brak logo

Autoszyby Renmag

Inowrocław

Opinie o Autoszyby Renmag

pan szyba 2012-03-18 13:30
Wymieniałem szybę tam (bo inaczej nie można nazwać tej żenującej firmy ), MAKABRA NAJGORSZA FIRMA NIGDY NIE POJADE I NIE POLECE
Mariusz 2012-09-27 12:03
Polecam podjechać do Radziejowa w PZM co prawda ta sama firma ale ja jestem zadowolony.
klient 2013-05-25 21:38
pan szyba - 2012-03-18 13:30:00

Wymieniałem szybę tam (bo inaczej nie można nazwać tej żenującej firmy ), MAKABRA NAJGORSZA FIRMA NIGDY NIE POJADE I NIE POLECE
Zgadzam się w zupełności....Firma żenująca, która kreuje się na nie wiadomo kogo... Byłem raz klientem, i ostatni raz. Nie polecam tej Firmy w Inowrocławiu
klient 2013-11-29 19:50
Miałem mały odprysk na szybie, pan od razu stwierdził że nie da się go zrobić, przy okazji wyjazdu do bydgoszczy w pierwszym zakładzie zrobili mi to od ręki.
Tomek 2013-12-11 22:03
Witam bylem w tej firmie na szye przy Bmw w Radziejowie i msze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony.U konkurencji bylo tak ze uszczelka musi byc nowa a tu pan stwierdzil ze on ja odzyska i tak bylo.Koszt uszczelki byk okolo 100zl a tu dalo rade.Ja polecam ten zaklad bo wkoncu dostalem cynka od znajomego bo tez byl tam i tez ma dobra opinie o tym zakladzie.Ja nie jestem z Radziejowa ale ale slyszalem duzo dobrej opini.
Grzes 2013-12-25 21:35
Nic dodać nic ująć. Miałem wymienić tam szybę, ale od znajomych, którzy tam dali swoje auto, odradzali mi to....
MACIEJ 2016-03-07 12:24
Szukałem szyby do mojego samochodu i znalazłem namiary na RENMAG.Cenowo byli BARDZO KONKURENCYJNI więc zamówiłem szybę u nich.Jednakże lekko się wystraszyłem bo dopiero później zacząłem troche czytać w necie na ICH temat....chciałem tylko powiedzieć że nie zawsze warto patrzeć na opinie i fora w necie bo są w ICH PRZYPADKU nieprawdziwe i krzywdzące...Byłem w umówionym dniu Panowie szybę wymienili,zapłaciłem tak jak sie umawialiśmy nie mam zastrzeżeń.
PEŁNA PROFESKA.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!!!
Piotr 2017-07-14 23:48
No więc tak nie polecił bym tej firmy najwiekszemu wrogowi ponieważ Ci fachowcy którzy tam robili przez wiele lat już odeszli.Byłem tam autem na wymianie szyby i w tym efekcie mam dach do polakierowania.A żeby było lepiej następnego dnia szyba sama pękła (auto stało w garażu).Pojechałem tam na reklamacje i zostałem spławiony.A jeśli chodzi o przyciemnienie szyb to słyszałem już pogłoski że właściciel tej firmy bieże zaliczkę ponieważ on zamawia inną firmę która to robi czyli to pośredniczy.Cena wiadomo razy dwa.Jak bym miał ocenić ten punkt to bym dał nie jedno a trzy zera.
Maciek 2017-07-21 19:49
Jest wiele innych firm w Inowrocławiu ale tą bym omijał dużymi kilometrami.Jak wkleili mi szybę to klej powychodził na karoserie to i tak ciekła.Musiałem jechać do innego zakładu na poprawke.Szyba miała być ze średniej półki a wystawili najtańszą chińską szybę.A obsługa i podejście do klienta to takie cwaniactwo.Nie polecam i szkoda tych ludzi którzy byli albo mają zamiar tam w ten syf jechać.
Mercedes 2017-08-04 21:03
Byłem nie dawno na przyciemnianiu Merca i zrobili mi tak że musiałem jechać na poprawkę.Była totalnie kaszana.Po poprawce Pan stwierdził ze chłopacy we wrześniu idą na szkolenie - kurs przyciemnienia szyb.To tera moje pytanie brzmi po co ogłaszają się na Facebook że firma istnieje 10 lat?że doświadczenie itp.Piotr miał racje co pisał wyżej.Ci goście co to robili to odeszli.Pracują w Inie a nazwa firmy to MAGGLASS wylot na Bydgoszcz. Nie polecam szkoda czasu
Zostaw swoją opinię o Autoszyby Renmag - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Autoszyby Renmag