brak logo

19 667 Bayer-Taxi Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o 19 667 Bayer-Taxi Sp. z o.o.

focus 2016-09-06 06:59
Bayer Taxi to firma zarabia dzięki bazom, które płacą kierowcy. Chętnych do jeżdżenia jest wielu a klientów coraz mniej, wiec aby obdzielić kierowców, zawieszają ich za drobne rzeczy np. zatrzymała cie policja, samochód nie może odpalić, stoisz w korku i nie możesz dojechać po klienta na czas, cokolwiek.... za co mogą zawiesić zawieszają i możesz się tłumaczyć - powiedzą trudno muszę cie zawiesić. Rotacja jest bardzo duża i nie ma szansy zarobić. Często nawet baza się nie wraca. Jeżdżą ci kierowcy, których żony pracują na centrali albo koledzy szefów. Jedziesz do klienta okazuje się że to będzie dobry kurs, anulują ci go i ktoś inny podjeżdża - ten kto ma zarobić. Reszta to frajerzy, którzy nie mają najmniejszych szans na zarobek. Chcesz stracić kase idź do Bayer taxi.
Ania 2017-01-16 20:22
Miałam dziś przyjemność skorzystać pierwszy raz z firmy Bayer Taxi i jestem bardzo miło zaskoczona. Przyznam,że czytałam te wszystkie niepochlebne opinie na ich temat i zmuszona jestem stanąć w obronie w.w firmy. Zamówiłam taksówkę na lotnisko, zostałam poinformowana o 2 minutowym spóźnieniu SMS -em, kolejny dostałam po chwili,że taksówka już czeka z podziękowaniem. Przemiły młody kierowca zawiózł mnie ekspresem na Centralny za 23zł. (Pozdrawiam przy okazji nr 300 i 007), na pewno skorzystam następnym razem, dziękuję:)
łysy 2017-04-11 13:14
po pierwszym skorzystaniu pozdrawiam 2 kierowców , hmm dwoma na raz jechała .
Boguś 81 2017-05-17 09:36
Niestety ale nie mam zbyt dobrego zdania na temat tej korporacji. Zazwyczaj jeżdżę inną ale akurat bardzo się spieszyłem czas oczekiwania w mojej korporacji był długi więc zamówiłem Bayer. Taksówka była spóźniona ok 10 min brudna i niestety śmierdząca. Pan taksówkarz bardzo nie miły wręcz arogancki,brak klimatyzacji chciałem nadrobić otwarciem tylnego okna które się nie otwierało. Szkoda słów... Nie polecam.
Xxx 2017-06-17 22:24
To jest prawda w 100% !!!! Pozdrawiam.
wentyl 2017-06-28 23:17
dziś o 22.11 zamówiłem Bayer-taxi z kursem w Warszawie z Bielan na Mokotów .
młody kierowca ale oszust zażądał za kurs 50 PLN , według nawigacji , najdłuższy odcinek dojazdu to 18 km .
Wysłałem tym kursem osobę starszą .. TAK SIĘ NIE ROBI . obniża takie zachowanie opinię o firmie .

NIE W TAKI SPOSÓB ZYSKUJE SIĘ KLIENTÓW I POZYTYWNĄ OCEENĘ .
kwasik 2017-07-12 03:07
Zamowilas na lotnisko a zawiozl cie na centralny?
Hanna Maria 2017-08-20 15:12
W bardzo wczesny poranek (godzina 6.30) w niedzielę!!!!!! kierowca taksówki Bayer taxi stojąc pod blokiem w Ursusie słuchał radia na pełny regulator przy otwartych drzwiach. Na zwróconą przez wieku obudzonych ludzi uwagę rzucił stek przekleństw. Zamiast mózgu sieczka. Numer rejestracyjny WZ 2235S. Młody łysy bezmózgowiec
Xyz 2017-08-20 15:14
To był głodny ostry rap
asd23 2017-08-27 22:34
Dzięki Bajer taxi pokonuje od jakiegoś czasu tą samą trasę, jakieś 5-6 km. Ceny za każdym razem inne. Dzisiaj jednak zamiast 10-12 zł pan zażądał 16. Przy wydawaniu z 20 stwierdził, że może wydać tylko 2 zł. Ostatni raz korzystam z ich usług. ODRADZAM NACIĄGACZE
33@ 2017-09-23 13:06
Walisz lipe 8 zl za wejście 1.5 razy 5 to daje7.5 razem 15.50 nie KŁAM
Zostaw swoją opinię o 19 667 Bayer-Taxi Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie 19 667 Bayer-Taxi Sp. z o.o.