brak logo

Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor

Siedlce

Opinie o Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor

Piotrek 2017-08-08 10:26
Pracowałem tam 1,5 roku i przy kilkunastu dużych projektach brałem udział. Sam projekt to rozbudowana kwestia i wymaga wiele wysiłku, aby go wykonać. Ale jak masz odpowiedni sprzęt, doświadczenie i co najważniejsze pomysł to na spokojnie sobie radziliśmy i projekty były realizowane jeden po drugim. Ciekawa praca ale i spore wyzwanie, bo to nie jest konstrukcja 2x2x2 tylko potężne hale, które mają przetrwać lata, a Ty wykonując je również się pod nimi podpisujesz. Co do samej firmy - dobre pieniądze, normowane godziny pracy i bardzo dobra atmosfera wśród pracowników.
KM 2017-08-08 11:38
Robimy dla nich cynkowanie i wiemy jak duże konstrukcje potrafią wykonać i jaka jest ich jakość. Łączenia spawem zawsze szczelne i wykonane perfekcyjnie.
Dostawca 2017-08-08 13:19
Na początku ich działalności dostarczałem im blachę do konstrukcji, które robili. Kontakt z właścicielem bez zarzutu, podobnie jak płatność za zamówienia - zawsze na czas i bez żadnych opóźnień.
Janeek 2017-08-09 10:59
Czyli jak na początku to dla mnie, bo moja hala była bodajże 2 zamówieniem dla firmy. Blacha bardzo dobra gatunkowo.

A sam Jarbud to firma bardzo profesjonalna i znająca się na swoim fachu. Hala którą dla mnie wykonali nadal jest w świetnym stanie, ocynk nie zniszczony. Polecam
KarolP. 2017-08-09 11:28
Czy ja wiem czy normalne. Prostokątne/kwadratowe to klasyka.

Ja postawiłem już jedną prostokątną dzięki Jarbudowi. Bardzo dobre wykonanie. Pełen profesjonalizm. Kontakt dobry, nie ma na co narzekać. W planach kolejna hala i zapewne wybór padnie również na Jarbud, bo to już sprawdzona firma. Łączenia i wykończenie na wysokim poziomie. Wszystko dokładnie oszlifowane, nie ma żadnych zadr.
Robert 2017-08-09 12:31
Dla klientów może i tak, ale dla firm już niekoniecznie. Rozumiem, że to bardziej złożony projekt, ale nie ma wiele firm które się tego podejmują. To jest właśnie ta przewaga Jarbudu, że potrafi się dostosować do klienta i jego wymagań.
Okocha 2017-08-09 14:37
Trzymają się umów i respektują przyjęte w nich założenia.Nie mieliśmy żadnych problemów jak dostarczaliśmy im materiały.
Łukasz 2017-08-10 10:34
Podobnie i u nas. Profesjonalizm. W przeciągu ostatnich lat firma znacznie się rozwinęła, ponieważ zamówienia są znacznie większe w porównianiu do tych z poprzednich lat.
NW 2017-08-10 11:23
Pracowałem dla nich kilka miesięcy kiedy czekałem na kontrakt w Norwegii i praca była jak najbardziej w porządku. Dużo można było się poduczyć, ekipa ok, płacili na czas.
Marcin Z. 2017-08-10 11:58
Hala, którą dla mnie postawili naprawdę się sprawdza. Szybka realizacja i dobry kontakt. Konstrukcja bardzo wytrzymała, zarówno w związku z warunkami panującymi w środku, jak i warunki atmosferyczne.
Janek 2017-08-10 15:58
To co Ty tam w środku "hodujesz", że hala wytrzymała ;) ?

A tak serio to halę postawili mi w zeszłym roku i nie mam do niej żadnych zastrzeżeń - spełnia swoje zadanie - warsztat samochodowy. Bramy przesuwane dobrze rozlokowane. Materiał, z którego wykonana cała hala najwyższej jakości.
R10 2017-08-11 09:46
Nie ma idealnej pracy, ale akurat JarBud mogę polecić. Pracuję tam od 3 lat i ten czas na pewno nie był zmarnowany. Pewna wypłata, określone godziny pracy, dużo nauki. Co do nauki to naprawdę trzeba się przykładać do roboty - czy to spawania czy zwykłego szlifowania. Sprzęt jest dobry więc można na spokojnie sobie działać. Firma przez te 3 lata bardzo się rozwinęła, zarówno pod względem ilości zleceń, jak i jakości oferowanych usług.
Dima 2017-08-11 11:56
Regulują wszystkie faktury, nie ma problemu z zaległościami
Krzysiek 2017-08-11 13:24
Pracowałem w JarBudzie przed wyprowadzką do Niemiec i było naprawdę ok. Mogłem zaznajomić się z nowoczesnym sprzętem i nauczyłem się spawać. Płacili na czas, roboty może i dużo, ale to akurat plus. Polecam
Konrahent 2017-08-11 14:53
Współpracowaliśmy z nimi ponad rok i ta współpraca przebiegała wzorcowo.
tonny 2017-08-14 09:11
pracowalem tam i bylo ok, wiadomo nie kazdemu wszystko odpowiada, ale jak dla mnie jarbud jest dobra firma, sporo sie nauczysz, popracujesz na dobrym sprzecie, poelcam
Walt 2017-08-14 09:49
Jakiś czas temu podpisaliśmy z nimi umowę dotyczącą dostarczania materiałów do hal, regulują wszystkie faktury w terminie, kontakt dobry
Alek 2017-08-14 11:25
Pracę w Jarbudzie oceniam wysoko. Pieniądze - dobre, atmosfera - w porządku, godziny pracy - znośne. Można by narzekać, że pracy sporo, ale to już w tej robocie tak jest :) Pozdrawiam Alek
David 2017-08-14 13:23
Pracowałem tam przy kilku projektach i byłem zadowolony. Dobrze płacili na czas, atmosfera w pracy była spoko. Polecam
RO 2017-08-14 14:21
2 lata tam pracowałem, jak jeszcze mieszkałem w Siedlcach. Mogę polecić. Płacą na czas, pracy dużo ale jak ktoś lubi takie zajęcie to na spokojnie się odnajdzie.
Kaz 2017-08-16 09:04
Czy ktoś wie ile trzeba czekać po złożeniu zamówienia na halę? Zależy mi na czasie i potrzebuję szybkiej realizacji.
Jim 2017-08-16 10:09
Praca jak praca. Pracy jest sporo to fakt, ale panuje przyjemna atmosfera, dogadujemy się z chłopakami więc jest całkiem fajnie.
Kamil R. 2017-08-16 10:20
To zależy od projektu, materiałów itp. Skontaktujesz się z nimi to udzielą Ci więcej informacji. Ja na kontakt nie mogę narzekać, bo hala już prawie skończona i niedługo montaż.
Kaz 2017-08-16 10:32
No hala jest naprawdę duża, bo 25x45x4, więc pewnie i czas wykonanie dłuższy. To naturalne w sumie :D Nie chcę też na szybko i poganiać bo to się mija z celem, jak mają źle pospawać i zmontować.
Maciek 2017-08-16 11:03
Jako były pracownik mogę zapewnić, że zarówno jakość połączeń spawem jak i montaż będzie bardzo dobra, bo do tego przykładają się wszyscy. Jak tam pracowałem to każdym spaw był sprawdzany przy szlifowaniu kilka razy by zabezpieczyć się przed niestabilnością konstrukcji.
Domino 2017-08-16 12:09
Witam, ogólnie bardzo dobrze wspominam pracę w firmie. Dobrze współpracowało mi się z resztą pracowników, tworzyliśmy naprawdę fajny zespół. Wypłaty dobre i w terminie.
Creed 2017-08-16 13:26
Specyficzny zawód, specyficzna praca. Spawanie, szlifowanie - w tym zawodzie nie ma lekko, ale jak się przyzwyczaisz, to ta robota będzie Cię cieszyła jak nie wiem co. Firma nie stoi w miejscu tylko się non stop rozwija. Płacą dobre pieniądze, nie ma zaległości. polecam
Paweł 2017-08-17 09:16
Pracowałem trochę ponad rok w tej firmie, było w porządku, jak w każdej pracy są osoby lepiej i gorzej nastawione społecznie do współpracowników, do tych gorzej nastawionych można z czasem wypracować sobie nawyk nie zbliżania się. Warunki zatrudnienia są godne, płaca jest regularna.
Bercik 2017-08-17 11:05
Pracuję w tej firmie od dłuższego czasu. Praca jak praca. Zleceń jest dużo, ale wiadomo za darmo pieniądze na koncie się nie pojawiają.
Tomasz 2017-08-17 12:09
No to sprawa wygląda tak. Pracowałem tam koło 2 lat. Wydaje mi się że nie jest to ani krótko, ani długo. Co mogę powiedzieć o firmie? Profesjonalna i rzetelna. Wykonanie usługi na wysokim poziomie, nie ma z tym problemów. Chłopaków do realizacji jest sporo i to jest dobre. Bo umowy jak najbardziej realizowane są w terminie bez żadnej obsuwy. Osobiście mogę powiedzieć, że warto. Nie chcę jakoś słodzić, ani przesadzać ale firma naprawdę jest warta polecenia. Jak to w pracy bywają dni lepsze i gorsze, ale jak ktoś chce pracować i na tym się skupi to nie będzie miał problemów. Atmosfera jest dobra, bo jak z kimś spędzasz kilka godzin dziennie to idzie się przyzwyczaić.
trix 2017-08-17 13:42
Dotychczasowa współpraca przebiega bez żadnych problemów. Trzymają się terminów określonych w umowie, nie mają zaległości i płacą wszystko tak jak zostało to ustalone.
Zimny 2017-08-18 09:46
Jak sytuacja wygląda z halami stalowymi - czy nadają się na mroźnie? Potrzebuję czegoś takiego i nie wiem czy stawiać zwykły budynek czy nada się taka hala
MAG 2017-08-18 13:35
Pewnie, że się nadadzą. U mnie stoją takie dwie i nie ma żadnych problemów z nimi - żadnej korozji i tego typu rzeczy. Połączenia stabilne.
Niko 2017-08-18 14:07
Dobrze jest, zleceń sporo teraz to i roboty dużo, ale ogólnie jest ok. Warunki pracy dobre - jest bezpiecznie, więc nie ma co się martwić.
Patryk 2017-08-18 14:33
Nie stawiaj budynku, bo zmarnujesz tylko pieniądze. Hala to dużo lepszy pomysł. Ja nie mam chłodni, ale w środku hali produkujemy meble na wymiar, więc jestem pewny, że z taką mroźnią czy też chłodnią nie będzie problemu. Tutaj projekt będziesz miał dopracowany dobrze także śmiało możesz do nich dzwonić.
Zimny 2017-08-21 09:50
Mieliście rację. Przeanalizowałem koszty i teraz wiem, że hala będzie bardziej opłacalna. Z Jarbudem kontakt bardzo dobry. Konkretnie wytłumaczyli mi jak wygląda cały proces realizacji projektu. Chyba się zdecyduję
Woij 2017-08-21 10:29
Ja z pracy w JarBudzie jestem zadowolony. Trafiłem tam zaraz po szkole i trochę się obawiałem, że nie poradzę sobie, ale z każdym kolejnym dniem było coraz lepiej. Pracowałem 2 lata, bo później wyjechałem za granicę. Płacili naprawdę dobrze i nigdy nie zalegali z wypłatami. W pracy atmosfera dobra, bo jak zlecenia idą dobrze to i nastrój zdecydowanie lepszy
Bartosz 2017-08-21 14:04
Pracowałem tam przez dwa lata i poza jakimiś drobnymi sprzeczkami na temat bieżących spraw (typowych w każdej pracy) moja współpraca z szefem przebiegała bezproblemowo. Wypłata na czas, warunki pracy jak najbardziej ok. Ogólnie polecam
Arek 2017-08-22 11:12
Jeśli chodzi o wypłacalność to jest prawidłowo, kontakt z firmą dobry, odbierają telefony i bez problemu odpowiadają w razie jakichkolwiek pytań
wolverine 2017-08-23 14:10
Dużym atutem jeśli chodzi o firmę jest to, że przy tak dużej ilości sprzętu po prostu jest bezpiecznie, nie ma poczucia, że coś się może stać. Dużo od nas też zależy, bo jako pracownicy musimy dostosowywać się do pewnych reguł dotyczących bezpieczeństwa, ale z tym nie ma problemu.
rix 2017-08-25 10:23
Jak dla mnie firma ok, praca jak praca, spawacza dobrego znaleźć to sztuka, a tutaj nas paru jest ogarniętych :D zarobki dobre, warunki też, ogólnie mogę polecić
KOSB 2017-08-28 16:25
Współpracujemy z firmą już kawał czasu i nie było do tej pory żadnych problemów. Nie zwlekają z płatnościami za faktury i regulują wszystko w określonym terminie
włodek 2017-08-29 12:01
Polecam pracodawcę!
Kowal 2017-08-29 15:35
Zamierzam aplikować do Jarbudu, ktoś może powiedzieć jak długo czeka się na odpowiedź?
Mizzu 2017-08-31 16:08
Zadzwoń do nich. W miarę szybko odpowiadają, ja dostałem konkrety tego samego dnia, więc jeśli jeszcze nie zadzwoniłeś to zrób to :)
Kowal 2017-09-01 08:38
Już wszystko ogarnięte, ale dzięki.
Dominik 2017-09-04 13:45
Pracodawca godny polecenia. Dobra umowa, sprzęt i zarobki. Spawacz w Polsce wcale nie ma łatwo, bo za granicą dużo lepsze pieniądze. Lepiej jednak zostać tutaj, bo wypłata na czas i można być z rodziną. Polecam!
Nick 2017-09-05 10:01
Współpracuje z firmą Jar-Bud od dłuższego czasu. Nie mam żadnych problemów z płatnościami. Solidni i słowni, tyle mogę powiedzieć. POLECAM
Lipa 2017-09-12 13:04
Można napisać wszystko. Jak Administrator pozwala na wpisy bez rejestracji!
Te opinie to jedna wielka ściema.
Pisze je osoba z firmy. Te teksty ala reklama co to nie robią.
Ilość komentarzy to najbardziej rozpoznawalna firma w europie :-)
Najlepiej płacąca
Najszczęśliwsi pracownicy
Jakość światowa
RZECZYWISTOŚĆ? ODWROTNA.

4
Wykorzystany pracownik 2017-09-18 09:43
Niesolidna firma nieterminowa, chamski sposób traktowania. Nie polecam pracy w tej firmie.
3
Zostaw swoją opinię o Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor - Siedlce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jar-Bud Zakład Usług Budowlanych Jarosław Pastor