brak logo

ARTFOL PPHU

Piotrków Trybunalski

Opinie o ARTFOL PPHU

Zbyszek 2015-08-11 11:43
Ni mom czasu.
zbyszko 2015-09-23 14:15
jest to firma na najnizszym poziomie pracy oszukuja co do gatunku wszystko kupuja os chinczykow samsrywalem takie etykiety i sptrzedaja jako polskie bhp maja za nic maja swojego zaufanego bechapowca zarobki marne a jak sie coc odezwiezwiesz to juz nie pracujesz mlody szaf generalnie ma pracownika za nic a on nie ma chyta nawet sredniego wyksztalcenia jest to poprostu prostak i gbur najgorszy
1
zbyszko ii 2015-09-28 11:11
jak tam sie przyjmiesz do pracy to dons na swoich kolegow i kolerznki do szefa to moze tam popracujesz z miesiac a pozniej juz po tobie ja tam pracowalem trzy dni i zdolalem to poznac przychodzisz do pracy ok.pol godz.przed rozpoczeciem a wychodzisz tez pol godz.po zakonczeniu nikt ci za to nie placi i patrza tylko na zegarek o ktorej wychodzisz wspolczuje ci amando
Krzyś 2015-09-28 19:40
Stary szef gania ludzi z siekierą. Uciekajta
2
wezuwiusz 2015-09-29 13:58
Bylem na stazu ze szkoly w tej firmie. Jestem zadowolony z pracy i byc moze kiedys uda misie tam znow znalezc prace.
Fajna ekipa na magazynie, babeczki z produkcji tez pomocne. Z sprzedaza mialem najmniej do czynienia, ale tez mile i ladne dziewczyny :)
Szefostwo - OK. O zarobkach nie wypowiem sie bo na stazu sa inne niz normalnie.
1
Arczi 2015-11-01 16:07
Dajcie sobie spokój,to firma samych gburów!Młody szef Karol to gbur,dowodzący na magazynie Zbyszek to gbur,już nie wspominając o urzędującym na Glinianej Emilu.Święta Trójca.Mądrzejsi od wszystkich.
1
Anna 2015-12-09 20:44
Podejrzewam, że staż, o którym wspominał kolega to staż ze szkoły lub urzędu pracy. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rzeczowa, choć naprawdę krótka, ale dzięki temu mniej stresu :-) Przeprowadzał ją Pan Karol, wydaje się sympatyczny, bardzo konkretny. No nic... Zobaczymy, czy się uda.
Lajzaminelli 2016-01-18 14:55
Fajnie bylo, ale sie skonczylo. No coz ... Praca w Artfolu nie nalezy do najlatwiejszych, ale przynajmniej chlopaki z magazynu sa spoko :D Pozdrawiam !
1
zly mis 2016-01-20 12:26
Bardzo zla robota,ci ktorzy pisza ze ,,a moze nie jest tak zle,,i chca sie przyjac niech ida i sie sprawdza,beda ciagle ganiani z zegarkiem na rece.
Same chamy i prostaki tam robia ktorzy patrza tylko by cie zagonic jak cos jest nie tak,choc sami dobre walki kreca by dorobic.
Wchodzac zaczynajac dniowke nie wiesz kiedy ja skonczysz,na magazynie trzeba sie nadzwigac recznie,niemifa aura tam panuje nie polecam
liroy 2016-02-23 15:12
Dobrze jest. Pracuje od dwoch miechow i jest spox. Duzo za kierownica.
ola 2016-03-22 18:19
liczyć może, szkoda że ich nie dostanie
1
rimpimpim 2016-03-24 16:43
Czekam na odpowiedź po rozmowie kfalifikacyjnej. Firma wyglonda dobrze. Chciałbym dostac tam prace.
1
bimbam 2016-03-24 21:46
z tfojom ortografiom morzesz liczyc na dobre stanowisko i niezłom kase.
3
nowa 2016-04-13 17:02
Właśnie skończyłam tam pracować...ktoś kto ma mocny kręgosłup i nerwy może szukać tam pracy....ja nie polecam - nikt nie ma czasu porządnie nauczyć cię obsługi maszyn ,atmosfera okropna(ludzie boją się utraty swojego stanowiska i krzywo na ciebie patrzą ,może właśnie oprócz chłopaków z magazynu którzy naprawdę są ok)kasa najniższa krajowa..a dźwiganie ciężkich rolek z folią(od 40-120kg) nawet we dwie osoby to nie jest praca dla kobiet..
2
młoda 2016-04-14 09:29
Nikomu tam nie polecam pracy atmosfera na poziomie mniej niż zero (na produkcji) stado wściekłych małp pani kierownik przyjaciółką pani M.a pani M. przyjaciółką pani E. tylko siedzą na telefonie i szepczą sobie.Szefie nigdy nie będziesz miał ludzi do pracy dopóki się nie dowiesz co się dzieje na produkcji.Pozdrawiam dziewczyny z biura i chłopaków z magazynu tylko oni są tam spoko
5
olga 2016-05-02 19:01
w biurze też jest wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna na drugą donosi.Po trupach do celu
5
olga 2016-05-03 12:36
Natomiast jeżeli chodzi o samą firmę, trzeba przyznać, iż Szefostwo daje szansę pracy i zdobycia doświadczenia młodym ludziom. Mam ogromny szacunek do Szefostwa (ludzie z klasą i na poziomie). Ja niestety nie podołałam obowiązkom w tej firmie - zbyt dużo zagadnień do opanowania i zapewne atmosfera między pracownikami bierze się z tego powodu . Jednak warto próbować!!!
3
toja 2016-05-09 19:36
Praca jest OK. To prawda, ze w firmie sa grupy - produkcja, sprzedaz i magazyn ale w zasadzie nie ma sie i tak w ciagu dnia kontaktu ze wszystkimi wiec nie wiem co za problem.
Godziny pracy sa pilnowane, nie ma problemu z urlopem, uwazam ze to dobra firm.
WEGANKA 2016-07-15 15:01
Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rozmowa krótka, acz bardzo rzeczowa. Staram się o stanowisko specjalisty ds. sprzedaży. Firma budzi zaufanie, działa prężnie na lokalnym rynku, na pewno jest w niej szansa rozwoju, szczególnie dla kogoś młodego. Podglądałam przed rozmową Panie ze sprzedaży, ich biura mieszczą się na parterze budynku. Pracy mają sporo, ale ja się pracy nie boję. Zespół wygląda fajnie. Budynek zadbany, pomieszczenia jasne, przyjemne.
Rozmowę przeprowadzał młody mężczyzna, Pan Karol bodajże, ze stresu nie do końca pamiętam. Przedstawił mi zakres obowiązków, dokładnie przyjrzał się moim dokumentom. Zrobił dobre wrażenie miłego, ale dość wymagającego człowieka.
Poprzednia moja praca również polegała na obsłudze klienta, ale w malutkim przedsiębiorstwie, tu widzę, że jest szansa wykazania się umiejętnościami sprzedażowymi. Zobaczymy, czy będę miała szansę.
Polecam !
janek 2016-09-01 11:15
Właśnie dobrze, że rozmowa jest krótka, ale rzeczowa. Dobry rekruter wybada wszystko i w kilka minut tak naparwde. Poza ty szkają kogoś jako Pracownik Magazynu i z tego co widze po ofercie, to u nich mile widziane jest doświadczenie na podobnym stanowisku oraz prawo jazdy kat.B.
tomko cielesny 2016-10-25 19:08
A są tam jakieś fajne dziunie ?
1
Ksiądz 2017-01-24 17:33
A czy tam grzeszą w pracy ?
malineczek 2017-03-10 16:21
Pitu pitu...Pracowałem tam pare dni, nie mam co do zastrzeżeń co do firmy. Jeśli chodzi o czas pracy to pracujesz 8h i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co to kogo obchodzi. Mówisz do widzenia i tyle. Wystarczy tylko posprzątać po sobie. Mnie tam nikt nie ganiał czy coś bo nie pozwole sobie na takie traktowanie. Tam pracuje z 20 osób, szału nie ma. Noszenie folii bąbelkowej i cięcie jej na kawałki 1m to ciężka praca ? Pffff... Ludzie, ogarnijta się ! Pozdrawiam
Weronika 2017-03-30 12:55
@tomko cielesny, @Ksiądz, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w ARTFOL PPHU.
Klaudynaa 2017-05-06 01:19
Dziś dzwoniła do mnie Pani z firmy Artfol i zaprosiła mnie na rozmowę prosząc, abym zabrała ze sobą świadectwa pracy (wszystkie) i świadectwo ukończenia szkoły...tak się zastanawiam PO CO to komu? Rekruter będzie się przyglądał moim ocenom z przed kilu lat? Czy praca w tej firmie jest w końcu ciężka czy raczej do zniesienia? A godziny pracy? Wekendy są wolne?
2
Mika 2017-05-06 18:44
Niedawno skończyłam przygodę w tej firmie, uffff. Już Ci odpowiadam. Rozmowa trwa chwilę, są pytania o dotychczasową karierę. Jeśli chodzi o finanse to najniższa krajowa i nie masz szans na więcej. Z tego co słyszałam to nie ma podwyżek (dlatego dość szybko uciekłam). Praca jest raczej ciężka. Dźwiganie ciężkich rolek z folią (30, 40kg). Przy maszynie dużo stresu, presja na wydajność. A maszyny są stare, ciągle się psują i zacinają, więc wyrobienie normy jest niemożliwe. Kierowniczka też raczej nie pomaga. Z wielką łaską podejdzie jak zgłosisz że jest awaria tak jakby to była Twoja wina. A czasami nawet krzyczy. Jeśli chodzi o weekendy to na rozmowie powiedziano mi, że czasami trzeba przyjść w sobotę. W praktyce okazało się że wszystkie soboty są pracujące. Ogólnie nie polecam tej firmy, chyba, że na chwilę, na przeczekanie, aż nie trafi się coś lepszego. A o to na prawdę nie będzie trudno, bo każda praca będzie lepsza niż ta, szczególnie pod względem finansowym.
2
Weronika 2017-05-08 11:06
@Klaudynaa, a o jakie stanowisko konkretnie się ubiegasz? Rozmowa kwalifikacyjna oraz ogólne warunki pracy czy atmosfera różnią się nieco w zależności od docelowego stanowiska.
1
Luiz Ortiz 2017-07-23 16:49
W Artfolu panuje super atmosfera w pracy. Kolejnym plusem jest bardzo dobra organizacja,dzięki czemu absolutnie nigdy nie wkrada się nerwowość,co sprzyja zwiększeniu wydajności pracy. Zarobki są bardzo dobre i co najważniejsze szefostwo,które jest niezwykle miłe i przyjazne dla pracowników nieustannie docenia ich pracę i z upływem lat zapewnia awanse i możliwość rozwoju oraz wspinania się ku szczytom swojej kariery. Zdecydowanie polecam
Pani G. 2017-07-26 16:38
To wszystko prawda. Jeden z pracowników już od ponad dwudziestu lat wspina się ku szczytom swojej kariery.
Aga 2017-07-28 18:09
Samo kłamstwo
Nikodem Jeżewski 2017-07-31 18:56
Firma bardzo przyjazna pracownikom. Nieustanne podwyżki,trzynasta pensja,wczasy pod gruszą,paczki na święta,już nie wspominając o premiach,ktróre sięgają wręcz niewyobrażalnych kwot. Przerwa na lunch,nikt nie czepia się tego ile Ci na niej zejdzie. Wszytko odbywa się bezstresowo. Kadra bardzo zgrana,systemacznie odbywające się spotkania integracyjne,nikt pod nikim nie kopie dołków. Polecam
tomek 2017-07-31 23:42
Zgadzam się z tobą w 100%
Chcesz lekkiej i miłej pracy zatrudnij się w Artfolu.
Może będziesz miał szczęście i nie będziesz musiał sprzątać i myć kibli bo szefostwo ze skapstwa nie zatrudnia sprzątaczki i pracownicy mianowani "brygadzistami"to właśnie robią na zakładzie.
Jeśli chcesz się przyjąć na produkcję licz się z tym ze z własnych pieniędzy musisz sobie kupić nożyczki,taśmy i noża. A i najważniejsze duże opakowanie tabletek na uspokojenie:)
PracownicaArtfolu 2017-08-02 23:07
Jestem byłą pracownicą firmy Artfol. Pracowałam na stanowisku biurowym i uważam, że praca była w porządku. Te komentarze powyżej są mocno przejaskrawione. Owszem bywają sytuacje stresujące, ale myślę, że tak jest wszędzie. Może zarobki mogłyby być wyższe, ale i tak jak na Piotrków złe nie są. Odeszłam z firmy ze względu na zajście w ciążę. Trochę żałuję, bo mimo, że minęło 2,5 roku nie mogę znaleźć pracy. Jak ktoś chciałby więcej szczegółów proszę pytać. Odpowiem.
1
Robol 2017-08-04 14:47
Praca oceniam na 4. Atmosfera na 4. Zarobki na 3,5. Niestety w Piotrkowie to i tak sukces.
Weronika 2017-08-07 15:01
@PracownicaArtfolu rozumiem, że byłaś zadowolona z pracy w Artfol. Czy możesz powiedzieć coś na temat możliwości rozwoju jakie zapewnia pracodawca? Czy oprócz podstawowego wynagrodzenia można również liczyć na dodatkowe benefity?
Cukinia 2017-08-07 17:35
Oczywiście. Można liczyć. Zawsze można liczyć... :D
PracownicaArtfolu 2017-08-07 22:07
@Weronika : Tak, poza podstawową pensją są tzw. premie. Ja akurat dostałam w każdym miesiącu, ale wiem, że za złamanie regulaminu (szybki papierosek poza godzinami kiedy są przerwy), czy za dwa albo trzy spóźnienia w miesiącu niestety już chłopak nie dostał. Na terenie zakładu nie można palić, więc musisz wychodzić na zewnątrz. Ja na szczęście nie palę od dłuższego czasu, ale wiem, że ludzie na to narzekają. Od siebie dodam, że na sprzedaży pracują fajne dziewczyny. Generalnie jakby trzy sektory są - sprzedaż, produkcja i magazyn. No i na górze szefostwo i jest chłopak od zaopatrzenia. Szefową wspominam bardzo dobrze - pani Asia. Ona przyjmowała mnie do pracy, miałam z nią rozmowę i z młodszym szefem. A, no i zimą trochę chłodno jest w budynku :) Trzeba zarzucić jakiś sweterk :)
1
Sroka za Kościelnej 2017-08-09 17:30
Pracownicy tej firmy ubierają się w Castoramie.
Weroniczka 2017-08-10 17:38
ktorego dnia miesiąca są realizowane wypłaty w artfolu?
1
Olga 2017-08-10 23:07
Praca na produkcji - trudna ? Jaka atmosfera ?
akjbcwieh 2017-08-11 11:51
Na produkcji praca głównie dla kobiet, cięszka nie jest. Ale jak będziesz miała na zmjanie Margarete to szlag cię trafi. Ale jak nie to będzie OK. latem jest strasznie gorąco i czasem trzeba dźwignąć rolkę ciężką, ale też chłopaki z magazynu pomagają. Zarobki minimalne, ale są premie.
onnna 2017-08-12 16:55
Ja bym radziła uważać na panią Annę R.pracownice produkcji.Fałszywa osoba która zniechęca do pracy w tej firmie.Radze omijać ja z daleka.
ktos 2017-08-14 20:10
Smieszy mnie Twoja opinia bo praca jest ogolnie ciezka ale idzie do wszystkiego przyzwyczaic do pracy idzie zarabiac pieniadze a nie uskuteczniac przyjaznie .Pracowalam w tej firmie i Margareta wlasnie bardzo duzo mi pomogla .Dziewczyny naprade bardzo duzo maja na glowie .l wcale im sie nie dziwie ze czasami puszczaja im nerwy bo ilez mozna wytrzymac ..Ustaw sobie maszyne nowym osobom .Ogolnie na ta firme szkoda slow zero szacunku dla pracownika.
Ona 2017-08-15 20:10
Troche przedadzilas z ciezarem rolek 120 kg kto by to podniosl .Piszecie glupoty jakich malo.Praca jak praca wszedzie trzeba pracowac za darmo nikt Ci nic nie da.Opisywanie szefostwa zenada zastanowmy sie jacy my bysmy byli na jego miejscu..moze gorsi niestety pieniadze uderzaja do glowy.
Wojtech 2017-08-21 12:39
Szukacie teraz magazyniera ?
Szycha 2017-08-30 11:55
Praca w Artfolu na magazynie jest OK.
Weronika 2017-09-18 09:05
@Szycha możesz powiedzieć coś więcej o tym, jak wygląda praca na magazynie? W jakim systemie ona przebiega? Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do firmy? Takie informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które są w trakcie szukania nowego miejsca pracy.
Szycha 2017-09-19 13:45
Na magazynie praca fizyczna załadunek, rozładunek, czasem też trzeba pojechać do klienta z dostawą. Praca w systemie 8 godzin, do popołudnia. Prawko jest w zasadzie niezbędne. I tyle. I Zbyszka trzeba słuchać :)
Weronika 2017-09-28 09:52
@Szycha dziękuję za odpowiedź. Mógłbyś powiedzieć też, czy firma obecnie prowadzi rekrutacje? Szukałam aktualnych ofert pracy w internecie i na stronie internetowej firmy, jednak bezskutecznie. Czy może do pracy na niektóre stanowiska można zgłaszać się przez cały rok?
Anulaa 2017-09-28 12:34
A jaka pensja ?
Zostaw swoją opinię o ARTFOL PPHU - Piotrków Trybunalski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARTFOL PPHU