brak logo

G4 Geodezja

Kraków

Opinie o G4 Geodezja

Memento 2011-04-28 08:10
Firma uduś zmieniają warunki zatrudnienia ( w stosunku do warunków ustalonych na rozmowie) nie płaca w terminie brak profesjonalizmu, brak dobrego sprzętu, odradzam każdemu pracę
AB 2012-11-20 15:50
ABSOLUTNIE NIE POLECAM! UMOWY ŚMIECIOWE i TAKIE TEŻ TRAKTOWANIE PRACOWNIKÓW! NIEPOWAŻNE PODEJŚCIE, BRAK WYPŁATY WYNAGRODZEŃ!!!
mariusz 2013-01-06 23:31
Płace to lipa, nawet smieciowe są lepsze. Sprzęt, wiedza techniczna-totalne zero. Prezes chełpi się że jest WIELKI a na robocie się nie zna. Robią wszyscy prawie za friko. Optima BG i G4 - to jest to samo - kumpelki prowadzą te firmy.
leica 2013-08-20 21:13
Kadra bardzo dobra, natomiast jeśli chodzi o dogadywanie się z "górą" to jest poziom przedszkola. Umawiasz jedno okazuje się drugie i to zmiana na gorsze... prezesik umywa ręce wysługując się popychadłem do brudnej roboty.
G4 Geodezja 2014-03-12 11:48
Firma nacechowana brakiem doświadczenia, sprzętu, oprogramowania legalnego…aż dziw bierze, ze nie było kontroli. Nikt nie chce brać odpowiedzialności, każdy spycha robotę na innych byle tylko w końcowym etapie nie było mojego udziału. Młodzi ludzie którzy nie uczą się na błędach, ciągle popełniane są te same pomyłki, brak komunikacji i przepływu informacji. Moloch, masówka…
end 2014-05-07 15:28
Firma traci kolejnych klientów oraz doświadczonych pracowników. Nowy zarządzający ze wspaniałymi pomysłami niszczy firmę od środka. Nieprzemyślane zarządzanie zmienia poważną firmę w uduś i wyduś. Spychologia i brak przepływu informacji, ciągłe pomyłki i robienie poprawek na szybko..
G4Geodezja 2014-07-08 20:29
Panowie i Panie u góry prawdopodobnie nie spełnili wymagań i tyle...
Coś spartolili i ich wyrzucili.
Whatever...

Dzisiaj skończyłam współpracę z tą firmą i niestety muszę się żegnać z nią z wielkim smutkiem...

100% pozytyw i mam nadzieję, że jeszcze raz spotkam takiego pracodawce :)
Lef 2014-09-09 16:21
Jak dostać pracę w tej firmie?
Tomek 2014-09-24 21:26
Ta firma powinna się nazywac G0 Geodezja
student 2014-09-29 00:45
Nie polecam tej firmy. Kiepska kadra, przedpotopowy sprzęt. Dzwonią z propozycja pracy na jednych warunkach a gdy przychodzi co do czego warunki zostaja zmieniane.
123 2015-01-04 18:02
Mobbing, nieterminowe wypłaty, umowy śmieciowe, Liczy się tylko kasa dla "góry".
Wielokrotnie "góra" powtarzała, że nie ma człowieka niezastąpionego.
Ludzie w porządku, zgrana ekipa, jeśli chodzi o stałych pracowników, czyli tak około 20 osób. Reszta studenci i tu jest ogromna rotacja.
Roboty wielkie z którtkimi terminami, często nierealnymi do wykonania, co powoduje nadgodziny za które nie płacą, taki geodezyjny wolontariat;)
Płaca- poniżająco niska za wykonywaną pracę. Ale to co się ustali na rozmowie tak zostanie,bo podwyżek szef nie przewiduje, bo firma zawsze stoi na skraju bankructwa.
Szef dużo obiecuje i mówi, ale nigdy nie dotrzymuje słowa, dlatego też wszyscy uciekają z tej firmy jak mogą, a ci co nie uciekli to kwestia tylko czasu.
Wierzę że i pozostałym uda się uwolnić od tej firmy jak i mnie;))
Jak najdalej od tej firmy 2016-04-21 17:54
NIE POLECAM!!!!!!!! ODRADZAM!!!!!! Niskie zarobki, wykorzysttwabie pracownika!!!!
G4 Geodezja 2017-07-30 22:44
Firmę G4 Geodezja wspominam dobrze, pracownicy tworzą zespół z którym fajnie się współpracuje. Firma niewątpliwie bierze udział w dużych i ciekawych projektach, dzięki czemu można zdobyć wartościowe doświadczenie.
2
Posnania 2017-07-31 20:09
Jak tak się to czyta, to zastanawiam się czy w tej samej firmie pracowałem. Zacznę od sprzętu. Przedpotopowy? Na pewno nie tachimetry. Może nie najwyższej klasy na czasy obecne, ale na konkretnym poziomie. Brak podwyżek? Widać osoba może najzwyczajniej w świecie nie zasłużyła? W moim przypadku niecałe dwa lata pracy, w tym czasie podwyżka plus umowa o pracę (tą odpowiedzią wyjaśniłem przy okazji podpunkt "umowy śmieciowe"). Brak wypłat za nadgodziny? Co do grosza otrzymane :) Pozdrawiam zespół!
5
goed 2017-08-07 09:25
Chyba G zero ma problem ze znalezieniem pracowników skoro zaczeła trolowac, próbując pisać o sobie pozytywne opinie
1
Zostaw swoją opinię o G4 Geodezja - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie G4 Geodezja