brak logo

Demar-BisPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe Tomasz Dewódzki

Nowy Targ

Opinie o Demar-BisPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe Tomasz Dewódzki

pracownica 2012-10-19 17:10
witam na ta strone trafilam przypadkiem mysle,ze dobrze mozna bedzie podzielic sie opinia z innymi pracownikami ja osobiscie nie pracuje dlogo w firmie demar-bis,ale slyszalam juz dawno o tej fabryce obowia.moge smialo napisac,ze pracuje sie bardzo dobrze wspolpracownicy sa bardzo kolerzenscy i chetni do pomocy co sie mi bardzo spodobalo.mam nadzieje,ze ktos jeszcze dolaczy i bedzie mozna bedzie wymienic poglady pozdrawiam i do popisania
maria123 2014-05-05 17:51
Odbywałam staż w tym zakładzie,byłam bardzo zadowolona z pracy u was.
1234 2014-09-29 09:43
Firma jak najbardziej przyjazna bardzo zle pracuje się z ludzmi ze spisza i orawy bardzo nie miła atmosfera ludzie bardzo zawistni dawny stary kombinat wszystko pasowało by tam całą ekipe wymienić na normalnych pracowników którzy czymają się firmy jak rzep psiego ogona bojąc się o swoje stanowiska pracy nie dopuszczających nikogo z zewnątrz!!!!!! non stop kobiety zajmujące się plotkami ,a nie pracą,dyrekcja bardzo miła ,brygadziści również,nikt tam nie widzi żadnego problemu wśród pracowników,praca dobra na 3 ms reszte ,człowiek musi z tamtąd uciekać bo nie da się normalnie pracować!!!!! bo non stop człowiek jest psychicznie dołowany opiniami innych błędnymi opiniami celowo!!!!!żadnej współpracy ,tylko gnojenie jeden drugiego.Tak właśnie wyglada góralska współpraca między pracownikami aby jeden drugiego wygryzał jak jest lepszy !!!! i wydajny...
przelozona 2015-06-21 19:23
Podejrzewam,ze nie trzymali cie dluzej niz 3 miesiace,bo sie nie nadawalas,tylko zajmowalas sie wlasnie plotkami. Pracuje tam od 10 lat,w dupie mam plotki glupich spisek a dyrekcja jest mila bo na nich zapierdalamy. Brygadzisci i majstrzy to chamy jakich malo,jest to praca na akord,wiec musisz byc babo wydajna bo nikt na ciebie leserze zadupcal nie bedzie. Gdybys sie przylozyla do roboty,zarabialabys jak ja, 2200 na miesiac,jaka praca taka placa...
DAWNO DAWNO TEMU 2015-11-25 16:24
Tak trzymią tam darmo zjadów takich jak ty !!! zadupcasz i h..a masz!!! a siedzisz bo nigdzie kariery nie zrobisz. i chorobowych dłużej ciagła nie bedziesz a potem trzeba po szpitalach lezeć!!!!... dlatego zajmujesz miejsce by wygryzac nowe jak przyjdą!!!!
robol 2017-03-10 15:43
pracuje w tej firmie tylko w czestochowie jest tam coraz gorzej majster to największy cham jakiego można sobie wyobrazić.Kierownik potrafi tylko drzeć ryja szef ma wszystko w dupie zarobki po podniesieniu najniższej są mniejsze niż przed.Ja pracuje na ceramice gdzie robią buty z pianki.Jako pracy w tym zakładzie nie polecam sam szukam nowej jak tylko sie coś trafi to odchodze jak większość pracowników
1
Anonim 2017-07-04 19:55
Poziom intelektualny osób udzielających się na tym forum pozostawia wiele do życzenia. Jeśli się nie podoba, zawsze można się zwolnić i poszukać innego zajęcia. Nikt w tej firmie nikogo na siłę nie trzyma. Ani dyrektor, ani kadrowy, ani majstrowe. Niestety, jeśli nie ma się odpowiedniej wiedzy i umiejętności, żeby zająć wyższe stanowisko/zmienić miejsce pracy, pozostaje jedynie męczyć się dalej w "rozrywkowym zakładzie". I pluć z frustracji na wszystkich.
ta ruda 2017-07-04 22:10
Czy nazywanie rzeczy po imieniu to frustracja? a może prawda w oczy kole czy uderz w stół a nożyce się odezwą...? Nie każdy ma lepkie łapki i lubi wchodzić w układy żeby zapewnić sobie czy swojej rodzinie pracę lekka łatwą i przyjemną. Dziwną rzeczą jest, że wizyty p Dewódzkiego nie przeszkadzają szeregowym pracownikom, natomiast reszta zakładu stoi na bacznośc i nerwowo łyka ślinę :)
Jak widać po wpisie poprzednika , niekompetencja i cwaniactwo w cenie
Sakramencko 2017-07-05 07:59
Chory zakład chore stawki chory kierownik wisienką na torcie są śpiskie i łorawskie baby dodające uroku temu miejscu haha.
Nie masz układów to Tobą miotają jak chcą.
Stare kombinackie chłopy też umieją zepsuć każdą chwilę przebywania tutaj bo za 2 zł to by zabił.
Młodzi przychodzą i góra po 3 miesiącach stąd uciekają
Dyrekcji nie widzę więc tam do nich nic nie mam ale jak przyjedzie papa to nagle wszyscy wychodzą z ukrycia :)
Pracuje się w ciężkich warunkach przy ciężkiej chemii no ale co zrobić żyć trzeba przynajmniej weekendy wolne
Trolololo 2017-07-05 08:11
Miejsce w którym za ciężką pracę można dostać jeszcze więcej ciężkiej pracy plus opierdol. Jak nie liżesz dupy komu trzeba to nie zarobisz. A "anonimowemu" kierownictwu proponuję nie gasić pożaru benzyną, bo to zwyczajnie głupie.
ta ruda 2017-07-09 07:55
Uuuuu, elita intelektualna zakładu nie ma rzeczowych kontrargumentów? Cieniutko
Hejter 1234 2017-07-11 20:23
Do anonim "czytaj kaim" co to oddupcacie z tymi urlopami?!?
2
hmmmm 2017-07-11 21:33
Kaim czy nie, ale najlepiej usuwać niewygodne komentarze i udawać że wszystko jest super,a przeciez każdy wie ,że li tylko przez umiłowanie św spokoju nikt nic nie mówił jak np był inspektor PIP nie mówiąc o CBA. A okreslenie urlopów jest wymagane KP, zresztą KP to bardzo ciekawa lektura zwłaszcza aktualizacje z DZu dotyczące np mobingu....
SoFio . 2017-07-27 21:37
Witam . Nie raz zastanawiałam sę czy wpisać moja opinie na temat Firmy Demar . Tak Tak układy układziki byle by był swój z śpisiu tak kawa na ławę . Pracowało się w tej firmie na początku było wporządku póżniej z czasem zaczeło się zmieniIać nie lizałes dupy to byłes pomiatany mówiłes prawdę byłes gnojny . Chore stawki chory kierownik i brygadziści ! Nie byłeś z śpisu to Cę ne ma już tam ! Nie którzy ludzie wporządku pomocni ale reszta to tylko sami wielcy buraki ino plotkować przy stole nie zajmujać się pracą ta jasne niech zrobi ten słabszy ..Zal...
2
olala 2017-09-03 15:42
Ciekawe czy p. Dewódzki czyta , co to za akcje z ukrywaniem zepsutych cholewek. Dobrze przeszukać zakład i pewnie z 500 albo i lepiej zepsutych przez montaz par butów sie znajdzie. Przeciez fachowcy juz dawno odeszli w siną dal przez pomysły nadzoru.
Szwalnie też się pomału wykruszają, bo po co szyc skoro mozna coś łatwiejszego nie wymagającego robic za tą samą kasę?
5
Przyjaciel dyrekcji 2017-09-20 20:33
Do właściciela .
Niech Pan lepiej osobiście sprawdzi skrzynki do korespondencji z Panem. Ciekawe rzeczy tam są
4
pytajnik 2017-09-21 21:13
A może Właścicielowi nie zależy na zyskach, może to pralnia brudnych pieniędzy???Wtedy jasne by było dlaczego jest taka a nie inna sytuacja
2
hmmmm 2017-10-01 20:13
Jak juz Pan sprzata w zakładzie to do końca pozamiatać.
Pani Horniczak uświadomić że trochę szacunku do pracownic nie zaszkodzi, bo ktoś kiedyś nie wytrzyma i zaserwuje jej plaskacza w ryło
4
ta ruda 2017-10-18 21:37
Rozumiem że za nowych rządów zmieni się też system wynagradzania w firmie, pensje bedą uzależnione od umiejetności, fachowości a nie od bycia pupilką majstrowej , czy inszego powiązania.
Nie śmiem marzyć, że np na Święta BN dostaniemy jakis gratis a nie zwyczajową zapomogę 300 zł z FS, za który to wreszcie będziemy mogli wyjechac na jakis wypoczynek . Dotychczas to dyrekcja jeżdziła 3 razy do roku, a pracownikom nawet urlop się nie należał. Zresztą nie musicie dbać o pracowników, bo Ukrainców jest dosyć, tyle że za taką kasę niezbyt chętnie pracują.
Zostaw swoją opinię o Demar-BisPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe Tomasz Dewódzki - Nowy Targ
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Demar-BisPrzedsiębiorstwo Wielobranżowe Tomasz Dewódzki