brak logo

Cold Sp.j.

Bochnia

Opinie o Cold Sp.j.

nie mam nicka 2011-11-11 09:37
śmieszna firma , kierowana przez dwóch buców uważających się za geniuszy . Ubaw po pachy !!!
Sandman 2011-11-11 09:59
Pracowałem w tej firmie. Właściciele to dwóch nienormalnych , niedouczonych pajaców !!! Jak chcesz zmarnować zdrowie i nerwy to zapraszam do pracy w ty kołchozie !!!!!!! Po krótkim czasie stwierdzisz że lepiej żryć kamienie niż tam dalej robić !
tumany 2011-11-11 10:44
Każdy jest tumanem i bez mózgiem .Ale dzieki tym tumanom maja to co maja a są tym kim są :;NIKIM.
Kiz 2013-05-13 09:35
Właściciel powiesił na drzwiach taką informację "każdy ma mnie poinformować gdy idzie do WC gdyz sam podetrę mu [usunięte przez moderatora]" - to mówi wszystko o poziomie tych "ludzi". [usunięte przez moderatora] pracy!
CHWAST 2013-06-09 18:24
Pracowałem tam 10 lat i w pełni potwierdzam opinie o "panach właścicielach"
Dodam tylko że teraz zaczęli też rządzić synkowie i to dopiero będzie MANIANA.
Lepiej zbierać grzyby i jagody niż pracować dla [usunięte przez moderatora]
ttt 2017-03-27 12:13
i pracowałeś tam 10 lat???
bez komentarza....
nick 2017-04-04 21:28
dokładnie, dwóch debili, ludzi którzy pracują na ich sukces traktują jak zło konieczne
najgorszy zakład w Bochni, nie polecam nikomu, omijać szerokim łukiem
Pracus 2017-06-11 18:28
W tej firmie jesli tak bysmy to mogli nazwac pensje zatrzymaly sie w latach 90 ale dla szefostwa to 2000 dla robotnika to jest kupa forsy przeciez to cale 20 starych milionow takie myslenie tam jest niestety!!!
Jan 2017-07-07 09:31
Mało pracy, niskie wynagrodzenia, bardzo słabo. Nie polecam.
Kaśka 2017-07-25 15:09
Dno. Coraz gorzej.
Zbyszek 2017-09-02 04:57
omijać firmę szerokim łukiem, praca w firmie COLD to zmarnowany czas, zero socjalu, zero rozwoju zawodowego, MASAKRA !!! a najgorsze jest to, że właściciele są niesamowicie CHAMSCY i ZŁOŚLIWI !!!
Zostaw swoją opinię o Cold Sp.j. - Bochnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cold Sp.j.