brak logo

Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

Biała Podlaska

Opinie o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

admin 2015-11-12 18:00
Pracowałeś w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe? Czekamy na Twój komentarz. Nasze forum, Twoja szczerość.
Mika 2016-04-06 10:46
Witam
Proszę o opinie na temat tej firmy. Widzę że poszukują regionalnego managera sprzedaży. Czy warto tam startować, czy firma godna polecenia itd. ?
Pozdrawiam
Maniek 2016-07-19 22:05
Handluje ich drzwiami od jakiegos czasu. Zaczyna mnie irytowac ta rotacja na tym stanowisku. Co chwile nowy handlowiec. Probuj jesli aktualne jeszcze ale tylko handlowcy z tej firmy tak sie zmieniaja. U innych dostawcow wieksza stabilnosc. Powodzenia.
4
Bobo 2016-09-14 17:58
Tak poszukują średnio co 3 miesiace.
5
XXX 2016-11-21 18:19
zgadzam się w 100% ....
5
Obserwator 2016-12-06 06:22
A ja uważam , że VIKKING robi naprawdę dobre drzwi, ale dla klienta który wie co chce . Jedni jeżdżą fiatami , inni mercedesami - serwisy tych aut tez bardzo różnie kosztują. Firma jest generalnie bardzo innowacyjna , pracownicy są non stop doszkalani. Pracowałam tam i wiele sie nauczyłam . To firma dla ludzi twardych w której nie ma miejsca na sentymenty. Podejście Prezesa do ludzi jest takie jakie jest bo pewnie i jego życie nie rozpieszczało nigdy i wymaga tego od swoich pracowników .....ale ogólnie robią bardzo dobry produkt , który nie każdy po prostu może mieć- ja mercedesem tez nie jeżdżę a chciałabym ;) Pomimo , że też pozostał mi niesmak po rozstaniu z firmą, winię za to tylko siebie , bo mogłam pewne rzeczy przewidzieć. Vikkingowi jednak życzę jak najlepiej ! Powodzenia!
P.S. a jak ktoś nie umie sprzedawać ich drzwi to tylko świadczy o tym , że handlowiec z niego żaden !
wacus 2017-02-15 19:02
I jak tam Vikkingi? Poprawiło się? :)
1
Rozmawiający 2017-03-08 17:23
Bardzo dziwna firma. Miałem "przyjemność" być u nich kiedyś (nie napiszę z wiadomych powodów kiedy) na rozmowie o prace na stanowisko handlowca czy jak oni to nazywają Regionalnego Menadżera Sprzedaży. Jak na firmę, która chce sprzedawać drogie produkty to nie wygląda to za dobrze. teren pracy 1/3 Polski, kasa śmieszna (właściciel wychodzi chyba z założenia że tanim kosztem można zbudować porządną markę), (usunięte przez administratora)
4
IKS 2017-05-23 10:51
OHO znikło większość wpisów. Czyżby GoWork zaczął cenzurować? Może macki "prezesa" sięgnęły i tego portalu? Jednakże pracy w tej firmie nie polecam nikomu!
5
wielbiciel 2017-08-30 11:05
No to kolejne już ogłoszenie na stanowisko handlowca......widać jak się poprawiło.....hehehe
4
Wikk-linowy pimpuś sadełko z Bialowieży na urlopie 2017-08-31 17:53
śmieszne są opinie takich jak ty, nic nie wnoszą.Prócz tego , że jak w każdej "firmie" są ci służalczy, gdzie wystarczy takim min socjalu, bo 3 dzieci i zapomoga + alimenta. Ci ambitni raczej się tu nie wpisują. Ogólnie komuś, kto ma mózg, wystarczy kilka wpisów i spr czy faktycznie firma szuka co chwilę handlowców, a tak właśnie jest.Oferowane warunki finansowe ,są poniżej przeciętnej rynkowej. Atmosfera podobna nędzna, gość łapie sie wszystkiego po trochu, a to restauracja ( mizeria) a to drzwi, ceny zaporowe, wsparcie od firmy żadne. I tak to zatrudniają handlowców o wdzięcznej nazwie , hehe regionalny manager sprzedaży ;-) mityczna nazwa = mityczna wypłata. Aż żal d..ę ściska , że we firmie niektórzy, łącznie z wąsatym właścicielem nie potrafią posługiwać się językiem polskim a posługują się z angielszczonymi nazwami, coś jak ...
preseller, merchandiser albo najśmieszniejsze dla mnie ! to Vanseller !!! - jaka wdzięczna nazwa, a to po prostu komiwojażer oblatywacz, ...Po polsku to się nazywa domokrążca , handel obwoźny. Nazwa z kosmosu - wypłata widmo. Tak to jest i w tej firemce. Szukają co 3 miesiące nowego fra..era, jak coś sprzeda ok, zostanie we firmie i next. Tekst powyżej to prowokacja lodołamacz-ki i leśnego ssaka. Ogólnie co by nie pisać na rynku firma ma złą opinię, dla szefa starcza , dla takich jak oflej powyżej również, sługusy i imbecylizm jest powszechny. Dla ludzi z potencjałem i krytycznym myśleniem , nie do przyjęcia...poza tym to rubież wschodnia kraju , tacy jak ta powyżej na widok 1 520 zł ma mokro w naszkach, doszlo 500 + , alimenta i zapomoga... i siedzi tu wypisuje, że jest za...iście i pan szef taki mądry i piękny. Opary absurdu w tym tworze zaczynają się już od ...samej nazwy. Vik-king , hahahaha pomyślałby każdy, że chodzi o słynnego Wikinga z północy, rabiezcy i wojaka, atu zonk ! ...nazwa pochodzi od wikliniarstwa , haha nowi, niech zapytają sefa jak to plotlo mu się koszyki 20 lat temu i handlowało na bazarku ;-)
6
Zostaw swoją opinię o Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Biała Podlaska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vikking KTS Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Wielobranżowe