brak logo

Point of View Sp. z o.o. Sp.k.

Piaseczno

Opinie o Point of View Sp. z o.o. Sp.k.

lotus 2014-03-04 16:13
Będę wdzięczny za wszelkie opinie o pracy w kreacji tej agencji, wraz z wynagrodzeniem jakiego można oczekiwać.
Gość 2016-06-14 20:35
W kawęczynku bałagan, brak podstawowych środków czystości, straszenie: obciążeniami, za spóznienia (1 min. -1 zł), zwolnieniami, syf na magazynie, rozpadające się sprzęty i nierozgrnięta kadra kierownicza i słaba płaca.
Kristo 2016-07-01 11:42
A w Piasecznie? Tam jest duża rotacja. Dlaczego? Tudzież proszę o informacje jakie zarobki, atmosfera itp?
pracownik 2016-08-01 22:33
10,50 na godzinę + premia której i tak nie zobaczysz bo rudy się o to postara. Atmosfera denna, ciągle coś zmieniają żeby tylko utrudnić fizyczniakowi. Sporo donosicieli , nie polecam tam pracy.
Pracownik 2016-10-28 18:34
Wnioskuję,iż opinie zostały wystawione przez osoby, które zostały zwolnione i nie mają pojęcia o pracy na magazynie. Niestety nie każdy nadaje się do tej pracy. Tu trzeba myśleć i być efektywnym.
Byłam tam 2016-12-04 20:12
Jeśli komlpetacja i klikanie w kompie według ciebie wymaga "myślenia" i specjalnych preferencji to całe życie spędzisz na magazynie... :-) brawo
Byłam tam 2016-12-04 20:16
I jeszcze coś... Jakim magazynie? To nora a nie magazyn. Wiesz co to WMS, uprawnienia na wózki, sprawne rampy, nie zardzewiałe regały, podłoga bez dziur, ogrzewanie? To sie popisałeś... Ogólnie robota dla małpy i tak tam traktują człowieka. NIE POLECAM TAM PRACY
Nick 2017-04-21 13:55
Wiecie coś na temat pracy w nowym obiekcie w Pniewach? Jak praca, jakie stawki, atmosfera itd.. ?
KINIA 2017-07-14 14:57
praca sama w sobie nie jest zła w magazynie ale atmosfera miedzy pracownikami,zarobki i to,ze ciagłe wypłaty się nie zgadzają.Brak umów,premii.
Ex pracownik 2017-07-24 15:19
Piękne to ujełaś, czyli nic się nie zmieniło od kiedy tam nie pracuje ... Super, tak się traktuje Polaków. Niebawem Ukraińcy tylko pozostaną. Brawo panie angelard, brawo ryży ????
Szeryf 2017-07-31 08:51
Ogólnie bałagan, dużo donosicieli dużo takich co by gałę opierdoliły kierownikowi.Burdel a nie magazyn ,jak ktoś chce pracować w syfie to tylko Point of Wiev????
Zostaw swoją opinię o Point of View Sp. z o.o. Sp.k. - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Point of View Sp. z o.o. Sp.k.