brak logo

Offset Druk Zakład Poligraficzny

Rzeszów

Opinie o Offset Druk Zakład Poligraficzny

Obecny maszynista 2017-08-18 15:53
Pieniądze są wypłacane wg ustaleń, każde stanowisko ma swoją stawkę. Nigdy się
nie zdażyło, żeby kasa w terminie nie był
wypłacona.
3
wer 2017-08-18 19:32
Chyba jako ,,mosznista".
5
obecny 2017-08-18 19:40
tak kasa w terminie!
W tych czasach to normalne.

3
oddany pracownik 2017-08-18 21:55
Zgadzam się z ta opinią. I niech szefostwo pomysli o tym bo inaczej zostanie osamotnione ze swoją firmą i może jeszcze kilka osób z rodzinki się ostanie. Nadmieniam iż czasy pracodawcy minęły a nadeszły czasy pracownika i to pracownik w najbliższym czasie będzie dyktował warunki gry na rynku pracy. Pozdrawiam pracowników.
9
Pat 2017-08-21 08:39
oj niestety w niektórych zakładach wynagrodzenie, w terminie nadal nie jest normalne ;/ oczywiście, że powinno to być normą i pisanie tutaj, że płacą w terminie nie powinno być niczym wielkim, ale na tle innych zakładów jest.
3
Olaff 2017-08-21 10:18
no trudno żeby w tak dużym zakładzie wszyscy mieli taką samą stawkę, skoro są różne stanowiska, różna odpowiedzialność i zakres prac...
5
Hudinio 2017-08-21 10:57
z reguły CI co najmniej robią chcieliby zrównania pensji :D
5
Daro 2017-08-21 12:06
zrównania pensji na pewno nie będzie, bo byłoby to całkowicie bezsensowne i bezpodstawne. Spowodowałoby tylko niezadowolenie pracowników
4
K 2017-08-21 14:43
plus dla zakładu, za używanie lakierów hybrydowych
5
Pszczoła 2017-08-22 09:50
Moim zdaniem traktują dobrze pracowników. Nie rozczulają się nad nimi i nie głaskają po główkach, ale podchodzą z szacunkiem i wyrozumiałością. W kwestii pieniędzy to jak wyżej - zależy od stanowiska i oczekiwań
5
Aleksander 2017-08-22 12:41
Korzystamy z ich usług, ponieważ mają bogatą ofertę. Wszystko możemy zamawiać w jednym miejscu. Nie musimy mieć 5 różnych dostawców, co jest bardzo wygodne i oszczędza czas, a jak to mówią: czas to pieniądz :)
1
Jaśmin 2017-08-22 16:05
na zakładzie nie słyszy się narzekania ani na pieniądze ani na czas pracy, więc chyba nie jest źle. I nie mam tutaj na myśli oficjalnego narzekania, tylko pokątnego gadania.
3
Łona 2017-08-23 17:37
Proponuję skończyć z tym sztucznym ,,nabijaniu" opinii.Wyatarczy zobaczyć datę i godzinę...Nie będę pisał o jakości,tylko jaka atmosfera panuje w tej firmie.Ogółem strata czasu.Z płacą nikt łaski nie robi.To nie czasy niewolnictwa i zbierania bawełny.Pracujesz-dostajesz wynagrodzenie.W firmie 90% to rodzinka i ,, sąsiad od sąsiada" oraz wszechobecne donosicielstwo.Ania jest w tym najlepsza.Generalnie za taką kasę lepiej pracować w jakimś markecie spożywczym...Mniej nerwów i jasna sytuacja a nie wieczne zwalanie winy na kogoś innego.
9
za 10 tys. żyć można tylko na prowincji 2017-08-24 08:42
Racja ale nie do końca, w Lidlu zarobisz o wiele wiecej za prosta i nie stresujaca prace kasjer 3000 do 3800 zł brutto, menadżerowie sklepów w Lidlu mogą z kolei liczyć na 4400 zł do 7000 zł brutto.
2
Nick 2017-08-24 08:51
w marketach spożywczych masz prostą i niestresującą pracę? :) Proponuję w jakimś popracować to zmienisz zdanie
6 2017-08-24 09:02
a skad wiesz ze nie pracowal, ja pracowalem w Niemczech na hurtowni za 15eur/godz plus premia, porownanie z Polską niebo a ziemia, wszystkie godziny, przerwy, przepisy przestrzegane co do joty.
1
Nick 2017-08-24 14:20
Nie mówimy teraz o pracy za granicą, bo tam przy wszystkim są większe stawki i inne warunki pracy. Miałam na myśli pracę w marketach na terenie Polski.
kolo 2017-08-24 16:17
co to za porównywanie Polski do Niemiec
mierzmy swoją miarą
1
Żółtodzób 2017-08-24 22:08
Golf 4 w tej firmie to ma dość dobra opinie :) pracownicy cenią
3
Mirek 2017-08-25 11:45
co człowiek to opinia i to jest normalne, ale produkty mają dobre. Utrzymują jakość, a dzięki temu cały czas mają dużo klientów, więc to też o czymś świadczy
1
KBA 2017-08-25 13:04
To jest forum dla pracowników a nie reklamowe, że wydruki są ok i firma świetnie prosperuje to już dawno wiemy. Teraz czas na odpowiednie pensje.
9
Kot 2017-08-25 13:55
Racja. Powinni się tutaj wypowiadać obecni i byli pracownicy, ewentualnie przyszli jeśli są zainteresowani :)
8
klient 2017-08-28 00:25
a nie Beatka :)
8
Hashi 2017-08-28 08:34
Przez chwilę pracowałem w tym zakładzie, a teraz korzystam z ich usług jako klient zlecając wydruk ulotek do promocji własnej firmy. Prawdę mówiąc może nie była to robota marzeń, ale nie ma też do czego się przyczepić. Po prostu zmianowa praca fizyczna za normalne pieniądze i tyle. Nic nadzwyczajnego, ale krzywda również nikomu się tutaj nie dzieje. W porównaniu do innych zakładów jest dobrze.
Wiku 2017-08-28 11:03
Dokładnie. Wiadomo, że 10 tysięcy miesięcznie tam nie zarobicie, ale kasa jest adekwatna do pracy.
mhm 2017-08-28 14:59
Wiem, że jest to forum nt. firmy jako pracodawcy, ale akurat poza googlem nie ma gdzie się wypowiedzieć nt. produktów, a gowork jednak jest dość często odwiedzany, więc myślę, że nikomu nic się nie stanie jeśli ktoś się tutaj wypowie
1
New York 2017-08-29 04:53
No miejsce na reklame swietne gdzie nikt nie zaglada. A ile mozna zarobic w biurze jako ksiegowy, handlowiec, grafik? Bo wiem ze na hali jako fizyczny duzo wiecej ale niestety głupi jestem jak but nie mam ukonczonej zasadniczej zawodowej jedynie 2 fakultety na politechnice i uniwerku.
Mary 2017-08-29 09:08
Nie wiem jak księgowy, ale grafik i handlowiec to też dobre fuchy, o ile ktoś się na tym zna :P @New York cieszę się, że skończyłeś 2 fakultety, ale to jeszcze nie świadczy o Twoich umiejętnościach :)
1
Ułan 2017-08-29 12:53
Zgadzam się, tym bardziej, że coraz łatwiej skończyć studia. W tej pracy potrzeba trochę sprytu i chęci, a wykształcenie to sprawa drugorzędna
Nanami Chan 2017-08-29 13:36
No jasne, wykształcenie to dla głupoli, każdy szanujący się fachowiec kończy edukację na gimnazjum. To ile w tym biurze bo ja słyszałam ze fizyczny przy maszynie może wyciagnac 5-6 tys na łapke a wlasnie w biurze straszna bieda, praca za 2-2,5 tys dla specjalisty czy dobrego handlowca. To jaka jest prawda?
Ika 2017-08-29 15:54
nie chodzi o to kto kiedy kończy edukację, ale co kto potrafi i co sobą reprezentuje
1
Chłopski filozof 2017-08-29 19:24
to czemu sie leczysz u lekarza a nie murarza, na pewno jest jakiś murarz tynkarz, sprytny Franiu złota rączka co potrafi też leczyć lepiej i taniej, dzieci nie posyłaj na studia tylko do pracy przy maszynie, nie zmarnuja czasu i jeszcze zarobia zamiast dokładać do nich, same korzyści.
1
Ulbrych 2017-08-30 08:36
skończcie te chłopskie filozofie, bo nie wszyscy muszą pracować przy maszynach, ale też nie wszyscy muszą kończyć studia - musi być jakaś równowaga. Na rynku są potrzebni zarówno pracownicy fizyczni jak i umysłowi
1
Biskup 2017-08-30 11:16
ja pracuje na krokodylu i mam stałą umowę o pracę na pełen etat. Praca samodzielna, nikt nie stoi mi nad głową i nie pokazuje palcem co mam robić
1
Minionki 2017-08-30 11:24
w badaniu "Polacy, a rozwój" zrealizowanym przez Benefit Systems. Prawie co drugi badany (45 proc.) przyznaje, że pieniądze są najważniejszym aspektem w pracy zawodowej. Co trzeci (32 proc.) mówi tak o atmosferze, a co czwarty (28 proc.) wskazuje, że najistotniejsze jest profesjonalne podejście do wykonywanych obowiązków i rzetelność.
Kilbud 2017-08-30 14:54
ja również uważam, że pieniądze i atmosfera są najważniejsze. Jeśli atmosfera jest super, ale pieniądze marne to ludzie prędzej czy później uciekną i w sytuacji odwrotnej gdy pieniądze są bardzo dobre, a atmosfera tragiczna to również długo psychicznie nie wytrzymają chociaż na pewno będą walczyć dłużej niż w pierwszym przypadku
2
Zielona Wyspa 2017-08-30 16:44
mały fakt - GUS podaje, że w 2015 roku aż 16,5 mln Polaków (43 proc. ogółu) żyło poniżej granicy sfery niedostatku. Miesięcznie nie mogli sobie pozwolić na wydatki wyższe niż 1062 zł.
Lora 2017-08-31 11:45
okej, ale jak to się ma do offsetu to nie wiem, bo tam nie płacą tak źle
3
Kraina Radości 2017-08-31 17:34
Zestawienie średnich zarobków na godzinę według serwisu Bloomberg

1. Szwajcaria 181 zł
2. Belgia 163 zł
3. Szwecja 156 zł
4. Dania 152 zł
5. Australia 150 zł
6. Niemcy 144 zł
7. Finlandia 133 zł
8. Austria 130 zł
9. Francja 125 zł
10. Holandia 124 zł
...
24. Czechy 37 zł
25. Słowacja 36 zł
26. Brazylia 35 zł
27. Estonia 32 zł
28. Węgry 28 zł
29. POLSKA 25 zł
Symetria 2017-08-31 22:05
Jeżeli jakiś pracodawca uważa że przy milionowych obrotach z wielką łaską dać za pracę 2 tysiące to dużo....Minus dojazdy to współczucia.
8
pracownik 2017-08-31 23:49
ciężka praca.
pieniądze jak wszędzie.
atmosfera bardzo zła.
wszędzie rodzina....
by wyjsc na swoje jeździ sie po 4-5 os/auto.
10
pracownik biurowy 2017-09-01 22:46
Popieram. Wszystko to szczera prawda. I jakos nikt nowy nie zatrudnia się tutaj. Daje to do myślenia...
9
Agent Orange from Vietnam 2017-09-04 21:07
Obiecują gruszki na Wierzbie i ,, następny proszę".Miałem nieprzyjemność pracować w tej firmie (nie tylko ja uwierzyłem w te obiecanki).Wypłata w wysokości śmiesznej ( lepiej można zarobić w Lidlu). Właścicielowi i jego lasce,wydaje się że pracownik to niewolnik... Może kilka osób normalnych można w tej firmie znaleźć bo reszta to rodzina i podejście do pracy w stylu ,,To nie ja zrobiłem/am". Ogółem odradzam składania nawet CV w takich ,,instytucjach".Śmiech na sali i tyle.Jak znam życie to zaraz się biuro będzie wybielało ,,anonimowymi" wpisami typu super firma i takie tak bzdury.Powiem tak :Przyjdziesz do pracy kilka dni i stwierdzisz sam że lepiej zbierać puszki po piwie niż tutaj pracować.
10
niet 2017-09-06 14:49
Ja tam się nie mogę zgodzić z opinią powyzej
3
emigrant 2017-09-07 03:07
trafiles w samo sedno ale tam i rodzina ma niespecjalnie
1
polak 2017-09-07 08:40
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły
do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Mojego rodaka, sąsiada,
tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!
Amen:)
2
Mike 2017-09-07 14:02
Prezes firmy pyta się swoich pracowników co kupili sobie za roczną pensję.
Zaczepia dyrektora:
- No i jak tam, dyrektorze? Co pan sobie kupił za roczną pensję?
- Nowiutkiego Mercedesa.
- A resztę?
- Ulokowałem na koncie w najlepszym banku niemieckim.
Podchodzi do kierownika:
- I jak u pana, kierowniku? Na co pan wydał pensję?
- A kupiłem używanego Fiata 125p.
- A resztę?
- Wrzuciłem na książeczkę oszczędnościową.
Podchodzi wreszcie do robotnika:
- Co pan co sobie kupił za pensję?
- Bambosze.
- A resztę?
- Babcia dołożyła.
9
Agent Orange from Vietnam 2017-09-09 16:46
Za darmo negatywnych komentarzy nikt nie wystawia.A na modlitwy będzie czas gdy zabraknie rąk do pracy.Kasa w tej firmie jest przeciętna i nikt łaski nie robi że pracownikowi przekazuje za wykonaną pracę wynagrodzenie.Chodzi jedynie o atmosferę jaka panuje w tejże firmie....DNO,MUŁ i WODOROSTY.Gdybym miał poniżyć się do poziomu kilku osób w Offsecie to musiałbym położyć się na gołej ziemi.NARA!
9
Dobra rada 2017-09-09 17:11
A może leżenie to Twoja naturalna pozycja?
Dlaczego nie wstaniesz i wyjdziesz z tej firmy sokoro
Ci jest tam tak źle?
Łatwiej opisywać i hejtować miejce w którym
pracujesz, zamiast coś zmienić w swoim życiu.
Na początek zmień pracę, ulżysz sobie i innym
4
potomek poety... 2017-09-10 20:52
Oooo.... Offset Druku Ty jestes jak zdrowie, jakże Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto Cię stracił dziś piękność Twą w całej ozdobie, widzę i opisuję bo NIE TĘSKNIĘ PO TOBIE... cd. nastąpi...
8
Zostaw swoją opinię o Offset Druk Zakład Poligraficzny - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Offset Druk Zakład Poligraficzny