brak logo

Gold-Meb Marlena Piwońska

Radomsko

Opinie o Gold-Meb Marlena Piwońska

pieroo 2015-10-27 15:03
witam firma masakra pracownicy nie wiedza co mowia jeden zgania na drugiego,szf przeprasza i zgania na paracownikow i obiecuje ze poprawi,a ciagle jest fuszera straszna naprawde nie polecam chyba ze ktos szuka taniej firmy i nie interesuje go czy szafka sie otwiera hehe.
magda 2016-02-24 06:05
nie polecam tej firm,jak zaliczka to od razu ,a na meble czeka sie latami.choć ich wykonanie ma wiele do życzenia.naprawde nie polecam z szefem cieżkie rozmowy wydyje mu sie ze zjadl wszystkie rozumy.
1
Kosów 2016-12-16 08:03
NIE POLECAM , żeby was ręka Bos.... Broniła jak nie chcecie mieć problemów z wykonaniem , terminem i fachowością ....
Termin u mnie wykonania był 4 tyg max , jak zadzwoniłam do firmy bo już ten facet od pomiarów nie odbierał to od razu powołali się na punkt pierwszy umowy że mają jeszcze 4 tyg. więc czekałam prawie 8 tyg . Potem musiałem użyć dosłownie szantażu żeby ktoś przyjechał , itd itd za długo by pisać ....
Jakość wykonania masakra , terminowość porażka , a obsługa poniżej karygodności w sumie przez tego wysokiego pana , szef odbija piłeczkę i mówi że to nie jego wina a ten wysoki pan mówi że to szef ....Potem już przestają odbierać telefony .....
Zresztą na samym wstępie gdybym tylko posłuchała siebie to już powinnam odmówić , wysoki pan obraża innych inwestorów i nie widzi w sobie winy ....
Jakość wykonania +/- 2 cm tolerancji , przy meblach ?????? Blat docięty że szyba nie schowa dziury , to tylko można sobie wyobraźić .....
1
Idzpanwchu 2017-09-05 18:27
Idealne określenie dla firmy to 'nie dziaduj zwiaz drutem'. Firma porażka totalna. Monterow mebli to chyba z łapanki zatrudniał szefunio. Wykonanie i jakość mebli tak fatalna ze gdyby nie odbiór mebli przez moją żonę bo akurat wtedy nie byłem w stanie być przy odbiorze i montażu to bym kazał zbierać zabawki i meble i żądać zwrotu pieniędzy. Długo można by sądzić się z firmą o jakość wykonania. Ogólnie temat rzeka. Nie polecam i w Żarkach najlepiej omijać owa firmę szerokim łukiem. Tyle w temacie.
1
Dominika 2017-09-06 22:29
Nie Polecam !! Oszuści! Za projekt wzieli pieniądze mial byc za tydzien, oczywiscie po telefonach jak i do pana Pracownika wysokiego ( który nie odbierał) skończyło sie na telefonie do szefa który zgonił na projektanta!, projekt dotarł po 2 tyg. Ok wszystko super idealny, ale wlasnie ale dlaczego nie pojawili sie z umową mimo ze to w ich interesie przyjechac podpisać umowe... Po setkach telefonów tylko obiecanki ze przyjedziemy za tydzien ... Jasne jak Pan wysoki powiedział ze na meble czeka sie 8 tyg. To umowa misiala byc podpisana natychmiast. Olał ... Miną miesiąc zero odzewu... Dziekuje bardzo firmie Gold Meb !!! Mam gdzieś. Znalazłam dużo tańszą i silniejszą firmę malarską "Marko" pan poświęcił 2 godziny na wymierzenie kuchni i wysłuchanie co chcemy. Niestety 150zl poszlo za projekt. Kuchnia wyszła calkiem inaczej tego co Gold meb mówił ze nie da sie zrobić firma Marko Da rade. !! Brak nerwów na telefony. Oszczędzcie sobie nerwy. Wezcie inna firme :-)
gold 2017-09-07 20:17
przedewszystkim 150 pobrane projekt dostarczony w 2 poprawkach wiec ze slowkami krotko następnie zmian czekania tygodniami zastanowienaiami wiec firma goldmeb zdecydowala nie podpisywać umowy wspolczucie marco bzdury wypisane w ten sposób robi osoba która sama kreci i oszukuje ale jeśli dotyka ja cos nie pomyśli swoja bezsilnoscia proboje pograzac dookoła/ firma goldmeb choćby cena była potrojna nie wykona tej pani zlecenia firma dysponuje wykfalifikowana zaloga której zawierzylo tysiące zadowolonych klientów czego świadectwem sa certyfikaty jeśli ktoś wypisuje opinie niech okaze umowę i wtedy firma naprawi bledy nie ma ludzi nieomylnych ale sa ludzie co nic nie robia i z nodow musi cos napisac bo nie zasnie tzw pasożyt
1
ela 2017-09-07 20:32
rzetelna firma profesjonalizm tylko pozazdroscic meble bajka wysoka precyzja panowie montazysci naprawdę eksperci terminowi polecam meble bajka
1
witek 2017-09-07 20:39
chciałbym dziś polecić firme goldmeb dlatego pisze bo przypadkiem trafiłem na posty i nie mogę uwierzyć w to co jest wypisane ponieważ wynajalem te firme wykonali u mnie zlecenie z czego nie ukrywam swojego zadowolenia i polecam chłopaki już kilka zlecen robili z polecenia pozdrawiam
1
claudia 2017-09-08 05:40
wczoraj goldmeb montowali mi cale wyposażenie domu tak super organizacja wszystko pasowalo co do mm ciesze się ze podjelam wspolprace pan wysoki ekspert od projektu i na dodatek pilnowal roboty do końca polecam mało spotykana rzetelna firma a na koniec jeszcze dostałam upust chciałam się zrewanzowac za prace wiec pisze ta opinie pozdrawiam
1
mola 92 2017-09-08 20:50
czytam często forum i skorzystałam z goldmeb panowie robili mi 2 szafy przesuwne zamontowali po tygodniu drzwi drzwi się pokrzywily zadzwoniłam do szefa w ciągu tygodnia pojawili się panowie wyregulowali jest ok
1
oblatywacz postow 2017-09-08 20:56
sam a nazwa pajaca jak się przedstawil robi wszystko hejka
1
zarki 2017-09-10 06:30
firma zrobila projekt 3d po czym nanieśliśmy male poprawki meble zostały zamontowane no i polecam sa extra wszystko funkcjonalne jest perfekcyjnie zaprojektowane
1
ANKA W. 2017-09-14 16:40
może zacznę tak 'ten się nie myli co nic nie robi'
pan na targowisku we Włoszczowie super wytłumaczył wszystko pokazał i doradził naprawde miły człowiek
zostawiłam adres do pomiaru i zaraz był telefon z firmy
po kilku dniach po uzgodnieniu terminu przyjechał Pan wymiierzył wycenił panowie przyjechali zamontowali jestem bardzo zadowolona z moich mebli kuchennych a niedługo zamówi siostra
polecam
ANKA
1
nadka eryk krauze 2017-09-16 21:35
firma gold uf. szacun pan Piotr wymierzal mi kuchnie 2 szafy to co zaoferowal rozwiązanie i wykonal projekt 3d jestesmy pod wrazeniem ale wykonanie mebli przerosło nasze oczekiwanie były pewne niedokończenia ale od montażu do skończenia trfalo ok 2tygodni pan Piotr się super wywiazal jest gość polecenia perfekcionalne przygotwanie potezna wyobraznia ok pozdrawiam i polecam
1
uff 2017-09-17 17:40
Dziwne, ze wszystkie dobre opinie są pisane bez interpunkcji:) (pewnie kolejne autor juz zrobi bezblednie) wskazuja na jednego autora :D jednak nie zamowię u nich mebli. Dziekuję za ostrzezenia.
stop 2017-09-18 19:09
widze ze nawet trafiają się pseudo psychologowie to cos jak nie chce mebli to jaki to jest sens opisywac kogos kogo się nie zna a swoje interpunkcje niech wdraza w swoje prywatne beznadziejnie wygladajace zycie nie kupuje od nich mebli ale nie toleruje opisu a pisać każdy moze jak chce
1
opoczno janka 2017-09-19 20:57
dziś panowie montowali meble przedstawili mi ta strone jest złych opinii zdecydowalam się zobaczymy dziś jest ok
1
robert 2017-09-23 19:46
ok
Zostaw swoją opinię o Gold-Meb Marlena Piwońska - Radomsko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold-Meb Marlena Piwońska