brak logo

Arb Media Hanna Barczak

Poznań

Opinie o Arb Media Hanna Barczak

Manager 2014-04-08 14:56
Bardzo podoba mi się wypowiedź użytkownika "luty" - skoro rozmowa kwalifikacyjna była na tak żenującym poziomie, to co skłoniło Ciebie do podjęcia zatrudnienia ?
(usunięte przez administratora)
p. 2014-04-14 20:54
Tragedia, nic dodac nic ujac
luty 2014-04-27 22:07
Bo nie jestes wlascicielem tylko kims od szukania naiwnych do tej roboty, nie wiem po co tam cie szef trzyma..
ktos 2014-07-09 16:45
firma z siedzibą w piwnicy a produkt to kolejna wyszukiwarka firm wykonana przez studenta 1 roku na kolanie, o szefie nie wspomnę bo przez cenzurę nie przejdzie
Hahaha 2014-07-16 13:58
Spisana baza z panoramy firm albo z czegos innego i kaza dzwonic ze niby im sie konczy wpis, zenada, firma w piwnicy, beznadzieja, n7komu nie polecam!!!manager hehe no coment
ja 2014-07-16 19:21
Chetnie bym napisal nazwisko, ale nie chcę byc kojarzony z tą firmą, bo troche siara ze tu pracowalem i wstyd, a jeszcze jakas porządna firma by przeczytała i bylby klops
nigdy 2014-08-31 13:51
Ciagle szukają do portal-firma, naxywaja to portalem społecznościowym hehe, w ogloszeniu jest keota 1700zl, od razu w 1 dzien zadajcie umowy i kwoty, ja dostalem umowe po 3 tygodniach..never, ogolnie atmosfera bagienna
piotr 2014-09-19 10:10
Na rozmowie rekrutacyjnej "manager" udawal prezesa firmy.takie moje wrazenia, oj nieładnie.
Manager 2014-09-19 11:29
"manager" jest "prezesem" firmy od maja br :)
hahah 2014-09-25 09:55
Chcialoby sie, ale czas sie obudzić;)
szok 2014-09-26 14:49
Wmawianie firmom, ze konczy im sie wpis ktorego nigfy nie mieli
prezesik 2014-09-28 21:18
prezesik z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
bylypracownik 2014-11-02 14:08
Taka firme trzeba omijac z daleka
o ludzie 2014-11-22 13:56
Co to za firemka w piwniczce..beznadzieja..marne zarobki, marna praca, marny szef, ktos piwinien zająć sie takimi firmami jak ta jakis reporter cxy ktoś, csy to w ogole prawda i legalnectakie prz3dluzanie niby wpisow
ech 2014-12-03 12:01
Ta firma wraz zarządzającym to dno..i wodorosty
Anna 2014-12-17 00:21
Jak z wypłatami i kasą. Jest duża premia?
pracownik 2014-12-20 22:26
zarabiamy bardzo dobrze i wypłata jest na czas. premię dostajemy w połowie miesiąca i stanowi ona dwa razy tyle co pensja. praca jest lekka i przyjemna a z szefem idzie się dogadać. arb media to bardzo dobra firma polecam
pracownik 2014-12-24 20:56
to był oczywiście żart :))) ta firma to jakas nędza wypłata w ratach po 200pln a o prowizji zapomnij kierownik to porażka nędzna podróba managera
Maciej 2015-01-15 21:15
U mnie opinia negatywna - akurat ja z ramienia PortalFirma.pl - wchodzisz do pomieszczenia w piwnicy, idziesz do pani "menager", która ma totalny syf w pomieszczeniu. Rozmowa trwa kilka minut, pani ładnie informuje, że oddzowni czy zostałeś przyjęty czy nie po czym nigdy nie oddzwania.
Filip Weber 2015-01-19 18:27
Te komentarze dodawane przez osoby, którym się w firmie nie udało są zabawne :)

Od stycznia nie ma Portal-Firma.pl, sprzedajemy coś zupełnie nowego - forma prawna również uległa zmianie (Spółka z o.o.)
a. 2015-01-20 18:28
Haha, no oczywiscie ze jest inaczej, bo wg nowej ustawy juz na telefon nie naciągniesz klienta, trzeba by wysyłać umowę, ktorej po otrzymaniu klient nigdy by nie podpisal, ciekawe jaki myk teraz wymysliles, takie szemrane firmy trzeba gdzies zzgłosić, bo tylko sie naciąga ludzi.
a firma to pozal sie piwniczana nora, z syfem gdzie popadnie, ten caly " manager" na niczym sie nie zna,a udaje jakby wszystkue rozumy pozjjadal, za plecami gada na kazdego pracownika, wysmiewa itp
b 2015-01-21 15:57
naciągamy na coś innego przez nową firmę krzak .... tak powinno to brzmieć
Filip Weber 2015-01-22 11:18
dlaczego osoby atakujące piszą anonimowo ?
c. 2015-01-23 10:53
Bo kazdy sie wstydzi, ze mial jakiekolwiek kontakt z taką firemka
agnieszka 2015-01-23 20:05
O premii uslyszysz na rozmowie kwalifikacyjnej, a potem sluch o niej zaginie
agnieszka 2015-01-23 20:07
Jesli ktos wie o nowej firmie krzak niech da znać, trzeba ostrzec ludzi
Pracowniknory 2015-01-27 17:26
Nazwa nowej firmy to firmywpolsce.Com
asdfghjkl 2015-01-28 13:02
O, chyba znowu ktoś komu nie wyszło ;)
świadek 2015-01-28 21:34
nowy portal a przekręt ten sam.
7544r 2015-01-30 19:58
nowa firma to Web-Mobile Sp. z o.o.
Martyna 2015-02-05 08:47
Żadnych z tych opinii nie napisałam. Równie dobrze mógł to zrobić każdy inny pracownik, który był od stycznia. Nie masz żadnych podstaw do oskarżania mnie o to, tak samo jeśli chodzi o podawanie moich danych. I przestań mnie non stop straszyć, bo chcę mieć tą całą sprawę za sobą. Nie chcę mieć z Twoją firmą nic wspólnego.
Dzięki 2015-02-05 12:43
Dzisiaj trafiłam na ogłoszenie tej firmy (specjalista ds. sprzedaży). Zastanowiła mnie różowa wizja pracy: "atrakcyjne wynagrodzenie - podstawa + prowizja + premie zadaniowe (2000 podstawa + dodatki do ok. 2500)".
I jeszcze oferują "bardzo dobrą atmosferę i kulturę pracy w świetnie wyposażonych biurach".
Weszłam na tę stronę i tylko uśmiechnęłam się pod nosem...
Dobrze, że jest GoWork.pl. :)
4321 2015-02-06 04:57
najgorsza firma w jakiej przyszło mi pracować
asdfg 2015-02-06 11:43
Pan Menager powinien mieć zakaz prowadzenia działalności i zatrudniania pracowników
ktoś 2015-02-07 20:42
po co wypisujecie takie komentarze? jeśli czujecie się oszukani zgłoście ten fakt do sądu lub PIP u i tyle. Z reguły takie sprawy są załatwiane pozytywnie na korzyść pracownika.
Boucan 2015-02-09 14:34
Być może firma o nazwie portal-firma.pl spełnia oczekiwania swoich klientów, jednak ja chciałabym się podzielić doświadczeniem niedoszłej współpracy z tą firmą jako osoba starająca się w tej firmie o pracę. Zostałam potraktowana lekceważąco i nieprofesjonalnie. Zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną, a na drugi dzień już oddzwoniono do mnie podając termin szkolenia. Pierwszy dzień szkolenia, bardzo miło, młoda dziewczyna, która miała być naszym opiekunem wydawała się bardzo dojrzałą osobą. Nic bardziej mylnego. Na drugi dzień szkoleń nawet się nie pokazała. Zwolniła się stamtąd dzień wcześniej, a szef tej firmy nawet się nie pofatygował, żeby przyjechać zając się grupą umówionych i czekających na niego ludzi, nie wspominając już o tym, że "pani profesjonalna" okazała się nieodpowiedzialna. Kazano zostawić nam namiary do siebie i jak kamień w wodę do tej pory cisza.
M 2015-02-09 19:29
Nie zwolniłam się sama tylko zostałam zwolniona. Nie miałam nawet prywatnie numerów aby zadzwonić do kogokolwiek z Was.
MM 2015-02-10 10:51
to nie firma to piwniczne chałupnictwo
ftgyhu 2015-02-12 10:02
Never! Ta pseudo firemka to porażka!
xxxxx 2015-02-16 19:46
Jakie czynimy postępowania odnośnie wypłacenia pensji?
ktos 2015-02-17 11:30
zgłoszenie do PIP na pewno pomogą. Kolesia stać na założenie spółki, utrzymanie stron na serwerze, opłacanie czynszu za biuro niech więc zapłaci zaległe pensje.
ggg 2015-02-17 21:34
I mozna zglosic zle warunki pracy do sanepidu, male ciemne pomieszcsenia, brudne, spoko ze kary polecą
asd 2015-03-12 15:18
Każą dzwonic po klientach niby ze sie konczy umowa,( usunięte przez administratora )
dff 2015-04-01 01:13
nowy adres firmy
web mobile Garncarska 9, 61-817 Poznań
ghj 2015-04-01 02:11
To może czas przenieść się na wątek o nowej firmie ;)
Bartosz 2015-04-17 10:19
Witam wszystkich "zgromadzonych", jako udziałowiec spółki Web-Mobile sp. z o.o. proszę o powstrzymanie się od komentarzy na temat mojej firmy, w dodatku firmy z którą nie mieli Państwo nawet minimalnego kontaktu - w przeciwnym razie zgodnie z sugestiami administratorów portalu gowork.pl sprawa zostanie przekazana policji, a następnie do sądu.

Jeżeli mają Państwo uwagi do działania firmy Web-Mobile Sp. z o.o. proszę o kontakt pod adresem biuro@web-mobile.pl

Bartosz Sokołowski
Członek Zarządu
Web-Mobile Sp z o.o.
Łukasz 2015-05-27 22:27
Szukałem informacji o firmie i co znalazłem? Członek zarządu straszy policją za wyrażanie opinii... Gorszej rekomendacji już Pan nie mógł sobie wystawić. Nie może zabronić pisać ludziom opinii, nawet skrajnie negatywnych o ile są zgodne z prawdą.
kg 2015-07-10 02:09
czy ta firma jeszcze istnieje ?
EF 2015-07-14 22:07
Rekrutacja trwa i czytam i zastanawiam się czy Wam wierzyć.
Spółka Web-Mobile, to działań handlowych, poszukuje kandydatów mogących pochwalić się znajomością przynajmniej jednego z języków :
chiński
arabski
portugalski
hiszpański
hindu
japoński
wszystkie inne ciekawe języki - prosimy również się zgłaszać

Proponujemy stałą pracę, dobre warunki finansowe i socjalne. Zapraszamy przede wszystkim osoby w kombinacji językowej :
angielski + jeden ciekawy język (lub więcej)
przynajmniej dwa ciekawe języki
k 2017-06-14 12:15
Czy ma ktoś kontakt z tą firmą? Albo jakieś aktualne adresy?
Zostaw swoją opinię o Arb Media Hanna Barczak - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arb Media Hanna Barczak