brak logo

Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Jolanta Krystecka

Wrocław

Opinie o Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Jolanta Krystecka

ja 2015-06-20 11:50
Witam. Ja kiedyś pracowałam w tym salonie. Pracy jest bardzo dużo, i jeśli się pokaże, że może się robić wszystko ponad to co trzeba jest po potem wykorzystywane i wymagane jako obowiązek. Najlepiej być dyspozycyjnym 24/6 ale nie jest to doceniane finansowo. Pierwszy miesiąc pracy - próby jest bez umowy wiec na czarno. Pani właścicielka często kogoś szuka do pracy....
gość 2015-06-22 13:00
Witam, pracowałam tam ponad 3 lata. Gdyby nie zamążpójście i wyjazd z Wrocławia pracowałabym nadal. Fajna atmosfera, dobrze się pracuje i co najważniejsze można konkretnie zarobić no i umowa o pracę.
Gosia 2015-06-24 12:14
Pracowałam tam kiedyś, ale odeszłam bo wyjechałam z PL. To była dobra praca chwaliłam sobie i koleżanki i szefową. Dużo się nauczyłam.
mała 2015-06-24 18:24
A ja nie polecam. Za dużo obowiązków za taką pensję i miesiąc pracy bez umowy to nie legalne. Chyba Pani właścicielka sama pisze te pozytywne opinie.
Aga 2015-07-11 21:15
Pracowałam tam kiedyś zanim nie wyjechałam z Wro. Z dziewczynami i szefową dotychczas zdarza mi się spotkać jak przyjeżdżam. To były fajne czasy.
ja 2015-07-27 12:12
Pracowałam tam potem założyłam swój gabinet.Można się tam dużo nauczyć.
Karola Baniak 2017-02-07 13:16
Totalnie odradzam pracę u tej Pani i w tym salonie. Jakość świadczonych usług mierna.
Dodatkowo słyszałam wiele mrożących krew w żyłach historii o tym miejscu i Pani Krysteckiej.
Odradzam wszystkim klientom także.
Dominika 2017-03-02 19:19
Ja polecam, pracowałam 4 lata i dobrze sobie wspominam. Teraz mam swój salon.
GośkaT 2017-08-30 12:16
Pracowałam tam i muszę przyznać że bardzo miła atmosfera tam panuje i wiele można się dowiedzieć . Zyskałam dużą wiedzę z zakresu kosmetologii po pracy w tym zakładzie za co jestem im ogromnie wdzięczna dzięki czemu odważylam się otworzyć własną działalność.
Magdalena G 2017-09-06 19:57
Mam bardzo dobre wspomnienia z pracy w tym salonie . Wiele się nauczyłam i zyskałam dużą wiedzę. Bardzo miła atmosfera a sama właścicielka bardzo miła kobieta pomocna i wyrozumiała.
AdaO 2017-09-18 16:07
Zgadzam się z dziewczynami . Bardzo miło wspominam pracę w tym miejscu. Bardzo mila atmosfera i wiele można się nauczyć. Polecam tego pracodawcę!
Zostaw swoją opinię o Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Jolanta Krystecka - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Jolanta Krystecka