brak logo

Carpenter Salon Okien i Drzwi

Bydgoszcz

Opinie o Carpenter Salon Okien i Drzwi

admin 2015-11-07 16:30
Można dobrze zarobić w firmie Carpenter Salon Okien i Drzwi czy jednak zdobycie dobrej wypłaty wymaga sporo wysiłku? Jak oceniacie pracodawcę? Czekamy na Wasze komentarze na forum!
klient niezadowolony 2016-04-29 12:13
mega brak profesjonalizmu jeszcze montaż spieprzony
następny niezadowolony 2016-06-02 21:46
Jak już cię skasują to radź sobie sam . Reklamacja nie załatwiona przez ponad miesiąc.
Marek 2016-09-30 00:47
nie zgadzam się . Wg mnie salon bardzo dobry i godny polecenia .Też miałem od nich montaż i został wykonany nalezycie . poza tym salon dotrzymuje terminów .
Aanka 2016-10-17 14:44
Poza pytaniem czy okna mam wymierzone nie zapytano mnie o nic: jaki kolor, jaki rodzaj okien, jakie parapety, czy mieszkanie jest zimne czy ciepłe itp. Czekałam 3 min w ciszy by dostać 3 kartki oferty, w której nie było to czego chciałam. Szkoda czasu. Totalny brak profesjonalizmu. A Pani obsługująca Nas to sprawiała wrażenie, że za karę tam siedzi.
Wojtek 2016-11-13 21:00
Ja jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem w tym salonie drzwi, które dotarły do mnie w terminie. Montaż był niezwykle profesjonalny i szybki. Polecam!
koszyczek 2016-11-17 18:07
Przede wszytskim , jak tutaj mówią ,ze np okna łukowe będą w granicach od 3-4 tygodni tzn ,ze będą 3-4 tygodnie . firma jak najbardziej trzyma sie terminów . ogromnym plusem jest to ,ze sa tu częste promocje .
Kamil 2016-11-25 17:23
zamówiłem u nich drzwi wejściowe kmt . ogromnym plusem są duże ekspozycje drzwi , to jest raz , a dwa panowie trzymają terminów , 3 są często promocje .
Jacek 2016-11-28 19:43
Jeden z najbardziej profesjonalnych salonów okien i drzwi z jakimi miałem do czynienia. Zarówno drzwi, jak i okna dotarły w terminie, a ich montaż przebiegł sprawnie. To przyjemność współpracować z takimi ludźmi!
Piotr 2017-10-13 20:35
opinia na zamówienie?
Piotr 2017-10-13 20:37
Uwaga na tą firmę, sprawdzajcie wszystko, osobiście odradzam. Nie wiem dlaczego tak mało jest opinii negatywnych.
Piotr 2017-10-13 20:39
u mnie tak samo, drugi raz bym ich nie wybrał
Zostaw swoją opinię o Carpenter Salon Okien i Drzwi - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carpenter Salon Okien i Drzwi