brak logo

Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski

Bezrzecze

Opinie o Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski

diablo 2015-12-11 08:23
Brutek odszedł to kto teraz będzie prowadził budowe kierownik przeciez on nic nie umie?/
spok 2015-12-13 22:05
jurus wskoczy w gumowce przypomni sobie stare czasy.
dik 2015-12-30 15:44
nie puszcza zielonka wykończyła cestar tylko zadufane w sobie dwa buce które nie miały szacunku dla nikogo.Jak mi przykro...
De lo Roso 2016-01-13 22:11
Łapka w góre dla pana nade mną.
Brak szacunku przekłada się na nieuczciwość w wypłacaniu pensji, brak umiejętności przeprowadzania choćby jednej szczerej rozmowy, czy wywiązania się z jakichkolwiek zobowiązań ( i terminowo i JAKOŚCIOWO ).
Ta firma sie właśnie się rozpada, ale ludzie ( 2 główne głowy) zostaną ci sami, przestrzegam przed pracą i współpracą -
papucha 2016-01-15 17:41
bosko... tydzień wolnego... tylko szkoda że dzisiaj na fajrant nie było papuchy :D
obserwator 2016-01-25 18:22
Podobno bedzie jak podpiszecie zlecenia.......o co tu chodzi.Inna firma ma wam placic pozdro.
Poinformowany 2016-02-07 09:37
Dwóch lizodupow tam zostaje a jeden który przepracował tam 25 lat. Lepiej stąd uciekać jak najszybciej. Bo lizodupy zostają i liza dupy. Serdecznie pozdrawia dwóch lizodupow!
Brakslow 2016-02-07 09:45
Brak szacunku do pracowników. Brak szczerej rozmowy,zbywanie, pieniędzy jak nie było tak nie ma. Ludzie nie mają za co żyć w delegacji oraz w domach im brakuje. Ludzie mają rodziny pracują tam tak ciężko a w zamian nie dostają żadnej wypłaty już dobre parę msc. A jak już coś dadzą to jakieś marne 600 zł jak za to utrzymać rodzinę?
byly pracownik 2016-02-07 19:00
KIEDYS BYLO CALKIEM CALKIEM, KIEROWNIKIEM BYLA PANI MARIOLA POTEM KASIA TO BYLY CZASY...
byly pracownik 2016-02-07 19:07
odeszlem w 2007 ani dnia ani godziny nie zaluje, dla starych kierownikow czapki z glow oni mnie czegos nauczyli i jestem teraz kims a tak slabo to chyba nawet w tamtych czasach nie placili...
ktosiek 2016-02-08 23:14
kasy nie ma i już nie będzie a wszystko sprowadza się do jednej rzeczy... chodzi o to żeby ludzie sami się pozwalniali... Cestar nie chce zwalniać ludzi bo sami dobrze wiecie co się z tym wiąże... dla firmy lepiej było by żeby ludzie pozwalniali się sami... a apropos tych którzy zostali w pracy kiedy cała reszta zaprotestowała i pojechała do domu... panowie - bardzo nieładnie... ciekawe co wam Dyrekcja/Kierownictwo obiecało za tak daleko posuniętą lojalność... Mówiąc krótko ta firma to dno dna... tej firmy już nie ma...
Ultras 2016-02-10 22:07
Pracodawca , który nie wypłaca w terminie całości wynagrodzenia , ciężko narusza swój podstawowy obowiązek z winy umyślnej ! więc zamiast się zwalniać , idźcie do PIP powiecie co i jak , a prawnik resztę załatwi za Was. Jeżeli pracodawca, nie płaci terminowo wynagrodzenia, lub nie wypłaca całkowitej kwoty, jak i nie dba o bezpieczeństwo i higienie pracownika ,czyli co spotkało każdego z pracowników , brak wody w upały, a zimą chodzenie w dziurawych butach. Każdy z tych powodów, jest powodem aby zwolnić się z winy pracodawcy. Zadośćuczynienie jest wypłacane jak za okres wypowiedzenia. to nie są fakty wyssane z palca , tylko przez prawnika z PIP. Pamiętajcie że jeśli ktoś ma dupę ustawioną do końca dni , nie będzie się przejmował szarym pracownikiem, jeśli sami się za to nie weźmiecie , On sam nic z siebie nie da , ani nie pomoże. Nie pozdrawiam.
jola 2016-02-11 06:33
rozwalic taka firme to trzeba miec talent.
zorientowany 2016-02-12 10:13
Sytuacja wygląda nieciekawie. Podobno jeden z wierzycieli złożył już wniosek o ogłoszenie upadłości.
F.P. 2016-02-12 16:56
FP - Firma Padła :(
jola 2016-02-14 14:05
spotkajmy sie i uczcijmy to , czekam na propozycje
ZDZICHU 2016-02-14 17:03
TAK KAZDY GADA ALE JAK ZROBIC COS GRUPOWO TO CISZA TO POCO PISAC I SZARPAC OPINIE
obserwator 2016-02-14 19:50
Juz raz zrobili grupowo na poznaniu ....i wyszlo jak zawsze....g.... szacun panowie
ZDZICHU 2016-02-15 11:06
TAK TYLKO ZE CI CO DALI Z ARTYKULU I TAK SZCZEKALI TO PIERWSI SIE WYLAMALI . JAK JEDEN CHCIAL ZROBIC BUNT TO WSZYSCY ZA NIM ALE KIEDY KIEROWNIK KRZYKNOL DO ROBOTY TO BYL TYLKO JEDEN WIELKI POPLOCH I CISZA
ZDZICHU 2016-02-17 08:34
TAK ZGADZAM SIE , ALE PADA PYTANIE GDZIE BYLI KIEROWNICY . NATO WYCHODZI ZE NIE WIDZIELI PIJAKOW , A JAK NIE WIDZIELI PIJAKOW TO ZNACZY ZE NIE JEZDZILI PO BUDOWIE I SIE NIE INTERESOWALI POSTEPAMI PRAC.
Pracownik 2016-02-22 10:09
Chyba już po wszystkim. Oficjalnie jest złożony wniosek o upałość
xxx 2016-03-02 09:54
Firma zalega mi dwie wypłaty, jak teraz odzyskać moje pieniądze. Do kadr nie idzie się dodzwonić, tylko fax sie zgłasza.
Jakub 2016-03-02 15:38
Osoby poszkodowane przez firmę Cestar proszę o kontakt pod nr.(usunięte przez administratora)
Dorota 2016-03-07 19:20
Czy informacja o upadłości jest PEWNA???
Były Pracownik 2016-03-08 09:20
Nie ma żadnej upadłości...
jozek 2016-03-09 18:30
Pracowałem w Cestar za styczeń nie zapłacone mi gdzie mam się udac
zdzichu 2016-03-10 12:49
Najlepiej proszę się udać do inspekcji pracy ,która mieści się przy ulicy Pszczelnej7 .Znajduje się tam wspaniala Pani ,która wszystko Panu wytłumaczy
000 2016-03-26 20:32
Agnieszka Ania odeszla kadry cos nie tak musi być ...
xxx 2016-03-29 10:52
Powiem krótko, nie ma co liczyć na otrzymanie zaległego wynagrodzenia. Firma olewa pracowników i nawet nikt nie próbuje wytłumaczyć zaistniałej sytuacji. Telefony powyłączane do nikogo nie idzie się dodzwonić, wezwania przedsądowe do zapłaty też nic nie dają, chociaż są odbierane przez firmę (potwierdzenie doręczenia). Jedyne rozwiązanie i nie ma na co czekać to złożyć wniosek do sądu pracy, (tak doradził mój prawnik). Pozdrawiam
xxl 2016-04-01 21:34
Jak mieli pieniądze to obiady wycieczki do domu kierownictwa na weekend a teraz co niema nic Gratuluje
Jurek 2016-04-02 16:31
Miałem i mam was w d.... :P
Branżowiec 2016-04-12 15:01
Przykre jest ,że taka szczecińska,dobra firma,z 20 letnią tradycją pada.Ale to nie przypadek i nie pazerność właścicieli.Pomyślcie wszyscy forumowicze!Większość zleceń przejmują teraz takie firmy jak Strabag i Eurovia.Dlaczego?Dlaczego Cestar wziął Murowaną za psie pieniądze 300 km od domu?Pomijam chamstwo właściciela pana S.
Ale to akurat, inna,mało istotna sprawa.Patrz wpis powyżej.
jolka 2016-04-24 20:58
panie branzowcu bzdury wypisujesz. Psie pieniadze moze i byly ale ktos sie zgodzil ab podjac sie tej roboty.Prawie kazdy kierownik mial swoje mieszkanie gruba tez,a o apartamecie pociotka z cala rodzina tez wspmne.Glowny mechanik mial kartke za szyba w godzinach pracy jestem na rybach a sprzet czekal na naprawe tygodniami
jurek 2016-04-25 21:45
Ta firma jeszcze istnieje bo też nie mogę odzyskać pensji z trzech miesięcy .Proponuje pozew zbiorowy
xxx 2016-04-26 08:53
Jurek, ja już wysłałem pozew do sądu. Wszelkie próby kontaktu z kim kolwiek z firmy żeby polubownie załatwić sprawę niestety nie dały rezultatu, a co więcej oni po prostu zachowują się jak szczury, które wyrazie kłopotu chowają się do dziury, olewają pracownika i taka jest prawda. Nie ma na co czekać z pozwem.
jurek 2016-04-26 11:57
To co proponujesz ,bo ja już nie mam pomysłów
operator 2016-04-26 16:16
Telefon do Tutko %)@ ^(# )!$ może tam się dodzwonicie ps. mi też zalegają z wypłatą za styczeń.
POLKO 2016-04-26 17:42
z Tutkowa to mozecie UMOWIC SIE NA WSPOLNE PLAKANIE BYLA W TYM SUPER
xxx 2016-04-26 18:30
Jurek ja postąpiłem jak mi mój prawnik poradził, wnieś sprawę do sądu pracy o koszty się nie martw bo sprawy z zakresu prawa pracy do 50.000,00 zł są zwolnione z kosztów sądowych. Dopiero powyżej 50.000,00 zł trzeba wnieść opłatę 5% od wartości dochodzonej kwoty... Tu masz link do formularza(Pozew - formularz „P”)- http://bip.ms.gov.pl/pl/formularze/formularze-pism-procesowych-w-postepowaniu-cywilnym/
pilipek 2016-05-24 14:44
spotkajmy sie i opijmy cestar reaktywacja.Jurek ma sie dobrze widzialem go jezdzi emelem na koszalinskich numerachi smieje sie nam w ryj
jurek 2016-06-30 22:29
Ta firma i to już pewne oglosila upadlość Z dniem 01 07 2016 przestała istnieć FIRMA CESTAR
xxx 2016-07-15 09:52
Czy udało się już komuś odzyskać pieniądze z firmy ?
gość 2016-07-19 16:13
ta firma złożyła zapotrzebowanie na nowego pracownika w urzędzie pracy. Jak rozumiem nie warto sobie zawracać głowy?
jurek 2016-08-21 18:06
Tutkowa dochapała się koryta w Urzędzie Miejskim -pewnie Juruś załatwił
H 2016-11-16 15:00
Nic nie wiecie, a plotki powielacie. Rzekomo dorośli odpowiedzialni ludzie. Nic tylko wam współczuć.
operator z M.G. 2017-02-24 12:07
co z pit-ami za 2016 rok... czy ktoś już dostał ???
xxx 2017-02-24 15:10
Ja też nie dostałem Pit za 2016 i niestety nie idzie się nigdzie dodzwonić, telefony są powyłączane
h 2017-03-18 20:32
szukają ludzi do pracy maja zlecenia i chyba pieniądze
były pracownik 2017-05-01 13:38
Może w końcu zaczną oddawać zarobione pieniądze , a nie unikać oddania zaległych uczciwie zarobionych pieniędzy (wstydźcie się ,żenada że zatrudniacie tych pracowników którym jesteście dłużni
mchy i porosty)
były pracownik 2017-05-06 20:27
Panie Cebula i byli pracownicy wszyscy piszą o Jerzym Starskim , ale firmę prowadzili dwaj Panowie Cebula i Starski i to oni są nam winni pieniądze. Mamy w wyroki sądowe a pieniędzy nie , ale czas działa na waszą nie korzyść.
Zostaw swoją opinię o Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski - Bezrzecze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cestar Sp.j. Andrzej Cebula Jerzy Starski