brak logo

Preska Sp. z o.o. Hurtownia Farmaceutyczna

Wrocław

Opinie o Preska Sp. z o.o. Hurtownia Farmaceutyczna

MW 2013-08-27 22:49
Polska rzeczywistość. ( usunięte przez administratora )a studenci harują. Wieczne pretensje i plotki. Nie polecam !
radek 2014-03-26 12:56
odradzam pracę w tej firmie, praca z samymi kurwami i szmatami a jeszcze kiedyś jak tam pracowałem to Ewelinka dawała dupy Panu Managerowi (usunięte przez administratora)i przy tym chciała rządzić oczywiście do tego się nie nadawała, ciągłe pretensje (usunięte przez administratora)ODRADZAM jedna z najgorszych firm w jakich pracowałem
pracownik 2015-08-11 17:33
odradzam !!!!!!!!!!!!!!
zero organizacji , nie ma konkretnego stanowiska , nie szanowanie pracowników , zabieranie pieniędzy co miesiąc praktycznie bez uzasadnienia , problemy z wolnym , itd ....
martynka 2016-01-29 10:06
"stary" ciągle lubi sobie pomacać młode pracownice studentki. Ciągłe żale i pretensje obgadywanie przez starszych pracowników, libacje alkoholowe przez "starego" i oleczka, kasa nigdy się nie zgadzała itd itd NIE POLECAM!!!
znawca firm 2017-06-21 20:16
jebną z hukiem najdalej w przyszłym roku
stary aptekarz 2017-07-13 18:02
co za głupki jeszcze od nich coś kupują?
dawid 2017-07-26 16:32
molestowanie młodych pracownic, ktoś powinien to zgłosić na policję. Chamskie podejście szefa/właściciela do pracowników. Uważajcie na tą hurtownie. Odradzam.
wywiad 2017-07-27 18:34
firma sprzedana, nowy właściciel
szybki bokser waga półciężka 2017-08-07 13:45
jakby cham moją kobite molestował to ręka, noga, mózg na ścianie!!!! trepanacja potem pewna!! ale te wrocławskie męskie cioty nawet jaj nie mają i tylko patrzą jak im pijaczyna kobity maca! haha!
miejscowy 2017-09-18 11:01
po zmianie właściciela firma na wylocie, jej dni są już dokładnie policzone
Ola 2017-09-20 10:08
z jakiego powodu?
Zostaw swoją opinię o Preska Sp. z o.o. Hurtownia Farmaceutyczna - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Preska Sp. z o.o. Hurtownia Farmaceutyczna