brak logo

Akcent Zarządzanie Nieruchomościami Barbara Sołtysiak

Warszawa

Opinie o Akcent Zarządzanie Nieruchomościami Barbara Sołtysiak

mieszkaniec 2014-01-20 09:37
Nie polecam tego zarządcy . Panoszą się w naszym, bloku jak gdyby byli właścicielami całego osiedla a nie marnymi zarządcami . Pani (usunięte przez administratora)jest nieprzyjemna ,nie odbiera telefonów jeśli jest cos nie po jej myśli . na klatkach jest syf, ulica nie odśnieżona . tylko czynsz by podnoisili bez przerwy . nie polecam !!! marni z nich zarządcy !!!
czlonek zarzadu 2014-10-29 23:11
To nie ms zarzadu we wspolnocie my mamy i dobrze nsm sie pracuje
gość 2015-04-20 13:36
popieram zdanie osoby o nicku "mieszkaniec". Firma nieprofesjonalna, a osoba uważająca siebie za właściciela/właścicielkę wulgarna, opryskliwa i bardzo nieprzyjemna, szczególnie jak coś jest nie po jej myśli.
członek zarządu 2015-06-29 21:22
Konkurencja nie może się pogodzić z pozytywną opinią na temat Akcentu sorry pracują dla nas 14 lat bez konfliktów to o czyś świadczy.
Kam 2016-04-27 01:46
Firma super,solidna nie znam bardziej profesjonalych zarzadcow a wlascicielka dostepna o kazdej porze polecam!!!!
wkurzony 2017-08-22 16:21
najgorsza firma zarzadzajaca z jaka mialem do czynienia w moim kilkunastoletnim okresie wspolpracy z roznymi warszawskimi zarzadcami. firma 'akcent' w osobie p. B.I. Soltysiak,administratorki=wlascicielki. jest to osoba niemila=chamska,niekompetentna. niepolecam korzystania z uslug firmy 'akcent'
mac 2017-08-22 16:23
sami sobie piszecie opinie=brawo za inteligencje

asd 2017-08-22 16:28
popieram opinie
najgorsi zarzadcy na osiedlu,a i pewnie w calej warszawie.
niemili=chamscy
niekompetentni
JULA 2017-08-22 17:07
wulgarni
opryskliwi
niekompetentni
najgorsi administratorzy jakich znam
NIE POLECAM
mirek 2017-08-27 19:12
niemila pani wlascicielka=zarzadca wraz ze swoim mezem,wspolwlascicielem,zarzadca
wolgarni,chamscy
niepolecam wspolpracy z tyni ludzmi,firma zarzadzajaca nieruchomosciami ul ksiazkowa AKCENT
Zostaw swoją opinię o Akcent Zarządzanie Nieruchomościami Barbara Sołtysiak - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcent Zarządzanie Nieruchomościami Barbara Sołtysiak