brak logo

Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński

Poznań

Opinie o Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński

litera 2012-02-02 13:43
Poza tym, że atmosfera jest przyjazna, to niestety długo oczekuje się na wypłatę (mówię o pracy na zlecenie, umowę o dzieło lub... umowę ustną). Ale zabawy dużo, czasu na wykonanie zadania - wystarczająco, więc polecam, jeśli ktoś umie zadbać o swoje interesy i nie liczy na to, że spadając z wysokości zapłaty złamie nogę. Gwarantuję, najwyżej skręci kostkę.
Anatema 2013-02-05 10:57
Mili są na początku. Niestety in dalej, tym gorzej. Płacą z wielkimi oporani. Nie polecam.
majkel 2016-03-23 22:39
Potwierdzam mistrzowie grania na zwłokę, a jeden ze sprzedawców ich książek powiedział, że tak kombinują, że coś jest na rzeczy.
weda 2016-12-13 12:13
Podzielam wasze opinie!bja tez walczę o honorarium z tłumaczenia! danuta
K. 2017-01-12 09:53
Bardzo fajna atmosfera, zarobki w miarę wysokie. Prezes wydawnictwa przemiła osoba, dbający o swoich pracowników. Polecam!
S. 2017-01-12 09:59
Pracuję w Replice blisko 6 lat i jestem bardzo zadowolony. Nigdy nie miałem szefa, który by tak o mnie dbał. Atmosfera w pracy - najważniejsza sprawa, aby pracownik mógł mieć 100% wydajności w jakiejkolwiek firmie - wyśmienita. Tylko polecać.
Alek 2017-05-25 14:49
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że dwie poprzednie opinie, pisane jedna po drugiej, redakcja czy kierownictwo wystawili samym sobie? Przestrzegam przed współpracą z Repliką - wszystko jest w porządku, dopóki nie przychodzi do zapłaty. Dam znać, kiedy/jeśli uda mi się wyegzekwować swoją wypłatę i ile to trwało, może komuś pomogę nie wpakować się w finansowe błoto.
Anna 2017-06-28 20:23
Jak postępy w egzekucji wynagrodzenia? Sama mam ten sam problem. Dopiero zaczęłam walkę o należne pieniądze.
Z. 2017-08-27 16:57
Atmosfera w pracy super. Każdy wie co ma robić a przy tym można czuć się swobodnie. Właściciel dba o pracowników. Owszem, czasami są przestoje jeśli chodzi o wypłaty, ale zawsze się je otrzymuje. Trzeba brać pod uwagę, że rynek książki nie jest łatwym rynkiem i wymaga cierpliwości. Właściciel jest uczciwy. Bardzo polecam!
Daisy 2017-09-15 15:06
Mnie po czterech miesiącach nerwów udało się dostać zapłatę. Maile olewają, umowy, w których jest napisane, że mają 30 dni na zapłatę, mają w nosie, straszenie sądem nie robi na nich wrażenia. Było miło na początku, ale gdy przyszło do płacenia miło być przestało. Zero przeprosin za zwłokę, zero konkretów, kiedy będą pieniądze. Zachowywali się, jakby mi łaskę robili, że w ogóle mi kiedyś zapłacą. Odradzam współpracę z nimi, bo szkoda nerwów za takie niskie stawki. Niskie stawki, mało czasu na wykonanie pracy i jeszcze nie można się doprosić należytej zapłaty. Żart, granda, ale na pewno nie wydawnictwo z prawdziwego zdarzenia.
Nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Replika Wydawnictwo Aleksander Szabliński