brak logo

Doradztwo Finansowe Mag-Tax

Rzeszów

Opinie o Doradztwo Finansowe Mag-Tax

pracownik 2014-05-08 21:52
opinia jak najbardziesz szczera. Firma jest jednostka nieprofesjonalna, nie ma w niej zadnego profesjonalnego pracownika tj. nikt nie jest przeszkolony w tematyce podatkowej (sami dyletanci). (usunięte przez administratora)
firma 2014-05-27 20:18
firma krzak, pracownicy mają wiedzę o 5% wyższą od klientów, to nie jest firma zajmująca się doradztwem podatkowym ani księgowością, proszę uwazać!
były pracownik 2014-08-04 22:53
1300 zł na ustną umowę zlecenie....mówi wszystko!
Martyna 2016-11-08 13:59
Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Przeprowadziłam się od innego miasta i dlatego zrezygnowałam z pracy.W innym przypadku nie było powodu, żebym z niej zrezygnowała.Pracownicy doskonale znają przepisy podatkowe w danym kraju. Atmosfera w pracy jest bardzo dobra. Polecam tą firmę za jej profesjonalizm i bardzo dobre podejście do pracownika.
Ania 2016-11-08 14:04
Nigdy nie było w tej firmie ustnych umów o pracę. Trzeba wykazać się odrobiną myślenia, a nie być osobą, która jest wyrzucana z każdej pracy z powodu braku używania mózgu.
Ala 2016-11-08 14:07
Jakoś istnieje od 17 lat i dobrze prosperuje. Także opinia nie jest zgodna z prawdą.
ewa 2017-02-16 09:45
trzeba się wykazać myśleniem,... a Pani tego nie robi i pewnie dlatego pracuje w firmie w której właściciel podpisuje się za Klientów ich podpisem... sprawa była zgłaszana na prokuraturę!!!! w komentarzu jest informacja o USTNYCH umowach zlecenie nie umowach o pracę.

Proszę uważać na tą firmę pracownicy to dyletanci którzy nie odróżniają umów cywilno-prawnych od umów z kodeksu pracy. Nie jest to jedyny błysk intelektu ludzi z tego biureczka...
ewa 2017-07-21 14:03
ja miałam taką umowę więc były
Pracownik 2017-07-26 16:09
Co za stek bzdur.. Nic mi nie wiadomo o ustnych umowach. Właścicielka firmy oferuję umowę o pracę. Firma jest profesjonalna, dba o interesy klientów, istnieje od wielu dobrych lat.
ewa 2017-10-12 10:23
fałszując ich podpisy na czekach! sprawa była zgłoszona na prokuraturę!
Zostaw swoją opinię o Doradztwo Finansowe Mag-Tax - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Doradztwo Finansowe Mag-Tax