brak logo

Mille Sapori Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Mille Sapori Sp. z o.o.

Jasiek18.94 2014-11-24 18:32
Witam, poszukuję pracy i znajomy polecił mi tą firmę,jednak chciałbym się wcześniej dowiedzieć czegoś o pracy jako kierowca w tej firmie. Mógłby mi ktoś przybliżyć to&owo?
Rico 2016-02-25 16:53
A jak w temacie oddziału Kraków?
Rico 2016-02-25 16:56
Jak zarobki, umowy itp??
tez nie polecam 2016-04-15 22:24
Miałem wątpliwa przyjemność współpracy z krakowskim oddziałem przez kilka miesiecy i mogę się podpisać pod poprzednią opinią w 100%.Omijajcie tą firmę z daleka!!
żenada 2016-04-27 07:06
Ale wstyd...
aga6611 2016-05-01 20:47
Nie mogę zgodzić się z opiniami przedstawionymi w powyższych wpisach.
Miałam okazję pracować w tej firmie i takie sytuacje nigdy nie miały miejsca.
z uwagi na zmian miejsca zamieszkania zmuszona byłam wyjechać z Krakowa i zmienić
pracę. Pracując w tej firmie niejednokrotnie doznałam spotkałam się ze zrozumieniem, a sytuacje z niewypłacaniem pieniędzy albo z niewypłacaniem pensji nigdy nie miały miejsca. Pracodawca niejednokrotnie zauważał moje zaangażowanie i w odpowiedni sposób doceniał to. Polecam w 100%
polecam 2016-05-01 22:38
potwierdzam opinię pozytywną o KRAKOWSKIM oddziale, mam tylko nadzieję ze osoby które to wypisują nie kierują się zawiścią i mściwością. JA MAM SAME POZYTYWNE DOŚWIADCZENIA Z TĄ FIRMĄ , kiedyś jako pracownik, teraz jako klient, polecam!!!!!
pracowalam 2016-05-05 06:17

Ja również pracowałam w tej firmie. (usunięte przez administratora)Nie polecam.
Łukasz 2017-07-25 11:54
Jeden wielki przekręt. Radzę omijać szerokim łukiem zarówno klientom jak i osobom poszukującym pracy. Szef centrali w Warszawie ( p. Luciano P.) tej pożal się Boże firmy to kompletny cham i prostak, który uważa się za Bóstwo. Ludzie zatrudniani są przez inne spółki, a wykonują pracę dla Mille Sappori. Brak szkoleń BHP dają jedynie do podpisu kartę, że takowe szkolenia się odbyły. Totalny brak komunikacji i zastraszanie pracowników utratą pracy. Dodatkowo na początku pracy umawiają się z pracownikami na inne warunki zatrudnienia po umowie próbnej, a później nagle zmieniają zdanie. Brak jakichkolwiek szkoleń i łamanie wielu przepisów prawa pracy jest tam na porządku dziennym. Powinni zmienić nazwę na obóz pracy Mille Sapori
KLAUDIA 2017-09-04 07:23
Szanowny Panie Łukaszu,

w związku z pojawianiem się nieprawdziwych zarzutów pod kątem Mille Sapori Plus Sp. z o.o. oraz oszczerstw i wyzwisk skierowanych w stosunku do Prezesa Zarządu Pana Luciano Pavone pragnę poinformować, że wszelkie stosowane przez Pana praktyki zarówno pojawiające się na forach internetowych oraz w wiadomościach sms zostały skierowane do naszej kancelarii prawnej czego następstwem będzie postępowanie sądowe.

Z poważaniem
Klaudia Wolszczak
1
Zostaw swoją opinię o Mille Sapori Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mille Sapori Sp. z o.o.