz, bo reszte czasu pochlaniaja szkolenia:)
polecam wszystkim!:):):):)
anonim 2011-10-27 18:12:02
troche tam jest osobo okolo 60 :)
:) 2011-10-27 18:20:36
ja pracowałem i byłem zadowolony tylko sam spieprzyłem to i z chęcią bym tam wrócił...
nowakowski 2012-05-23 15:30:32
generalnie praca spoko! chcesz dorobić zarobić i jesteś młody to praca dla Ciebie! nikt Cie do niczego nie zmusza. sam sobie wybierasz czy chcesz tak pracowac czy nie. ja potrzebowalem pieniedzy i je zarobilem!
kasiaaaaaaa 2012-05-24 10:08:18
DOSTAŁAM ZWROT BONDA! pieniadze były zawsze na czas i Bonda też zwrócili! PIĘKNIE!
non current 2012-06-04 12:46:43
ludzie i atmosfera sa tam rewelka!
kxkxx 2012-06-20 09:02:21
Ludzie fakt fajni tylko to dla ludzi którzy są w stanie poświęcić się pracy! Szkolenia mają też fajne.
kxxk 2012-07-13 09:16:48
jak sie chce zarobić i pracowac to oni daja możliwości.
kaszalot 2012-07-18 16:19:52
ja juz tam nie pracuje bo za duzo zajec mialem na uczelni ale przynajmniej poznalem tam super ludzi. dostalem zwrot bonda i to nie maly. ciesze sie ze tam pracowalem.
adolf 2012-09-14 22:33:23
chwalą się, że od września będą mieli nową fundację. wiecie o jaką chodzi?
1
opinia 2013-02-17 19:22:07
Praca z klientami, w zgranym zespole. Zarobki całkiem w porządku: 1600 - 2000 zł miesięcznie. Jak się ktoś przykłada i angażuje, to zarabia 2500 - 3000 zł. W tej pracy sprawdzają się osoby wygadane, komunikatywne, które bez problemów potrafią nawiązywać znajomości.
Ogólna ocena:
zarobki - spoko
atmosfera w pracy - wesoła
współpracownicy - młody zespół
szef - spoko.
1
anonim 2013-04-05 19:22:09
Jaki jest tam czas pracy? (od poniedziałku do piątku) od godz do której godz?

czy ktos powie co się robi dokładniej ?
ziomój 2013-05-17 16:07:06
jedna wielka Manipulacja!!!! praca od 11 do 20 a nawet przedłuża się do 22 w sobotę na początku nie musisz chodzić ale inteligentnie wywierają na Ciebie presje że nawet nie wiesz kiedy co sobotę chodzisz do pracy, umowa o dzieło nie ma podstawy tylko prowizja od sprzedaży, za transport poza Wrocław płacisz sam oczywiście na początku nie płacisz żeby się wkręcić w ten biznes i nagle mówią że musisz się składać na benzynę, a co niektórzy kierowcy nawet nie płacą za siebie szczegulnie ten niski łysy co 7 os fordem jeździ, policzcie sobie dokładnie ile się spala beny, na rozmowie wypytują cię o rzeczy o Tobie zeby wiedziec jak sie dostosować pod Ciebie i o czym z Tobą rozmawiać, bo tak naprawde oni potrzebują nas a wmawiaja nam że musimy sie starac i ze jeszcze test na koniec bedzie, ten test jest po to zebyscie mysleli ze jeszcze tej pracy nie macie hahaha ładne panie w biurze fajna atmosfera wypłaty tygodniowe to wszystko po to zeby wam namieszać w głowie MANIPULACJA
2
kotek 2013-05-22 12:59:18
racja zgadzam się w 100% ze to jedna wielka sciema, uważajcie na tą firme!!!! na początku sie wydaje fantastyczna ale po czasie sie dostrzega o co tak naprawde chodzi, a chodzi o to zeby jak najwiecej osób pracowało dla nich, bo tam nie ma ograniczen jezeli chodzi ilosc stanowisk, tym wiecej os tym lepiej wiec nie dajcie sie wkrecic!!! Zwykła AKWIZYCJA!!!!
1
niezadowolona 2013-07-10 11:40:51
Jest tam taki okres, gdzie cała firma musi jechać, a czasami jest tak, że są typowane osoby
gość 2013-07-18 00:31:55
Ludzie nie nabierajcie się i nie wysyłajcie tam swoich CV!!! Szkoda waszego czasu, pieniędzy które tam stracicie i nóg bo praca polega na chodzeniu od drzwi do drzwi po 8 godz. i podpisywaniu umów . Jeśli chodzi o kase to nie ma podstawy tak jak być powinno tylko ma się prowizje od podpisanej umowy. Omijajcie tą BADZIEWNĄ "firmę" szeeeerokim łukiem!!! szczerze radzę ;) Człowiek powinien uczyć się na cudzych błędach .
były pracownik 2013-10-09 12:12:55
Żeby tam pracować trzeba mieć silny charakter i być dobrym sprzedawcą, pracowałam tam ponad 3 miesiące, od razu ustaliłam, że soboty odpadają i byłam tylko dwa razy w sobotę, bo chciałam, jestem zadowolona tylko z tego, że szkolenia pomogły mi bardzo i zdobyte doświadczenie w teraźniejszej pracy. I to tyle, negatywów jest mnóstwo, brak czasu dla siebie, własny dojazd i przyjazd, pomimo tego iż miałam minimum 15 umów w tygodniu raz tylko przyszłam z zerem, czyli bez umowy, to i tak po odliczeniu kosztów nie zostawało za dużo pieniędzy. Mogę tą firmę polecić tylko na krótki okres do zdobycia jakichkolwiek umiejętności, zarobić porządnie tam się nie da.
Z 2013-10-13 09:09:16
zdecydowanie NIE POLECAM! Omijać szerokim łukiem
dsdfs 2013-10-30 09:31:50
Chyba rozwija swoje grupy sprzedazowe, przeciez to normalni oszusci naciagajacy biedne emerytki na podpisanie umow, nie podpiszesz nie bedzie wynagrodzenia. (usunięte przez administratora)
Jam 2013-11-13 23:28:42
Pracę w TJ bardzo odradzam. Zaczyna się od niewinnej rozmowy kwalifikacyjnej, w super atmosferze z poczuciem profesjonalizmu. Następnie dzwonią żeby powiedzieć że zakwalifikowali cie na "dzień otwarty" który polega na tym że idziesz z jednym z pracowników (nie wiedząc o tym że to ten sam level co tobie proponują) na kawę i tam gadają ci o charakterystyce, strukturze, rozwoju, kasie - generalnie mydląc ci oczy. Jak na kawie nie odpadniesz to biorą cię w "teren" czytaj pakują cię do auta i jedziesz w nieznane, odwiedzać z kimś klatki schodowe wciskając internet. Zazwyczaj ciężko wtedy z odwrotem bo wyjazd jest zazwyczaj poza Wrocław i cięzko jest wrócić. Wieczorem wraca się do biura, gdzie dają ci "test" o którym już pracownik zdążył ci powiedzieć na tyle dużo że "zdajesz" go z łatwością. Po teście manager albo asystent zaprasza cię do gabinetu i mówi że masz te pracę a dnia następnego zaczynasz szkolenie. "Szkolenie" to 6 dni bezpłatnej straty czasu, nie licząc codziennych półgodzinnych wykładów które sie mogą przydać. Resztę czasu czyli dziennie jakieś 10 godzin spędzasz w terenie "ucząc się". Po 6 dniach dostajesz pozwolenie na sprzedaż i chodzisz samemu. Wypłata jest prowizyjna, od umów które przejdą weryfikację wiec zdarza się że podpiszesz 6 umów (czytaj ok 600 zeta) w tygodniu a kasę dostajesz za 2. I tak jest cały czas w kółko, potem kuszą rozwojem, awansem itd. Bardzo dużo nacisku psychologicznego, prania mózgu itd. Serdecznie odradzam.
2
bobik 2014-01-09 14:07:12
Część ludzi wypowiadających się tu kompletnie ściemnia i nie wiem po co skoro to ma być forum rzetelnie informujące o tym jak się tam pracuje. Ostatnia opinia Pana (Pani?) ''Jam'' jest bardzo sensowna i proszę się nią kierować, natomiast jeśli czytam opinie wyżej kogoś takiego jak ''były pracownik'' to śmiech mnie ogarnia. ''pracowałam tam 3 miesiące...podpisywałam po 15 umów tygodniowo, raz przyszłam z zerem...'' Hahahaha koleżanko, gdybyś podpisywała tam 15 umów tygodniowo to byś zarabiała 6 tys. zł i z pewnością byś tam nadal pracowała (wtedy to byś mogła taksówką w teren jeździć)- tyle to tam asystent managera nawet nie zarabia, więc po co takie ściemy walić? Problem polega na:
(usunięte przez administratora) 2. Sam płacisz za paliwo co jest absurdem
3. Prawie połowę kasy zarobionej musisz inwestować w paliwo, obiady na mieście, ubrania (trzeba porządnie wyglądać).
4. Praca od 11 do godziny 20 lub nawet 22 przez 5 dni w tygodniu plus czasami soboty na kilka godzin a zarobki (realne) 1600-2000 zł. są kompletnie nieadekwatne do wkładu w pracę.

Plusy są takie, że pracują (pracowali nie wiem jak jest teraz) fajni ludzie i można się trochę od nich nauczyć.
1
Tommo 2014-04-12 00:39:59
A to wszystko pewnie zaczęło się od tego, że pracownicy pozwolili sobie tak podejść do tematu - trzeba było nie płacić za paliwo, bo teraz to się okazuje, że to standard w firmie. Także jesteście sobie winni...
misiu 2014-04-26 11:48:00
Jeśli chcesz być ( usunięte przez administratora ) biegać jak domokrążca to polecam tj marketing!!! Sprzedajesz tv i neta dla dużej firmy za połowę tego co ona oferuje bezpośrednio i ot cała wielka tajemnica wyzysku tj marketing ujawniona heh
Były pracownik 2014-05-16 15:35:27

Witam pracowałem tam aż 2,5 tyg i potwierdzam słowa człowieka o nicku "jam" napisał całą prawde. nie dajcie sie nabrać na ich piekne obietnice.... normalny przedstawiciel handlowy dostaje podstawe+prowizje i zwrot kosztów lub pojazd służbowy-tak jest wszędzie ALE NIE W TJ MARKETING fakt ze za umowe dostałem juz kase(marne 180zł a obiecywali 400zł podstawy tyg plus umowy) straciłem przez nich kupe kasy na dojazdy (mam do wrocławia 82km) i jestem ciekaw czy po mym odejściu specjalnie nie(usunięte przez administratora) mi kolejnej umowy którą podpisałem w Bielawie... ogólnie firma z fajną ekipą ale działająca na chorej umysłowo polityce... ludzie to jedyny pozytyw w tej firmie reszta to SAME negatywy. Serdecznie odradzam wysyłanie tam CV...
lola 2014-05-28 22:34:45
pracowałam tam i przedstawiciele w pierwszy dzień wszystko stawiają tramwaje jedzenie itp. a później samemu trzeba kupować bilety i za wszystko sie płaci w jeden dzień przeważnie ma sie tylko jednego klienta a musisz odwiedzić aż 100 mieszkań i to jest minimalna liczba.
debson 2014-06-04 13:37:14
Ziomek to teraz powiedz ile dostaje się za podpisanie umowy :) podejrzewam ze byłeś cienki i poleciałeś a teraz się mścisz
1
debson 2014-06-04 13:41:46
No jak dla mnie , ładne panie w biurze, wypłaty tygodniowe i fajna atmosfera to same plusy. chyba jesteś innej orientacji :)
Debson 2014-06-04 13:52:36
Pracowałem w TJ Marketing 5 lat temu , jako 21 latek bez doświadczenia miałem problem ze znalezieniem pracy. Zatrudniłem się w TJ-cie pracowałem niecały rok i zrezygnowałem. Zaraz potem zobaczyłem że nauczyli mnie wiele przydatnych umiejętności handlowych, technik manipulacji, pewności siebie w zyciu prywatnym i zawodowym. Teraz mając 26 lat wróciłem i widzę że ludzie z którymi zaczynałem wtedy mają wielkie biura w Warszawie , Katowicach, Łodzi itd. ponad 10 osób. Jeżdżą tłustymi furami, budują chaty i maja gruby sos. Teraz pluję sobie w brodę że wtedy wymiękłem.
sadako111 2014-06-18 18:39:13
Bardzo dobrze, że poczytałam Wasz eopinie, gdyż było dokłądnie tak, jak opisywaliscie. Rozmowa w porządku itp,ludzi emili itd. Rozmawiałam z Panem (usunięte przez administratora) , bodajże właścicielem tejże firmy i niestety oczekiwałam czegoś innego. Odpowiedziałm na ich ogłoszenie jako "office manager" a nie akwizytor (czy cholera wie jak to sie inaczej zwie) ale nie miało to nic wspólnego z pracą w biurze. Po I etapie, zadzwonili po 16-tej, że przyjęli mnie na II etap, ale podziękowałam.
sadako 2014-08-27 14:34:25
Bardzo ciesze sie ze trafilam na te opinie przed pojsciem na rozmowe do
do tej pseudo- firmy... Bylo dokladnie tak jak pisaliscie- mila rozmowa, wrecz przyslowiowe "lizanie d**y" i wyszlo szydlo z worka. Powiedzieli ze odezwa sie po 16 i faktcznie pani milym glosikiem oswiadczyla mi ze zapraszaja na drugi etap. Ozywiscie odmowilam od razu gdyz po tym odstawionym cyrku z szefuniem wyperfumowanym tak jakby wpadl do beczki pelnej perfum. Sskoda zachodu a akwizycja dla wiekszosci nas, mlodych ludzi to brak perspektyw i szansy na rozwoj. Lepiej odpuscic sobie ta
Szemrana firemke od siedmiu bolesci...
1
aga 2014-08-31 08:38:44
Firma to typowy przykład prania mózgów młodym ludziom, hasło,,pracujesz na swój sukces" ma się nijak do rzeczywistości. Częściej funkcjonuje hasło ,,nie zrobiłeś wyniku, idziesz do pracy w sobotę". Praca właściwie przez cały dzień i tydzień, absolutnie nie dla osób posiadających rodzinę. Zarobki nieadekwatne do włożonej pracy. Najpierw ci mówią jak wspaniale rokujesz, jakie pokładają w tobie nadzieję i, że wkrótce założysz własną firmę. Są na tyle przekonujący,że młodzi, wrażliwi, ambitni ludzie się na to łapią. Potem albo ich z dnia na dzień wywalają, albo sami rezygnują, bo mają dość chodzenia na deszczu i śniegu do godz. 21. Szefowie nie zastanawiają się już wtedy nad złamaną psychiką człowieka. Plusy: szkolenia, wiedza na temat technik manipulacji rozmówcą, atmosfera. Forum nierzetelne, wystarczy prześledzić wpisy ,,anonima".
fubu 2014-09-05 12:38:10
nie polecam, jak ktos szuka pracy na serio, to tu jej nie znajdzie.

Firma z takim czymś to jedyna firma na świecie, ale na rozmowie zero konkretów jak to się odbywa itd itd, wydaje mi się ze rekruterzy sciemniają. Mało tego, jesli nie stac Cię na garnitur za 1000 zł i perfumę za 400 zł nie idz tam, bo bedziesz sie dziwnie czuł wsród ludzi z błyszczacymi garniakami i butami za 500 zł. To nie dla mnie, ponadto liżą na rozmowie za bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kandydatom.
aga 2014-09-28 08:35:37
Odradzam wszystkim. Sprawdzone mechanizmy manipulowania pracownikami. Każdemu oczywiście na osobności mówią jaki jest świetny i, że ma niesamowite możliwości, że musi teraz tyrać, później będzie żył jak lord. Szukają naiwniaków, którzy pracują na szefa, pozory przyjaźni, wszystko przemyślane zgodnie ze sprawdzoną strategią. Kto się wcześniej ocknie odchodzi, inni odchodzą , gdy nie starcza im już sił na latanie po polach, wsiach i klatkach. Pozory luksusu, który ma przyciągać nowo zatrudnianych, eleganckie garnitury, sukienki i zjazdy coroczne w najelegantszych hotelach. To przemyślana strategia, która ma mówić: ciebie też na to będzie stać. No jeszcze nie teraz, ale za niedługo. Teraz biegaj po osiedlu. Zero prywatnego życia , odciąganie od rodziny, niby że na firmę możesz liczyć. Cyrk zaczyna się kiedy mówisz, ze odchodzisz, a rzeczywiście jesteś niezły. Nie wiem jak, firma w której pracuje się po 12 godzin dziennie, plus soboty, firma w której pracujący pokrywają sobie koszty tripa, gdzie nie ma żadnego ubezpieczenia, gdzie zarobki nie odzwierciedlają włożonego czasu pracy jeszcze utrzymała się na rynku i nikt nie zainteresował się tym interesem. Jak bardzo trzeba być dobrym w manipulowaniu ludźmi.
aga 2014-10-27 22:39:40
Witaj Graza, gdyby było mi do śmiechu, to bym się pewnie po przeczytaniu Twojego posta uśmiechnęła. Jesteś kimś z firmy. Jakim pakietem socjalnym dysponujecie, wiesz najlepiej i możesz go tu przedstawić, żeby był ,,zachętą" dla szukających pracy.Swoim tekstem właśnie potwierdziłaś opisywane wyżej mechanizmy manipulowania ludźmi.,,Idziesz na pół roku, potem rzucasz i bierzesz się za własną firmę." Patrz, jakie to proste,że też nikt na to nie wpadł. Przez pół roku pracy w waszej firmie można zarobić na przeżycie, a nie na własną firmę.Niestety tekstami o własnej firmie, stuprocentowym wysiłku dla stuprocentowego sukcesu, biciem braw dla najlepszych, podkręcaniem atmosfery i hajsem, mącicie młodym ludziom w głowach. Co do szkoleń,to nie przeceniajmy ich wartości, dla nich nie warto pracować przez pół roku.Jeśli ktoś ma głowę na karku niech lepiej poszuka innej pracy.
jasss 2014-11-10 18:45:02
ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!!!!! ZWYKŁA AKWIZYCJA I TYLE, MYDLENIE OCZU. NAMAWIANIE STARSZYCH LUDZI NA PODPISANIE JAKIŚ UMÓW, NIE PODPISZESZ UMOWY NIE MASZ HAJSU. POŻAL SIĘ BOŻE MENADŻER CHWALI SIĘ ŻE ZARABIA PO 5 KOŁA TYGODNIOWO A W TEREN JEŹDZI BUSEM I KAŻE NAWET 2 ZŁ ZA BILET CI ODDAĆ. LUDZIE KTÓRZY TAM PRACUJĄ MAJĄ WYPRANY MÓZG, NAOPOWIADALI IM ŻE TROCHĘ POPRACUJĄ I DOSTANĄ WŁASNE BIURO. HAHAHAHHA OGÓLNIE BEKA Z NICH
1
marsjanin 2014-12-12 19:10:10
ale z tego co wiem to oni również mają call center i możliwość sprzedaży telefonicznej, a ja już zjadłam zęby na call centerach, tylko kwestia ile tam płacą podstawy netto i ile procent prowizji od pozyskanego kontraktu jest? nie ukrywam że z moim stażem przebieram w ofertach io chcę sobie porównać i zobaczyć gdzie lepiej iść, to jak z tymi stawkami?
anadol 2015-02-22 05:23:06
TJ Marketing specjalizuje się głównie w marketingu bezpośrednim. Zajmują się oni reprezentowaniem klientów biznesowych zarówno na własnym podwórku jak i na arenie miedzynarodowej. Docierają też do klientów indywidualnych. Ogólnie to pomagają rozwinąć się firmie w dosyć szybkim tempie poprzez kontakt face to face
aga 2015-02-22 10:11:02
Poprzedni wpis to chyba jakiś żart. Arena międzynarodowa?????. Praca polega na chodzeniu od domu do domu. Ktoś tu sobie robi jaja.
1
rs 2015-02-23 20:50:57
wszystko, co pisze AGA jest prawdą, na tacy Wam pisze jak jest. Ja jeszcze dodam coś od siebie - kiedy tam wpadłam do nich pracować, to na początku nawet nie zraziło mnie to łażenie 10 godzin dziennie, zarabianie 45zł (tam z 90zł było brutto) za podpisana umowę z klientem (zdarzały się w porywach 1 - 2 dziennie; ale było tak, że przez cały tydzień podpisało się maks 2; chociaż obiecywali, że z czasem będzie lepiej). Tego się nawet spodziewałam trochę, że na początku będzie ciężko, choć zraziło mnie to, że nie ma żadnej podstawy za samo chodzenie przez ten cały dzień. Oczywiście pranie mózgu na full :) ALE NAJGORSZE, najgorsza była atmosfera. Nie wiem, co oni rozumieli przez twierdzenia, że jest tam "luzowo, przyjaźnie, miło". Luzowo - to chyba na full puszczona jakaś muzyka w stylu techno w biurze? Nie mogłam myśli zebrać, wszyscy do siebie krzyczeli, żeby przekrzyczeć ten hałas. Ale ok, może ktoś lubi, może ja się nie znam. Ale po prawdzie czarę goryczy przelały wiecznie seksistowskie, homofobiczne i rasistowskie teksty ludzi. Na pierwszym dniu szkolenia wysłuchałam bardzo mocno niewybrednych homofobicznych żartów ludzi, którzy mnie "szkolili" na temat innego pracownika (już nie wiem, czy byłego, czy aktualnego, nieważne). Rasistowskich żartów tez nie brakło. Plus osoby, które mnie szkoliły (dwóch facetów) było tak okropnie seksistowskich, że nie dawałam rady. Weź się czegoś naucz, jak każdy z możliwych przykładów "z życia" to żarty z kobiet, często z tanim, seksualnym podtekstem. Być może innym to nie przeszkadza, ale miałam dość wysłuchiwania tego, bo czułam się po prostu poniżana, a moje uwagi na ten temat były zbywane śmieszkami i chichotami... Skoro ktoś chce [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 10-12 godzin dziennie (polecam tak chodzić po kamienicach bez wind...) za marne grosze i brylować wśród takich ludzi, to zapraszam do tego miejsca...
Madd 2015-03-03 14:42:59
W TJ pracoawłam jakieś 2-3 lata temu i to prawda - zwykła akwizycja i bieganie po domach (np. Opole, Kluczbork, rzadko Wrocław), sporo osób wtedy rezygnowało, część rzeczywiście zacisnęła zęby i otwiera swoje biura.
Co ciekawe, natrafiłam na podobną rekrutację. Firma znajduje się na Ofiar Oświęcimskich 19, schemat rekrutacji jest identyczny, a nazwa firmy to : DTP U Mediaservice International, czy coś w tym stylu. Dodatkowo część odób z TJ Marketing również się tam kręciła...
1
anonim 2015-03-16 23:13:03
Prawie spadłam z krzesła!
Że też ktoś TAK może określać AKWIZYCJĘ OD DOMU DO DOMU...
1
Monika 24 lat 2015-03-17 11:20:34
Ja wytrzymałam 4 miesiące.Dlaczego?
1.W biurze musisz byc na 11 latanie po klatkach trwa do 21 czyli zanim wrocilismy byla 22.30-23 w domu bylam kolo 12 w nocy ( jak zrobilam 2-4 umow to git, bywalo tez 0 czyli za caly dzin 0 zl
2.Ludzie niektorzy sa wyrozumiali ale wiekszosz potrafi obrazac lub wyzywac od naciagaczy w firmie niby oni sobie to obracaja w zart ale ja na dluzsza mete w koncu poczulam sie jak naciagacz
3.Za wszelkie dojazdy placisz sam czasami to ok 15 zl dziennie
4.Moznatrafic na wariata ja np trafilam nie raz na pijanego goscia ktory mnie wrecz sam zapraszal do siebie
5.Umowa o dzielo, zero ubezpieczenia tak na prawde wielkie nic
6.Nie wszystkie umowy podpisane sa wyplacane bo np ktos moze zadzwonic i zrezygnowac lub podal zl nr konta jedna cyfra np nie kazdy bankwchodzi w gre
7.Moglabym wymueniac dlugo...po za tym po pewnym czasie spostrzeglam ze tam szukaja naiwniakow, po prostu sztuka ubuerania zdan w inne slowa doprowadza do tego ze ktos przejmuje nad nami kontrole, bardzo wiele tam jest niejasnych spraw, dziwna firma pierwszy raz sie spotkalam z czyms takim...
1
w.w.f. 2015-03-23 20:34:38
proponuje jak przychodzicie na rozmowę spytać się o kilka rzeczy a mianowicie:
- czy jak będę jeździł w teren po za Wrocław czy ja płace za podróż czy pracodawca?
- czy to jest chodzenie po klatkach lub domkach( akwizycja)?
-czy wynagrodzenie jest od ilości sprzedaży czy jest podstawa?
Myślę że te kilka pytań wystarczy żeby zdecydować czy tak naprawdę chcecie w takiej pracy pracować , chyba ze odpowiedza wymijająco , po przecież kazde pytanie to negatyw ktory odwracaja według schematu.
NIE RADZE :)
Antyurzędnik 2015-08-04 00:10:49
mimo to nie warto nawet jesli komus to odpowiada
Obcy000 2015-09-06 16:41:44
Nie piszą jasno że to akwizycja czy coś w tym stylu bo wiadomo że nikt by im na takie ogłoszenie nie odpowiedział ale chociaż na rozmowie mogliby nie ściemniać! Byłam parę lat temu w tym samym miejscu na rozmowie, podobnej do tej jak tydzień temu. Nie pamiętam nazwy tamtej firmy ale domyślam się że zajmowała się tym samym bo rozmowa przebiegała podobnie i zmierzała do tego samego. Może zmieniają nazwę co jakiś czas żeby nie kojarzyć ich ciągle z czymś negatywnym...
Woony17 2015-09-06 16:44:32
Na rozmowie dowiadujesz się że mają wolne miejsca na różne stanowiska a to na jakie Ty trafisz zależy od tego jak przejdziesz szkolenie i testy! Śmiech na sali! Za kogo oni mają ludzi? Za idiotów?
dzwonek 2016-01-12 12:49:30
Dawno dawno temu pracowałem w tej firmie ponad rok (aż sam się dziwie co ja robiłem tam tak długo) i powiem tak: większość z tych opinie, które są tu napisane są niestety prawdziwe - w skrócie:
- akwizycja po domach i to najlepiej w tych najbardziej patologicznych miejscach, gdzie łatwo znaleźć naiwnych ludzi.
- codzienne pranie mózgu, wmawianie możliwości zarobków/awansów/kariery. Czy tzw. meetingi, pseudo-szkolenia i klaskanie każdemu za byle co ( o triumfalnym uderzaniu w dzwonek po 10 godzinach łażenia po klatkach bo udało się podpisać 2 umowy z patologią 100 km od biura nie wspomnę..)
- pieniądze (nie mówiąc o kosztach własnych) po prostu niegodne takiej pracy
- przyjmą każdego "żołnierza" - dosłownie, nie ryzykując niczym i nie ponosząc żadnych kosztów.
- nie nazwałbym nawet tego pracą..

Mimo tych wszystkich(a nawet nie bo jest ich dużo więcej) brutalnych MINUSÓW ja osobiście znalazłem jeden PLUS. Mianowicie po takiej szkole życia (jeśli ktoś wytrzyma i uda mu się parę groszy zarobić) jeśli ktoś spróbuje swoich sił w prawdziwym handlu to będzie mu o wiele łatwiej.. Bo jeśli potrafisz sprzedawać taki kit jak wciska TJ MARKETING dalej, to będziesz potrafił sprzedać wszystko..

Na koniec ODRADZAM SZCZERZE podejmowanie współpracy z tą pseudo-firmą. Szkoda waszego czasu i godności. Jest wiele innych firm oferujących normalne warunki, bezpieczne pieniądze i zdrową atmosferę w normalnych godzinach pracy.
2
elżbieta 2016-05-07 15:08:16
Nie wiem czego się spodziewacie po pracy w akwizycji wiadomo, że aby zarobić trzeba kogoś do czegoś przekonać i kropka
Zostaw swoją opinię o TJ Marketing - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TJ Marketing