brak logo

Pg Pack Poland Przemysław Gawroński

Sieradz

Opinie o Pg Pack Poland Przemysław Gawroński

Kary 2017-07-12 15:01
Regularne zjazdy i dobre stawki to największe plusy pracy w tej firmie. polecam
ważny 2017-07-12 16:25
Ładne stawki, nie próbują na wszystkim co możliwe przycinać. Pensja taka jaką przedstawiają już na rozmowie, bez żadnych małych druczków.
S. 2017-07-13 10:15
płaca w terminie, bez większych spin . polecam
Kwaśny 2017-07-13 11:14
regularnie przewożą dla mojej firmy drobne ładunki i nigdy nie było problemu. Wszystko zawsze dostarczone na czas
Andrzejek 2017-07-13 16:01
mi się zawsze kasa u nich zgadzała, co prawda pracowałem tam tylko chwilowo, bo miałem już nagraną inną fuchę, ale było spoko
Harry 2017-07-14 08:59
Z firmą da się bez problemu dogadać i dojść do porozumienia. Współpracowaliśmy kilka razy i wszystko było w porządku
kierowca 2017-07-14 13:14
ja miałem normalną umowę, a pieniądze były zgodne z umową, bez dziwnych nieoczekiwanych cięć.
brr 2017-07-17 09:31
Płacą na czas, stawki podobne jak u innych ale atmosfera dobra wiec nie ma co narzekać.
Piotr 2017-07-17 11:02
Dobrze zorganizowana firma, często mam z nimi okazję współpracować i nie mam zastrzeżeń.
Aaa 2017-07-17 13:48
Najlepiej iść i się samemu przekonać, a jak szukają teraz kierowców to zadzwonić i się wypytać.
Pawko 2017-07-17 15:09
można tam dobrze zarobić, kiedyś jeździłem i byłem zadowolony, gdyby nie to że postanowiłem rozkręcić własny biznes to pewnie dalej bym tam pracował.
koksu 2017-07-18 09:55
dla kierowcy spoko, samochody w miarę nowe i sprawne. ogólnie mamy terminy, ale są sensownie rozłożone tak że nie trzeba gnać na łeb na szyję także nie ma co narzekać
Markus 2017-07-18 12:35
ja też jeździłem i nie narzekałem, szef w porządku człowiek
Uszagty 2017-07-19 10:52
jeśli szukają kierowców to warto się tam zgłosić. Z szacunkiem podchodzą do człowieka, można tam zasiedzieć się na dłużej :) dobra firma
BOlek 2017-07-19 12:15
Dobra firma, współpracuję z nimi od dłuższego czasu, zlecam im drobne przewozy po całej Europie i póki co bez zarzutu. zawsze w terminie
Tomek 2017-07-20 09:44
Co człowiek to opinia, mi się tam dobrze pracowało, dogadywałem się z szefem, atmosfera była spoko, a kasa zawsze w terminie na koncie, to chyba nie ma za bardzo na co narzekać
Triki 2017-07-20 10:53
jeździłem jakiś czas pod tą firmą i zleceń było dość sporo, wszystkie warunki jasne i klarowne, bez niedomówień. To na co się umawiasz na początku to dostajesz na końcu
stary 2017-07-20 13:01
jeśli chodzi o tę robotę to konkurencja jest duża, ale da się przebić na rynku i dobrze zarobić.
Natan 2017-07-20 14:29
jest dużo kursów, można dobrze zarobić, a wypłaty na czas
Daniel 2017-07-21 09:25
praktycznie cały czas coś im zlecam, bo oferują dobre stawki. Dodatkowo to rzetelna i terminowa firma. Współpracowałem też z kilkoma innymi przewoźnikami i zawsze były jakieś problemy, a tutaj wszystko jak w zegarku :)
kajtek 2017-07-21 12:58
dla mnie robią czasem przewozy ekspresowe i raz może zdarzyło się, że był poślizg, ale było to spowodowane warunkami atmosferycznymi (więc bądźmy ludźmi) a tak to zawsze w terminie. Firmę oceniam na 5
Adam 2017-07-21 15:21
bardzo rzetelna firma, super kontakt, nie ma nad czym się rozpisywać - po prostu polecam
francuz 2017-07-24 09:40
Polecam. Transport wykonany bardzo dobrze i terminowo. Dobra stawka na transport z Francji.
company 2017-07-24 11:03
Współpracuje z PG PACK od dłuższego czasu. Nie mam żadnych problemów z płatnościami. Solidni i słowni, tyle mogę powiedzieć.
busiarz 2017-07-24 12:47
Ja daje 100% pozytyw. Latam z Nimi 2 lata i złego słowa nie powiem. Szef uczciwy, płaci co do dnia, zna się na tej robocie. Pozdrawiam busiarzy.
Kuder 2017-07-24 14:52
Podchodzą poważnie do realizacji zleceń, zawsze w terminie za dobre pieniądze. Firma godna polecenia.
artek 2017-07-25 11:38
zawsze wszystkim zachwalam tę firmę, bo jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłem, przewozy wykonane sprawnie, a towar bezpiecznie dowieziony
Konrad Kwasiborski 2017-07-26 10:56
Zlecam transporty tylko tutaj, bo zawsze jest wszystko szybko zorganizowane i nie ma fackupów :P
cezik 2017-07-26 16:12
Polecam pg pack nigdy nie ma problemów żeby wszystko logistycznie dograć.
Nick 2017-07-27 11:00
zgadzam się z poprzednimi komentarzami. Solidna firma, nie oszukują, działają szybko i sprawnie. :)
Grabowski 2017-07-28 14:13
najlepszy przewoźnik z jakim miałem do czynienia. Nie ma poślizgów, cała obsługa konkretnie i na temat. Mówisz, że chcesz z punktu A do B, najlepiej w takim terminie i starają się tak wszystko zorganizować żeby wilk był syty i owca cała :) bez ściemy
Gofer 2017-07-28 14:35
my im zlecamy tylko przewozy całopojazdowe i jeżdżą po całej Europie. Raczej nie zdarzają im się opóźnienia, chociaż w całej naszej karierze jakieś wyjątki się zdarzały, ale nie rzutowało to jakoś na naszą współprace, bo poważnie podchodzą do tematu.
jujek 2017-07-31 08:29
serio nie ma się do czego doczepić, dobra rzetelna firma
Paluch 2017-07-31 11:43
korzystam z ich usług niemal, że od początku ich istnienia :) mieliśmy lepsze i gorsze momenty, ale zawsze do wszystkich problemów firma podchodzi z rozsądkiem, więc nie było problemu z porozumieniem. :) widzę na przestrzeni lat jak firma się rozwija i poprawia jakość swoich usług, więc szczerze polecam
Emil 2017-08-08 10:15
dobrze płacą, spedytor ogarnięty człowiek, wie jak zaplanować trasę żeby wszyscy byli zadowoleni
Uściński 2017-08-08 15:26
a długo tam pracujesz??
Emil 2017-08-09 09:00
we wrześniu będą 3 lata, więc trochę już w tej firmie przeżyłem. Szczerze mówiąc to wiadomo, że zdarzają się jakieś gorsze momenty czy spiny, ale jesteśmy tylko ludźmi i każdy może mieć gorszy dzień :) poza tym bez zastrzeżeń
jeonim 2017-08-10 12:02
W różnych firmach jeździłem, raz było lepiej a raz gorzej. Tutaj jest naprawdę okej, nie mam potrzeby zmiany pracodawcy
Siwy 2017-08-11 09:17
Wiem ze swojego doświadczenia że jak się chce komuś pracować i pracuje uczciwie to będzie pracował. W każdej pracy są plusy i minusy. Wypłaty zawsze były na czas, a jak dobrze ktoś wykonuje swoją prace to nikt się go nie czepia. Przychodziły osoby do pracy, którym już na samym wejściu trzeba było dziękować że przyszły do pracy.
Radekstion 2017-08-14 09:11
Szef poczciwy gość, zawsze można z nim pogadać, pośmiać się i płaci na czas
kornik 2017-08-16 08:59
szef jak szef, ale ważne, że robota i kasa się zgadza
Wubu 2017-08-18 13:45
bardzo elastyczni i otwarci na negocjacje
zainteresowany 2017-08-21 11:03
warto tam aplikować na kierowcę??
tak 2017-08-21 12:52
jeśli szukają kierowcy to jak najbardziej możesz aplikować, raczej nie powinieneś żałować. Stawki mają dobre, jazda busami po Europie - realne terminy. Źle tam mieć nie będziesz, a jak coś Ci nie będzie pasować to zawsze możesz zmienić
chętny 2017-08-31 08:56
czy szukają tam może teraz kierowców?
Bart 2017-09-01 10:32
hmmm chyba szukają kat. B, ale musisz najlepiej zadzwonić i się zapytać, bo może już kogoś przyjęli
chętny 2017-09-01 14:56
dzwoniłem i mam się zgłosić na rozmowę w poniedziałek, zobaczymy co z tego wyjdzie
Jackob 2017-09-05 09:51
i jak? Byłeś? Możesz coś powiedzieć?
Fazo 2017-09-11 08:37
Kolega chyba wpadł w wir pracy i kontakt się urwał :D
nowy :D 2017-09-14 09:17
jestem, jestem :D żyję i mam się dobrze :P zacząłem jazdy nie dawno, ale to jeszcze za krótko żeby cokolwiek konkretnie powiedzieć :) dajcie mi kilka tygodni na zorientowanie się w sytuacji
Zostaw swoją opinię o Pg Pack Poland Przemysław Gawroński - Sieradz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pg Pack Poland Przemysław Gawroński