brak logo

Hurtownia Owocowo-Warzywna Agrol Sławomir Zając Sp.j.

Koszalin

Opinie o Hurtownia Owocowo-Warzywna Agrol Sławomir Zając Sp.j.

ati 2012-03-01 18:51
panowie bo nie ma to jak kierowcy.... my jesteśmy jak do rany przyłóż ;-)
Wierny judasz 2017-07-03 05:57
Masakra jak kazdy zły komentarz zaraz zostaje usunięty.
Sebastian 2017-07-18 18:49
Witam. Z tego co się dowiedziałem to przez cały czas poszukują pracowników. Zasięgnąłem trochę informacji o firmie i obraz tego pracodawcy jest skandaliczny. Zarobki są na bardzo niskim poziomie i aby cokolwiek zarobić trzeba "tyrać " po 10 a nawet i dłużej godzin codziennie od poniedziałku do soboty. Pozostaje jeden dzień przerwy i jeśli ktoś ma rodzinę to taka forma pracy jest nie do przyjęcia. Ja osobiście po tych informacjach dałem sobie spokój i za lepsze zarobki spokojnie można znaleźć pracę od poniedziałku do piątku w Koszalinie. Rynek pracy u nas w mieście się diametralnie zmienił ale ten pracodawca widać tego jeszcze nie zauważył. Krótko mówiąc - odradzam pracy w tej firmie. Są o niebo lepsze ofert pracy u innych pracodawców. Pozdrawiam
Pracownik 2017-07-20 15:44
Jeżeli przedstawiacie opinie o firmie, to róbcie to rzetelnie. Firma "BAGNO "? Za każdą minutę w firmie
zapłacone, pensja cała w terminie ,za godziny nocne dodatek, premia za sumienną pracę. Jeżeli ktoś
nie chce pracować, kradnie ,kombinuje na paliwie ,przedstawia lewe zwolnienia, to jest firma nie dla niego.
jol, jeżeli pracowałeś w agrolu to powinieneś wiedzieć, że szef nie odziedziczył firmy, tylko ją stworzył.
Waszymi wypowiedziami obrażacie nas pracowników, którzy chcą pracować a nie kraść i kombinować.
Krzysiek 2017-07-31 13:58
A juz prawie zlozylem tam papiery.
obserwator 2017-08-02 10:13
Ten portal to jakaś kpina. O firmie wypowiadają się osoby, które nie pracowały a już czują się pokrzywdzone.
pracownik 2017-08-02 11:56
Nikt na nikogo nie kabluje prawdziwy pracowniku. Nie będziemy za ciebie pracować . Każdy ma swoje zadanie , które musi być wykonane.Jakim ty jesteś pracownikiem i ile pracujesz,skoro nie wiesz nic o premii.
A kolego z nocki , za co wyleciałeś. Myślę ,że za kilkumiesięczną nieobecność w pracy. Oszustem i złodziejem jesteś ty, bo musieliśmy harować za ciebie.
Zbyszek 2017-08-22 10:18
Pracowalem tam miesiac i ucieklem. Tragedia! Nie polecam
obserwator 2017-08-31 13:59
Ciekawe gdzie pracował Zbyszek? Takiego gościa u nas w firmie nie było. Ktoś wstawia nierzetelne opinie.
Myślę ,że kolega z nocki ma jakieś problemy z własną psychiką.
Ktoś 2017-08-31 23:16
Myślisz że ktoś podał prawdziwe imię? ??? Śmieszne :) I według Ciebie to argument żeby skreślić negatywną opinię :)
OBSERWATOR 2017-09-01 15:49
Rozumiem, że kolega nie podał prawdziwego imienia. Problem w tym, że nikogo nie było w firmie na miesiąc czasu. Nie jest ważne czy ktoś podaje prawdziwe dane. Opinie powinien pozostawić
rzetelną. Większość z was chyba nie wie ,że nikt w sieci nie jest anonimowy. Każde logowanie do sieci pozostawia ślad. Poza tym każdy akceptuje regulamin serwisu.
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Owocowo-Warzywna Agrol Sławomir Zając Sp.j. - Koszalin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Owocowo-Warzywna Agrol Sławomir Zając Sp.j.