brak logo

Timnet - Bartłomiej Deneka

Jawor

Opinie o Timnet - Bartłomiej Deneka

Nikt 2015-01-10 19:04
Pomimo wielu uwag, które były kierowane do dostawcy, w których zawarte zostały informacje o zbyt wysokim pingu, dużych lagach i braku możliwości przeglądania pieprzonej przeglądarki internetowej NIC Z TYM NIE ROBI. Internet przycina się przy lekkim wietrze. Porażka!!
nikt2 2015-05-29 14:36
To samo u mnie po prostu porażka, nie odbierają telefonów, internetu więcej nie ma jak jest a płacić trzeba...
9 2015-10-14 20:24
macie zrąbane główki chodzi i nie na że kam mam go 3 lata i jest ok
Ala 2016-09-19 10:55
Korzystam z internetu Timnet i w końcu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona. Wcześniej miałam z Tp(później orange) i to była porażka. A teraz wszystko się super szybko otwiera a Pan Bartek jest na każde zawołanie. Polecam!
fjonaa 2017-03-27 08:47
Czy ktoś ma aktualny numer tel. do firmy TIMNET ? Żaden z podanych na stronach nie działa ..
Edek 2017-04-13 14:10
Internet dla ludzi którym się nie śpieszy. Ludzi którzy nie mają potrzeby by go używać. Poprostu chcą mieć internet czasami sprawdzą maila i oglądną film na youtub w najmniejszej rozdzielczości. Nie jest to szybki ani stabilny net ale jest i za niską cenę prawie jak by go nie było.
Ja 2017-05-02 20:27
Ten internet to jest syf miałem mieć obiecane 10Mb a internet nawet nie przebija 2.5Mb to jest totalna porażka a jak dzwoniłem to nic 0 albo nie mają czasu albo nikt nie odbiera już od 2 tygodni mieli przyjechać a tu nic ten internet to jest kpina nic więcej
Ktoś 2017-07-03 20:10
To totalna porażka 10 milinów pingu i nie da się grać w żadne gry gdy dzwoni się do nich nie odbierają walonych telefonów a jak już odbiorą to mówią że przyjadą a 2 tygodnie ich nie ma -_- NIE POLECAM
Użytkownik 2017-08-14 14:45
Ten internet to totalna porażka a dodatkowo nie można się dodzwonić. Nikt nie odbiera. Internet jest przez 3 minuty potem 10 minut go nie ma. Czasami potrafi go nie być pół dnia. Nie polecam!
timnetozerca 2017-10-06 09:13
potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat neta z tej firmy.
Przeszedłem z Netcomu z Jawora na ten Timnet-koleś zarzekała sie ze u nie go wszystko bedzie działac. Niestety net chodzi jak chce. Telefonów oczywiscie nie odbieraja tylko kasuja miesieczne opłaty nie wystawiajac faktur.........
Sam fakt ze nie stac ich na wałsna witryne internetowa o czym swiadczy. Dziadostwo i tyle.
Zostaw swoją opinię o Timnet - Bartłomiej Deneka - Jawor
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Timnet - Bartłomiej Deneka