brak logo

Happy Time Przedszkole Anna Wozińska

Warszawa

Opinie o Happy Time Przedszkole Anna Wozińska

mama dziecka 2012-02-15 21:43
masakra!!!!
ciekawa 2012-06-16 20:44
dlaczego masakra??
mama 2013-11-28 23:19
Niestety, nie wystarczy chcieć prowadzić przedszkole, trzeba mieć doświadczenie i umieć. Dla kasy można wszystko !!! Tylko czy dzieci tego chcą.
mama#1 2014-10-02 19:40
Gorszej placówki w Warszawie chyba nie ma.
asa 2015-06-15 13:10
Nie polecam. Nikomu.
nauczyciel 2016-08-23 15:57
NIe polecam tego pracodawcy
Mama 2016-09-17 21:54
Ja również nie polecam. Puste słowa, mydlenie oczu, oszukiwanie i oszczędzanie na każdym kroku.
Mama dziecka 2017-02-18 08:39
Ja rownież nie polecam przedszkola puste frazesy Pani Dyrektor,za którymi nic nie idzie...finalnie brak szacunku dla rodziców,dzieci i ...rownież kadry nauczycieli. Pani Dyrektor rodzicom na zebraniach wciska informacje,które nijak sie maja do rzeczywistości,jak choćby dieta dla dzieci,która finalnie kończy sie tym,ze jeśli rodzic chce utrzymać dietę dla alergika sam musi przynosić produkty,ale musi także płacić pełna stawkę żywieniową
Pracownik na macierzynskim 2017-07-19 10:59
Jestem na urlopie macierzyskim obecnie,przepracowalam tam rok czasu i bylo ok ale moze dlatego,ze angielski nie jest dla mnie wyzwaniem.
Nauczyciel 2017-07-19 11:06
Pracowałam w Happy Time, praca wymagająca, ale dostarczająca wiele satysfakcji. Dziwią mnie zle opinie, ale cóż kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie. Osobiscie polecam!
pracownik 2017-08-08 23:13
Pracuję już kilka lat z p. Wozińską. Jest wymagającą dyrektorką ale za bardzo dobrą pracę, zaangażowanie pracownicy otrzymują odpowiednie wynagrodzenie. Pani Dyrektor w swojej pracy kieruje się przede wszystkim dobrem dzieci. Polecam!
bb 2017-08-08 23:16
Polecam tego pracodawcę, pracuję już 3 lata w szkole prowadzonej przez p.Wozińską , jestem bardzo zadowolona ze współpracy .
Zostaw swoją opinię o Happy Time Przedszkole Anna Wozińska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happy Time Przedszkole Anna Wozińska