brak logo

Knott Sp. z o.o.

Zdziechowice

Opinie o Knott Sp. z o.o.

admin 2015-09-10 19:16
Jak wyglądają zarobki w firmie Knott Sp. z o.o. ? Na jakim stanowisku można najwięcej zarobić i czy łatwo jest awansować? Dodaj swoją opinię!
Xxxx 2016-03-30 01:07
2300 do 3000
xxx 2017-02-17 12:03
nie polecał/a bym tej firmy. Od 2012 wszystko się obróciło o 180* . Firma ma nowego szefa któremu słoma z butów wystaje. Męczy psychicznie całą załogę, udaje że się zna na wszystkim, chyba jedynie na malowaniu albo na tapetowaniu...
BYŁY 2017-03-17 01:36
Firma jest OK. Jedynym jej problemem jest pan GRA.....I.-Clown z muchą. Sukcesywnie niszczy firmę, a ludzi traktuje jak śmieci. Omijajcie to miejsce, do puki ON tam jest!!!
kurczak 2017-03-22 17:56
w firmie znajduje się wiele maszyn CNC takie jak roboty spawalnicze, lasery do cięcia blach, gientarki. znajdziemy także wiele stanowisk montażowych, lakierni czy też spawanie ręczne. Praca nie jest trudna. Można dobrze zarobić. Można szybko awansować, trzeba tylko umieć lizać d**e.
ziomalll 2017-03-22 20:42
no i wykończyliście kierownika. Trzeba wybrać nowego :) :) :)
dupastefana 2017-03-22 23:58
giętarki jak juz albo prasy krawedziowe
prawdziwy 2017-03-23 12:53
jak wam sie nie podoba to do budowlanki kanoldy nosic
sdsds 2017-04-10 22:31
Widać że ludziom już nerwy puszczają.
XXX 2017-07-07 19:05
Firma i pracą są w sumie ok. nie ma na co narzekać. ALE.... od kiedy na produkcji drugiej pojawił się nowy kierownik zarobki zaczęły sukcesywnie spadać i nie wynoszą już jak ktoś pisał powyżej 3000 zł tylko o wiele, wiele mniej. Najdziwniejsze jest w tej całej zmianie kierownika to, że po podwyżce zarabia się o wiele mniej niż przed podwyżkami !!! a kierownik tylko chodzi i się śmieje, a człowiek się stara jak może . Oczywiście nie można zapomnieć o WYBRAŃCACH.... którzy to dostają ponad regulaminowe premie kosztem innych pracowników, którzy dostają jej stosunkowo mało w odniesieniu do swojego doświadczenia i umiejętności. Kierownik nie zwraca uwagi na straż pracy, zaangażowanie, umiejętność konstruktywnego i technicznego rozwiązywania problemów bo potrafi tylko tyle co ma na kartce.
Wiewiór 2017-07-21 00:48
Kierownik PROD2? Bez ludzi na produkcji by zginął a potrafi wypisywać kartki "Kolejna reklamacja..." a sam złe rysunki drukuje. Ciągle słyszymy że on nie ma nic do naszych wypłat a wiecznie u szefowej i prezesa siedzi. Kpina dziwne ze za poprzedniego zarobki byly wieksze a mieliśmy 2-3 zł/h mniej. Mydlenie oczu. A najwiekszym hitem jest to ze Ukrainiec-spawacz zarabia 3000zl a spawacz z 4letnim doświadczeniem 2600-2800zl. Kierownik żeby zabłysnąć leci 2 razy dziennie do góry a żeby załatwić lepszy byt ludziom to nie ma wpływu. Kłamca na każdym możliwym froncie. Może i jest delikatnie lepiej niż kiedyś ale nowy kierownik ma w tym mały wkład w pewnym momencie sie zatrzymał i wymyślił sobie "szukaczy" bo nie potrafi ogarnąć elementów z lasera. Zresztą to co sie dzieje to cyrk na kółkach i jazda bez trzymanki. Ludzie już zaczynają dorabiać bo wyżyć się nie da. A chodzą słuchy że szukają pracy nawet w biurach....
1
PL 2017-08-17 12:44
firma ktora najlepiej prosperowala produkując hamulce osie oraz hamulce najazdowe... od kiedy weszli w produkcje ram do przyczep to produkcja rujnuje dorobek prod 1 . Gdyby nie osie to prod 2 by padła tak szybko jak powstala i to nie jest wina spawaczy czy innych bo za wolno robią tylko wina stoi po stronie dyrektora ze dopuścił do takiego stanu. Ludzie przez to mniej zarabiają.
1
Prawy 2017-08-18 22:22
Chora firma, chorzy ludzie. Omijać z daleka. Ciekawe czy właściciel firmy w Niemczech wie co się dzieje w polskim oddziale, czy wie jak się tam ludzi traktuje.
1
marzyciel 2017-09-04 08:38
mi się wydaje że ludzie traktowani są dobrze, dlaczego? Sądzę iż zarabiając 2600 - 2800 nie posiadając wykształcenia to moim zdaniem warto skorzystać z pracy. Codzienne przykręcanie śruby i nakładanie kapy, bądź też ciągnięcie spawu po lini prostej nie jest zajęciem wymagającym myślenia. Tak więc zarobek jest adekwatny do wykonywanej pracy.
2
Is 2017-09-05 15:45
Sądząc po wypowiedzi to pracownik fizyczny jest mowiąc w prost głupi a reszta wykształcona. Tylko szkoda że Ci wielce wyuczeni ktorzy biorą ciężkie pieniądze za prace tak załatwili, że produkowanie na W2 jest nieopłacalne... Wychodzi na to, że firma traci na produkowaniu i na opłacaniu wysoko wyszkolonych ludzi którzy zarabiają krocie bo myślą a nie tylko"zakładają kape". Gdyby nie ludzie fizyczni jednej czy drugiej produkcji i magazynie od których nie jest wymagane myślenie to cała reszta nie miałaby co sprzedać. W praktyce Ci ludzie często muszą myśleć za konstruktorów laser i całą resztę wykształconych ludzi.
2
zenek 2017-09-07 12:19
Ja podzielam wypowiedź marzyciela. Wiele ludzi nie ma wykształcenia a chciało by pracować i zarabiać większą kasę niż najniższą krajową. Także ta firma pozwoli nam zarabiać więcej, wystarczy szkolenie stanowiskowe i można malować swoje przez 8 godzin.
2
SOŁTYS 2017-09-09 06:53
Witam,może troszke nie na temat ale mam pytanie? Gdzie jest Pako?
2
Kamil Durczok Wiadomości 2017-09-16 00:05
Cała firma to tak naprawde rodzina, koledzy i koleżanki lub znajomi znajomych w momencie gdy nie jesteś z grona "wzajemnej adoracji" twoje zdanie się nie liczy. Potrzebne są większe zmiany niż kierownicy produkcji...
Wygląda to tak:
Dzial KJ- przyjmie każdą reklamacje, przykład? Klient zamawia ramy transport jest po jego stronie reklamuje pogiete w transporcie ramy a my mu je produkujemy na nowo.
Dział DRP- wiecznie zarobiony nadworny informatyk i podopieczne, jeszcze nie słyszałem żeby mieli wolne moce przerobowe.
Dzial Zakupow- tam nigdy nic nie można zamówić albo czegoś nie ma bo są w kraju tylko dwie hurtownie stali.
Dzial PROD1- oni zawsze są najlepsi nigdy im niczego nie brakuje a przedewszystkim to nie ich wina...
Dział Handlowy- oni tylko indeksy sprzedaja i faktury wystawiają. Jedni sprawdzają za dużo inni nie sprawdzają nic.
Konstruktorzy- jeden który robi i cicho siedzi a drugi od dwoch lat rysunkow ram klienta poprawic taki zarobiony nie ma czasu co zlecenie na ramy zapraszany na PROD2.
Magazyn- ludzie od wkładania do auta przygotowanych rzeczy. Osie schodza zleceniami-uszykowane przez PROD1, podwozia schodzą transportami- uszykowane z PROD2. Transportów od podwykonawców nie odbierają bo korpusy są tematem PROD1 a ramy temat PROD2- rączki umyte, a dostawa jak każda inna powinna przechodzić przez nich.
Marketing- paparazzi fotografuje co się da.
Technolodzy- starszy z nich posiada ogromna wiedze ale po wielu probach zmienienia czwgokolwiek we firmie nieatety poplynal z nurtem i nawet jezeli wie ze to co mu zlecaja nie bedzie potrzwbne robi bo kazali, drugi specjalista od "przemeblowania" PROD1 jeszcze troche i codziennie PROD1 bedzie wygladala inaczej.
Księgowość- jak nie macie potrzeby to nie zaglądajcie szkoda zdziwienia.
Laser- dział który podlega pod PROD1 ale nie dokonca jest przypilnowany, przydałby się tam już ktoś do pomocy w biurze.
PROD2- jak tylko się przyjąłem kilka lat temu jeszcze nie słyszałem żeby to był dobry dział,co by sie nie działo winna W2 brak prądu-wina PROD2, pada deszcz- wina PROD2. Niestety choćby nie wiem co to winna PROD2. Już w Knott mówią na nich Firma PROD2.
3
Jack 2017-09-18 23:17
Naprodukowales się człowieku ale tak naprawdę to niewiadomo co chciałeś osiagnac. Jeżeli Ci tak zle w tej firmie to poszukaj lepszej gdzie będziesz mógł się obijac przez większość dnia i brac za to kasę +ekstra premie+socjal+calkiem bogate paczki świąteczne. Spróbuj moze zys albo TP Cię zatrudni no tak ale u nich będziesz musia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
@@ 2017-09-19 07:38
wykształcenie przestało się liczyć. Teraz liczą się umiejętności
1
Jack 2017-09-19 10:23
Tak ale nie wiem który bo trzech się o to bije
1
Colgate powrot???? 2017-09-19 10:25
Jednak jesteście dziwni w chooooj!ps. Jack Socjal to Ty bierzesz z mopsu!
2
Gal Anonim 2017-09-20 07:26
Jak w każdej historii ziarno prawdy zapewne jest, ale chyba bardziej prawdziwe to to, że punkt widzenia zależy od punku siedzenia. Jeśli znasz dobrą receptę na zmiany to myślę, że są tacy co chętnie wysłuchają.
Działy produkcji zostawię Tobie, bo widzę, że jesteś nieocenionym specjalistą, ale co z Handlowym, Zakupami, Magazynem, KJ, Konstrukcją ?
Ciekawe czy wiesz ile macie pozycji na magazynie i ile wysyłek i przyjęć towaru jest dziennie. Skoro jest tak jak piszesz to zawnioskuj, że sami zapakujecie przygotowany przez Was towar i będzie większy porządek. Co do zakupów to chyba niczego nie brakuje? Ciekawe ile razy brak towaru był winą tego działu, a ile razy innych, którzy nie zgłosili potrzeby zakupu, albo po prostu mięli taki bałagan, że byli nie świadomi, że czegoś im brakuje....
Co do reszty można tak samo wymieniać. Nie da się oceniać ogólnie, bo w każdym dziale jest więcej niż jedna osoba. Generalizowanie, że wszystko jest złe to zdecydowanie krzywdząca opinia, szczególnie dla tych którzy dają z siebie wiele.
A co do tego kto i za co winny... Trochę więcej pokory i mniej męczeństwa. Pasują tutaj idealnie słowa "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień".
Żeby tyle energii szło w uczciwą pracę to może nie musiałbyś pisać w taki sposób.
17
Berecik 2017-09-21 04:08
Sytuacja niby się poprawiła. Niestety tak naprawde połowa załogi z produkcji 2 ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Kierownikiem na czele. Przychodzi do pracy odwalić swoje 8godzin. Kazdy komu zależy aby wykonać odpowiedzialnie swoja prace robi to co uważa za stosowne ponieważ nikt nie wie co ma tak naprawde robić. Robota nie jest zaplanowana w żaden sposób. Kierownik spontanicznie decyduje co montaz lub spawalnia bedzie robic w dany dzień. Zazwyczaj konczy sie to tylko na tym ze każe robić cos na co nie ma towaru, Albo wgl tego nie ma w planach. Komunikacji nie ma tam wgl. Nie ma on wgl pojęcia o tym co jest, a czego nie ma. Zamiast wszystkiego pilnować i ułatwiać ludzią prace robi wszystkim pod górkę. Lepiej niech się poda do demisji jezeli nie ma ochoty tam pracowac.
5
Power rangers 2017-09-25 20:35
Bedac pracownikem z wieloletnim doswiadczeniem , widze jak nie dawno zatrudnieni ludzie nie maja swojego stalego stanowiska pracy tylko sa przerzucani z miejsca na miejsce (brak organizacji pracy ) jeszcze troche beda wysylac do budki ochroniarskiej do pomocy ;) ...... Ogolnie sie dziwia, ze nic nie wychodzi jak starzy pracownicy musza nowych ciagle uczyc a później slyszymy "nie wyrabiacie normy" .....
2
Tiger Bonzo 2017-09-25 22:06
Nadworny informatyk z podopiecznymi was wszystkich namierzy i poblokuje wam komputery za to pisanie :)
Mucha CC 2017-09-25 22:13
A kiedy bydom bony ???
Popuś 2017-09-28 13:14
Każdy tylko narzeka i narzeka, na wszystko i wszystkich zarządzających. A sami od siebie nie wymagają nic. nie dążą do poprawy sytuacji ani do poprawy jakosci tylko narzekaja i narzekaja. Typowi Polacy! Ogarnijcie się????
5
Szatan 2017-09-29 08:50
Najlepszy jest nowy brygadzista ktory mysli ze jest kims a tak naprawde to nie pamieta jak byl wozkowym albo na malarni i tylko sciemnial a teraz zachowuje sie jak prezes. Jednak podpier... ludzi sie oplaca ,oby tego kolesia dopadla degradacja i by siedzial razem z cieciami na bramie
5
Biedrona 2017-09-30 01:58
Jak to powiada orzeszek fistaszkek na robotyce jest najlepiej w hooy... pozdro
3
Ewa 2017-10-13 20:52
Narzekają a trujke z przodu mają
2
Zostaw swoją opinię o Knott Sp. z o.o. - Zdziechowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Knott Sp. z o.o.