brak logo

ARTFOL PPHU

Piotrków Trybunalski

Opinie o ARTFOL PPHU

maks 2014-09-25 11:57:32
Bardzo miła atmosfera w pracy. Duże zarobki
1
Maciek 2014-12-19 01:05:35
Bardzo zła atmosfera.Małe zarobki
9
katy 2015-01-07 21:59:39
Najgorsza firma z mozliwych,pracodawca ma pracownika za nic, dla atmoswera i fatalne zarobki sięgające minimum
6
OLA 2015-01-11 07:33:05
Miła atmosfera w pracy??? Od kiedy??
4
Kryniu 2015-01-16 14:36:42
Szef ma pracownika za nic. Chyba myśli, że człowiek to robot który za tak śmieszne pieniądze będzie wykonywał tak ciężką pracę. Praca w 90 % niezgodna z przepisami BHP. Szef nawet jak ktoś się stara, próbuje udowodnić że to i tak za mało. No i te śmieszne premie...szkoda czasu na pisanie o tej firmie. Odradzam wszystkim młodym jak i starszym osobą, jeżeli nie chcą nabawić się choroby kręgosłupa (dźwiganie rolek folii samemu 50-55 a czasem i więcej kg).
8
Leszek 2015-01-21 13:41:24
Tragiczne warunki pracy. Nagonka na pracowników jak w ( usunięte przez administratora )
6
gosc 2015-01-27 10:24:54
Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie i poczułem się jak śmieć. Musiałem czekać godzinę, żeby ktoś poprowadził rozmowę, która trwała 5 min. Następnie nawet nikt nie przeprosił za opóźnienie. PORAŻKA. Jak na tym etapie tak traktujecie ludzi to nie chce pracować w takim miejscu. To, że w Piotrkowie jest duże bezrobocie nie oznacza, że można tak robić.
6
Ktoś 2015-02-01 11:27:58
Witam.
Mam podobne odczucia do tego co napisał "gosc". Rozmowa opóźniła się o 25 minut. Prowadzący nie przeprosił i nawet się nie przywitał. Podejrzewam, że wzięło się to z jego młodego wieku i niedoświadczenia. Rozmowa kwalifikacyjna, przeprowadzona na najniższym poziomie z jakim miałem do czynienia. Rozśmieszyło mnie żądanie świadectwa maturalnego z ocenami cząstkowymi. To tak jakby ktoś miał syndrom niedoedukowania. Nie zwrócił uwagi na to, że ktoś ma więcej niż średnie wykształcenie i doświadczenie na wymaganym stanowisku. Zero pytań z zakresu wiedzy praktycznej. Dla mnie zdecydowanie żenada. Po 2 minutach rozmowy wiedziałem, że nie chcę tam pracować, więc nawet gdyby zadzwonili, zdecydowanie podziękuję. W życiu zawodowym przede wszystkim trzeba się rozwijać a nie uwsteczniać. Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia zarówno firmie jak i ludziom tam pracującym i starającym się o pracę.
Pozdrawiam.
6
ola 2015-04-20 20:01:02
PRAWDA!!!!!
1
Zbyszek 2015-08-11 11:43:58
Ni mom czasu.
zbyszko 2015-09-23 14:15:55
jest to firma na najnizszym poziomie pracy oszukuja co do gatunku wszystko kupuja os chinczykow samsrywalem takie etykiety i sptrzedaja jako polskie bhp maja za nic maja swojego zaufanego bechapowca zarobki marne a jak sie coc odezwiezwiesz to juz nie pracujesz mlody szaf generalnie ma pracownika za nic a on nie ma chyta nawet sredniego wyksztalcenia jest to poprostu prostak i gbur najgorszy
1
zbyszko ii 2015-09-28 11:11:30
jak tam sie przyjmiesz do pracy to dons na swoich kolegow i kolerznki do szefa to moze tam popracujesz z miesiac a pozniej juz po tobie ja tam pracowalem trzy dni i zdolalem to poznac przychodzisz do pracy ok.pol godz.przed rozpoczeciem a wychodzisz tez pol godz.po zakonczeniu nikt ci za to nie placi i patrza tylko na zegarek o ktorej wychodzisz wspolczuje ci amando
Krzyś 2015-09-28 19:40:58
Stary szef gania ludzi z siekierą. Uciekajta
1
wezuwiusz 2015-09-29 13:58:21
Bylem na stazu ze szkoly w tej firmie. Jestem zadowolony z pracy i byc moze kiedys uda misie tam znow znalezc prace.
Fajna ekipa na magazynie, babeczki z produkcji tez pomocne. Z sprzedaza mialem najmniej do czynienia, ale tez mile i ladne dziewczyny :)
Szefostwo - OK. O zarobkach nie wypowiem sie bo na stazu sa inne niz normalnie.
1
Arczi 2015-11-01 16:07:22
Dajcie sobie spokój,to firma samych gburów!Młody szef Karol to gbur,dowodzący na magazynie Zbyszek to gbur,już nie wspominając o urzędującym na Glinianej Emilu.Święta Trójca.Mądrzejsi od wszystkich.
Anna 2015-12-09 20:44:30
Podejrzewam, że staż, o którym wspominał kolega to staż ze szkoły lub urzędu pracy. Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rzeczowa, choć naprawdę krótka, ale dzięki temu mniej stresu :-) Przeprowadzał ją Pan Karol, wydaje się sympatyczny, bardzo konkretny. No nic... Zobaczymy, czy się uda.
Lajzaminelli 2016-01-18 14:55:42
Fajnie bylo, ale sie skonczylo. No coz ... Praca w Artfolu nie nalezy do najlatwiejszych, ale przynajmniej chlopaki z magazynu sa spoko :D Pozdrawiam !
1
zly mis 2016-01-20 12:26:59
Bardzo zla robota,ci ktorzy pisza ze ,,a moze nie jest tak zle,,i chca sie przyjac niech ida i sie sprawdza,beda ciagle ganiani z zegarkiem na rece.
Same chamy i prostaki tam robia ktorzy patrza tylko by cie zagonic jak cos jest nie tak,choc sami dobre walki kreca by dorobic.
Wchodzac zaczynajac dniowke nie wiesz kiedy ja skonczysz,na magazynie trzeba sie nadzwigac recznie,niemifa aura tam panuje nie polecam
liroy 2016-02-23 15:12:05
Dobrze jest. Pracuje od dwoch miechow i jest spox. Duzo za kierownica.
ola 2016-03-22 18:19:18
liczyć może, szkoda że ich nie dostanie
1
rimpimpim 2016-03-24 16:43:16
Czekam na odpowiedź po rozmowie kfalifikacyjnej. Firma wyglonda dobrze. Chciałbym dostac tam prace.
1
bimbam 2016-03-24 21:46:41
z tfojom ortografiom morzesz liczyc na dobre stanowisko i niezłom kase.
1
nowa 2016-04-13 17:02:18
Właśnie skończyłam tam pracować...ktoś kto ma mocny kręgosłup i nerwy może szukać tam pracy....ja nie polecam - nikt nie ma czasu porządnie nauczyć cię obsługi maszyn ,atmosfera okropna(ludzie boją się utraty swojego stanowiska i krzywo na ciebie patrzą ,może właśnie oprócz chłopaków z magazynu którzy naprawdę są ok)kasa najniższa krajowa..a dźwiganie ciężkich rolek z folią(od 40-120kg) nawet we dwie osoby to nie jest praca dla kobiet..
2
młoda 2016-04-14 09:29:58
Nikomu tam nie polecam pracy atmosfera na poziomie mniej niż zero (na produkcji) stado wściekłych małp pani kierownik przyjaciółką pani M.a pani M. przyjaciółką pani E. tylko siedzą na telefonie i szepczą sobie.Szefie nigdy nie będziesz miał ludzi do pracy dopóki się nie dowiesz co się dzieje na produkcji.Pozdrawiam dziewczyny z biura i chłopaków z magazynu tylko oni są tam spoko
3
olga 2016-05-02 19:01:51
w biurze też jest wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jedna na drugą donosi.Po trupach do celu
3
olga 2016-05-03 12:36:29
Natomiast jeżeli chodzi o samą firmę, trzeba przyznać, iż Szefostwo daje szansę pracy i zdobycia doświadczenia młodym ludziom. Mam ogromny szacunek do Szefostwa (ludzie z klasą i na poziomie). Ja niestety nie podołałam obowiązkom w tej firmie - zbyt dużo zagadnień do opanowania i zapewne atmosfera między pracownikami bierze się z tego powodu . Jednak warto próbować!!!
3
toja 2016-05-09 19:36:24
Praca jest OK. To prawda, ze w firmie sa grupy - produkcja, sprzedaz i magazyn ale w zasadzie nie ma sie i tak w ciagu dnia kontaktu ze wszystkimi wiec nie wiem co za problem.
Godziny pracy sa pilnowane, nie ma problemu z urlopem, uwazam ze to dobra firm.
WEGANKA 2016-07-15 15:01:40
Jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. Rozmowa krótka, acz bardzo rzeczowa. Staram się o stanowisko specjalisty ds. sprzedaży. Firma budzi zaufanie, działa prężnie na lokalnym rynku, na pewno jest w niej szansa rozwoju, szczególnie dla kogoś młodego. Podglądałam przed rozmową Panie ze sprzedaży, ich biura mieszczą się na parterze budynku. Pracy mają sporo, ale ja się pracy nie boję. Zespół wygląda fajnie. Budynek zadbany, pomieszczenia jasne, przyjemne.
Rozmowę przeprowadzał młody mężczyzna, Pan Karol bodajże, ze stresu nie do końca pamiętam. Przedstawił mi zakres obowiązków, dokładnie przyjrzał się moim dokumentom. Zrobił dobre wrażenie miłego, ale dość wymagającego człowieka.
Poprzednia moja praca również polegała na obsłudze klienta, ale w malutkim przedsiębiorstwie, tu widzę, że jest szansa wykazania się umiejętnościami sprzedażowymi. Zobaczymy, czy będę miała szansę.
Polecam !
janek 2016-09-01 11:15:57
Właśnie dobrze, że rozmowa jest krótka, ale rzeczowa. Dobry rekruter wybada wszystko i w kilka minut tak naparwde. Poza ty szkają kogoś jako Pracownik Magazynu i z tego co widze po ofercie, to u nich mile widziane jest doświadczenie na podobnym stanowisku oraz prawo jazdy kat.B.
tomko cielesny 2016-10-25 19:08:48
A są tam jakieś fajne dziunie ?
Zostaw swoją opinię o ARTFOL PPHU - Piotrków Trybunalski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ARTFOL PPHU