brak logo

Elbonet S.C. Bogusz Tucholski Michał Senger

Żnin

Opinie o Elbonet S.C. Bogusz Tucholski Michał Senger

admin 2015-10-10 05:44
Wiesz jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Elbonet S.C. Bogusz Tucholski Michał Senger ? Czekamy na nowe opinie.
Roman 2015-12-29 16:53
Internet co chwila się rozłącza, zero kontaktu z dostawcą, zero reakcji na problemy. Nie polecam. :)
Żniniak 2016-01-07 19:55
Miałem już internet od kilku dostawców, w różnych miastach, ale niestety musze przyznać, że ten od ElBonet plauje się w dolnej części listy. Zaczynałem od umowy na interenet doprowadzany drogą radiową - tragedia. Bardzo wolny oraz często zrywał sygnał. Dodzwonić się nie dało a wizyta u nich w biurze skutkowała tym, że panowie robili minę jakby nie wiedzieli o co chodzi z ich kiepską jakością łącza jaki udostępniali. Po kilku latach męczarni elbonet założył neta kablowego. No i przez jakiś rok było ok. Nielicze okresowych awarii itd. Ale to co się dzieje od kilku tygodni to j est dramat. Internet chodzi raz dobrze a raz w ogóle. Ostatnio odłączyli neta na półtora dnia. Oczywiście dodzwonić się nie mogłem. Po kilku godzinach od momentu jak internet sie pojawił zadzwonili do mnie z zapytaniem czy jest juz internet (a jak wczesniej wspomniałem nie udało mi się zgłosić jego braku). Tłumaczyli się aktualizacją oprogramowania. Bardzo nieprofesjonalna obsługa klienta.
Tym którzy zastanawiają się nad wyborem operatora internetu polecam zapoznać się z warunkami oraz opiniami innych dostawców, bo elbonet nie jest rzetelnym partnerem biznesowym.
Maciej 2016-03-02 19:24
Bez przerwy zrywa mi połaczenie, Panowie z elbonetu sciemniaja ze to nie ich wina.
Janek 2017-01-19 16:44
Tragedia nie polecam! Szczescie jak w ogole dziala!
Google sie nawet nie otwiera.Ten internet to naciaganie ludzi. Mieszkam w Zninie na blokach.
Wlasnie zrezygnowalem. Teraz bede miec internet 120Mb/s + telewizja cyfrowa (112 programów) z MultiMedia za jedyne 31zl brutto.
lolek 2017-04-06 12:35
a mi o dziwo działa :o mam wykupiona usluge do 12 mb, dziala kolo 20... ale mam antene na swoim budynku :) wiec o co chodzi :D ja osobiscie polcam ludziom zamieszkujacym okolice rynku
Żninianin 2017-05-09 12:13
Nie polecam bardzo wolny... filmy w hd tną sie.
Piotr 2017-05-11 10:54
Mi tam wszystkie filmy działają, jednak zwróć uwagę jaką masz prędkość maksymalną zgodnie z wykupionym abonamentem, gdyż filmy HD potrzebują ok 3mbit/s. Jeśli wykupujesz mniej, to zachęcam do zmiany prędkości wg aktualnego cennika. Za tę sama cenę można mieć znacznie szybszy dostęp. Zadzwon, zapytaj, a na pewno pomogą Ci rozwiązać ten problem.
Kilina 2017-09-04 15:23
Nie mam słów na to co się dzieję kiedyś jako tako chodził , a teraz to w żądną grę nie idzie grać nie wspomnę o transferze danych.. Za 40 zł a lepszy mam internet w tele za 10 zł .. Czas się wziąść do pracy Panowie za taką kasę nowy sprzet by sie przydał ..
Lewy 2017-09-06 07:30
Zamiast od razu pisać o usłudze w niewłaściwym do tego miejscu w sieci proponowałbym najpierw skontaktować się z operatorem sieci i wyjaśnić problem - na pewno nie zostawią tego bez odzewu. Za 10zł to możesz mieć dobry Internet ale chyba przez kilka dni... Ja korzystam z ich usług ponad 10lat i złego słowa nie mogę powiedzieć na jej działanie (oczywiście czasami zdarzają się jakieś chwilowe przerwy, ale jest to do zaakceptowania, szczególnie, że przez cały ten czas opłata jest na stałym poziomie, a prędkość zdecydowanie na przestrzeni lat wzrastała). PS. nie ma w języku polskim takiego wyrazu jak "wziąść" :)
1
Antek 2017-09-18 11:37
@Lewy @Piotr

Trochę mi to zalatuje pracownikami Elbonetu, ale niech Wam będzie :D zgadzam się w sumie z tym co napisaliście :) stosunek prędkości co do ceny nie jest zły, zawsze będzie to lepsze połączenie niż w tele. Awarie czasami są (wczoraj nie miałem od 20 do dziś do 8 internetu, po prostu nie było sygnału na kablu :) ale do wybaczenia :D pozdro
Zostaw swoją opinię o Elbonet S.C. Bogusz Tucholski Michał Senger - Żnin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elbonet S.C. Bogusz Tucholski Michał Senger