brak logo

Trio Moto Michał Czubaj

Kicin

Opinie o Trio Moto Michał Czubaj

Rikk 2013-07-30 12:59
Świetni fachowcy, którzy doskonale znają się na swojej pracy. Maja dobrą opinię w okolicy.
Janka 2013-10-11 08:13
Polecam, bardzo profesjonalna diagnostyka i elektronika samochodowa. Szybko poradzili sobie z problemem, mechanicy to bardzo mili ludzie, którzy każdy samochód traktuja jak swój. Polecam gorąco!
Jarek 2013-10-24 14:14
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym warsztatem, jeśli mam problem z skrzynią biegów w którymkolwiek z samochodów należących do mojej firmy mogę bez problemów się udać do nich i naprawiają mi usterkę od ręki, pracują tam sami profesjonaliści
adrian 2014-01-23 09:26
Uczciwa firma, nie naciągają na niepotrzebne naprawy, wszystko szybko i sprawnie. Prawdziwi fachowcy.
Niezadowolony 2014-04-09 21:09
Byłem u nich dwa razy i za każdym razem nie był dotrzymany termin. Przyjechałem do nich z błahostką, skrzynia działała prawidłowo ale miałem małe wycieki, mieli wymienić uszczelniacze w przegubach i uzupełnić stan oleju w skrzyni. Ta czynność chyba ich przerosła bo ledwo dojechałem do domu. Podczas drugiej wizyty zaproponowali mi naprawę skrzyni za ok 7 tys zł. inny mechanik zrobił mi za 300zł. nawet chcieli mi naprawiać silnik który był sprawny. NACIĄGACZE! Auto od nich odebrałem z uszkodzona powloką lakierniczą, porysowana lampą, plastiki pod podwoziem od innego auta, zaoliwione chodniczki, fotele... wymieniać można dużo.... Te pozytywne opinie chyba sami pisali.
Dobi 2016-02-18 14:15
Naciągaczem w tej firmie był tylko i wyłącznie taki mały karakan Bartosz Hołderny, który przyjmował auta pod nazwa Trio Moto , niewywiązywal sie z terminów, kasował do własnej kieszeni, oszukując Trio Moto, a na końcu wykurzył ich ze starego miejsca i zniszczył opinie... On to jest dopiero oszust!!!
Tomek 2016-10-21 14:09
Bardzo profesjonalne podejście do klienta, Auto naprawią bez żadnego problemu, właściwi ludzie na właściwym miejscu. Polecam!!!!
jasiu 2017-06-22 19:56
Naprawa reduktora do Mazdy CX-9 to tragedia! Żadnej gwarancji , totalna fuszerka,kasują forsę i klient jest olewany! Nie odbierają telefonów! Naciągacze i partacze!!!
Zadowolony 2017-08-29 22:54
Panom należy się wysoka ocena za szczegółowe diagnozy problemu i rzetelną wycenę. Wykonywałem u nich regenerację sprzęgła, po tym jak auto wpadało w wibrację. Wszystko aktualnie działa bez zarzutu.
Oszukany klent 2017-09-15 11:32
Ten mały cwany czlowieczek z firmy Autocars Pan Bartosz H.nie jedna osobę naciągnol na nie małe pieniądze. Swoją gadka ściąga klientów a nie ma żadnego pojęcia o naprawie,dlatego przedłuża terminy odbioru.Z YouTube ciężko nauczyć się naprawiać skrzyni.Wszyscy w Polsce znają już go ze nie ma o tym zielonego pojęcia dlatego musi "lać wodę"żeby skasować A gwarancja to tylko ściema.Oszukane osoby proszę o kontakt magkom9@wp.pl
Zostaw swoją opinię o Trio Moto Michał Czubaj - Kicin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trio Moto Michał Czubaj